oy oy en zor günler kramplar çok feci bişi az kaldı ama accık daha dayan
bende albüme taze miraç resimleri ekledim :)))))
valla en zor günlermiş meğer, ben son 2 ayıma kadar hamile falan değilmişim gibi sanki, çok rahat geçmişti, ayaklarım, ellerim, yüzüm şişti, akşam olunca hele ayaklarımın üzerine basamıyorum, şişlikten acıyor... mide yanmalarım anormal arttı, kramplar başladı, annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum valla, kardeşime hamileyken kadın resmen emekliyordu yakarnımı tutmadan yürüyemiyorum, aşağıya sarktıkça acıyor, tuvaletten çıkamaz oldum, daha kalkarken hala varmış gibi bir his oluyor vs. vs. vs. zaten sizler de biliyorsunuz... offf amma dert yandım beeee... sinir oldum kendime şimdi... ben kendim istedim, katlanacağım, napalım yaniii aaa klava: bu oklava kendime kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
analarımızı anca anladık dimi diyolardıda hikaye gibi geliyodu anne olunca anlarsın lafı
hiç sorma bir başladı pir başladı, üstelik gece yalnızdım, çok fırtına vardı eşim tekneye gitti, gece teknede kaldı, sabaha kadar yarım saatte bir uyandım, bir yandan krampla uğraşırken, bir yandan da gözümden uyku akıyorduofffff çok kötü yaaa... dediğin gibi yapacak bir şey yok, doğuma kadar çekeceğim bunları
akşam hemen koy resimlerini bıdığımın :)
gülme komşuna gelir başına derler kız :roflol:
gülçin canım hala günlük mü banyo yaptırıyorsun?
bende albüme taze miraç resimleri ekledim :)))))
valla en zor günlermiş meğer, ben son 2 ayıma kadar hamile falan değilmişim gibi sanki, çok rahat geçmişti, ayaklarım, ellerim, yüzüm şişti, akşam olunca hele ayaklarımın üzerine basamıyorum, şişlikten acıyor... mide yanmalarım anormal arttı, kramplar başladı, annemin kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum valla, kardeşime hamileyken kadın resmen emekliyordu yakarnımı tutmadan yürüyemiyorum, aşağıya sarktıkça acıyor, tuvaletten çıkamaz oldum, daha kalkarken hala varmış gibi bir his oluyor vs. vs. vs. zaten sizler de biliyorsunuz... offf amma dert yandım beeee... sinir oldum kendime şimdi... ben kendim istedim, katlanacağım, napalım yaniii aaa klava: bu oklava kendime kaydirigubbakcemile3
aynen öyle canım, bir kjulağımdan girer öbüründen çıkardı, şimdi nasıl anlıyorum anlatamam :)
ne oldu kııı tırstınmıııııııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy deme ablşa kramplarda başladı demek allah yardımcın olsun neyse yapıcak bişi yok napalım :1no2:
kıııss korkma o kadar bişi olmaz sende içini rahat tut doğumdan sonra bir yıl düzensiz adetler normalmiş ama çokta gevşeme tabiii kaydirigubbakcemile3
hımmm anladım güzelim bundan sonrasına dikkat et o halde daha fazla almamaya çalış canım kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum canlarım benim
size keltoşumu ekleyeyimde mutlu olun
işte benim keltoşum
etmeye çalışıyom canım ama tatlılar felan gözümün önünde uçuşuyo kaydirigubbakcemile3ooyyy yerim ben onu nur yaa maşallah kuzuma maşallah annesi
bende dün akşam yıkarken çekmiştim resmini ama yorgunluktan bitap düştüm ekleyemedim valla akşama fırsat bulursam koyarım bende yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oy oy en zor günler kramplar çok feci bişi az kaldı ama accık daha dayan
he valla gazman gibi benim oğlan
inşallah geçer
bence bi test al yerimseniben
oy oyy güzelliğe bakın hele maşallah kızımızaa
kız kuru fasulye felan yeme sakın gaz patlaması yaşatır yoksa senin oğlan kaydirigubbakcemile3 bende bi yandan kışlıkları çıkarıyom bi yandan yazıyom bu cüssemle hurçları biraz zor indiriyom ama allahtan sadece kocişinkileri çıkarıyom kendikilerim nede olsa olmucağı için hiç ellemicem kaydirigubbakcemile3 inşallah bi dahaki kışa kaydirigubbakcemile3
ayyyyy 9 ay boyunca yaşandığını düşünemiyorum bu sıkıntıların... aman aman amanayyy ablam yaaa yazık sana ama başka çaren yok allahtan son dönemde oluyor bu sıkıntılar düşünsene dokuz ay boyunca çekildiğini aaaaaaaaaa akannehir
akşama inşallah yaprak dökümü başlamadan evvel aktarır ve koyarım ablacım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kendi kendine oklava gösterenide ilk defa gördüm kaydirigubbakcemile3
ilahi abla kaydirigubbakcemile3
bende nankörlük var sanırsam
ben annemin kıymetini yinede bilmiyorum
belkide doğumdan sonrada dahada kızıyorum ona anneliğin ne demek olduğunu analdığım yaşadığım için :1no2:
kız kuru fasulye felan yeme sakın gaz patlaması yaşatır yoksa senin oğlan kaydirigubbakcemile3 bende bi yandan kışlıkları çıkarıyom bi yandan yazıyom bu cüssemle hurçları biraz zor indiriyom ama allahtan sadece kocişinkileri çıkarıyom kendikilerim nede olsa olmucağı için hiç ellemicem kaydirigubbakcemile3 inşallah bi dahaki kışa kaydirigubbakcemile3
etmeye çalışıyom canım ama tatlılar felan gözümün önünde uçuşuyo kaydirigubbakcemile3
ayyyyy 9 ay boyunca yaşandığını düşünemiyorum bu sıkıntıların... aman aman aman
tamam bekliyeceğim resimleri :)
napiim çok şikayet ettim ve kızdım kendime, bugünlere ulaşmayı o kadar beklerken bu kadar şikayet edince kızdım işte kaydirigubbakcemile3
seni anlıyorum hayatım Şeniz
selam herkese ben doğurayazdım kızlar perşembe günü kanamam oldu doktora gittim 1 cm açılma vardı erken doğum tehlikesinden hastaneye yattım dün çıktım tehlike geçti gibi ama biraz korku var dua edin de 4-5 hafta daha sabretse yetecek bi içerde duramadı bebeğim............
selam herkese ben doğurayazdım kızlar perşembe günü kanamam oldu doktora gittim 1 cm açılma vardı erken doğum tehlikesinden hastaneye yattım dün çıktım tehlike geçti gibi ama biraz korku var dua edin de 4-5 hafta daha sabretse yetecek bi içerde duramadı bebeğim............
ayyyyy 9 ay boyunca yaşandığını düşünemiyorum bu sıkıntıların... aman aman aman
tamam bekliyeceğim resimleri :)
napiim çok şikayet ettim ve kızdım kendime, bugünlere ulaşmayı o kadar beklerken bu kadar şikayet edince kızdım işte kaydirigubbakcemile3
seni anlıyorum hayatım Şeniz
aman ağır bir şey kaldırma, tepelere falan uzanma güzelim, çok tehlikeli... Allah korusun
özgetoşium bugun çok yoğun anlaşılan hiç bi yerde yok
pazar günü görcem inşallah
bu arada mevlüte geldi sayenizde :))))
evet aynen öyle, bazen tahammül edemiyorum sonra da kızıyorum kendime ne bekliyordun diye :)kızma kendine kızma insanın tahammül edemdiği anlar oluyor bazen ama kısa sürüyor allahtan kaydirigubbakcemile3
evet malesef böyle garip bir durum benimkisi abla :1no2:
anneme karşı çokta aman aman sevgi dolu değilim babacıyım ben daha çok opuyorumnanaktan
Özge bir kaç haftadır böyle çok yoğun garibim ya... bir an önce bitse de şu yoğunluk gelse aramıza artıközgetoşium bugun çok yoğun anlaşılan hiç bi yerde yok
pazar günü görcem inşallah
bu arada mevlüte geldi sayenizde :))))
hoşgeldin canım, biz de merak ettik seni, aman Allah korusun, otursun oturduğu yerde, ne acelesi var dışarıda, sen de yat ve bol bol dinlen... geçmiş olsun canım
canım çok geçmiş olsun az kalmış sık dişini hep yatmaya çalış bugünlerde geçecek elbette..inş bebişinde sabreder vaktinde gelir..selam herkese ben doğurayazdım kızlar perşembe günü kanamam oldu doktora gittim 1 cm açılma vardı erken doğum tehlikesinden hastaneye yattım dün çıktım tehlike geçti gibi ama biraz korku var dua edin de 4-5 hafta daha sabretse yetecek bi içerde duramadı bebeğim............
ayyy ye o zaman kuzum yede tadımlık ye doyumluk yeme abartma yani yeme olayını kaydirigubbakcemile3
kııııı bırak elleme kocişin kendi alsın tepelerden hurçları başına işmi açıcan şimdi durup duruken yaaaklava:
ayy bencede 9 ay dilekolay nasıl geçerdi yaaaaaaa akannehir
kızma kendine kızma insanın tahammül edemdiği anlar oluyor bazen ama kısa sürüyor allahtan kaydirigubbakcemile3
evet malesef böyle garip bir durum benimkisi abla :1no2:
anneme karşı çokta aman aman sevgi dolu değilim babacıyım ben daha çok opuyorumnanaktan
yok ablacım Allahtan küçük hurçlara koymuşum dinlene dinlene indiriom dikkat ederek opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?