geldim geldim... mehmet geldi dolapların kulpunu taktı, çenemden yoruldu çünkü kaydirigubbakcemile3eee kızzlarr ne olduuu sustunuz
herkes işemi daldı dicem ama bir arifem var çalışan birde ben
kıyamam yaaa, yavrum benim... Gülçin'in dediği gibi bebe yağıyla masaj yap bence de banyodan sonra...burnu falan akmıyor ablacım ama bi yeri ağrıyor sanki
yok kız gezipte dışarı değilki market içi gezdiği yer
geçen akşam çok terlemiş hemen değiştirdim ama değiştirirken soğudu hemen
birde karnını tutunca rahatlıyor gazı oldu herhalde
geldim geldim... mehmet geldi dolapların kulpunu taktı, çenemden yoruldu çünkü kaydirigubbakcemile3
kıyamam yaaa, yavrum benim... Gülçin'in dediği gibi bebe yağıyla masaj yap bence de banyodan sonra...
mrb arkadaşlar ben ekim annesiyim ve bugun kontrolden geldim doğumum heran baslayabilirmiş doktor yatıralım dedi ve ben suni sancı verecekler diye yatmak istemedim birazda korktum acıkcası bi anda duyunca günümün geldiğini iyimi yaptım yatmamakla bilmiyorum su anda arada ağrım oluyor ve basım cok dnüyor nedense belkide heyecan yaptıgım için içimde değişik bi his var sizlerden dua bekliyorum küçük meleğim ve kendim için inş sağlıklı bi şekilde doğum yaparım şu anda o kadar karmaşık duygular içindeyim ki ne yapacağımı bile bilmiyorum son günüm neler yapmam lazım sancım başladığında falan bana yardımcı olup biraz akıl verebilirmisiniz doğum yapmış tecrübeli anneler lütfen....senağlama
kıslaaaaaaaaaar ne çok kaynatmışınız öleeeeklava: aayy ben başımı alıp nerelere gitsem ölüorummm akannehir yoğunluktan yorgunluktan senağlama akşam eve gidince malak gibi yatar uyuyakalrım artık -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Hayırlısı olsun canım. Sana akıl verebilecek durumda değilim çünkü benim doğumuma 43 gün var daha. Ama ben olsam doktorumu dinlerdim canım. Allah bir avazda, sağlıkla kurtarsın inşallah :)mrb arkadaşlar ben ekim annesiyim ve bugun kontrolden geldim doğumum heran baslayabilirmiş doktor yatıralım dedi ve ben suni sancı verecekler diye yatmak istemedim birazda korktum acıkcası bi anda duyunca günümün geldiğini iyimi yaptım yatmamakla bilmiyorum su anda arada ağrım oluyor ve basım cok dnüyor nedense belkide heyecan yaptıgım için içimde değişik bi his var sizlerden dua bekliyorum küçük meleğim ve kendim için inş sağlıklı bi şekilde doğum yaparım şu anda o kadar karmaşık duygular içindeyim ki ne yapacağımı bile bilmiyorum son günüm neler yapmam lazım sancım başladığında falan bana yardımcı olup biraz akıl verebilirmisiniz doğum yapmış tecrübeli anneler lütfen....senağlama
ay kıyamam canımaaa... çok yorulmuşsun... eve gider gitmez yat dinlen o zaman canım :)kıslaaaaaaaaaar ne çok kaynatmışınız öleeeeklava: aayy ben başımı alıp nerelere gitsem ölüorummm akannehir yoğunluktan yorgunluktan senağlama akşam eve gidince malak gibi yatar uyuyakalrım artık -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
içine doğdu herhalde, getirip yapmasaydı zaten saracaktım iyice, kararlıydım... bu arada tekneyi limana çekmiş, kardeşi de teknede kalacakmış :)vaaayy desene mehmet abim bizi duydu zaar geldi halletti sonunda
abla kııı yabancı olaraktan bizi okumuş olmasın mehemt abim kaydirigubbakcemile3
rüzgar deniz Allahım senide bi avazda sağlıklı bi şekilde kurtarsın ama ne bileyim orada bi anda korktum ve yatmak istemedim tab, şu andada keske yatsaydım diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun ne yapalımm....
cancanım düzeltme beyannameleri vardı 8 aylık onları yaptım çok kötüyümmm akannehiroooyyy ösgecanım neden yoruyorlar seni bu kadar kuşum olmazki
ben çok sinirleniyorum ama bak yormasınlr seni bu kaaaklava:
aslında o kadarda kaynatmadık yahu durgun topiğimiz kafamçokkarıştı
ablacım inan kollarımda kafamda tutmuo :çok üzgünüm:Hayırlısı olsun canım. Sana akıl verebilecek durumda değilim çünkü benim doğumuma 43 gün var daha. Ama ben olsam doktorumu dinlerdim canım. Allah bir avazda, sağlıkla kurtarsın inşallah :)
ay kıyamam canımaaa... çok yorulmuşsun... eve gider gitmez yat dinlen o zaman canım :)
cancanım düzeltme beyannameleri vardı 8 aylık onları yaptım çok kötüyümmm akannehir
ablacım inan kollarımda kafamda tutmuo :çok üzgünüm:
Merhaba güzel bir forum olmuş.Bende 20 haftalık hamileyim.Allah izin verirse mart 2010 da bir kızım olacak.Güzel paylaşımlar dilerim.a.s.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
tamam tatlım, görüşürüz :)ben kaçıorum cvplayamadıklarımı evde alıntı yapıcam öpüorum çok çokk
Çok teşekkür ederim canım amin hepimize inşallah.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?