MeLiSimmm'in günlüğü...

of yeşil çayımı içemedim, büsküvide yiyemedim.
birileri gelince kalıyor uffffffff.
niye meyveli içmeyim şeker var diye mi?
sade de yemekle gitmiyor ki. :14:

pofs niye güzel şeyler zararlı?
ama ben alırken bakıyorum meyveli olanlara glikoz şurubu olanları almıyorum.
yani şurda bi keyfim var onu da cıssssss dedin melis yaaaaa! :22:

yeşil çay 6 sunta.
birazdan çilek yicem.

azimle devam reçelsiz kahvaltı ettiğime inanamıyorum.
sabah yeşil çay içtim.
bu saat oldu yemeğe gidemedim bakalım ne var.
şu unutkanlığım deli edecek beni yine meyveyi unuttum.

kızlar günaydın ben yazmayınca kimse girmemiş....çıktığım iş yerime geri döndüm...10 günden fazla oldu iş başı yapalı o arada yoğunluktan kargaşadan giremedim...devam ediyoruz bütün hızımızla nerdesinizzzzzz.....

Günaydınnnnnnnn

nerdesin bacım sen ya

nasıl gıdıyo diyet

sorma şekerim çok yoğun zamanlar geçirdim de ben :) iş arıyordum ya eski iş yerim arayıp duruyordu zaten tekrar görüştük geri döndüm şartlarımı değiştirdiler o sırada melise bakacak bir aile buldum sabah onu götür akşam getir...birde benden sonra buraya gelen kız karıştırmış herşeyi günlerdir düzelticem die uğraşmaktan başımı kaldıramadım o yüzden yazamadım...spor yapamadım bu arada ama kiloda almadım çok şkür hatta 1 kg verdim bile :) 78.3 çıktım geçen gün...şimdi düzene oturttum devam edicem daha güzel şekilde sporuda bi kılıfına uydurursam süper olacak...bu arada iş yerindekiler bayıldılar kilo vermiş halime :) sen ne yaptın verdinmi kilo ne durumdasın...

sorma şekerim çok yoğun zamanlar geçirdim de ben :) iş arıyordum ya eski iş yerim arayıp duruyordu zaten tekrar görüştük geri döndüm şartlarımı değiştirdiler o sırada melise bakacak bir aile buldum sabah onu götür akşam getir...birde benden sonra buraya gelen kız karıştırmış herşeyi günlerdir düzelticem die uğraşmaktan başımı kaldıramadım o yüzden yazamadım...spor yapamadım bu arada ama kiloda almadım çok şkür hatta 1 kg verdim bile :) 78.3 çıktım geçen gün...şimdi düzene oturttum devam edicem daha güzel şekilde sporuda bi kılıfına uydurursam süper olacak...bu arada iş yerindekiler bayıldılar kilo vermiş halime :) sen ne yaptın verdinmi kilo ne durumdasın...

canım benim hayılı olsun işin
inşallah istediğin gibi olur her şey
sevindim senin adına :)

Canım işin hayırlı olsun
sevendim senın adına
bende evde spor yapıyorum leis ama da 3mil e kadar fazlası ilerleyen günlerde :)

kendine iyi bak

melisimmmm bilmiyorum diyetisyene gidiyor musun ..altı sene tıp fakültesi okudum hocalarımdan farklı öğrendim....diyette kalori hesabı yapılmıyor artık...yani kilo verme olayı hormonel bir durum...mümkün olduğunca insülin hormonunu salgılatmaman gerekiyor sana şunu söyleyim yediğimiz karbonhidratlar kaç kalori olursa olsun aynı zamanda şekersizde olsa neskafe vücudumuzda insülini yükselttiğinden direk yağ olarak depolanır.....yediğimiz yağlarsa ilginçtirki yağ olarak depolanmıyor....hatta sağlıklı kilo vermek için yeteri kadar kalori alman gerekiyor....öğünlerinden şekerli besinleri galetaları neskafeyi hatta meyveleri mümkün olduğnca çıkar karbonhidrat ihtiyacını sebzelerden karşılamaya çalış....öğünlerinde mutlaka doyana kadar ye....mesela sabahları üç yumurtalı peynirli kaliteli yağ kullanılmış omlet yap yanına şekersiz çay ayran süt olabilir...ama mutlaka doy ekmek yeme ....ara öğünleri kaldır...spor yapmadan olduğun yerde erirsin ama zannettiğinden daha zordur çünkü tatlı krizine giriyorsun ..kolay gelsin

Son düzenleme:
Back
X