• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MeLiSimmm'in günlüğü...

evet çok mutlu oldum gerçekten canım yaa yürüyüşe 1haftadır çıkamıyordum o yüzden tartıya da çıkmaya korkuyordum

kilolarımızdan korkmicaz tatlım :) yürümesekte verebiliriz yürüyerek daha hızlı verebiliriz tek fark bu aradaki...ayrıca arada haftalarca kilo vermemiz duracak...bazen biz bıkıcaz bırakıcaz sonra kaldığımız yerden devam edicez bunlar hep olucak...eee kaç oldun şimdi ...bak bu hafta içi hiç tartılma...biz cuma sabahları tartılıyoruz bildiriyoruz burda birbirimize...ben durmadan tartıya çıktım bu hafta ve moralim çok bozuldu ama cuma günü gördüm gerçek sonucu :) bu hafta içi asla çıkmicam tartıya...cuma günü sabah aç karnına kıyafetsiz olarak tartıl ve bize bildir haftada bir tartılmak en doğru sonucu verir ne dersin...

Ø Taze meyve
Ø Galeta, etimek vb unlu mamuller
Ø Diyet bisküviler
Ø Yağsız patlamış mısır
Ø Haşlanmış süt mısır
Ø Süt, yoğurt, meyveli yoğurt-müsli
Ø Çiğ sebze dilimleri ve hafif dip soslar (yoğurt, labne vb ile hazırlanmış)
Ø Ev yapımı yağsız börekler
Ø Simit-ayran ya da simit-peynir
Ø Leblebi
Ø Kuru meyve- ceviz ya da fındık
Ø Kısır, mercimek köfte gibi bol salata ile tüketilen yiyecekler

kızlar bakın hergün sıkılmamak için bunlardan güzel ara öğünler çıkartbiliriz menülerimize...

kilolarımızdan korkmicaz tatlım :) yürümesekte verebiliriz yürüyerek daha hızlı verebiliriz tek fark bu aradaki...ayrıca arada haftalarca kilo vermemiz duracak...bazen biz bıkıcaz bırakıcaz sonra kaldığımız yerden devam edicez bunlar hep olucak...eee kaç oldun şimdi ...bak bu hafta içi hiç tartılma...biz cuma sabahları tartılıyoruz bildiriyoruz burda birbirimize...ben durmadan tartıya çıktım bu hafta ve moralim çok bozuldu ama cuma günü gördüm gerçek sonucu :) bu hafta içi asla çıkmicam tartıya...cuma günü sabah aç karnına kıyafetsiz olarak tartıl ve bize bildir haftada bir tartılmak en doğru sonucu verir ne dersin...

evet bende ikiide birde tartıya çıkmama kararı aldım gerçekten bu insanın moralini çok bozuyor
şu an 64.8 üm ben inşallah 55e kadar tam gaz devam birde bu üzerimde pijamalarım varken ki kilom:1:
o zaman cumaya bende yazıyorum kilo mu:8:

bu arada annem kısır yapmış uzun zamandır yemiyordum çok kaçırdım yaa kendime hakim olamadım resmen:17::17:

bu arada annem kısır yapmış uzun zamandır yemiyordum çok kaçırdım yaa kendime hakim olamadım resmen:17::17:

haftanın bir günü kendine izin verebilirsin çok kaçırmamak şartıyla tabi :) mesela dün ben dışarıdaydım arkadaşlarımla ve izinliydim bugün tam gaz devam :)

ara : 1 elma,yeşilçay

akşam: yarım kase çorba,1 dlm ekmek,1 kase t.fasuyle

Günaydın

nabersin kızlara

2 gündür pek giremedim nete malum hafta sonu

evet sağlıklı ve düzenli beslenmeye tam gaz devam

sabah kahvaltası 1 bardak su

1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
domates salatalık
lor peynırı(içine dere otu,maydonoz ,azcık bul biber )
1 bardak greyfut suyu

şimdiden yeşil çay içiyorum

günaydın kızlar...sizden çok özür dilerim dün akşamdan beri ölüyorum mutsuzluktan ve bozdum abartmadım ama kaçamaklarım oldu...birazdan psikiyatriye gidicem ii değilim...içinden çıkamıyorum hiç bişeyin...toparlayamıyorum kendimi...ama bugünden sonra toparlicam ve devam edicem...beni yanlız bırakmayın...

günaydın kızlar...sizden çok özür dilerim dün akşamdan beri ölüyorum mutsuzluktan ve bozdum abartmadım ama kaçamaklarım oldu...birazdan psikiyatriye gidicem ii değilim...içinden çıkamıyorum hiç bişeyin...toparlayamıyorum kendimi...ama bugünden sonra toparlicam ve devam edicem...beni yanlız bırakmayın...

nedemek canım senin yanındayız herzaman

birşey soracam vucutu şaşırtmak için salıda cumaya kadar şok diyet yapalım mı (4 günlük)

şöyle sabah kahvaltımızı aynı yapalım

sonrasında elma yiyelim gün boyu
çünkü elma metobolizmayı hızlandırıyotr

yanlış anaşılmasın lütfen sadece fikrimi söyledim

selam şekerler geldim ben...biraz daha ii hissediyorum kendimi çok değil ama biraz :) ne yaptınız yasemin karar verdinizmi şok diyete...ne yapıcaz...

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrr...hava ne kadar güzel...

günaydın canım

hava güzel ama bence senin havan güzel olsun

mutlu olmaya bak boşver geride kanal hayatın bırak ordda kalsın sen şimdi önüne bak güzelim ben öyle yapıyorum

örneğin zayıflayacağım günü hayal ediyorum
:46:

selam şekerler geldim ben...biraz daha ii hissediyorum kendimi çok değil ama biraz :) ne yaptınız yasemin karar verdinizmi şok diyete...ne yapıcaz...

sizden ses soluk çıkmayıca ben başlamadım

ama kendime söz verdim pazartsiye kadar 71kg olacağım şuna bir 72 bir 72,30 oluyorum
karar verirseniz ben burdayım zaten

öpüyom

bütün güzellikler seninle olsun

insanı yıpratan yaşadığı günler değil erişemediği mutluluktur.

Senin mutluluğunda kızın olsun onun için mutlu ol şekerim

günaydın canım

hava güzel ama bence senin havan güzel olsun

mutlu olmaya bak boşver geride kanal hayatın bırak ordda kalsın sen şimdi önüne bak güzelim ben öyle yapıyorum

örneğin zayıflayacağım günü hayal ediyorum
:46:

inan bana tek çabam bu...dün faceden hepsini engelledim görmeyeyim görmesinler beni die :9::9: orda kalıcak zaten bakıcam önüme ama kafam çok karışık çok yorgunum ben...sinirlerim bozuk neye nerden başlayacağımı bile bilmiyorum...dün işe geri dönme konusunu konuştuk doktorla...şimdilik dönmicem bu süreyi zayıflama süresi olarak kullanıcam ama :)önce çok güzel toparlanıcam kilo vericem ondan sonra dönücem işede...

sizden ses soluk çıkmayıca ben başlamadım

ama kendime söz verdim pazartsiye kadar 71kg olacağım şuna bir 72 bir 72,30 oluyorum
karar verirseniz ben burdayım zaten

öpüyom

bütün güzellikler seninle olsun

insanı yıpratan yaşadığı günler değil erişemediği mutluluktur.

Senin mutluluğunda kızın olsun onun için mutlu ol şekerim

ama biz cumaları tartılmıyomuyuz şekerim :)

inan bana tek çabam bu...dün faceden hepsini engelledim görmeyeyim görmesinler beni die :9::9: Orda kalıcak zaten bakıcam önüme ama kafam çok karışık çok yorgunum ben...sinirlerim bozuk neye nerden başlayacağımı bile bilmiyorum...dün işe geri dönme konusunu konuştuk doktorla...şimdilik dönmicem bu süreyi zayıflama süresi olarak kullanıcam ama :)önce çok güzel toparlanıcam kilo vericem ondan sonra dönücem işede...

ben senin başaracağına inanıyorum zaman herşeyin en güzel ilacıdır.

Back
X