selamlar kızlar... bugün çok mutluyum
diyette 3.hafta mı doldurdum ve tam 3kilo verdim![]()
bak gördünmü veremiyorum diodun demekki veriyormuşsun ne mutlu sana...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar kızlar... bugün çok mutluyum
diyette 3.hafta mı doldurdum ve tam 3kilo verdim![]()
bak gördünmü veremiyorum diodun demekki veriyormuşsun ne mutlu sana...![]()
evet çok mutlu oldum gerçekten canım yaa yürüyüşe 1haftadır çıkamıyordum o yüzden tartıya da çıkmaya korkuyordum
kilolarımızdan korkmicaz tatlım :) yürümesekte verebiliriz yürüyerek daha hızlı verebiliriz tek fark bu aradaki...ayrıca arada haftalarca kilo vermemiz duracak...bazen biz bıkıcaz bırakıcaz sonra kaldığımız yerden devam edicez bunlar hep olucak...eee kaç oldun şimdi ...bak bu hafta içi hiç tartılma...biz cuma sabahları tartılıyoruz bildiriyoruz burda birbirimize...ben durmadan tartıya çıktım bu hafta ve moralim çok bozuldu ama cuma günü gördüm gerçek sonucu :) bu hafta içi asla çıkmicam tartıya...cuma günü sabah aç karnına kıyafetsiz olarak tartıl ve bize bildir haftada bir tartılmak en doğru sonucu verir ne dersin...
bu arada annem kısır yapmış uzun zamandır yemiyordum çok kaçırdım yaa kendime hakim olamadım resmen![]()
günaydın kızlar...sizden çok özür dilerim dün akşamdan beri ölüyorum mutsuzluktan ve bozdum abartmadım ama kaçamaklarım oldu...birazdan psikiyatriye gidicem ii değilim...içinden çıkamıyorum hiç bişeyin...toparlayamıyorum kendimi...ama bugünden sonra toparlicam ve devam edicem...beni yanlız bırakmayın...
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrr...hava ne kadar güzel...
selam şekerler geldim ben...biraz daha ii hissediyorum kendimi çok değil ama biraz :) ne yaptınız yasemin karar verdinizmi şok diyete...ne yapıcaz...
günaydın canım
hava güzel ama bence senin havan güzel olsun
mutlu olmaya bak boşver geride kanal hayatın bırak ordda kalsın sen şimdi önüne bak güzelim ben öyle yapıyorum
örneğin zayıflayacağım günü hayal ediyorum
![]()
sizden ses soluk çıkmayıca ben başlamadım
ama kendime söz verdim pazartsiye kadar 71kg olacağım şuna bir 72 bir 72,30 oluyorum
karar verirseniz ben burdayım zaten
öpüyom
bütün güzellikler seninle olsun
insanı yıpratan yaşadığı günler değil erişemediği mutluluktur.
Senin mutluluğunda kızın olsun onun için mutlu ol şekerim
inan bana tek çabam bu...dün faceden hepsini engelledim görmeyeyim görmesinler beni dieOrda kalıcak zaten bakıcam önüme ama kafam çok karışık çok yorgunum ben...sinirlerim bozuk neye nerden başlayacağımı bile bilmiyorum...dün işe geri dönme konusunu konuştuk doktorla...şimdilik dönmicem bu süreyi zayıflama süresi olarak kullanıcam ama :)önce çok güzel toparlanıcam kilo vericem ondan sonra dönücem işede...