E büyüttürün o zaman biz ne yapalım?Biraz tuhaf bir başlık oldu farkındayımkızlar lütfen bana akıl verim göğüslerim küçük ve özgüvenimi etkiliyor cinsel açıdan yetersiz hissediyorum kendimi sizden akıl almaya ihtiyacım var ...
Kusura bakma düşünemedim çok emoji koyarsam ne tepki verirler diyeBu kadar emoji niye?
21Kaç yaşındasın
Yani belli bir yaşa kadar büyüyor onun için sormuştum ama yaşın büyükmüş. Çok rahatsız oluyorsa yaptır ama küçük meme seven erkeklerde var yani. Ayrıca küçük memeler genelde çok sarkmiyorlar avantajlı aslında.
Konya da yaşanır mı?Meme küçüklüğüne olan takıklık ve yaşca büyük erkeklerden hoşlantı..
Bana yakın zamanda banlanan bir üyeyi hatırlattı nedense.
İyi de bunla ilgili kategoriler var zaten dilerseniz bulabilirsiniz. Bunların yeri bdv değil.Kiz surda derdini yazmis arkadaslar gömüp durmussunuz mesela bende ayni dertten muzdaribim evet uye esttik yaptrablir ama benm saglik sorunum var. Estetik olamam. Rahatsizim diye belki buyuse kendimi iyi hissedeblirm. Hafif dokunuslarla botoks bile aynalardan ayrilamamma yetti bayildim resmen. Mesela baze masaj teknikleri veya aktardan bazi urunlerle buyuten az da olsa uyeler yazsaa daha yardimci olunur bence
Hiç sorma şu an hamilelikle beraber 95 beden oldum galiba okadar bel ağrısı yapıyor ki.Küçük fincan gibi olsa ne vardı sankiNe güzel ışte.sırt ağrın yok..büyük olsa sütyen bulmak da zor..sığdıracağım diye uğraş dur
Daha önceden bu tarz konular açmış şuan iki tane.konusu var ve önceki konuları arkadaşlar buldular üyelik alıp alıp konu açıyormuş o yüzden öyle yazıldıKiz surda derdini yazmis arkadaslar gömüp durmussunuz mesela bende ayni dertten muzdaribim evet uye esttik yaptrablir ama benm saglik sorunum var. Estetik olamam. Rahatsizim diye belki buyuse kendimi iyi hissedeblirm. Hafif dokunuslarla botoks bile aynalardan ayrilamamma yetti bayildim resmen. Mesela baze masaj teknikleri veya aktardan bazi urunlerle buyuten az da olsa uyeler yazsaa daha yardimci olunur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?