- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
hhahahahahah derler valla onların yerinde biz olsak biz de derizMemelerim yoruldu deyip sonra sıradakilerden biz dinlendiririz anam' demesinler
Bilmiyorum canim ben hem kucuk hemde top goruntuyu sevmiyorumKocalar çekiştirilmiş. Acayip işim var. Ben de yazıvereyim.
Ben de şanslı olanlardanım. Hatta şanslı demek az bile sayılır, çok şanslı diyelim biz ona.
Bir de ben çok beğeniyorum Taşpınar'ın vücudunu. Ona daha büyük olmazdı zaten. Ben de ufak bir protez taktırmak istediğim için hep sempati duyuyorum ufak taktıranlara.225/250 cc ile mutlu olurdum.
beni izleyebilir misin lütfen?Kizlar yeni resim yukledim
Bu sefer daha net resim ekledim
Biraz daha net fikir sagliyor
Odemlerde biraz azaldi
Can'ım inan insanın varolan dokusu, vücut yapısı, memeucunun yeri, deri kalınlığı, kas kalınlığı..... Hepsi çıkacak görüntüyü belirliyor. Ben de ne yağ, ne meme, ne de ortalıklı olan uçlar vardı. Tamtakır Kurubakırdım.... Benim protezden sonra bile yumuş yumuş, ortada, bıngıl bıngıl memelerim olmayacaktıBilmiyorum canim ben hem kucuk hemde top goruntuyu sevmiyorum
Buyuk memedede top goruntuyu sevmiyorum
ama bu kadinin bariz silikon oldugu belli damla seklinde inse
arasi da cok acik. Meme dedigin biraz damla seklinde olacak
Boyle iki leblebi yutmussun goruntusu yok
Iki armut goruntusu benim en sevdigim goruntu:)
Belki senin kas alti oldugu icin goruntun dogal duruyorCan'ım inan insanın varolan dokusu, vücut yapısı, memeucunun yeri, deri kalınlığı, kas kalınlığı..... Hepsi çıkacak görüntüyü belirliyor. Ben de ne yağ, ne meme, ne de ortalıklı olan uçlar vardı. Tamtakır Kurubakırdım.... Benim protezden sonra bile yumuş yumuş, ortada, bıngıl bıngıl memelerim olmayacaktıderim çok güçlü gebeliklerde bile patlayıp çatlamadım. Hiç biyerim sarkmadı. Ellerimle ittiğimde birleşiyor memelerim, ve bu mukavemette bi sütyen üretilmedi henüz Eda taşşşşşpınar hanımın da anca bu kadar olmuş 400000 liraya rağmen
Protezin tabanını memeucunu tam ortalayacak şekilde yerleştirmek gerekiyormuş. %50 sağına %50 solunazullall aslinda bir drla gorustunmu bilmiyorum
Ama orda aslinda silikon buyukluklerini aslinda gormek fikir veriyor
Mesela 250 cc baktigimda taban kismi okadar kucuk geliyor ki
Yani arasi ayrik olur demistim icimden
Sonucta buyudukce tabanida genisliyor
Bence bizzat gozunle gorup eline almalisin
Aaaaa kasüstü müymüş!!!!!Belki senin kas alti oldugu icin goruntun dogal duruyor
Eda taspinar kas ustu
Zaten spor yapan bir bayan ister istemez
Kas ustu yapmistir
Ve seninkide 200 cc degildi
Ben senin goruntunu cok begeniyorum
Dogal duruyor
Vallahi bilmiyorum ama kas ustu gibi duruyor dedim yalan olmasin sonraAaaaa kasüstü müymüş!!!!!zullall canım.....
Tanımıyorum ben bu kadını ama üzüldüm
evet evet yaptıkça yapasın geliyor bazen kaslarım yansa daTeşwkkütler canımama işte bakıyorum kendime spor yapınca mutluyum
İşten gelir gelmez spor kıyafet giyip 45 dakka tempolu yürüme ve koşu yapıyorum peşinden 200 kez ip atlıyorum sonra platea yapıyorum tek sorun bölgem arka bacak popo altındaki yağlar oranın sıkılaşması gerek....dambılla kol çalışıyorummm bakalım inşallah bu yaz hergün yapcam yaptıkça şekle girdikçe yapasın geliyo inanki
Hergün soda limon için. Zayıflatıyor.evet evet yaptıkça yapasın geliyor bazen kaslarım yansa daama benim yolum daha uzuuuuun... 78 kilo ile hamile kalmıştım ben doğurdum eve geldim 82 kiloyum yani kilo artışı yok kadar az ama zaten kötü bir kilo ile başlamışım. Sonra emzirirken bir iştah bir iştah o ne öyle hiç doymuyorum.... Babam, annem kayınvalidem sağolsun yedirdiler yedirdiler, babam en iyi baklavaları taşıyordu eve (ki ben hiç baklava sevmeyen bi insanım normalde o zaman bayılıyordum) derken 93 kilo oldum... Şok etkisi yarattı tabi... Şimdi 75 kiloya düştüm eski kıyafetlerin hepsi oluyor çok şükür ama 10 kilo daha vermek hedefim. 172 cm boyum var 65 kilo ile çok iyi çok fit olurum herhalde :)
Öncesi fotoğrafı koydummmmolmayan şeyleri nie paylaştıysam
Aynisiydij istee. Benimde oyley'diii. Ah yavrum hasretin bitmesine az kaldiÖncesi fotoğrafı koydummmmolmayan şeyleri nie paylaştıysam
sen söylemeden izliyorum canımÖncesi fotoğrafı koydummmmolmayan şeyleri nie paylaştıysam
ay Allahimm herkes mi fit yaaEvet canım silikon sudyenli olan benim
Bana 345cc olcaktı da bakcaktık ameliyatta high profil die düşündük en son bakalım ama gerçekten yoklar dimiAynisiydij istee. Benimde oyley'diii. Ah yavrum hasretin bitmesine az kaldikac cc olcaktn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?