Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar resim koydum 2 tane.yandan ve karşıdan kıyafetle dün akşam nasıl duruyo acaba die merak etmiştim ama daha dar bişiyle denemem lazım sanırım

Bilmiyorum canim ben hem kucuk hemde top goruntuyu sevmiyorum
Buyuk memedede top goruntuyu sevmiyorum
ama bu kadinin bariz silikon oldugu belli damla seklinde inse
arasi da cok acik. Meme dedigin biraz damla seklinde olacak
Boyle iki leblebi yutmussun goruntusu yok
Iki armut goruntusu benim en sevdigim goruntu:)

Can'ım inan insanın varolan dokusu, vücut yapısı, memeucunun yeri, deri kalınlığı, kas kalınlığı..... Hepsi çıkacak görüntüyü belirliyor. Ben de ne yağ, ne meme, ne de ortalıklı olan uçlar vardı. Tamtakır Kurubakırdım.... Benim protezden sonra bile yumuş yumuş, ortada, bıngıl bıngıl memelerim olmayacaktı derim çok güçlü gebeliklerde bile patlayıp çatlamadım. Hiç biyerim sarkmadı. Ellerimle ittiğimde birleşiyor memelerim, ve bu mukavemette bi sütyen üretilmedi henüz Eda taşşşşşpınar hanımın da anca bu kadar olmuş 400000 liraya rağmen

zullall aslinda bir drla gorustunmu bilmiyorum
Ama orda aslinda silikon buyukluklerini gormek fikir veriyor
Mesela 250 cc baktigimda taban kismi okadar kucuk geliyor ki
Yani arasi ayrik olur demistim icimden
Sonucta buyudukce tabanida genisliyor
Bence bizzat gozunle gorup eline almalisin

Belki senin kas alti oldugu icin goruntun dogal duruyor
Eda taspinar kas ustu
Zaten spor yapan bir bayan ister istemez
Kas ustu yapmistir
Ve seninkide 200 cc degildi
Ben senin goruntunu cok begeniyorum
Dogal duruyor

Protezin tabanını memeucunu tam ortalayacak şekilde yerleştirmek gerekiyormuş. %50 sağına %50 soluna bu yüzden meme ucu ortadaysa ve göğüs kafesi de yeterli genişlikteyse, matematiksel ölçümler yapılır ve en ideal boyut seçilir

Doktorun yontemiyle alakalidir
Belki eda taspinarda damla goruntuyu sevmiyodur
Sonucta okadar para alan unlu doktor damla silikonla yapardi
Benim begendigim sekle getirirdi
Bazisi ozelikle yuvarlak istiyor

evet evet yaptıkça yapasın geliyor bazen kaslarım yansa da ama benim yolum daha uzuuuuun... 78 kilo ile hamile kalmıştım ben doğurdum eve geldim 82 kiloyum yani kilo artışı yok kadar az ama zaten kötü bir kilo ile başlamışım. Sonra emzirirken bir iştah bir iştah o ne öyle hiç doymuyorum.... Babam, annem kayınvalidem sağolsun yedirdiler yedirdiler, babam en iyi baklavaları taşıyordu eve (ki ben hiç baklava sevmeyen bi insanım normalde o zaman bayılıyordum) derken 93 kilo oldum... Şok etkisi yarattı tabi... Şimdi 75 kiloya düştüm eski kıyafetlerin hepsi oluyor çok şükür ama 10 kilo daha vermek hedefim. 172 cm boyum var 65 kilo ile çok iyi çok fit olurum herhalde :)

Hergün soda limon için. Zayıflatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…