- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
beypazarısenin ? :)
At kendini dışarıya,denize git güneşlen bronzlaşKalbimde rengarenk kelebekler uçuyor, alt taraflarda yusufcuklar geziyor
Guzel olmazsa diye dusunme. Yinede suanki halinden kat kat guzel iyi olacagi kesindir. Ben hic boyutundan suphe etmedim hic tedirgin olmadim nassil olursa olsun kabulumdur dedim . ama kesinlikle bir refakatci ayarlamalisin muhakkak. Heleki kas altiysan. Doktorun zaten sana gerekli aciklamayi yapacaktir.kızlarrrrrrr benim kaldı 5 günüm çokkk heyecanlıyım. Aklımın bir köşesinde ya güzel olmazsa diye bir düşünce var çıkartmaya çalışıyorum ama yinede aklıma geliyor. Yani bakıldığında sorunlu bir memem yok ne kadar sıkıntı olabilir ki diye kendimle çelişiyorum. Halen yanımda beni bekleyecek kimse yok ne yapsam diye düşünüyorum. Öncesinde doktora sormam gereken bir şey var mıdır? Yanımda almam gereken şeyler nedir acaba? Olmazsa olmazlar var mıdır? Help kızlar...
Ben uyanir uyanmaz bakmistim ay bunlar cok kucuk oldu demistimAmeliyat sonrası uyanınca memeleri görebiliyoz mu. Ay çok korkarım ben görünce.
Etlikkk:) bahcelievlerde buyudummankaranın neresiiiiiii?
iyi bilirim etlik i ortaokul ve liseyi orda okudumEtlikkk:) bahcelievlerde buyudumm
O doktor hakkında sitede yorumlar var.Kızlar gece rüyama bi doktor girdi.... Çok garip. Prof. Dr. Cengiz Açıkel. Rüyamda fiyatları çok pahalı yaptıramam diye üzülüyordum... Tübüler memeden anlıyormuş.
Bu doktoru duyan bilen varsa, lütfen cevap yazsın çok sevinirim :)
umuyorum herşey yolunda gider. Bu arada ne giymeliyim ameliyattan sonra ona göre birşeyler alayı. Birde direnler neye göre takılıyor acaba. Sana diren takıldımı?Guzel olmazsa diye dusunme. Yinede suanki halinden kat kat guzel iyi olacagi kesindir. Ben hic boyutundan suphe etmedim hic tedirgin olmadim nassil olursa olsun kabulumdur dedim . ama kesinlikle bir refakatci ayarlamalisin muhakkak. Heleki kas altiysan. Doktorun zaten sana gerekli aciklamayi yapacaktir.
Çok detaylı bişey bulamadığım için burda birebir görüşmüş olan vardır umudu ile sormuştum sadeceO doktor hakkında sitede yorumlar var.
Hadi ya :) etlik hast. Dogmusum bende insa. Dogdugumda elinde bi cicekle gelirdiiyi bilirim etlik i ortaokul ve liseyi orda okudumbahçeliyi bi sevemedim ama niyeyse
Cengiz acikeli biliyorm ben fiyatlari cok pahali diye hic aramamistm bileKızlar gece rüyama bi doktor girdi.... Çok garip. Prof. Dr. Cengiz Açıkel. Rüyamda fiyatları çok pahalı yaptıramam diye üzülüyordum... Tübüler memeden anlıyormuş.
Bu doktoru duyan bilen varsa, lütfen cevap yazsın çok sevinirim :)
hhahahah di miHadi ya :) etlik hast. Dogmusum bende insa. Dogdugumda elinde bi cicekle gelirdi
Hayir canim bana takilmadi doktorum yakarak kansız calisiyormus gerek duyulmadi o yuzden . belki senin doktorunda ayni sekil calisiyodur. Icerde kan birikintisi olmasn diye takiliyor. 2tane önden dugmeli pijama al yedekte dursun bitanesi narkozdan sonra kusarsin belkki. Evdede ayni onden dugmeli yada fermuarli birsey giyebilirsnumuyorum herşey yolunda gider. Bu arada ne giymeliyim ameliyattan sonra ona göre birşeyler alayı. Birde direnler neye göre takılıyor acaba. Sana diren takıldımı?
Ay ben evlendim de kaldı dogurmamhhahahah di mitelafi etmek için sen doğurduğunda bi çiçek yollarım artık yapacak bişi yok
ayy öyle bi ameliyat izledim geçen youtubeda bak doktorun adını hatırlayamadım.yaşlıca bi doktordu.kesiyo ya mesela sonra alıyo eline o aleti cızzztttt diye yakıo.ayh dedim tütsülüyo resmen kadını buHayir canim bana takilmadi doktorum yakarak kansız calisiyormus gerek duyulmadi o yuzden . belki senin doktorunda ayni sekil calisiyodur. Icerde kan birikintisi olmasn diye takiliyor. 2tane önden dugmeli pijama al yedekte dursun bitanesi narkozdan sonra kusarsin belkki. Evdede ayni onden dugmeli yada fermuarli birsey giyebilirsn
hepsi olur inşallahAy ben evlendim de kaldı dogurmam
Hadi yaaaCengiz acikeli biliyorm ben fiyatlari cok pahali diye hic aramamistm bile
O aletin adı koter. Aynı leğim makinası gibi bişii. Ameliyathane o sırada et kokuyor. Hemde pişmiş et.ayy öyle bi ameliyat izledim geçen youtubeda bak doktorun adını hatırlayamadım.yaşlıca bi doktordu.kesiyo ya mesela sonra alıyo eline o aleti cızzztttt diye yakıo.ayh dedim tütsülüyo resmen kadını bu
hhhahahahah aynen lehim yapıyo sanki doktorO aletin adı koter. Aynı leğim makinası gibi bişii. Ameliyathane o sırada et kokuyor. Hemde pişmiş et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?