- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
Ameliyattan once fotoraf cektirmis kalemle isaretlemistiGünaydın. Yarın fotoğraf çekimine gidecem ve dr la son görüşmemiz olacak. Karnım çok ağrıyor dünden beriOnunla tekrar kasaltı kasüstü yöntemlerini konuşucam. Ama dualplan aklıma yatıyor.
Son memislerinle iyi poz verGünaydın. Yarın fotoğraf çekimine gidecem ve dr la son görüşmemiz olacak. Karnım çok ağrıyor dünden beriOnunla tekrar kasaltı kasüstü yöntemlerini konuşucam. Ama dualplan aklıma yatıyor.
Kalbimde rengarenk kelebekler uçuyorSon memislerinle iyi poz veragritma karnini kalbinde kelebekler ucurrt
Amin aminnn .veeee betus memeli olarak iş başı yapar
Burdan cikarken memesizdimHayırlı isler memeli betus
Sen işyerinde ne ameliyatı olucam dedin.Ne gibi yalanlar söyleniyor bilelim
HahhahahaKalbimde rengarenk kelebekler uçuyor, alt taraflarda yusufcuklar geziyor
Diyordun ya sen beyin naklide lazım diye. Kız çok haklıymışsın bende de beyin kalmadı, herşeyi bi yerlerde unutuyorum. Olsamda amel. normale dönsem artık. Valla sen süper yaptın 3den geri sayarak.Hahhahahayusuf olmazsa olmaz zaten ameliyt gunune kadar beni hic yanliz birakmadi canimcim
Hahahahaa, yarın gece nasıl uyuyacam bilemiyorumBosa konusmam ben son gunlerde kesinlikle beyin nakli şartdur sen esas ben yarin gorucem seni evett en guzeli benimkiydi şükürler olsunkii 3-2-1 dıkşınn dıkşıınnn
Rüyanda sabaha kadar bol bol memeler göreceksinHahahahaa, yarın gece nasıl uyuyacam bilemiyorum
inşallah canim. maalesef bi gelişme yok.. Rabbimin "ol" demesini bekliyorum sabir ve dua ile ...İnşallah inşallah toslayacağın günler de olucak,canım bi gelişme var mı ne durumda meme konusu
Ameliyat elbisesinin altindan goruyorsunAmeliyat sonrası uyanınca memeleri görebiliyoz mu. Ay çok korkarım ben görünce.
Hayır göremiyorsun sargılı oluyorAmeliyat sonrası uyanınca memeleri görebiliyoz mu. Ay çok korkarım ben görünce.
3gün sonra kontrole gttiğim zaman görmüştüm anaaaamm bu ne füze gibi demiştimAmeliyat sonrası uyanınca memeleri görebiliyoz mu. Ay çok korkarım ben görünce.
teşekkür ederim daha güzelleri size nasip olsun inşallahÇalışırken arada derede yazınca öyle gibi olmuş ama ben sizi zaten takip diyorum ya. Hem de sonuçlarınızı çok beğeniyorum.
ankaranın neresiiiiiii?Rize ankara karisimi ortaya melezim
ayyy uyursun uyursun.benim burdan hissettiğim moralin süperHahahahaa, yarın gece nasıl uyuyacam bilemiyorum
senin ? :)ankaranın neresiiiiiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?