Ooo füzere geliyorrrrKızlar doktorumla görüştüm. Herşeyi sordum. Deneme silikonlar bize özel sıfır açılıyormuş. Kesinlikle dualplan önerdi.Makyaj oje takı yok. Yarın 11de ameliyat başlayacakmış inş. 345-390 arası deneyecekmiş.
O verdigin örnek aklima geldi
Yarin bu saatlerde olduda bitttiiii masalllahhhhKızlar doktorumla görüştüm. Herşeyi sordum. Deneme silikonlar bize özel sıfır açılıyormuş. Kesinlikle dualplan önerdi.Makyaj oje takı yok. Yarın 11de ameliyat başlayacakmış inş. 345-390 arası deneyecekmiş.
Ben hala oturarak uyuyorm hafif egiliyorm oyle yatiyorum bel sırt denen sey yok bendeyaaaaaaa..kız çok şanslısın o zamanben çok rezillik çektim.ilk 10 gün 1,5 2 saatte bir uyandım sırt ağrısından.bence ameliyatın en zor yanı sırt üstü uyumak zorunda olmamdı
Ahahahaa dr a dedim zaten ameliyat olduğuma değsin. Elini korkak tutma malzemeden kısma dedimYarin bu saatlerde olduda bitttiiii masalllahhhhvuhuuuuu cok guzel ya biz onu yuvarlama 400 yapalim
evet genel anestezi cok dinlendirici beni acil kurtaja almışlardı bebegim düştüğünde kanamam durmadi. bi anda ne oldu bitti anlamamistim sadece 20 dk uyutulmusum ilk uyutucaz dediklerinde cok korkmustum ama uyandigimda cok dinlenmis hissetmistim kendimi.o yuzden uyutulmaktan korkmuyorumda uyanamamaktan korkuyorumbu korkuyu yaşaman çok normal bence. Kim ister ki kontrolü elden bırakmayı... Gerçi benim babam yine ameliyat olsam da narkoz alsam diyen garip bi türden çok dinlendirici ve rahatlatıcı oluyormuş genel anestezi
İnan son ameliyatında (menisküs ameliyatı) ben refakatçi kalmıştım yanında. Sabah traşını oldu öyle girdi ameliyata, çıktığında yatağında afrodit gibi yatıyordu çok mutlu ve dinlenmişti hakikaten
Ama o kadar abes büyük olmıcak dedi dr. Zeynayım ya ben anca yeter 380 falanOoo füzere geliyorrrrhayırlısı olsun ....
Direnler doktorun tercihi genelde bazi dr.lar kullaniyor bazilari kullanmiyor.ameliyattan once dr.una danis bu konuda. bende kullanilmadi mesela dr.sinir uclarini yakarak kanamayi durduruyormus. Havalar sicak sen bol bi askili atlet alsan yanina yeter yada onden dugmeli bi pijama ama kollarini zorlamayacak kadar bol olsun.ben nerdeyse gece boyunca hic bisey giymemistim ustume sargilar ve ameliyat sutyeni vardi cok rahatsiz olursan bi tane sal alabilirsin yanina omuzlarini gogsunu örtersinumuyorum herşey yolunda gider. Bu arada ne giymeliyim ameliyattan sonra ona göre birşeyler alayı. Birde direnler neye göre takılıyor acaba. Sana diren takıldımı?
canim Rabbim yardimcin olsun burda kim ameliyata gidiyosa onlarin yerine ben titriyorum ya hem heycandan hem korkudan. taki foruma giripte iyi oldugunu yazana kadar :) eşim dalga geciyor benimle gecenlerde "bi derdim var" sayfasinda bisey okuyordum aglayarak. eşimde "oooo gözyaşı dokecek kadar kanka mi oldunuz" dedi :) dedim valla insan gormeden tanimadanda sevebiliyomusAhahahaa dr a dedim zaten ameliyat olduğuma değsin. Elini korkak tutma malzemeden kısma dedim
Arkadaşlar hic revizyon yapan biliyormusunuz? Resmen bana kucuk geliyor. Cok dogal o ayri konu.. tekrar olursan daha iyi hissedecegim ,)
Aynı duyguları yaşıyoruz valla bende her ameliyata giren için dua edip çıkışını gözlüyorum. Eşim diyor arkası yarın diziler gibisiniz diyor.canim Rabbim yardimcin olsun burda kim ameliyata gidiyosa onlarin yerine ben titriyorum ya hem heycandan hem korkudan. taki foruma giripte iyi oldugunu yazana kadar :) eşim dalga geciyor benimle gecenlerde "bi derdim var" sayfasinda bisey okuyordum aglayarak. eşimde "oooo gözyaşı dokecek kadar kanka mi oldunuz" dedi :) dedim valla insan gormeden tanimadanda sevebiliyomusseveyrum hepinizu daa
hahahah guzel benzetmeAynı duyguları yaşıyoruz valla bende her ameliyata giren için dua edip çıkışını gözlüyorum. Eşim diyor arkası yarın diziler gibisiniz diyor.
kız oturarak nasıl uyuyon?ben yastığımın altına 1 yastık daha koyup öyle uyumuştum.oturarak da zor olur ya.destek yastıksız yatıyım demiştim de dikişlerim açılıo sanmıştım gerginliktenBen hala oturarak uyuyorm hafif egiliyorm oyle yatiyorum bel sırt denen sey yok bende
Haçan bizde senu çooookk seveyeruz daaacanim Rabbim yardimcin olsun burda kim ameliyata gidiyosa onlarin yerine ben titriyorum ya hem heycandan hem korkudan. taki foruma giripte iyi oldugunu yazana kadar :) eşim dalga geciyor benimle gecenlerde "bi derdim var" sayfasinda bisey okuyordum aglayarak. eşimde "oooo gözyaşı dokecek kadar kanka mi oldunuz" dedi :) dedim valla insan gormeden tanimadanda sevebiliyomusseveyrum hepinizu daa
Bende bilmiyodum nasil uyunuldugunuda ogrenmis oldum temsilikız oturarak nasıl uyuyon?ben yastığımın altına 1 yastık daha koyup öyle uyumuştum.oturarak da zor olur ya.destek yastıksız yatıyım demiştim de dikişlerim açılıo sanmıştım gerginlikten
hhahahha.kız benim canım yok mu 15 gün her türlü kendi başıma kalkmam yasaktıBende bilmiyodum nasil uyunuldugunuda ogrenmis oldum temsiliduz yatsam hayatta kalkamam tek basima. 3 gunden sonra kendi basima yattim kalktim el sürdürtmem kendime daha
Benimde yasakti 15.20 gun destek al herseyde dedi de ben masallah 2.günden lavaboya kendim gittim geldim 3.günden sonrada kendi basima yemek yiyip kendi basima yatip kalktim .simdi sadece biseye uzanirken yardim istiyorum okadar.hhahahha.kız benim canım yok mu 15 gün her türlü kendi başıma kalkmam yasaktıayh ne rezillikti yaaa.
6 ay beklerim diyorum sonra bidaha... bu arada ben bidaha goze aloyorsam merak etmeyin arkadaslar gecip gidiyor demektirÇok güzel! Keşke benim de olsa.
Kem gözlü Şevket gibi oldum mu şimdi?
Acele etme bence. Biraz otursun iyice. Seninki revizyon değil, büyütme zaten. Her doktor yapar bence.
ayh d,kkat et yine de sen.bşi olmuyo yapabiliyorum nasıl olsa diye düşünme.silikonun oturması için önemli bu dönemBenimde yasakti 15.20 gun destek al herseyde dedi de ben masallah 2.günden lavaboya kendim gittim geldim 3.günden sonrada kendi basima yemek yiyip kendi basima yatip kalktim .simdi sadece biseye uzanirken yardim istiyorum okadar.
Artik ayaktami kaliyoe oturuyormu bilememde su baskı hissi gecmedi bi turlu birde sutyen yapisti nefes aldirtmiyor ne zaman gecicek bu durum bide ne zaman rahat yaticam bilmiyorm :)ayh d,kkat et yine de sen.bşi olmuyo yapabiliyorum nasıl olsa diye düşünme.silikonun oturması için önemli bu dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?