Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Versinler cesareti leyla ol sen biraz yada benim gibi odada bassınlar narkozu ameliyathanenin A harfini girisini bile gormedim ya

ayh ben de drenliydim ama benim işlem uzundu dikiş çoktu.doğrasa iyi valla

Beni huzursuz eden tek şey tümden uyuyacak olmam. Kontrolü hep elimde tutmaya çalışan bir yapım var. 2 sezeryanımda da uyanıktım. Kendi nabzımı tansiyonumu kontrol ediyordum monitörden. Doktor a organlarımın nasıl göründüğünü falan soruyordum. Şimdi susturcaklar beni ya

inşallah canım.hastaneye gittiğinde sakin olursan ameliyathanede de sakin olacağına inanıyorum ben

Tübüler olan arkadaşlar ya da sen gibi dikleştirme vs. Uzun süren ameliyatlar zaten drenli olmak zorunda. Dren konusu korkutmasın kimseyi.
aynen aslında korkulacak hiçbişi yok drende.çıkartılırken fln da acımıyo.insanın memesi gıdıklanıyo sadece ama dren olmaması büyük rahatlık gerçekten.

Narkozun tadıda ayrı güzeldir bence O uyma hissi gelince kendimi zorluyordum hep uyumamak için direniyordum. Daha uymadım,başlamayın hemen diyordum Sanki ellerinde neşter uyur uymaz başlayacaklar kesmeye

Narkozun tadıda ayrı güzeldir bence O uyma hissi gelince kendimi zorluyordum hep uyumamak için direniyordum. Daha uymadım,başlamayın hemen diyordum Sanki ellerinde neşter uyur uymaz başlayacaklar kesmeye
Ben de epudural anestezi de demiştim. Dırun durun daha hissediyorum kesmeyin ama kestik bile çocuk çıkcak nerdeyse dediler. Adamlar işi biliyo be şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…