Evet kendimi dusundum suan bile yamugum duzelemedim hala heleki ozaman secdede olurdum pasoSen öne doğru yıkılırdın kesin
Off yavyummm... Bide büyük değil diyorsun dcup olmuşsun senDeli gibi sıkan sporcu sutyenimin ustundden ölctük 84cm geldiyuh 70 nerde 84 nerde
Bide açıp salsam 90u bulurum herhalde . yine doktorun dedigine geldim herhalde 80 demisti . oh oh masallah Allah daha cok versinOff yavyummm... Bide büyük değil diyorsun dcup olmuşsun sen
Meme altın 66 cm di degilmi?Deli gibi sıkan sporcu sutyenimin ustundden ölctük 84cm geldiyuh 70 nerde 84 nerde
Altim eskiden 66 meme cevrem 70 idi. Simdi olctm meme cevrem 84 olmus sporcu sutyeninin ustunden olctum. Evettt iyi oldu iyi cok sukur bin sukur :))Meme altın 66 cm di degilmi?
84-66=18
C cup olmuşsun. Yani 70 C. Sütyen ölçün
Ama 70 beden zor bulunur. 75 beden alırsan B cup larda olabilir. Dolgusuz,ince sütyenler
Hadi hayırlı olsun, vücuduna göre gayet iyi bir ölçü
Canım benim, çok üzüldümevet genel anestezi cok dinlendirici beni acil kurtaja almışlardı bebegim düştüğünde kanamam durmadi. bi anda ne oldu bitti anlamamistim sadece 20 dk uyutulmusum ilk uyutucaz dediklerinde cok korkmustum ama uyandigimda cok dinlenmis hissetmistim kendimi.o yuzden uyutulmaktan korkmuyorumda uyanamamaktan korkuyorum
Ya benim zaten daha büyük olmuyodu gerçi eski tübüler memelerime göre çok şükür harika oldu şu an ama ne bileyim sanki yeni sütyen almama bile gerek yok gibiHah iste durumum aynen boyle.. eski sutyenler dekolteli ve hos duruyor ama hala aynilari ,((
Daha buyuk olmaliydi yaptiracak arkadaslar kesinlikle daha israrci olun bu konuda. Bende para biriktirmeye baslayayim.. bu arada revizyon olunca normalden 10kat daha hafif gecoyor diye duydum..
amiiin insallah canim insallah ikimizde. benim bebegim evde düştü aslinda ben doktora dedim daha ne kalmis olabilir ki icerde lütfen dedim ilacla falan düşsün geriside ama bagirdi bana.acil kurtaja aldi esimde koştu gitti bi arkadasindan 800 lira borc aldi.yani piskolojik olarak maddi manevi etkilendik.bazende para için yapabiliyorlarCanım benim, çok üzüldümBebek kaybetmek ne demek bilirim, kızımdan önce benim de bir düşüğüm oldu. Kürtaja gerek kalmamıştı ama duygu olarak berbat bişey
İnşallah çok güzel bir meme ameliyatı geçirirsin ilerde :) uyanmama korkusu elbet bende de var, üstelik bazı genetik testler de yaptırmam gerekecek annemdeki kas hastalığı bende de var mı anestezi öncesi öğrenmek daha sağlıklı
Yuvarlak evet.baya olmuşşşş..yuvarlak mıydı?benimki de bence giyinikken güzel şuan dikişlerden dolayı
Sag 325 cc sol 350 cc .tesekkur edetrimYok Canım hiç öyle düşünme bence. Çok doğal duruyor. Kaç cc takılmıştı sana?
Aaaaaa aramizda 1 cmin lafimi olurAcımadaha iyisi ben de 80 e 83 idi
Rekor sendeAcımadaha iyisi ben de 80 e 83 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?