Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ayh hadi inşallah canım.kendi hallerim geldi aklıma şimdi bugün gece hep yüzüstü uyu olur muuuuuuuu en özlediğim şey

bu korkuyu yaşaman çok normal bence. Kim ister ki kontrolü elden bırakmayı... Gerçi benim babam yine ameliyat olsam da narkoz alsam diyen garip bi türden çok dinlendirici ve rahatlatıcı oluyormuş genel anestezi
İnan son ameliyatında (menisküs ameliyatı) ben refakatçi kalmıştım yanında. Sabah traşını oldu öyle girdi ameliyata, çıktığında yatağında afrodit gibi yatıyordu çok mutlu ve dinlenmişti hakikaten

Hshahaaa benimde dinlenmeye ihtiyacım var.

Hahahahaaa ben yüzüstü uyuyamam ki sırt üstü uyurum hep bacaklar kollar yanlara açılmış halde. Gece 2ye kadar yeme içme sigara serbest.
yaaaaaaa..kız çok şanslısın o zaman ben çok rezillik çektim.ilk 10 gün 1,5 2 saatte bir uyandım sırt ağrısından.bence ameliyatın en zor yanı sırt üstü uyumak zorunda olmamdı

Ben yüzüstü daralırım. Benim bu ameliyattan korktuğum şey baskı hissi.
hımmmm..onu bilemiyorum.yaşamadım ben baskı hissi dokum olduğu için.hastanede yaşıyorum sanmıştım ama meğersem bandajların sıkılığıymış.doktor bandajı açınca çok rahatlamıştım.

Arkadaşlar hic revizyon yapan biliyormusunuz? Resmen bana kucuk geliyor. Cok dogal o ayri konu.. tekrar olursan daha iyi hissedecegim ,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…