Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Niye herkeste yuvarlak? Damla olan yok mu?
He valla herkes hemen hemen yuvarlak damlaya cok rastlamadim. Yuvarlakta zaten bir sure snra yercekimiyle damla görünümü aliyormuss. Sevgili memetörümzden ögrenmistim

Aha kizlar.yeni cıbıldak foto ekledim.daha net simdi yorumlayin.2 aylik kuzularim.)buarada arzum 77 .meme altim 83.memeden olcünce 95.cup um kac oluyor.nasil hesapliyosun.bi zahmet olcumu soylesen

M
Aha kizlar.yeni cıbıldak foto ekledim.daha net simdi yorumlayin.2 aylik kuzularim.)buarada arzum 77 .meme altim 83.memeden olcünce 95.cup um kac oluyor.nasil hesapliyosun.bi zahmet olcumu soylesen
Masalllaaahh cokda guzel ama ben ustun pembeliyken olan resimi cok begendimm gule gule kullan :) ee 2 ay olmus hic cup cup sutyen denemedinmi

Yapma Allah aşkına ya, senin şu anki memelerin şa-ha-ne... başka da bişey demiyorum

Ayrıca da Cup olayına çok takılma derim... bir yerden aldığın A cup başka markanın B cup'ına eşit oluyor...

M

Masalllaaahh cokda guzel ama ben ustun pembeliyken olan resimi cok begendimm gule gule kullan :) ee 2 ay olmus hic cup cup sutyen denemedinmi
Ay tesekkur ederim.evet 2 ay oldu .1.aydan sonra bir hevesle avm avm gezdim.benim dikisler gec iyilesti.15 gun daha sporcu sutyenine devam ettim.simdi tam iyilesti ama bur cup digerini tutmuyor degisiyor sanki.ikincisi hic yumusak sutyen bulamadim.bizim burdaki koton h&m vs.cok kucuk ve azz sayida cesit var.hatta koton da ic camasiri reyonu bile yok.

Yapma Allah aşkına ya, senin şu anki memelerin şa-ha-ne... başka da bişey demiyorum

Ayrıca da Cup olayına çok takılma derim... bir yerden aldığın A cup başka markanın B cup'ına eşit oluyor...
Ayyyy valla şimdi sevindirik oldum canısı :) ya duştan çıktım, hala kollarımı kaldırmakta zorlanıyorum. Meme ucuma baticon sürdüm, gazlı bezle kapattım sonra ameliyat sütyenini giydim. Şimdi sanki gözüme daha büyük geldiler duştan sonra anlamadım yaaa hahahahah

Ha iyi bari Gerçekten bak ben çok beğendim, tübülerli meme bu kadar mı güzel olabilir dedim, inanamadım o derece. internette gördüğüm tüm ameliyat sonuçları içinde en iyisi.. Sen ayakta görmedik yani boyunu posunu bilmiyorum ama gördüğüm kadarı ile de vücuduna çok yakışan bir büyüklük.
Hem sen demedin mi en büyüğü bu oluyormuş diye? Gerçekten kafandaki saçmalıkları unut ve tadını çıkart canım

Katiliyorum alephe.bence harikalar ve eskiye nazsran super otesi gorunuyorlar.gerisini dusunme

Yani olabilir, özel hastanelerde sırf para için tahlil vs yaptırdıklarını çok duydum. Ama bilemiyorsun işte. Bazen kürtaj gerçekten kaçınılmaz oluyor mağlesef
inan ki yaptırmam gereken testin adını henüz bilmiyorum, hatta Türkiye'de yaptırılıyor mu ondan bile emin değilim. Ben Almanyada ailemin yanında yaptırmaya çalışacağım çok masraflı olmazsa.
Fibromiyalji nedir canım, hiç duymamıştım

Hmm anladim . nasilsin simdi baskı hissin falan gectimi. Yani sagligin falan olarak ameliyttan önceki halin gibimisin

Hala kollarini kaldirmakta zorlaniyomusun sakamisin kız benim 13.gün kalp hizasindan yukari cikmiyor daha erken etme kaldirmayada calisma.

kas romatizmasi canim

Hala kollarini kaldirmakta zorlaniyomusun sakamisin kız benim 13.gün kalp hizasindan yukari cikmiyor daha erken etme kaldirmayada calisma.
Ay valla mı ya benim ellerim de uyuşuyor gece hep dümdüz tutmaktan hee iyi bari ben de sandım ki benim kaslar şey oldu tövbestafurullahhh

Yoookk doktorumun hakkını yiyemem canım tabiki çok memnunum memişlerden çok şükür bak senin de öyle olcak kütür kütür tübülerlik alıncak hooopp seksi meme olcak :) boyum 1.60 kilom 58 zaten daha büyük kaldıramazdım uzun değilim

merhabalar ben yeni uye oldum ve sirf bu konu icin ankarada bana tavsiye edeceginiz doktor varmi rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…