Bende uyusma yokta kollarimi kaldiramiyorum kısıtlı kol hareketleri. Yok yok balim bisey olmadi senin kaslara rahat olAy valla mı ya benim ellerim de uyuşuyor gece hep dümdüz tutmaktanhee iyi bari ben de sandım ki benim kaslar şey oldu tövbestafurullahhh
Desene kaldi 47 günümAynen oyleyim.uyandiktan sonra cokkk hafif bi his oluyor agirlik gibi okadar.
Benim 13.gunum sahsi durumum henuz sevdicegime sarilmadim:)Kızlar ameliyattan mesela 1hafta sonra arkadaşınızla sevgilinizle eşinizle dostunuzla sarılırken ağrı oluyomu memişlerdediyelim ameliyattan sonra çarşıya pazara çıktık tanıdık birini gördük öpüştük sarıldık falan duuuuur sarılma uzaktan öpüşelim cınım mı dicez
Günaydın canım ameliyatında başarılar diliyorum kuzum.herşey gönlünce olsun.Allahım yardımcın olsun.sağsalim çok güzel olarak ameliyattan çıktığın haberini alalım.inşallah.çok öpüyorum.heyecan yok.mutly gir mutlu ve memeli çık hadi bakemKızlar ameliyat öncesi full dolgu sütyen ile foto ekledim. Bu sütyen ile memeli gözüktüm hep. Çok özlemicem kendisini.
İnşallah canım ya. İlk dileyim sağ salim uyanmak inş. Allahım sağlık sıhhat ve huzurlu uyanmayı nasip etsin inşallah.Günaydın canım ameliyatında başarılar diliyorum kuzum.herşey gönlünce olsun.Allahım yardımcın olsun.sağsalim çok güzel olarak ameliyattan çıktığın haberini alalım.inşallah.çok öpüyorum.heyecan yok.mutly gir mutlu ve memeli çık hadi bakem
Canımmm Allah yardımcın olsun dualarımız seninle güzel haberlerini beklioruz Allah sağ salim uyanmayı nasip etsin inşallah ama herşey çoook güzel olcak bi uyancaksın güzel memişlerin olmuşİnşallah canım ya. İlk dileyim sağ salim uyanmak inş. Allahım sağlık sıhhat ve huzurlu uyanmayı nasip etsin inşallah.
günaydın toprağım gün senin günün inşllh hayırlısıyla çıktım iyiyim mesajını okuyalım hepberaber Allah yardımcın olsun canım herşey gönlünce olsunİnşallah canım ya. İlk dileyim sağ salim uyanmak inş. Allahım sağlık sıhhat ve huzurlu uyanmayı nasip etsin inşallah.
Büyük gün geldi çattı haİnşallah canım ya. İlk dileyim sağ salim uyanmak inş. Allahım sağlık sıhhat ve huzurlu uyanmayı nasip etsin inşallah.
Ayni korku bende de vardi.allahin izniyle biseycikkler olmaz ins.hayirlisiyla gir cik ameliyatinaİnşallah canım ya. İlk dileyim sağ salim uyanmak inş. Allahım sağlık sıhhat ve huzurlu uyanmayı nasip etsin inşallah.
Ozamana kadar futtbol oynarsin bileDesene kaldi 47 günümbayramda tatile gtcem tek dilegim ozamana kadar duzelip tatilimin zehir olmamasi. Ozamana da 50 gün olmus olucam. Bide uyumayi özledim valla
Uzgunum behin birak sarilmayi dokunamiyorsun bile.ancak 1 aydan sonraKızlar ameliyattan mesela 1hafta sonra arkadaşınızla sevgilinizle eşinizle dostunuzla sarılırken ağrı oluyomu memişlerdediyelim ameliyattan sonra çarşıya pazara çıktık tanıdık birini gördük öpüştük sarıldık falan duuuuur sarılma uzaktan öpüşelim cınım mı dicez
Ohooo olmaz mııı ben o yüzden ameliyattan beri dışarı çıkmıyorum, komşular beni ankarada stajda sanıyo hahahah:)Kızlar ameliyattan mesela 1hafta sonra arkadaşınızla sevgilinizle eşinizle dostunuzla sarılırken ağrı oluyomu memişlerdediyelim ameliyattan sonra çarşıya pazara çıktık tanıdık birini gördük öpüştük sarıldık falan duuuuur sarılma uzaktan öpüşelim cınım mı dicez
Kızzz ben de korkuyodum ama uyuduğunu bile anlamıyosun var ya nasıl tatlı bir his:) çok güzel olacakkk endişelenmeee :)İnşallah canım ya. İlk dileyim sağ salim uyanmak inş. Allahım sağlık sıhhat ve huzurlu uyanmayı nasip etsin inşallah.
canım şimdiden hayırlı olsun yeni memiklerinOdama yerleştim. Kanlarımı verdim. Şimdi çizilmeyi bekliyorum. Görüşürüz kızlar!
1 aydan sonra acaip rahatlıyo insan.hareket özgürlüğün yerine geliyo çünkü.ha yine tedirgin oluyosun ama vücudun izin veriyo istediğin hareketi yapmanaTabi ya takmadan olmaz benim artk istedigim dik durayim uyuym o baskı hissi gecsin ya varsin sis kalsin daha guzel15 gun daha sıkaym disimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?