Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ankarada doktor vede surec hakkinda deneyinlerinize ihtiyacim var ayrica fiyat hakkindada hic bilgim yok bana yardimci olursaniz cok minnettar kalacam
Can'ım ben Ankara'da Dr Volkan Tayfur a oldum, koltukaltı kesisi ile . Geçen sene 10000 e olmuştum. 10 ay oldu çok şükür bi sıkıntım yok. Çok memnunum .

Can'ım süper soru 5 günlükken çocuklarımı sinemaya götürdüm, ve sinemada yıllardır görmediğim değerli bi ablamla karşılaştım. Anaaaaaa, ben buna Nasıl sıkı sıkı sarılcam ki demiştim. Ablacım canımmmmm, sorma boyun ve bel fıtığı yüzünden sana sıkı sıkı sarılamadım, kusura bakma noolur, çok Ağrı'm var demiştim. O da wayyyyy kuzuuuum demişti

ben de beni görenlere betayım hiç sarılıp bulaştırmayım dedim

Canim kendinde diyorsun cok dolgun duruyor diye.bende eski sutyenimi giyebilirim mesela ama kasiyo tabi. Daha cok yeni kalip gibi duruyolar zaten.gözün alismaya baslamis seninde bence

Ayyy canim gercekten ďüsünüyomusun 2.ameliyati.daha cok yeni ama salsinlar bi kendilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…