Aynen yaa doktorumdq ne zaman yatabiliecek konuma gelşrsen o zaman yan ya da yzüstü yatarsın demişti,şimdi yüzüstü de yatıyom ohhhO batmalar kramplar hic gecmicek sanıodum:) her gecen günden sonra gece oldugunda acaba bu gece yan yatabilcek miyim diye deniodum:) normalde yattıgımda yorgan hallaç pamuguna döner ameliyattan sonrasında yattıgım gibi kalktıgım icin yatak bile bozulmuodu :d biri yazmıstı burda vucut zaten yan yatıcagınız zamana kendi izin verio diye ne kdar dogruymus önce hafif yan derken sonra bi baktım bildigin yan yatabiliyorum :₺
ben 225'e 250 yuvarlak kas ustu yaptirdim, massallahi var hic kucuk degil. dogrusunu doktorunuz vucut olculerine gore belirliyor zatenÇok küçük 300 den aşağıya koydur ma pişman olursun
oleyyy cok sevindim :) coook guzel olacakkk heyecanla bekliyoruuuzzzKızlar yarın sabah 8de ameliyata giriyorum Allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Hesapliyorm kendimce 8 demeleri bucugu bulur 1bucuk saat sürse 10'da cikarsin kendine gelmen sersemligin gitmesi falan derken saat 11'de bize yazmazsan hastaneyi ariyoruz ona göreKızlar yarın sabah 8de ameliyata giriyorum Allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Ama kas altı diyor kas altında ufak olur kanımca.ben 225'e 250 yuvarlak kas ustu yaptirdim, massallahi var hic kucuk degil. dogrusunu doktorunuz vucut olculerine gore belirliyor zaten
Ilk baslarda kas sıkıştırıyor deri esniyor kas kendini bırakmaya basladigi zaman buyuyor. Sutyen ilk 10 gün iz yapmiyodu simdi ise patliycak gibiyim yapisti resmenArkadaşlar kasaltı olanların baştan küçük duruyor daha sonradan maşallah baya büyüyor. Acaba kasüstü olanlarda oluyormu böyle benimde aksine küçüldü(
heee oyle olabilir evet haklisinAma kas altı diyor kas altında ufak olur kanımca.
canim ben kasustuyum, ameliyattan ciktigimla ayni memelerim. buyume ya da kuculme hissetmedim. ama annem durup durup diyo ki bunlar daha bi sisti dolgunlasti diyo ama ben hissetmiyorum oyle bisi. bi ameliyat sutyeninden kurtulup normal sutyene geciyim de oyle daha iyi anlarimArkadaşlar kasaltı olanların baştan küçük duruyor daha sonradan maşallah baya büyüyor. Acaba kasüstü olanlarda oluyormu böyle benimde aksine küçüldü(
Canim ilaclarini düzenli icmeye bak sen.direnlerin cikinca cok rahatlarsin eminim. 2 3 gün pismanlik oluyo malesefKızlar sabahın 4 inden beri ayaktayim. Feci agrim var bu direnler yüzünden mi acaba? Ağrı kesici aldım mi iyi biraz etkisi geçtimi bittim ben. Memelerim alev alev yanıyor offf bu süreç beni çok gerdi. Bana bazı doktorlar sana direne gerek yok demişti. Allahım bu 3. Gun daha memelerimi görmedim. Su an bu acıyı çektiğim için çok kiziyorum kendime
Vallahi babayla idare ediyor beni de çok uzmedi vallahi dediğiniz çıktı anlayışla karşıladı cocugum ya. Yarin şu drenlerden de kurtulursam inş kutlama napicam.yasmin2468 canim cocukla durum nasil ? bu kadar agrin var cok zorlaniyomusun ?
cok sevindim canim. bide yağ enjeksiyonu neden diye sormustum arada karıştı sanirim ?Vallahi babayla idare ediyor beni de çok uzmedi vallahi dediğiniz çıktı anlayışla karşıladı cocugum ya. Yarin şu drenlerden de kurtulursam inş kutlama napicam.
Canım senden çok pozitif bir sinyal alıyorum. Çok iyi geçecek bence. Ameliyata hayırlısıyla gir sağlıkla çık güzel cicişlerle inş...Kızlar yarın sabah 8de ameliyata giriyorum Allahın izniyle dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Tamam biz hazırız nerde kutluyoruzzzzVallahi babayla idare ediyor beni de çok uzmedi vallahi dediğiniz çıktı anlayışla karşıladı cocugum ya. Yarin şu drenlerden de kurtulursam inş kutlama napicam.
Evet evettt benimde sert orasi sisikKızlar selamlar. Bu sütyenin sardığı yerler daha yumuşak ama dekolte bölgesi göğüs arası çok sert. Bu normal mi acaba?
Birde meme uçlarım ateş edecek gibi duruyor. Ödem mi acaba yoksa hep böyle mi kalacakEvet evettt benimde sert orasi sisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?