Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

evet fark o olabilir bende öyle algıladım

Protez vücuda sonradan konulan ve vücutya olması gereken şeylerin yerini dolduran maddelerin tamamıdır kızlar mesela bir diş implantıda protezdir bir silikonda. Onu diyen arkadaş saçmalamış sadece
Saçmaladığı belliydi zaten farkı nedir diye sorduğumdaa amaaan boşverin dedi

Kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Sol bacağımın üstünde bir kısmında uyuşukluk gibi karıncalanma gibi değişik böyle tarif edemediğim uzun zamandır olan bişey var, hastaneye gittiğimde tam olarak ne oldugunu anlamadılar, sinir testi yaptılar, doktor ilaç ve vitamin verdi, bu yıllarca aylarca geçmeyen birşey gençlerde olabiliyor dedi. Ameliyat olacağım bir problem yaratır mı dediğimde hayır bir sıkıntı olmaz dedi. Ama ben korkuyorum bir şey olur diye bacağıma ameliyatta Allah korusun.... Ameliyat olmadan önce doktoruma söyleceğim bu durumu ama yinede endişeliyim. Ameliyattan öne check up vs yapıyorlar mı kızlar ? ameliyattan çekiniyorum bacağım yüzünden. arzum77 Xyz123xyz D Derman_derman M macellan ....

Cnm önceki halini koyarsan izlemeye alırım.. ben de Haldun beyin hastasıyım ve evet meme konusunda çok iyi dikişine ise ben çok takılmıyorum zamanla daha iyi karar veririm şu an erken.. 1 ay oldu benimde beklemedeyim

Kan testi yapilio enfeksiyon var mi kansizlik var mi vs gibi

Geçmiş olsun.
Ameliyattan önce anestezi doktoru daha önce geçirdiğin tüm rahatsızlıkları,şu ankileri falan hep sorup not alıyor zaten. Kan tahlilleri yapılıyor..
Kendi doktorunu bilgilendirirsin ,anestezi doktoruna söylersin.
Ama meme ameliyatı ile ilgili bir sorun yaratacağını sanmıyorum

sağoll bende düşünmüyorum meme ameliyatı ile ilgili sorun yaratacağını ama tek derdim Allah korusun söylemek bile istemiyorum ama ne biliyim bacakta hissizlik bilmem ne öyle şeyler olursa cıkınca diye korkum

Cnm önceki halini koyarsan izlemeye alırım.. ben de Haldun beyin hastasıyım ve evet meme konusunda çok iyi dikişine ise ben çok takılmıyorum zamanla daha iyi karar veririm şu an erken.. 1 ay oldu benimde beklemedeyim

Tamam o zaman. Az sonra muayene olacagim icin disardayim. Eve gecince fotograf koyarim

Sesli güldüm valla yorumuna
Ama öyle cnm cidden ilk başta nebil beyle görüşmüştüm ben çok tatlı ton ton bi insan adama bana hadi soyunda bi muayene edelim dediğinde aa neden soyunuyorum demiştim tabi adam şok ben bile şaşırmıştım verdiğim tepkiye haldun beye gelene kdr da bi 4 5 doktorla görüştüm haldun bey daha hadi soyun diye cümlesini tamamlayamadan ben soyundum artık aç kapa nasıl alışmışsam

Cnm sadece kan testi yapılıyor ameliyatta sorun yaratacak bir durum var mı diye. Rahatsızlığının kaynağını biz tam olarak bilemeyiz tabi o nedenle yorum yapmak doğru olmaz tam nedenini öğrenip estetik cerrahına durumh anlatman çok çok iyi olacaktır. Çünkü bildiğim kadarıyla tüm ameliyatlarda anesteziden dolayı bacaklarda görülen bir rahatsızlık (şu an adını hatırlamıyorum ) olma riski çok düşükte olsa var bu nedenle ameliyat sonrası yürümek önemli hatta bnm dr um amrlşyat sonrası ben uyurken bacağıma masaj yapan bir alet takmıştı uyanınca çıkarıldı o alet. Şimdi senin böyle bir rahatsızlığın varken belki risk daha fazla olabilir. O nedenle lütfen dr una söylemeyi sakın ihmal etme

Ben de o kadar doktora açtım ki en son kendi doktoruma geldiğimde beni direk 3D cihazına soktu, oradaki resme göre protezlere bakıp seçim yaptık, eve geldim bu adam niye beni çıplak kontrol etmedi diye derde düştüm:))) ameliyat günü çizimlerimi yaparken çıplak gördü de içim rahat etti ahdjsjksaj

Haldun beye muayene oldum. Cok ciddi bi bey gibi geldi bana:) oyle olmasi daha iyi benim icin ama merak ettim herkese karsi mi tavri bu sekilde. Yorgun oldugu bi gune mi denk geldim bilmiyorum. Asimetri varmis memelerimde. Teki biraz daha yana donukmus, buyukluk olarak da farklilarmis. Neyse su an daha ameliyat tarihi almadim. Gunu ozet geceyim dedim. Tavir olarak size nasildi merak ettim ama:)

Ahahahaa:))

Cnm bizim haldun beyle her görüşmemiz çok esprili çok neşe içinde geçiyor. Şakalaşıyoruz fln belki yorgundur belki de aen çok ciddi durduysan çyle davranmıştır.

Cnm bizim haldun beyle her görüşmemiz çok esprili çok neşe içinde geçiyor. Şakalaşıyoruz fln belki yorgundur belki de aen çok ciddi durduysan çyle davranmıştır.

Allah allah sasirdim simdi. Ben normaldim bence ama nedense asiri asiri ciddi geldi kendisi bana, yani alingan biri olsam ters davrandi bile diyebilirim:) ama demiyorum neyse demek ki kotu gunune denk geldim. Olabilir:)

Sanirim kendisinden ameliyat gunu alacagim. Isyerinden kac gunluk izin alayim arkadaslar sizce. Kac gunde dosya tasiyabilir duruma gelirim, kollarim ne kadar surede normale doner acaba. Bir de evdekilere de soylememeyi dusunuyorum. 4 gun arkadasimda kalsam yeter mi sizce evdekilerin hareketlerimdeki kisitliligi fark etmemesi icin falan. Insallah ckk kolay atlatirim. Bugun mesela kendisine agri ne kadar surer diye sordum. 3 gunde gecer gibi bi cevap verdi iki hafta agrisi surenler varmis onlarin neden oluyor dedim. Bilmiyorum dedi

Kızlar, daha önceden yazmıştım cevap veren olmadi. Bu protezler ömürlük mu yoksa yillar sonra tekrar yenilemek gerekecek mi?
Ayrica eser aydoğduya ameliyat olan varsa yazsin lütfen. Ya da hakkinda bilgisi olan varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…