evet fark o olabilir bende öyle algıladımO
O neymis oyle kendisi soyleseydi farkini o zaman orda hemen, gogsum acildi meme kivaminda bi malzeme konuldu geri kapatildi deseydin hangisi kabul ederseniz , ( belki protez sudur bazi kadinlarin kanserden gogusleri aliniyo yada kazalardan vs yanik kopma kesilme yeni meme yapiliyo ) bizimkisi silikon sanirim
Saçmaladığı belliydi zaten farkı nedir diye sorduğumdaa amaaan boşverin dediProtez vücuda sonradan konulan ve vücutya olması gereken şeylerin yerini dolduran maddelerin tamamıdır kızlar mesela bir diş implantıda protezdir bir silikonda. Onu diyen arkadaş saçmalamış sadece
Cnm önceki halini koyarsan izlemeye alırım.. ben de Haldun beyin hastasıyım ve evet meme konusunda çok iyi dikişine ise ben çok takılmıyorum zamanla daha iyi karar veririm şu an erken.. 1 ay oldu benimde beklemedeyim:) dikis konusunda neden bu kadar fark var acaba iz konusunda. Ayni doktor ama farkli sonuclar, kisinin yapisiyla alakali mi acaba. Sizin bir ay olmus, acaba dikis izi iyi gozukuyor drdiginiz arkadaslarin ne kadar oldu bilginiz var mi. Bes alti ay sonundaki iz durumu nasil olur acaba. Fotograf isteyecegim ama benim yok tabi. Bi mahzuru yok diyen arkadaslar izlemeye alabilir mi fotograflarini gormem icin(haldun beyin hastalari)
Kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Sol bacağımın üstünde bir kısmında uyuşukluk gibi karıncalanma gibi değişik böyle tarif edemediğim uzun zamandır olan bişey var, hastaneye gittiğimde tam olarak ne oldugunu anlamadılar, sinir testi yaptılar, doktor ilaç ve vitamin verdi, bu yıllarca aylarca geçmeyen birşey gençlerde olabiliyor dedi. Ameliyat olacağım bir problem yaratır mı dediğimde hayır bir sıkıntı olmaz dedi. Ama ben korkuyorum bir şey olur diye bacağıma ameliyatta Allah korusun.... Ameliyat olmadan önce doktoruma söyleceğim bu durumu ama yinede endişeliyim. Ameliyattan öne check up vs yapıyorlar mı kızlar ? ameliyattan çekiniyorum bacağım yüzünden.arzum77 Xyz123xyz D Derman_derman M macellan ....
hmmm... bacağım bi garip böyle yaaa anlatamıyorum da o hissiyatı, inşallah ameliyatta bir sıkıntı yaratmaz korkuyorumKan testi yapilio enfeksiyon var mi kansizlik var mi vs gibi
Geçmiş olsun.Kızlar yardımcı olursanız sevinirim. Sol bacağımın üstünde bir kısmında uyuşukluk gibi karıncalanma gibi değişik böyle tarif edemediğim uzun zamandır olan bişey var, hastaneye gittiğimde tam olarak ne oldugunu anlamadılar, sinir testi yaptılar, doktor ilaç ve vitamin verdi, bu yıllarca aylarca geçmeyen birşey gençlerde olabiliyor dedi. Ameliyat olacağım bir problem yaratır mı dediğimde hayır bir sıkıntı olmaz dedi. Ama ben korkuyorum bir şey olur diye bacağıma ameliyatta Allah korusun.... Ameliyat olmadan önce doktoruma söyleceğim bu durumu ama yinede endişeliyim. Ameliyattan öne check up vs yapıyorlar mı kızlar ? ameliyattan çekiniyorum bacağım yüzünden.arzum77 Xyz123xyz D Derman_derman M macellan ....
sağoll bende düşünmüyorum meme ameliyatı ile ilgili sorun yaratacağını ama tek derdim Allah korusun söylemek bile istemiyorum ama ne biliyim bacakta hissizlik bilmem ne öyle şeyler olursa cıkınca diye korkumGeçmiş olsun.
Ameliyattan önce anestezi doktoru daha önce geçirdiğin tüm rahatsızlıkları,şu ankileri falan hep sorup not alıyor zaten. Kan tahlilleri yapılıyor..
Kendi doktorunu bilgilendirirsin ,anestezi doktoruna söylersin.
Ama meme ameliyatı ile ilgili bir sorun yaratacağını sanmıyorum
Cnm önceki halini koyarsan izlemeye alırım.. ben de Haldun beyin hastasıyım ve evet meme konusunda çok iyi dikişine ise ben çok takılmıyorum zamanla daha iyi karar veririm şu an erken.. 1 ay oldu benimde beklemedeyim
Ama öyle cnm cidden ilk başta nebil beyle görüşmüştüm ben çok tatlı ton ton bi insan adama bana hadi soyunda bi muayene edelim dediğinde aa neden soyunuyorum demiştim tabi adam şok ben bile şaşırmıştım verdiğim tepkiye haldun beye gelene kdr da bi 4 5 doktorla görüştüm haldun bey daha hadi soyun diye cümlesini tamamlayamadan ben soyundum artık aç kapa nasıl alışmışsamSesli güldüm valla yorumuna
Cnm sadece kan testi yapılıyor ameliyatta sorun yaratacak bir durum var mı diye. Rahatsızlığının kaynağını biz tam olarak bilemeyiz tabi o nedenle yorum yapmak doğru olmaz tam nedenini öğrenip estetik cerrahına durumh anlatman çok çok iyi olacaktır. Çünkü bildiğim kadarıyla tüm ameliyatlarda anesteziden dolayı bacaklarda görülen bir rahatsızlık (şu an adını hatırlamıyorum ) olma riski çok düşükte olsa var bu nedenle ameliyat sonrası yürümek önemli hatta bnm dr um amrlşyat sonrası ben uyurken bacağıma masaj yapan bir alet takmıştı uyanınca çıkarıldı o alet. Şimdi senin böyle bir rahatsızlığın varken belki risk daha fazla olabilir. O nedenle lütfen dr una söylemeyi sakın ihmal etmeKızlar yardımcı olursanız sevinirim. Sol bacağımın üstünde bir kısmında uyuşukluk gibi karıncalanma gibi değişik böyle tarif edemediğim uzun zamandır olan bişey var, hastaneye gittiğimde tam olarak ne oldugunu anlamadılar, sinir testi yaptılar, doktor ilaç ve vitamin verdi, bu yıllarca aylarca geçmeyen birşey gençlerde olabiliyor dedi. Ameliyat olacağım bir problem yaratır mı dediğimde hayır bir sıkıntı olmaz dedi. Ama ben korkuyorum bir şey olur diye bacağıma ameliyatta Allah korusun.... Ameliyat olmadan önce doktoruma söyleceğim bu durumu ama yinede endişeliyim. Ameliyattan öne check up vs yapıyorlar mı kızlar ? ameliyattan çekiniyorum bacağım yüzünden.arzum77 Xyz123xyz D Derman_derman M macellan ....
Bende hatırlıyorum da ilk dr görüşmem de hadi soyun bi bakalım dediğinde aa neden diye tepki vermiştimne demekse neden. Haldun hocaya geldiğimde adamın soyun demesiyle benim bi çırpıda soyunmam bir olmuştu herhlde alışıyoruz birde ben artık erkek kadın vs die hatta insan die bile değil direk evet o dr sadece dr başka kimliği yok diye bakıyorum
Ben de o kadar doktora açtım ki en son kendi doktoruma geldiğimde beni direk 3D cihazına soktu, oradaki resme göre protezlere bakıp seçim yaptık, eve geldim bu adam niye beni çıplak kontrol etmedi diye derde düştüm:))) ameliyat günü çizimlerimi yaparken çıplak gördü de içim rahat etti ahdjsjksaj
Cnm bizim haldun beyle her görüşmemiz çok esprili çok neşe içinde geçiyor. Şakalaşıyoruz fln belki yorgundur belki de aen çok ciddi durduysan çyle davranmıştır.Haldun beye muayene oldum. Cok ciddi bi bey gibi geldi bana:) oyle olmasi daha iyi benim icin ama merak ettim herkese karsi mi tavri bu sekilde. Yorgun oldugu bi gune mi denk geldim bilmiyorum. Asimetri varmis memelerimde. Teki biraz daha yana donukmus, buyukluk olarak da farklilarmis. Neyse su an daha ameliyat tarihi almadim. Gunu ozet geceyim dedim. Tavir olarak size nasildi merak ettim ama:)
Cnm bizim haldun beyle her görüşmemiz çok esprili çok neşe içinde geçiyor. Şakalaşıyoruz fln belki yorgundur belki de aen çok ciddi durduysan çyle davranmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?