- 3 Haziran 2017
- 78
- 7
- 16
- 32
Koltuk altımda inanılmaz bi ağrı var. Orda ödem olusmus diyor .Baska bisey mi yaptı sinirlere falan diye korkuyorumilk günler yatarken çok uyuşurdu benim kollarım hareketsizlikten diye düşünmüştüm ben kollarımı rahat hareket ettirdikten sonra bişey kalmadı bende ama benimki sürekli bi uyuşukluk değildi kalkıp biraz dolaşınca geçiyordu. Senin devamlı bi uyuşukluksa sor mutlaka doktoruna
alt yapı neye izin veriyorsa onun üzerine çok çıkılamıyor işte maalesef canım.Ben de çok beğeniyorum onnnkileri. Hayalimdeki gibi birleşikişte alt yapı bu onun ameliyat öncesi resimlerine baktığımda birleşik olacağını zaten anlamıştım, çünkü uçlar yakındı. İkimiz de aynı dr a olduk mesele sihirli ye 415 takabildi, sana ancak 325 oldu demişti. Çünkü alt yapım ancak buna müsade etmiş
Canım brşey yoktur korkma şimdi kollatı rahat kullanamıyorsun hatta tahminimce uyurken bile sırt üstü uyuduğum için kollatın düz duruyor. Oynatsan bile dirsekten oynatıyorsun. Bundan dolayı dirsekteki o hepimizin bildiği sinirler ağrımaya sızlamaya başlıyor. Benim 1 ay sonra bile kollarım uyuşurdu. Bir de gün oldu diyorsun koltuk altın ağrır tabi kas altıymış birde kaslar birbirine bağlı direkt oraya vurur ağrısı. Kollarını yukarı kaldırma yeterkiKoltuk altımda inanılmaz bi ağrı var. Orda ödem olusmus diyor .Baska bisey mi yaptı sinirlere falan diye korkuyorum
Paranoyak oldum canım lenf ödem diye birsey okudum öyle bisey olamaz değil mi? Meme altından oldum ameliyatı. Yani ağrı koltuk altımdan koluma dogru iniyor ve sadece sagda. Yanmada var ek olarak psikopat gibi oldum 3 günde benCanım brşey yoktur korkma şimdi kollatı rahat kullanamıyorsun hatta tahminimce uyurken bile sırt üstü uyuduğum için kollatın düz duruyor. Oynatsan bile dirsekten oynatıyorsun. Bundan dolayı dirsekteki o hepimizin bildiği sinirler ağrımaya sızlamaya başlıyor. Benim 1 ay sonra bile kollarım uyuşurdu. Bir de gün oldu diyorsun koltuk altın ağrır tabi kas altıymış birde kaslar birbirine bağlı direkt oraya vurur ağrısı. Kollarını yukarı kaldırma yeterki
Biraz içim rahatladı cok sağolCanım brşey yoktur korkma şimdi kollatı rahat kullanamıyorsun hatta tahminimce uyurken bile sırt üstü uyuduğum için kollatın düz duruyor. Oynatsan bile dirsekten oynatıyorsun. Bundan dolayı dirsekteki o hepimizin bildiği sinirler ağrımaya sızlamaya başlıyor. Benim 1 ay sonra bile kollarım uyuşurdu. Bir de gün oldu diyorsun koltuk altın ağrır tabi kas altıymış birde kaslar birbirine bağlı direkt oraya vurur ağrısı. Kollarını yukarı kaldırma yeterki
Koltukaltı kesilerinde lenfödem riski var sadece meme altı kesisinde yokParanoyak oldum canım lenf ödem diye birsey okudum öyle bisey olamaz değil mi? Meme altından oldum ameliyatı. Yani ağrı koltuk altımdan koluma dogru iniyor ve sadece sagda. Yanmada var ek olarak psikopat gibi oldum 3 günde ben
Benim işlem biraz zordu meme dokun vardı fakat çok sarkık emzirmemeden sonra iyice bıraktı. Destekli 85a takıyordum. Yani meme dokum vardı. Protez kaş altına takıldı şimdilik elleyince orada oldugunu hissetmiyorum. Bana dikleştirmede yapıldı meme başı yukarı alındı ve ters T şeklinde dikiş alınarak toplandı. Resim koydum bakabilirsinizGecmis olsunn 325 bos memeye mi kondu dokuluya mi
Benim 3. Günüm 2 işlem bir arada yalnız 2 gün biraz zorlanıyorsun. Fakat değer daha evvel yaptırmadıgımın üzüntüsünü yaşıyorumBiraz içim rahatladı cok sağol
Ya benım sag göğsümde yanma var bısey batıyo gibi oluyo ve işte koltuk altımda agru ve sag koluma inen bi uyuşmaBenim 3. Günüm 2 işlem bir arada yalnız 2 gün biraz zorlanıyorsun. Fakat değer daha evvel yaptırmadıgımın üzüntüsünü yaşıyorum
Arkadaşım merhaba bende ameliyat olmak istiyorum ama aklımda bazı sorular var. Sen Yen'i ameliyat olduğun için sana sormak istedim. Cumartesi muayene olucam. Ben bu ameliyatı gizli olucam. Yani işyerindekiler haberi olmamalı. Ailemin haberi olmamalı. Sadece eşim ve arkadaşım bilecek. İşe ne zaman dönebilirim. Ağrım çok mu olacak. Bide ameliyat olduğum belli mi olacak. İşimde dosyalar la ilgili. Evde kaç gün kalmam yeterli bilgi verirsen sevinirim çok geçmiş olsunKızlar sabah ameliyatımı oldum. Dikleştirme ve silikon bir arada. Doktorumla protezi 300cc düşünmüşþük 325cc taktım daha iyi durdu diyor. Sargılarım var ama çok güzeller. Mememin uçlarında his kaybı yok diyebilirim hatta biri çok hasas denebilir. 2. Ağrı kesiciyi yaptılar. Nede bilmem resim yükleyemiyorum
Canım benim bende bir iki arkadaşım haricinde kimseye söylemedim. Yalnız eşim ve kızım bilyor.Senin sadece silikonmu takılacak dikleştirmede varmı eyer sadece silikonsa çok kolay. Zor olan benimki kimseye söylemek zorunda değilsin. Endişelenme dışardan ameliyat olduğun belli olmuyor. Ben 10 gün sonra işe dönmeyi planlıyorum. Bir arkadaşım 5. Gün işe başlamış. Herkeste durum farklı. Ama hiç düşünme ol derimArkadaşım merhaba bende ameliyat olmak istiyorum ama aklımda bazı sorular var. Sen Yen'i ameliyat olduğun için sana sormak istedim. Cumartesi muayene olucam. Ben bu ameliyatı gizli olucam. Yani işyerindekiler haberi olmamalı. Ailemin haberi olmamalı. Sadece eşim ve arkadaşım bilecek. İşe ne zaman dönebilirim. Ağrım çok mu olacak. Bide ameliyat olduğum belli mi olacak. İşimde dosyalar la ilgili. Evde kaç gün kalmam yeterli bilgi verirsen sevinirim çok geçmiş olsun
Benimde yeni canım yanma sızı arda bendede oluyor. Uyuşma yok sırt ağrım var. Bence geçécidir endişe etmeYa benım sag göğsümde yanma var bısey batıyo gibi oluyo ve işte koltuk altımda agru ve sag koluma inen bi uyuşma
Canım geçmiş olsun geçer bence panik yapma.birde ben kimsenin fotoğrafını göremiyorim bende yüklemeyi başaramadım yardımcı olursanız sevinirimKızlar sağ dikişimin üstünde gecmeyen siyaha yakın bi morlugum var fotografı paylastım bi bakarmısınız,gecmemesi gibi bi ihtimal var mı bugün 10. Günüm
Ya cok mutsuzum uyuşma yüzünden uyuyamıyorum sol kolumda bisey yok.sinir sıkısması falan olmus olabilir mi sürekli aglıyorum ya cok kafama takılıyorBenimde yeni canım yanma sızı arda bendede oluyor. Uyuşma yok sırt ağrım var. Bence geçécidir endişe etme
Beni izler misin Canım dikleştirme olmuşsun görmek isterimBenim 3. Günüm 2 işlem bir arada yalnız 2 gün biraz zorlanıyorsun. Fakat değer daha evvel yaptırmadıgımın üzüntüsünü yaşıyorum
Sınava gidip geliyorum hemen yardımcı oluyorum sanaCanım geçmiş olsun geçer bence panik yapma.birde ben kimsenin fotoğrafını göremiyorim bende yüklemeyi başaramadım yardımcı olursanız sevinirim
Simdi bile aglıyorumAgustosta düğünüm olcak sıfır göğsüm vardı dümdüzdüm. Smdi nasıl oldu bakamıyorum bile kolumun uyuşmasından, ailem cok istemiyodu olmamı Allah korusun bisey olsa hepsi dicek biz dedik sana diye kızlar nolur rahatlatın beni sinir sıkışması yada sinirle ilgili bir durum olma ihtimali var mıdır kas altı yuvarlak oldum
Canim üzülme ya. Daha yeni ameliyat olmuşsunya bence olağan şeyler bu yaşadığın süreç. Çünkü daha önce başka arkadaşlarin mesajlarındada okumuştum kol uyusmasi batma hissi vs yaşayan. Kaslar kesiliyorya, o bölgede haliyle doku tahribatı oluyor. Kolay değil kesilip biciliyoruz.bence bir kaç güne sende toparlarsin. Ben Henüz ameliyat olmadım ama fazlasıyla mesaj okudum bu forumda.seni Üzgün ,çaresiz gorunce yazmak istedim. Şimdi bi arkadasi etiketlicem o sana fazlasıyla yardimci olacaktır sana canım. Allah yardimcin olsun. Kısa sürede toparlanman dileğiyle ...Agustosta düğünüm olcak sıfır göğsüm vardı dümdüzdüm. Smdi nasıl oldu bakamıyorum bile kolumun uyuşmasından, ailem cok istemiyodu olmamı Allah korusun bisey olsa hepsi dicek biz dedik sana diye kızlar nolur rahatlatın beni sinir sıkışması yada sinirle ilgili bir durum olma ihtimali var mıdır kas altı yuvarlak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?