Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım geçmiş olsun geçer bence panik yapma.birde ben kimsenin fotoğrafını göremiyorim bende yüklemeyi başaramadım yardımcı olursanız sevinirim
Resim yüklemek için önce foto çek sayfadan albüm oluştur. Dosyaları seç istedigin resmi yükle kaydet bitti

Cnm senin göğüs altı kesisi olmuştu dimi? Daha önce olan arkadaşın hem kas üstü hem de koltuk altı kesisiydi o yüzden lenf ödem olmuştu kolu uyuşuk ve şişti.. sende öyle bir durum olduğunu sanmıyorum.. kollarda ağrı oluyor fazla kullanamadığın için uyuşma da oluyor henüz çok yeni biraz takip et cnm doktorunla iletişimde kal sürekli..

Profil isminizin yazdığı yerin yanında üç çizgi var ona basıp albümler diyin,albüm oluştura basın,albüm oluşturun,oluşturduğunuz albüme girip yeni fotoğraf yükle diyin,dosyayı secip gizlilik ayarlarını takip ettiklerim olarak seçin,kaydete basın. Fotoğraf yükledikten sonra bizleri izlerseniz geri dönüş alabilirsiniz kolay gelsin :) elmasmete

Bence de hiçbirşey yok canım. ailenin razı olmadığı birşey yapıyorsun, vicdanın rahatsız olduğu için onların kehanetini doğrulatıyor bilinçaltın belki de. Hiçbir aksilik çıkmayacağına İnan, kendine, aldığın karara güven, rahatlayacaksın bence, geçecek.

R Rapunzell46 cnm, benim ameliyattan 15 gün Sonra sol kolum dirsek altından elimin üstüne doğru uyuşmuş VE sanki buz gibi olmuştu. viks sürmüş gibiydi. Dr um kendimi yorduğumu ve kolumu 90 derece den fazla kaldırmamam gerektiğini söylemişti. Dinlenince geçti. Ama bir süre sonra yine sol dirsekten elime doğru uyuşma başladı. Dr um ameliyatla ilgili olmadığını söyledi. Ben nöroloji ye gittim ve Emg çekildi. Hiç bir şey çıkmadı. Nörolog kolumu dirsekten büktüğüm için, dirseğimi yemekte, bilgisayar başında.... vs masaya dayadığım için olabileceğini söyledi. Gece yatarken hep yüzüstü yatıp kolumu büküp elimi yastığın altına sokardım. Onu bile bıraktım. 1,5 senedir kollar yanda mumya gibi yatıyorum VE hiç sıkıntı yaşamıyorum.

Sen de ameliyat sonrası yaptıklarına dikkat et. Takip et kendini. Dr una bir danış yine de.

Canım ameliyat düşünüyosan cok iyi düşün bence cok zormuş yani geri dönme sansım olsa olmazdım

Beni izlermisin canım

Bu cumartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek sadece silikon mu dikleştirme mi o zaman belli olur yine yazarım destekli sütyen takmaktan bıktım sadece ağrısın dan ve çevreden korkuyorum yani belli etmeden bir olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…