Resim yüklemek için önce foto çek sayfadan albüm oluştur. Dosyaları seç istedigin resmi yükle kaydet bittiCanım geçmiş olsun geçer bence panik yapma.birde ben kimsenin fotoğrafını göremiyorim bende yüklemeyi başaramadım yardımcı olursanız sevinirim
Cnm senin göğüs altı kesisi olmuştu dimi? Daha önce olan arkadaşın hem kas üstü hem de koltuk altı kesisiydi o yüzden lenf ödem olmuştu kolu uyuşuk ve şişti.. sende öyle bir durum olduğunu sanmıyorum.. kollarda ağrı oluyor fazla kullanamadığın için uyuşma da oluyor henüz çok yeni biraz takip et cnm doktorunla iletişimde kal sürekli..Agustosta düğünüm olcak sıfır göğsüm vardı dümdüzdüm. Smdi nasıl oldu bakamıyorum bile kolumun uyuşmasından, ailem cok istemiyodu olmamı Allah korusun bisey olsa hepsi dicek biz dedik sana diye kızlar nolur rahatlatın beni sinir sıkışması yada sinirle ilgili bir durum olma ihtimali var mıdır kas altı yuvarlak oldum
Hiç panik yapma bence üç gün öncesine kadar sol kolumu bir cm bile oynatsam acıdan ölcek kıvama geliyodum şimdi zıplıyorum evin içinde kendine zaman verSimdi bile aglıyorum
Agustosta düğünüm olcak sıfır göğsüm vardı dümdüzdüm. Smdi nasıl oldu bakamıyorum bile kolumun uyuşmasından, ailem cok istemiyodu olmamı Allah korusun bisey olsa hepsi dicek biz dedik sana diye kızlar nolur rahatlatın beni sinir sıkışması yada sinirle ilgili bir durum olma ihtimali var mıdır kas altı yuvarlak oldum
R Rapunzell46 cnm, benim ameliyattan 15 gün Sonra sol kolum dirsek altından elimin üstüne doğru uyuşmuş VE sanki buz gibi olmuştu. viks sürmüş gibiydi. Dr um kendimi yorduğumu ve kolumu 90 derece den fazla kaldırmamam gerektiğini söylemişti. Dinlenince geçti. Ama bir süre sonra yine sol dirsekten elime doğru uyuşma başladı. Dr um ameliyatla ilgili olmadığını söyledi. Ben nöroloji ye gittim ve Emg çekildi. Hiç bir şey çıkmadı. Nörolog kolumu dirsekten büktüğüm için, dirseğimi yemekte, bilgisayar başında.... vs masaya dayadığım için olabileceğini söyledi. Gece yatarken hep yüzüstü yatıp kolumu büküp elimi yastığın altına sokardım. Onu bile bıraktım. 1,5 senedir kollar yanda mumya gibi yatıyorum VE hiç sıkıntı yaşamıyorum.Canim üzülme ya. Daha yeni ameliyat olmuşsunya bence olağan şeyler bu yaşadığın süreç. Çünkü daha önce başka arkadaşlarin mesajlarındada okumuştum kol uyusmasi batma hissi vs yaşayan. Kaslar kesiliyorya, o bölgede haliyle doku tahribatı oluyor. Kolay değil kesilip biciliyoruz.bence bir kaç güne sende toparlarsin. Ben Henüz ameliyat olmadım ama fazlasıyla mesaj okudum bu forumda.seni Üzgün ,çaresiz gorunce yazmak istedim. Şimdi bi arkadasi etiketlicem o sana fazlasıyla yardimci olacaktır sana canım. Allah yardimcin olsun. Kısa sürede toparlanman dileğiyle ...mutluluk2015
3 gün olmuş canım.R Rapunzell46 , ne kadar oldu ameliyat olalı???? Uyuşma, batma, elektrik çarpması gibi bızzztlamalar çok normal.
3 gün olmuş canım.
Canım bugün 4. Gün psikolojim alt üst.nerden vardım yaptırdm diyorum yarın nörolıjiye gidecegimR Rapunzell46 , ne kadar oldu ameliyat olalı???? Uyuşma, batma, elektrik çarpması gibi bızzztlamalar çok normal.
Canım doktor sinir sıkısması olabilr ödemr baglı diyor ama kendiyle ilgili bi suc görmüyor. Ben bu sikikonları cıkartmayı bile düşünüyorum o derecefatrec R Rapunzell46 Canım ilk günler HATTA ilk haftalar bunlar olur. Dr una da bir sor!!!! Ama zorlama kendini lütfen.
Kolumda oluyor canım uyuşmaR Rapunzell46 , ne kadar oldu ameliyat olalı???? Uyuşma, batma, elektrik çarpması gibi bızzztlamalar çok normal.
Canım ameliyat düşünüyosan cok iyi düşün bence cok zormuş yani geri dönme sansım olsa olmazdımCanim üzülme ya. Daha yeni ameliyat olmuşsunya bence olağan şeyler bu yaşadığın süreç. Çünkü daha önce başka arkadaşlarin mesajlarındada okumuştum kol uyusmasi batma hissi vs yaşayan. Kaslar kesiliyorya, o bölgede haliyle doku tahribatı oluyor. Kolay değil kesilip biciliyoruz.bence bir kaç güne sende toparlarsin. Ben Henüz ameliyat olmadım ama fazlasıyla mesaj okudum bu forumda.seni Üzgün ,çaresiz gorunce yazmak istedim. Şimdi bi arkadasi etiketlicem o sana fazlasıyla yardimci olacaktır sana canım. Allah yardimcin olsun. Kısa sürede toparlanman dileğiyle ...mutluluk2015
Beni izlermisin canımBenim işlem biraz zordu meme dokun vardı fakat çok sarkık emzirmemeden sonra iyice bıraktı. Destekli 85a takıyordum. Yani meme dokum vardı. Protez kaş altına takıldı şimdilik elleyince orada oldugunu hissetmiyorum. Bana dikleştirmede yapıldı meme başı yukarı alındı ve ters T şeklinde dikiş alınarak toplandı. Resim koydum bakabilirsiniz
Bu cumartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek sadece silikon mu dikleştirme mi o zaman belli olur yine yazarım destekli sütyen takmaktan bıktım sadece ağrısın dan ve çevreden korkuyorum yani belli etmeden bir olsamCanım benim bende bir iki arkadaşım haricinde kimseye söylemedim. Yalnız eşim ve kızım bilyor.Senin sadece silikonmu takılacak dikleştirmede varmı eyer sadece silikonsa çok kolay. Zor olan benimki kimseye söylemek zorunda değilsin. Endişelenme dışardan ameliyat olduğun belli olmuyor. Ben 10 gün sonra işe dönmeyi planlıyorum. Bir arkadaşım 5. Gün işe başlamış. Herkeste durum farklı. Ama hiç düşünme ol derim
Kızlar ameliyat sonuclarının olduğu site neydi bilen yazabilir mi lütfen
Hayır mentorun sonuc sitesiniiRealself imi soruyosun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?