Ben 300 çok küçük diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun. inşallah seni tatmin eder . Ama kendimden ve diğer arkadaşlardan biliyorum, çoğu kişi ufak oldu keşke daha büyük yaktırsaydım diyor. Senin meme iç hacmin daha büyüğüne imkan vermemiş demek . Güle güle kullan ağrısız bir dönem geçirirsin inşallah canım.Kızlarrrr bende ameliyatımı oldum.darısı bütün isteyenlere olsun.iki gün oldu inanılmaz ağrılı ve zor geçdi halada öyle okadar çok kustumki beni mahvetti ve tahmin edemeyeceğiniz bir sırt ağrısı o hiç geçmiyo.amaliyata girmeden resim çekerken meme hiç yok ya 350 yada 375 koymak gerekir dedi doktor ama amaliyattan çıkınca 300 koydum iç hacim dardı dedi şu an ödem ve şiş olmasına rağmen bana küçük geliyo üçte biride inerse eyvah eyvay boyum 167 kilom 63 sizce küçükmü lütfen bilgi verin
Derman. Biz neden izlenmemişiz ya :))Bence 4hafta ver kendine
Canım sanırım sen koltUkaltı istiyorsun. Senden ricam şu: KESİ YERİNE GÖRE DR SEÇ
Neden dersen: koltUkaltı kesisi farklı bir teknik. Her dr un ilgilenip kendini geliştirdiği bir alan DEĞİL. "İlgilenip" dedim çünkü: bazı dr lar sadece meme altı seviyor. Bazıları meme ucunda başarılı. Ama bazı dr lar da koltUkaltı kesisini avantajlı bulup bu yönde pratik yapıp, araştırıp, uluslararası yayınları takip edip kendilerini geliştiriyor. Yani koltUkaltı kesisini de an az memealtı kesisi kadar, hızlı VE başarılı yapanlar var. Bu yüZden, başarılı olduğu halde koltUkaltı kesisini tercih etmeyen çok dr da var.
Önce kararArını vermelisin, istediğin yer koltUkaltı ise, buna göre dr Aramalısın. Mesela ben Ankara'da onlarca başarılı plastik cerrah adı aldım. Ama araştırmamı kesi yerine göre daralttığında sadece 2 işime ulaştım.
Çok teşekkür ederim canım şiş ve ödem olmasına rağmen küçük görünüyo zaten ama dr öyle takmış yapacak birşey yokBen 300 çok küçük diye düşünüyorum ama hayırlısı olsun. inşallah seni tatmin eder . Ama kendimden ve diğer arkadaşlardan biliyorum, çoğu kişi ufak oldu keşke daha büyük yaktırsaydım diyor. Senin meme iç hacmin daha büyüğüne imkan vermemiş demek . Güle güle kullan ağrısız bir dönem geçirirsin inşallah canım.
Elde olmayan sebeblerden dolayı olunca tabiki yapacak birşey yok. Zamanla kaslar kendini saldıkca daha farklı olacaktır belkide. Bazı öaeında çok çok büyümüşler sonradan, inşallah öyle olur sendede canım. Her şeye rağmen tadını çıkarmak gerek. memeli olmak çok güzel çünkü :)Çok teşekkür ederim canım şiş ve ödem olmasına rağmen küçük görünüyo zaten ama dr öyle takmış yapacak birşey yok
Geçmiş olsun canım ve hayırlı olsun. Inşallah en kisa sürede toparlarsinKızlarrrr bende ameliyatımı oldum.darısı bütün isteyenlere olsun.iki gün oldu inanılmaz ağrılı ve zor geçdi halada öyle okadar çok kustumki beni mahvetti ve tahmin edemeyeceğiniz bir sırt ağrısı o hiç geçmiyo.amaliyata girmeden resim çekerken meme hiç yok ya 350 yada 375 koymak gerekir dedi doktor ama amaliyattan çıkınca 300 koydum iç hacim dardı dedi şu an ödem ve şiş olmasına rağmen bana küçük geliyo üçte biride inerse eyvah eyvay boyum 167 kilom 63 sizce küçükmü lütfen bilgi verin
Teşekkürle r canım darısı isteyen herkese olsunGeçmiş olsun canım ve hayırlı olsun. Inşallah en kisa sürede toparlarsin
Derman. Biz neden izlenmemişiz ya :))
Çok canım bende dikleştirme olmadı. Protez ile büyütüldü sadece. Sarkma olacak pek bi meme dokum yoktu zaten. Asimetri vardi, eşitlendiler çok şükür.Ay bilmiyorum acaba ameliyat nedenlerimiz mi uymuyodu sizin diklestirme vardi galba cocuklardan sonra bisey ? Kac takildi kaca ona gore dermisim :))
Ay canım bak o aklıma gelmedi :))bu sıkıntılarında geçecek inşallah canım. Gün gelecek sadece güzellikler kalacak aklında:)) tatilim güzel geçti. Öyle kendime baktım baktım durdum cıbıl cıbıl halime , ama bikini giymeye cesaret edemedim nedense. Sanırım dikiş yeri görünür korkusu var daha. Allah korusun o şekil bir görüntüde rezil ederdi insanı :)))
Daha garanti canım :))Ay canım bak o aklıma gelmedi :))
Eniyisi bu durumda tankini galiba
Ben Ankara'da Dr volkan Tayfur a ameliyat oldum. Koltukaltındaki izlerim kayboldu bile. Ayrıklığa gelince, koltUkaltı kesisi memeleri ayrık yapmaz. Ayrıklık yapısaldır, memeuçları kollara doğruysa hangi kesi ile olursan ol memelerin ayrık olur. KoltUkaltı kesisinde kol kası kesilmiyor. Koltukaltındaki tüylü bölüme yapılan 3 cm'lik Bir kesi ile göğüs kasının altına doğru bir kanal açılıyor. oradan sokulan kamera yardımı İLE yani endoskopik cerrahi ile kasın altına protezin konulacağı cep açılıyor. Protez Huni gibi bir aparatla o kanaldan cebe gidiveriyor. Zahmetli Bir yöntem. Ben dr araştırmasını kesi yerine göre yaptım VE Ankara'da dr Volkan Tayfur'a ulaştım. Bu alanda Türkiye çapındaki dr lardan biri. İzliyorum seni resimlerime bakabilirsin.Aslında koltukaltı istiyorum. Sanırım ağrısı kas altı olup olmamasına bağlı. Koltukaltı olmasında ise, kol kası kesiliyor ve memeler ayrık durabilir. Doktorun baya maharetli olması gerekiyor.
Meme altı ise bu faktörler açısından sıkıntı doğurmuyor gibi.
Var mı bildiğiniz koltuk altından iyi ameliyat yapan bir doktor??? Ben bir Ercan Karacaoğlu'nu bu siteden tanımıştım. Gökhan bey nasıl yapıyor bir fikrim yok.
Aslında koltukaltı istiyorum. Sanırım ağrısı kas altı olup olmamasına bağlı. Koltukaltı olmasında ise, kol kası kesiliyor ve memeler ayrık durabilir. Doktorun baya maharetli olması gerekiyor.
Meme altı ise bu faktörler açısından sıkıntı doğurmuyor gibi.
Var mı bildiğiniz koltuk altından iyi ameliyat yapan bir doktor??? Ben bir Ercan Karacaoğlu'nu bu siteden tanımıştım. Gökhan bey nasıl yapıyor bir fikrim yok.
Tamda az evelSihirlii de volkan hocaya oldu. O DA koltUkaltı kesisi. Onun memeleri birleşik mesela ve 415 cc. Benimkiler ayrık, çünkü benim kendi memelerim ayrık idi
Hadi geçmiş olsun ve gözün aydın olsun canım.Kızlar sabah ameliyatımı oldum. Dikleştirme ve silikon bir arada. Doktorumla protezi 300cc düşünmüşþük 325cc taktım daha iyi durdu diyor. Sargılarım var ama çok güzeller. Mememin uçlarında his kaybı yok diyebilirim hatta biri çok hasas denebilir. 2. Ağrı kesiciyi yaptılar. Nede bilmem resim yükleyemiyorum
Sabah eski hallerinin fotolarını çektim. Benimkiler çok sarkıntı iyiki oldum diyorum. Aýy çok güzeller.Hadi geçmiş olsun ve gözün aydın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?