Geçmiş olsun veeee hayırlı olsuuunnnSabah eski hallerinin fotolarını çektim. Benimkiler çok sarkıntı iyiki oldum diyorum. Aýy çok güzeller.
Çok teşekkür ederim.Ben Ankara'da Dr volkan Tayfur a ameliyat oldum. Koltukaltındaki izlerim kayboldu bile. Ayrıklığa gelince, koltUkaltı kesisi memeleri ayrık yapmaz. Ayrıklık yapısaldır, memeuçları kollara doğruysa hangi kesi ile olursan ol memelerin ayrık olur. KoltUkaltı kesisinde kol kası kesilmiyor. Koltukaltındaki tüylü bölüme yapılan 3 cm'lik Bir kesi ile göğüs kasının altına doğru bir kanal açılıyor. oradan sokulan kamera yardımı İLE yani endoskopik cerrahi ile kasın altına protezin konulacağı cep açılıyor. Protez Huni gibi bir aparatla o kanaldan cebe gidiveriyor. Zahmetli Bir yöntem. Ben dr araştırmasını kesi yerine göre yaptım VE Ankara'da dr Volkan Tayfur'a ulaştım. Bu alanda Türkiye çapındaki dr lardan biri. İzliyorum seni resimlerime bakabilirsin.
Evet çok mutluyum. Yıllardır istiyordum. Sonunda oldu. Artık südyen ve bikini bulmakta zorluk yaşamayacağım. Gerçi okadar diklerki takmaya gerek bile yok. Doktoruma doğal olsun demiştim biraz büýuk takmış iyikide öyle yapmış. Bugün 2. Günüm. Ödemin oldukça fazla öyle ne taburcuyum.Nasıl mutlu olduğunu düşünebiliyorum :))
Geçmiş olsun tatlım allah yardımcın olsunKızlar sabah ameliyatımı oldum. Dikleştirme ve silikon bir arada. Doktorumla protezi 300cc düşünmüşþük 325cc taktım daha iyi durdu diyor. Sargılarım var ama çok güzeller. Mememin uçlarında his kaybı yok diyebilirim hatta biri çok hasas denebilir. 2. Ağrı kesiciyi yaptılar. Nede bilmem resim yükleyemiyorum
Kızlarrrr bende ameliyatımı oldum.darısı bütün isteyenlere olsun.iki gün oldu inanılmaz ağrılı ve zor geçdi halada öyle okadar çok kustumki beni mahvetti ve tahmin edemeyeceğiniz bir sırt ağrısı o hiç geçmiyo.amaliyata girmeden resim çekerken meme hiç yok ya 350 yada 375 koymak gerekir dedi doktor ama amaliyattan çıkınca 300 koydum iç hacim dardı dedi şu an ödem ve şiş olmasına rağmen bana küçük geliyo üçte biride inerse eyvah eyvay boyum 167 kilom 63 sizce küçükmü lütfen bilgi verin
Ben Ankara'da Dr volkan Tayfur a ameliyat oldum. Koltukaltındaki izlerim kayboldu bile. Ayrıklığa gelince, koltUkaltı kesisi memeleri ayrık yapmaz. Ayrıklık yapısaldır, memeuçları kollara doğruysa hangi kesi ile olursan ol memelerin ayrık olur. KoltUkaltı kesisinde kol kası kesilmiyor. Koltukaltındaki tüylü bölüme yapılan 3 cm'lik Bir kesi ile göğüs kasının altına doğru bir kanal açılıyor. oradan sokulan kamera yardımı İLE yani endoskopik cerrahi ile kasın altına protezin konulacağı cep açılıyor. Protez Huni gibi bir aparatla o kanaldan cebe gidiveriyor. Zahmetli Bir yöntem. Ben dr araştırmasını kesi yerine göre yaptım VE Ankara'da dr Volkan Tayfur'a ulaştım. Bu alanda Türkiye çapındaki dr lardan biri. İzliyorum seni resimlerime bakabilirsin.
Kızlar sabah ameliyatımı oldum. Dikleştirme ve silikon bir arada. Doktorumla protezi 300cc düşünmüşþük 325cc taktım daha iyi durdu diyor. Sargılarım var ama çok güzeller. Mememin uçlarında his kaybı yok diyebilirim hatta biri çok hasas denebilir. 2. Ağrı kesiciyi yaptılar. Nede bilmem resim yükleyemiyorum
KAŞ altına koyuldu. Doktorum kas altının daha sağlıklı olduğunu söyledi. Zamanla tekrar sarkmada az oluyormuş. Öncesini sonrasını az evvel yükledim görünce çok şaşıracaksınızGecmis olsunn 325 bos memeye mi kondu dokuluya mi
Benim görüş doku. Vardı 300 diye konuştuk 325 takmış. Biraz büyük istediğimi biliyordu. Resi. Koydum bak istesen benimki harika olduHerhalde hirpalandin biraz gecmis olsun , ameliyattan once bence mideyi iyce bosaltmak gerekio
ilk günler yatarken çok uyuşurdu benim kollarım hareketsizlikten diye düşünmüştüm ben kollarımı rahat hareket ettirdikten sonra bişey kalmadı bende ama benimki sürekli bi uyuşukluk değildi kalkıp biraz dolaşınca geçiyordu. Senin devamlı bi uyuşukluksa sor mutlaka doktorunaKızlar nolur yardım edin 3 gün önce kas altı göğüs büyütme ameliyatı oldum ameliyattan sonra sağ kolumda uyuşma oluştu ve hala gecmedi ara ara uyuşuyor sebebi ne olabilr yasayan veya duyan var mı
Valla sanırım azalmıyor ayrıklık hep aynı kalıyor yaaBen de sejnap gelecek halimizi gormek isteriz bu ayriklik ne kadar azalioPerii7777
Evet canım biliyorum maalesef ama can sıkıcı yaa ne güzel sen alışmışın bem hala kabullenemedim işte. Ortası dümdüz bomboş 4 parmak boşluk var hemde çok rahat giriyor 4 parmak ölçünce deymiyor bile göğüslere parmaklar o kadar boşluk bendeki şuanHayatım bizim gibi ayrık memelilerin durumu yapısaldaha önce de demiştim sana. Para veya Dr becerisi ile düzelecek olsa Demet Akalın ınkiler birleşirdi bizim koltukaltalrına doğru uçlar, bu yüzden ayrıklar
Evet canım biliyorum maalesef ama can sıkıcı yaa ne güzel sen alışmışın bem hala kabullenemedim işte. Ortası dümdüz bomboş 4 parmak boşluk var hemde çok rahat giriyor 4 parmak ölçünce deymiyor bile göğüslere parmaklar o kadar boşluk bendeki şuan
Benimki de öyleEvet canım biliyorum maalesef ama can sıkıcı yaa ne güzel sen alışmışın bem hala kabullenemedim işte. Ortası dümdüz bomboş 4 parmak boşluk var hemde çok rahat giriyor 4 parmak ölçünce deymiyor bile göğüslere parmaklar o kadar boşluk bendeki şuan
Ben de çok beğeniyorum onnnkileri. Hayalimdeki gibi birleşikTamda az evel @Sihirlii nin resimlerine baktım ve yeniden offf maşallah çektim . Gözünü doyuracak bir büyüklük olmuş resmen. 10 üzerinden 10 numara her şeyi ile bence.
Doktor ödeme baglı olabilir ddiyor ilk kez basıma geldi diyor ya psikolojim bozuldu ameliyat olmasa mıydım falan diye düşünüyorum aglayasım geliyo korkuyorumilk günler yatarken çok uyuşurdu benim kollarım hareketsizlikten diye düşünmüştüm ben kollarımı rahat hareket ettirdikten sonra bişey kalmadı bende ama benimki sürekli bi uyuşukluk değildi kalkıp biraz dolaşınca geçiyordu. Senin devamlı bi uyuşukluksa sor mutlaka doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?