Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim.

Nasıl mutlu olduğunu düşünebiliyorum :))
Evet çok mutluyum. Yıllardır istiyordum. Sonunda oldu. Artık südyen ve bikini bulmakta zorluk yaşamayacağım. Gerçi okadar diklerki takmaya gerek bile yok. Doktoruma doğal olsun demiştim biraz büýuk takmış iyikide öyle yapmış. Bugün 2. Günüm. Ödemin oldukça fazla öyle ne taburcuyum.

Geçmiş olsun tatlım allah yardımcın olsun

Herhalde hirpalandin biraz gecmis olsun , ameliyattan once bence mideyi iyce bosaltmak gerekio

Baya ogrenmissiniz :))

Gecmis olsunn 325 bos memeye mi kondu dokuluya mi

Kızlar nolur yardım edin 3 gün önce kas altı göğüs büyütme ameliyatı oldum ameliyattan sonra sağ kolumda uyuşma oluştu ve hala gecmedi ara ara uyuşuyor sebebi ne olabilr yasayan veya duyan var mı

Doktorum ödeme baglı olabilir dedi ama onunda emin oldugunu sanmıyorum. Bi bilginiz yada tecrübeniz varsa yardımcı olur musunuz

Kızlar nolur yardım edin 3 gün önce kas altı göğüs büyütme ameliyatı oldum ameliyattan sonra sağ kolumda uyuşma oluştu ve hala gecmedi ara ara uyuşuyor sebebi ne olabilr yasayan veya duyan var mı
ilk günler yatarken çok uyuşurdu benim kollarım hareketsizlikten diye düşünmüştüm ben kollarımı rahat hareket ettirdikten sonra bişey kalmadı bende ama benimki sürekli bi uyuşukluk değildi kalkıp biraz dolaşınca geçiyordu. Senin devamlı bi uyuşukluksa sor mutlaka doktoruna

Evet canım biliyorum maalesef ama can sıkıcı yaa ne güzel sen alışmışın bem hala kabullenemedim işte. Ortası dümdüz bomboş 4 parmak boşluk var hemde çok rahat giriyor 4 parmak ölçünce deymiyor bile göğüslere parmaklar o kadar boşluk bendeki şuan

Benim de 3 parmak. Bi bakalim?

Benimki de öyle hiç sorum DEĞİL mememiz var ya daha Ne

Tamda az evel @Sihirlii nin resimlerine baktım ve yeniden offf maşallah çektim . Gözünü doyuracak bir büyüklük olmuş resmen. 10 üzerinden 10 numara her şeyi ile bence.
Ben de çok beğeniyorum onnnkileri. Hayalimdeki gibi birleşik işte alt yapı bu onun ameliyat öncesi resimlerine baktığımda birleşik olacağını zaten anlamıştım, çünkü uçlar yakındı. İkimiz de aynı dr a olduk mesele sihirli ye 415 takabildi, sana ancak 325 oldu demişti. Çünkü alt yapım ancak buna müsade etmiş

Doktor ödeme baglı olabilir ddiyor ilk kez basıma geldi diyor ya psikolojim bozuldu ameliyat olmasa mıydım falan diye düşünüyorum aglayasım geliyo korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…