Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

R Rapunzell46 , eğer bu forum olmasaydı, eğer burda insanların süreçlerini takip etmeseydim, İnan ki ameliyatın ertesi günü üçgen bikini giyip sahilde zıplata zıplata gezecebileceğimi, oğlumu pamuk gibi memelerime yatırabileceğimi, kolları kaldıra kaldıra "haydi şimdi bütün eller havaya" şarkısını söyleyebileceğimi, yüzüstü yayıla yayıla ayaklarım ağzımda yatabileceğimi..... ve daha onlarca şeyi yapabileceğimi sanıyordum. Ama yok hayatım, 2-3 hafta sabır. Daha çok yenisin.

Simdi bile aglıyorum
Canım lütfen üzülme bende amaliyat olalı bugün 5.günüm bende sırt ağrısıyla mücadele ediyorum geçmek bilmiyo.doktorunu arasan yada mesaj atsan sorsan ilgilenmiyomu.o seni daha iyi aydınlatır bence.benim doktorum ne zaman arasam açıyo sorularımı yanıtlıyo çok genç diye tedirgindim ama çok başarılı bir doktor çıktı

Ayyy evet yaaa. Ne güzel anlatmissin. Bence de iyiki bu forum var. Ameliyat la ilgili ve sonrası süreçle ilgili en ufak bir şey bilmiyordum. insan yasamadigi şeyi bilemiyor ve fikir de yurutemiyor haliyle. Ama bu forum sayesinde tamamiyle hazırım ameliyata ve ameliyat sonrası sürece. Allah hepinizden razı olsun sizler sayesinde oldu bu

Arkadaşım çokkk haklısın sonuna kadar katılıyorum.yıllardır televizyonlarda doktorların anlattıklarını dinliyorum.aynı gün taburcusunuz ertesi gün iş başı bir iki gün sonra deniz havuz serbest.yok böyle bir dünya bugün 5.günüm hala birinin beni yataktan kaldırmasını bekliyorum hele amaliyat sonrası sürecini hiç söylemiyorum bende binlerce yorum okudum yüzde doksanı benim gibi atlatmış

Cnm benimde mod ama hala şekillenmeye çalışıyorlar ama ben memnunun. Önceden azdı şimdi giydiğim herşeyi dolduruyorya güzel de görünüyor önemli olan bu..:)

Merhabalar. ben de bu cumartesi muayene olup ameliyat gününü alıcam tek korkum forumda yazıldığı gibi ağrılar. Ben iş yerinden ve ailelerden habersiz olucam çok mu ağrıyor gerçekten 5 gün sonra işe dönebilir miyim acaba? Öyleki raporda almıyacam çünkü işyerindekiler bilmemesi gerekiyor.yıllık iznimden hafta sonu ile birleştireceğim.

Günaydın herkese. Şimdi düşünüyorumda biz kadınların meme büyütme isteği dışarıdan belli olacak mı acaba görenler ne der ailler bilmesin kendimizi ne kadar yıpratıyoruz. Ama bilmiyor ki insan lar biz o küçük memelerle ne sıkıntılar yaşıyoruz. 2 sene önce oğlumun sünnet düğünün de kıyafetimin içine resmen dolu sikon gibi sütyen diktik ona rağmen göğüs kısmım boş kaldı. Her gün ben eşime karşı silikonlu sütyen ile yatıyorum. Çıplak görünce erkek gibi kendimi kötü hissediyorum. Her yaz silikonlu bikini almak için her mağazayı dolaşıyorum. Ne kadar kötü bir duygu. Bide üstelik ameliyatı gizli oluyoruz. Çünkü benim gibi olan çok kişi vardır bence .

Simdi bile aglıyorum
Canım üzülme ben de burun ameliyatı olduğumda aynı senin gibiydim. Psikolojim bozulmuştu fakat şimd, resimlere baktığımda iyiki olmuşum diyorsun sen üstelik evlenmeden bu amliyatı olman çok iyi ben 14 yıllık evliyim ve her gün eşimden utanıyorum. o bana rahat ol diyor ama sonuçta erkek oda ister büyük göğüsü olan eşi olsun. Biz kadın iken istiyoruz. Sakın tekrar çıkartmayı düşünme biraz sabret sonra iyi ki yaptırmışım diyeceksin. Kas altı olduğu için sanırım çok zor bir süreç bende cumartesi gidecem doktora bakalım bana hangi yöntem uygun olacak. Senin göğüs dokun hiç mi yoktu. Benim mesela küçük bakalım hayırlısı

beni de izlermisin canım.doktorun kimdi acaba?

Canım benim hem toparlama hemde silikon epeyce bir işlem oldu bugün 4. Günüm yarın işe dönemem bence en az 7 ila 8 gün gerekiyor

Benim hıgh profil canım,ben dekolte üst kısmından memnunum ..

Canim hiç de büyütme derim. Hamileyken 2 kat oluyor nerdeyse. Sonra da süt emzirme vs zamanla kilo da alınca büyüklüğü normal olur.
Öylemi diyorsun :))
2011 de ameliyatımı oldum,çok memnunum.. Geöen zamana üzülüyorum sadece :))
Hamileyken çok büyüdü göğüslerim. Ama emzirme sonrası öncesine göre sahada küçüldü YÖK oldu maalesef. Göğüslerim büyük olsun diye kilo almayı hiç düşünmem zaten :)) kilo ilede alakası yok,öyle kilolular varki çevremde göğsü yok ve sarkık çok kötü..
tavsiyeniz hiçte mantıklı degil İnan'ın..

aynen bende öyleyimm kendini iyi özgüvenli hisseden bir insanım , ama gel gör ki dediginiz gibi konu meme olunca yerlerdeyimm kıyafetimi bile etkiliyor işte malesef darısı hayırlısı ile inşallah başıma:)
hayırlısı olsun canım, verilebilecek en doğru kararı vermişin.Gerisi gelir artık.

işte bunu ancak ve ancak yaşayan anlar. Ve bu yüzden de seni çok ii anlıyorum

2011 de olmussunuzya çok merak ettim yıllar geçtikçe görüntü nasıl oluyor.sakıncası yoksa izleyebilirmiyim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…