Siz ameliyat oldunuz mu acabaişte bunu ancak ve ancak yaşayan anlar. Ve bu yüzden de seni çok ii anlıyorum
Yok yok Canım dikleştirme yaptırmadan büyütmem zaten silikonları ben hazır ameliyata girmişken silikonları da büyütürüz demek istedim :)Canım dikleştirme yapılmadan daha büyük cc taktırırsan o daha çabuk sarkar.
Yok Olan şey nasıl sarkık oluyor :) umarım ameliyat sonrası pişman olmazsın.Öylemi diyorsun :))
2011 de ameliyatımı oldum,çok memnunum.. Geöen zamana üzülüyorum sadece :))
Hamileyken çok büyüdü göğüslerim. Ama emzirme sonrası öncesine göre sahada küçüldü YÖK oldu maalesef. Göğüslerim büyük olsun diye kilo almayı hiç düşünmem zaten :)) kilo ilede alakası yok,öyle kilolular varki çevremde göğsü yok ve sarkık çok kötü..
tavsiyeniz hiçte mantıklı degil İnan'ın..
Mesajımı tam okumadınız sanırım. Ben 2011 de ameliyatımı oldum! 6 sene oldu ameliyat olalı,neden daha önce olmamışım bu ameliyatı diye pişmanım sadece :))Yok Olan şey nasıl sarkık oluyor :) umarım ameliyat sonrası pişman olmazsın.
Hayır canım. Ameliyat olmak için suan çok uzak bi şehirde yim. Inşallah ızmitte olacağım ameliyatı. doktoruma dahi karar verdim ama yaz tatilini beklemek zorundayım izmite gitmek için :)Siz ameliyat oldunuz mu acaba
Hayır,izlemeden çıkartmadım seni tatlım. Albümlerim kapalı,ondan göremiyorsunYa çıkarmışım beni izlemeden , göz banyosu yapamadım senin memelerle:))
Canım haklısın da benım psikolojim bozuldu sanırım.ilerde mutlaka cıkartırım diye düşünüyorum su anR Rapunzell46 cok aceleci davranıyosun bence ağrı durumunu doktora ilet,ben sabrım tükendiğinde iletmiştim seni hastanede bi kaç gün daha misafir edelim kuvvetli ağrı kesici iğneleri sadece yatan hastaları yapabiliyorum demişti.Ertesi sabah uyandıgımda gerek kalmamıstı hastaneye gitmeyezSende böyle bişey yapabilirsin gercekten cok güzel ağrı kesici iğneler var ameliyat olmamıs gibi hissettiren.Bugün 11. Günüm hergün bi gün önceden daha iyi oluyorum. 3. Günümde yataktan desteksiz kalkamayan ben 4 gündür tam tur dönebiliyorum yatakta.Destekli bikiniler güzel olmadıgı için boş bikinilerin içine kendim destekler dikmiştim bugün hepsini söküp çöpe attım sadece bunun için bile ameliyat olabilirdim.düğününü düşün gelinliğinin göğsünü düşün.doktorunlada mutlaka konus her sey iyi olucak
Kendine 1 hafta daha ver bence inan hosuna gidicek cıkarttırmanında maddi manevi fiziki yükü vardır mutlaka diye düşünüyorumCanım haklısın da benım psikolojim bozuldu sanırım.ilerde mutlaka cıkartırım diye düşünüyorum su an
Tamam canımHayır,izlemeden çıkartmadım seni tatlım. Albümlerim kapalı,ondan göremiyorsun
Ben tam tersini isteyebi
Ben değil de ablam oldu ama çok pişman oldu baya sorunlar yaşadı oyüzden karşıyım estetige açıkçası. Ben daha küçük goguslere sahip olmak isterdim açıkçası normalde büyüktür şimdi hamileyim iyice buyudu rahatsız ediyor. Ablama da demiştim yaptırma diye ama dinlemedi maalesef.
eveBen tam tersini isteyebi
Ben değil de ablam oldu ama çok pişman oldu baya sorunlar yaşadı oyüzden karşıyım estetige açıkçası. Ben daha küçük goguslere sahip olmak isterdim açıkçası normalde büyüktür şimdi hamileyim iyice buyudu rahatsız ediyor. Ablama da demiştim yaptırma diye ama dinlemedi maalesef.[/QUOTEQUOTE
Evet vardır mutlakaKendine 1 hafta daha ver bence inan hosuna gidicek cıkarttırmanında maddi manevi fiziki yükü vardır mutlaka diye düşünüyorum
Evet vardır mutlaka o yönleri de.biraz sabredip dua etcem hakkımda hayırlısı olur insallahKendine 1 hafta daha ver bence inan hosuna gidicek cıkarttırmanında maddi manevi fiziki yükü vardır mutlaka diye düşünüyorum
Ve bir de dilersen sutyensiz de gezebilme sirt dekolteli giysoleri istersen istedigin seyi giyebilme ozgurligu var tabi canim. Bunlar paha bicilemez seylerCnm benimde mod ama hala şekillenmeye çalışıyorlarama ben memnunun. Önceden azdı şimdi giydiğim herşeyi dolduruyorya güzel de görünüyor önemli olan bu..:)
Arzum beni izler misin rica etsemBenim hıgh profil canım,ben dekolte üst kısmından memnunum ..
Ablanız ne gibi sorunlar yasadı acabaBen tam tersini isteyebi
Ben değil de ablam oldu ama çok pişman oldu baya sorunlar yaşadı oyüzden karşıyım estetige açıkçası. Ben daha küçük goguslere sahip olmak isterdim açıkçası normalde büyüktür şimdi hamileyim iyice buyudu rahatsız ediyor. Ablama da demiştim yaptırma diye ama dinlemedi maalesef.
İzlemeye aldım..Arzum beni izler misin rica etsem
İki albümü açtım tekrardanTamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?