ağzın iyi laf yapıyor dostum.R Rapunzell46 cok aceleci davranıyosun bence ağrı durumunu doktora ilet,ben sabrım tükendiğinde iletmiştim seni hastanede bi kaç gün daha misafir edelim kuvvetli ağrı kesici iğneleri sadece yatan hastaları yapabiliyorum demişti.Ertesi sabah uyandıgımda gerek kalmamıstı hastaneye gitmeyezSende böyle bişey yapabilirsin gercekten cok güzel ağrı kesici iğneler var ameliyat olmamıs gibi hissettiren.Bugün 11. Günüm hergün bi gün önceden daha iyi oluyorum. 3. Günümde yataktan desteksiz kalkamayan ben 4 gündür tam tur dönebiliyorum yatakta.Destekli bikiniler güzel olmadıgı için boş bikinilerin içine kendim destekler dikmiştim bugün hepsini söküp çöpe attım sadece bunun için bile ameliyat olabilirdim.düğününü düşün gelinliğinin göğsünü düşün.doktorunlada mutlaka konus her sey iyi o
Kızlar 1 hafta sonra 4 ay dolacak ama haftada 2-3 kez hala ameliyat sütyeni kullanıyorum çok rahat :) iş yoğunluğyndan dolayı contractubex'e ara vermiştim 2 hafta şimdi tekrar başladım bu sefer aksatmadan kullanacağım. Bir de yaz için altı uzun bikini arıyorum izlerin gözükmemesi için. Ama bikini altı aldım o da yüksek bel göbeğini kapaması için. Arada çok az boşluk kalacak mayo alsaydım daha iyiymiş..
Bende tankini aldım canım, kullanışlı geldi bana. Hem dikiş izleri kaza ile felan görünmez diye düşündüm.Kızlar 1 hafta sonra 4 ay dolacak ama haftada 2-3 kez hala ameliyat sütyeni kullanıyorum çok rahat :) iş yoğunluğyndan dolayı contractubex'e ara vermiştim 2 hafta şimdi tekrar başladım bu sefer aksatmadan kullanacağım. Bir de yaz için altı uzun bikini arıyorum izlerin gözükmemesi için. Ama bikini altı aldım o da yüksek bel göbeğini kapaması için. Arada çok az boşluk kalacak mayo alsaydım daha iyiymiş..
Ay bunlar daha güZelmiş yaEki Görüntüle 2005176 Eki Görüntüle 2005177 Eki Görüntüle 2005178
H&M den bu tarz bikini üstleri var. Tavsiye ederim
Evet çok güzel gerçekten. Ben geçen yaz almıştım,leopar desenlisini,siyah ve beyazını :)) Benim meme altımda iz yok,yani öyle bir sıkıntım yok ama çok şık durduğu için almıştımAy bunlar daha güZelmiş ya
Çok fazla öylemi olur böylemi olur ilerde diye düşünmeye başlarsak asla karar veremeyiz ameliyat için. Geleceği hiç kimse bilemez. Ben 47 değil 57de olsam isterim memeli olmayı, tadını aldım artık bir kere. Hem kadın her yaşta kadınsı olmak ister. Gerçi o yaşlarıda pek birşey kalmadı ya. Neredeydi benim aklım bundan 10 yıl önce acaba :))))15 yıl daha yaşayacak mıyım yaa, hadi yaşadım diyelim 47sinde bi daha silikon taktırmak isteyecek miyim, hadi istedim diyelim ikinci ameliyat tabi ki çok daha kolay geçecek, cep hazır herşey hazır, maksimum 3 günde her işimi yaparım.
ya da şöyle yazayım senin için
-15 yıl sonra değiştirme olasılığın var?
-Hmm öyle mi o zaman tıktırmıyım.
kendi içindeki monoloğun bu mu, bence çok saçma. öyleyse takılmaya gerek yok.
Kızlar 1 hafta sonra 4 ay dolacak ama haftada 2-3 kez hala ameliyat sütyeni kullanıyorum çok rahat :) iş yoğunluğyndan dolayı contractubex'e ara vermiştim 2 hafta şimdi tekrar başladım bu sefer aksatmadan kullanacağım. Bir de yaz için altı uzun bikini arıyorum izlerin gözükmemesi için. Ama bikini altı aldım o da yüksek bel göbeğini kapaması için. Arada çok az boşluk kalacak mayo alsaydım daha iyiymiş..
Ay evet bana da arkadaslarim hep dediler hep dediler yaptir yaptirrr yaptirrr yaaa aklim nerdeymiss onemsiz gerek yok o bu o zaman yaptirsaydim simdi ye yeniletmistim olurdum belkiÇok fazla öylemi olur böylemi olur ilerde diye düşünmeye başlarsak asla karar veremeyiz ameliyat için. Geleceği hiç kimse bilemez. Ben 47 değil 57de olsam isterim memeli olmayı, tadını aldım artık bir kere. Hem kadın her yaşta kadınsı olmak ister. Gerçi o yaşlarıda pek birşey kalmadı ya. Neredeydi benim aklım bundan 10 yıl önce acaba :))))
Canım benim, insan her zaman her şeyi düşünemiyor işte veya farklı algılıyor hiss ediyordun o zamanlar. Benim aklıma. Hiç gelmedi bile eskiden. Sanki silikonu zenginler yaptırır, mankenler felan yaptırabilir diye düşünüyordum içten içe. Ha bire daha dolgulu südyen nerden nasıl alır, nasıl biraz memeli görünürüm hesabındaydım. Birde iki kez başarısız tüp bebek denemem oldu benim. Dünya tedavi ve hormondan sonra battım içime gömüldüm hepden. Millet iki şeytirmeyle hamile kalıyor ben resmen hamile kalmak için savaş verdim ve başaramadım. Kendimi suçladım o yıllarda isyan ettim. Birde daha kezbandım, içime çok kapanıktım sonradan sonraya açıldım saçıldım düşünce olaraktan. Artık duygularımı daha rahat ifade edebiliyorum. Meme Yoksa bile çocuk yapamasam bile bende bir bayanım diye tekrarladım durdum:))))Ay evet bana da arkadaslarim hep dediler hep dediler yaptir yaptirrr yaptirrr yaaa aklim nerdeymiss onemsiz gerek yok o bu o zaman yaptirsaydim simdi ye yeniletmistim olurdum belki
Gülüyorum ya bazen ağlanacak halime, allah beterinden saklasın diyelim ...Canım benim, insan her zaman her şeyi düşünemiyor işte veya farklı algılıyor hiss ediyordun o zamanlar. Benim aklıma. Hiç gelmedi bile eskiden. Sanki silikonu zenginler yaptırır, mankenler felan yaptırabilir diye düşünüyordum içten içe. Ha bire daha dolgulu südyen nerden nasıl alır, nasıl biraz memeli görünürüm hesabındaydım. Birde iki kez başarısız tüp bebek denemem oldu benim. Dünya tedavi ve hormondan sonra battım içime gömüldüm hepden. Millet iki şeytirmeyle hamile kalıyor ben resmen hamile kalmak için savaş verdim ve başaramadım. Kendimi suçladım o yıllarda isyan ettim. Birde daha kezbandım, içime çok kapanıktım sonradan sonraya açıldım saçıldım düşünce olaraktan. Artık duygularımı daha rahat ifade edebiliyorum. Meme Yoksa bile çocuk yapamasam bile bende bir bayanım diye tekrarladım durdum:))))
Aynen yaa inan bende bundan üç dört ay öncesine kadar hep sanirdimki silikonu yalnızca ünlüler yaptırır , onlara has bişey olarak dusunuyordum. Taaakiii bu forumla tanisana kadar :) anam bide ne göreyim yaptıran yaptiranaCanım benim, insan her zaman her şeyi düşünemiyor işte veya farklı algılıyor hiss ediyordun o zamanlar. Benim aklıma. Hiç gelmedi bile eskiden. Sanki silikonu zenginler yaptırır, mankenler felan yaptırabilir diye düşünüyordum içten içe. Ha bire daha dolgulu südyen nerden nasıl alır, nasıl biraz memeli görünürüm hesabındaydım. Birde iki kez başarısız tüp bebek denemem oldu benim. Dünya tedavi ve hormondan sonra battım içime gömüldüm hepden. Millet iki şeytirmeyle hamile kalıyor ben resmen hamile kalmak için savaş verdim ve başaramadım. Kendimi suçladım o yıllarda isyan ettim. Birde daha kezbandım, içime çok kapanıktım sonradan sonraya açıldım saçıldım düşünce olaraktan. Artık duygularımı daha rahat ifade edebiliyorum. Meme Yoksa bile çocuk yapamasam bile bende bir bayanım diye tekrarladım durdum:))))
Bence de kesinlikle böyle olacak :) ve inşallah da olsun. Kimse memesiz yaşamaya mahkum kalmasinL limettefatrec Valla hepimiz bu meme büyütmeyi sadece zenginler ve ünlüler yaptırıyor diye düşünmüşüz sanırım Bende öyle düşünüyordum. Çok uzak bir hayaldi benim için ama bende bir arkadaşım meme küçültme olunca beynimde şimşekler çaktı. Sonra bu forumu keşfetmiştim,anam bir ben kalmışım ameliyat olmamış diye düşünmüştüm :))
Bu süreç hep böyle ilerleyecek sanırım. :))
Göğüslerinin küçüklüğünden şikayetçi olan her bayan bu forumu keşfedecek ve ameliyat olacak :))))
İniyor mu bende merak ediyorumKızlar bugün 5. Günüm memeler gözüme büyük geliyor 325cc takıldı iner demi bunlar
Tatlım benim meme hiç yokdu sadece deri sallanıyodu doktor amaliyata girerken ya 350 yada 375 takalım anca doldurur dedi ama 300 takmış diyerleri çirkin durdu bunu takdım dedi.bugün 6.günüm şiş oldukları halde yukardan bakınca bana küçük gibi geliyo eğer dediğin gibi küçülme fazla olursa fenaKızlar bugün 5. Günüm memeler gözüme büyük geliyor 325cc takıldı iner demi bunlar
İneceği kesinde benim merak ettiğim ne kadar ineceğiİniyor mu bende merak ediyorum
Leoparlısı varsa kaparım hemen güzelmişEki Görüntüle 2005176 Eki Görüntüle 2005177 Eki Görüntüle 2005178
H&M den bu tarz bikini üstleri var. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?