- 3 Haziran 2017
- 78
- 7
- 16
- 32
Ben biraz minyonum boyum 162 kilom 51 memem iki çocuktan sonra çok sarkıktı meme dokusu vardı ortalama sütyen hesabı desteksiz 75b gibi destekli 85a yı doldurmuyordu. Doktor ameliyat öncesi 300cc takalım dedi çıkınca 325cc güzel durdu çok küçük istemiyordun zaten dedi. Şimdi çok şişler bir beden iner diyor inşallah iner
Tatlım benim meme hiç yokdu sadece deri sallanıyodu doktor amaliyata girerken ya 350 yada 375 takalım anca doldurur dedi ama 300 takmış diyerleri çirkin durdu bunu takdım dedi.bugün 6.günüm şiş oldukları halde yukardan bakınca bana küçük gibi geliyo eğer dediğin gibi küçülme fazla olursa fena
Benim ismide bir arkadaş çıkartırdı canım. 10 yıl evvel yaptırmıştı. Kapsül oluşmuş çıkartırıp yenisini taktırdı. Eskiden kas altı yapılmıyormuş kas üstünde kapsül olma ihtimali yüksek şimdiki işlemini kaş altı yaptılar çok memnunSilikonlarını cıkartan tanıdgnz var mı kızlar hiç
Hayırlı olsun şimdiden aynı benim durum ben oldum 5. Günüm boyutunu iyi ayarlarsa sorun yok birde kaş altı olmanı tavsiye ederim biraz sonrası ağrılı fakat ileride kapsül olmuyormuş. Eşin yoksa sana kim bakacak. Yataktan kalkarke destek şartEvet kızlar evde korkudan pisirikliktan miskin miskin oturuyom yarın ölçülerim alınacak herhalde öbürgun de ameliyat olurum yaptığım tek şey evi temizlemek tencere dolusu yemekler küçük bi çanta çocukları kV. ye birakicam onların hazırlığı geriye sadece duş almak kaldı çok korkuyorum ya pişman olursam diye eşim de yanımda yok zaten diyom ki yoksa yaptığım bi delilik mi ama muhtemelen aranıza geliyorum lannn açılınnn
Bu sene leoparlarısı yok maalesefLeoparlısı varsa kaparım hemen güzelmiş
Kızlar biz meme diyoruz siz leoparlı şeylerden bahsediyorsunuz. Memeler iyilesirş lepara gerek yok südyensiz gezicemBu sene leoparlarısı yok maalesefBelki ilerleyen süreçlerde daha farklı model ve desenleri çıkar ama..
Kas altında kapsül olmuyor diye kesin bi sey yok ki.onda da oluyor benım bildiğim .Arkadaşınız hemen tekrar mı taktirdı geri.çıkardktan sonra göğsü nasıldı sarkma filan olayı nasıldı bi bilginiz var mı acabaBenim ismide bir arkadaş çıkartırdı canım. 10 yıl evvel yaptırmıştı. Kapsül oluşmuş çıkartırıp yenisini taktırdı. Eskiden kas altı yapılmıyormuş kas üstünde kapsül olma ihtimali yüksek şimdiki işlemini kaş altı yaptılar çok memnun
Sarkma olmamış çıkartılsın yerine hemen takıldı. Onun hiç memesi yok 385cc takmışlar keşke daha büyük olsaydı diyorKas
Kas altında kapsül olmuyor diye kesin bi sey yok ki.onda da oluyor benım bildiğim .Arkadaşınız hemen tekrar mı taktirdı geri.çıkardktan sonra göğsü nasıldı sarkma filan olayı nasıldı bi bilginiz var mı acaba
Sarkma filan kesin olmamıs mı canım .benım için önemli burdan mı cıkartan arkadasın .Yani derisi nasıl gözüküyormuş acaba. Ben taktırdm ama ilerde cıkartmayı düşünüyorum ömür boyu bunlarla yasamak istemiyorumSarkma olmamış çıkartılsın yerine hemen takıldı. Onun hiç memesi yok 385cc takmışlar keşke daha büyük olsaydı diyor
:)) Bahsettiğimiz şey bikini üstü :)) Plajdada üstsüz dolaşmayacaksın sanırımKızlar biz meme diyoruz siz leoparlı şeylerden bahsediyorsunuz. Memeler iyilesirş lepara gerek yok südyensiz gezicem
Canım o yenisini taktınmış silikonsuz deyil yani silikonlu halinden çok memnunSarkma filan kesin olmamıs mı canım .benım için önemli burdan mı cıkartan arkadasın .Yani derisi nasıl gözüküyormuş acaba. Ben taktırdm ama ilerde cıkartmayı düşünüyorum ömür boyu bunlarla yasamak istemiyorum
bu sene bana tatil zor kocamanlar. Bi inseydi şışlikker:)) Bahsettiğimiz şey bikini üstü :)) Plajdada üstsüz dolaşmayacaksın sanırım
Forumda ameliyat sonrası sorun yaşayan ve daha sonra protezlerini çıkartan bir arkadaşımız vardı. Ama maalesef aktif değil Forumda..Sarkma filan kesin olmamıs mı canım .benım için önemli burdan mı cıkartan arkadasın .Yani derisi nasıl gözüküyormuş acaba. Ben taktırdm ama ilerde cıkartmayı düşünüyorum ömür boyu bunlarla yasamak istemiyorum
Yok orasını anladm da benım merak ettgm 10 yıllık silikonları cıkınca memenin hali nasıl olmus yani yeniler takılmadan hiç görmedi mi kendisi ? Aynı ameliyatta mı oldu ikisiCanım o yenisini taktınmış silikonsuz deyil yani silikonlu halinden çok memnun
6 önce,2011 Şubat ayında olmuştum ben . Bayagı eskilerdenim yanibu sene bana tatil zor kocamanlar. Bi inseydi şışlikkerarzum77 sen oldunmu ameliyat oďüm kopuyor bu büyüklükte kalacak diye
Canım bende hiç göğüs yok normalde .Benımkinde de olur mu sence bu söylediklerinForumda ameliyat sonrası sorun yaşayan ve daha sonra protezlerini çıkartan bir arkadaşımız vardı. Ama maalesef aktif değil Forumda..
ilk izlenimleri eskisi gibi oldugu idi. Tek farkı iz kaldı demişti..
Şöyleki ... Eğer protezlerinizi hemen çıkartmazsanız yani gögüs derisi o büyüklük ile rahatlar gevşerse çıkarttığınız zaman muhakkak göğüslerde bir esneme gevşeklik olacaktır.. Hamilelik,emzirme ve süt verme döneminin bitmesi gibi düşünün..
Hiç göğsünüz yoktu yani eskiden doğrumu anladım?Canım bende hiç göğüs yok normalde .Benımkinde de olur mu sence bu söylediklerin
Evet dogru anladınız hiç yoktu. O zman sarkar mı diyorsunuzHiç göğsünüz yoktu yani eskiden doğrumu anladım?
Ama şimdi protez var ve deriyi esnetip büyütüyor...
Evet canım aynı ameliyatta oldu. Bence içi boşalır tok durmaz balonu şışirince bir süre öyle kalınca gevşiyor o mantık. Ben çocuk emzirdim mahvoldular bu hafta silikon ve dikleştirme yaptırdım. İnşallah istediğin gibi olur. Siz niye çıkartırıyorsunuzYok orasını anladm da benım merak ettgm 10 yıllık silikonları cıkınca memenin hali nasıl olmus yani yeniler takılmadan hiç görmedi mi kendisi ? Aynı ameliyatta mı oldu ikisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?