Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben biraz minyonum boyum 162 kilom 51 memem iki çocuktan sonra çok sarkıktı meme dokusu vardı ortalama sütyen hesabı desteksiz 75b gibi destekli 85a yı doldurmuyordu. Doktor ameliyat öncesi 300cc takalım dedi çıkınca 325cc güzel durdu çok küçük istemiyordun zaten dedi. Şimdi çok şişler bir beden iner diyor inşallah iner

Son düzenleme:
Silikonlarını cıkartan tanıdgnz var mı kızlar hiç
Benim ismide bir arkadaş çıkartırdı canım. 10 yıl evvel yaptırmıştı. Kapsül oluşmuş çıkartırıp yenisini taktırdı. Eskiden kas altı yapılmıyormuş kas üstünde kapsül olma ihtimali yüksek şimdiki işlemini kaş altı yaptılar çok memnun

Evet kızlar evde korkudan pisirikliktan miskin miskin oturuyom yarın ölçülerim alınacak herhalde öbürgun de ameliyat olurum yaptığım tek şey evi temizlemek tencere dolusu yemekler küçük bi çanta çocukları kV. ye birakicam onların hazırlığı geriye sadece duş almak kaldı çok korkuyorum ya pişman olursam diye eşim de yanımda yok zaten diyom ki yoksa yaptığım bi delilik mi ama muhtemelen aranıza geliyorum lannn açılınnn

Hayırlı olsun şimdiden aynı benim durum ben oldum 5. Günüm boyutunu iyi ayarlarsa sorun yok birde kaş altı olmanı tavsiye ederim biraz sonrası ağrılı fakat ileride kapsül olmuyormuş. Eşin yoksa sana kim bakacak. Yataktan kalkarke destek şart

Kas
Kas altında kapsül olmuyor diye kesin bi sey yok ki.onda da oluyor benım bildiğim .Arkadaşınız hemen tekrar mı taktirdı geri.çıkardktan sonra göğsü nasıldı sarkma filan olayı nasıldı bi bilginiz var mı acaba

Sarkma olmamış çıkartılsın yerine hemen takıldı. Onun hiç memesi yok 385cc takmışlar keşke daha büyük olsaydı diyor

Sarkma olmamış çıkartılsın yerine hemen takıldı. Onun hiç memesi yok 385cc takmışlar keşke daha büyük olsaydı diyor
Sarkma filan kesin olmamıs mı canım .benım için önemli burdan mı cıkartan arkadasın .Yani derisi nasıl gözüküyormuş acaba. Ben taktırdm ama ilerde cıkartmayı düşünüyorum ömür boyu bunlarla yasamak istemiyorum

Canım o yenisini taktınmış silikonsuz deyil yani silikonlu halinden çok memnun

Forumda ameliyat sonrası sorun yaşayan ve daha sonra protezlerini çıkartan bir arkadaşımız vardı. Ama maalesef aktif değil Forumda..
ilk izlenimleri eskisi gibi oldugu idi. Tek farkı iz kaldı demişti..
Şöyleki ... Eğer protezlerinizi hemen çıkartmazsanız yani gögüs derisi o büyüklük ile rahatlar gevşerse çıkarttığınız zaman muhakkak göğüslerde bir esneme gevşeklik olacaktır.. Hamilelik,emzirme ve süt verme döneminin bitmesi gibi düşünün..

Canım o yenisini taktınmış silikonsuz deyil yani silikonlu halinden çok memnun
Yok orasını anladm da benım merak ettgm 10 yıllık silikonları cıkınca memenin hali nasıl olmus yani yeniler takılmadan hiç görmedi mi kendisi ? Aynı ameliyatta mı oldu ikisi

bu sene bana tatil zor kocamanlar. Bi inseydi şışlikker arzum77 sen oldunmu ameliyat oďüm kopuyor bu büyüklükte kalacak diye
6 önce,2011 Şubat ayında olmuştum ben . Bayagı eskilerdenim yani
Şubatta olmuştum ama ilk deniz sezonunda bikini gitindigimde banada tuhaf gelmişti.
Gerçek şeklini alması,ödemlerin gidip düzgün bir meme olması için en az altı ay geçmesi gerek. En güzeli bir sene diyorum ben

Canım bende hiç göğüs yok normalde .Benımkinde de olur mu sence bu söylediklerin

Yok orasını anladm da benım merak ettgm 10 yıllık silikonları cıkınca memenin hali nasıl olmus yani yeniler takılmadan hiç görmedi mi kendisi ? Aynı ameliyatta mı oldu ikisi
Evet canım aynı ameliyatta oldu. Bence içi boşalır tok durmaz balonu şışirince bir süre öyle kalınca gevşiyor o mantık. Ben çocuk emzirdim mahvoldular bu hafta silikon ve dikleştirme yaptırdım. İnşallah istediğin gibi olur. Siz niye çıkartırıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…