Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum. İz yok gibi zaten.Cok tesekkur ederim canım.sizin ameliyat iziniz var mı acaba?
Anladm tesekkur ederimBen meme ucu kesisi ile ameliyat oldum. İz yok gibi zaten.
Bi sakıncası olmaz dedi ama doktor neden ki şimdi şüphe de kaldimAmeliyat olduktan sonra oruç tutmayımı düşünüyorsunuz???
Aynen öyle dayanıklı biriyim ama bakalım bunu nasıl atlaticam benim adetim kolay geçiyor sıkıntı yok ağrısız sancisiz olduğu için herhalde bu yönde kolay olacak ama tabi ki işin zor kısmı orasıArkadaş söylediklerin inanılmaz zor hem edet olacaksın hem hem amaliyat olacaksın hemde 5 günün olacak mucize bekliyorsun bence
Ameliyatta aldığınız narkozun etkisini hemen atamıyorsunuz. Beslenmenize çok dikkat etmeniz lazım. Üstüne birde aç kalmanız sizi çok sarsar..Bi sakıncası olmaz dedi ama doktor neden ki şimdi şüphe de kaldim
Evet dikkate alicam bunu söylediğin için Sağol ama üstesinden gelebilirim diyeceksiniz ki ramazan dan sonra ol ama doktor gidiyor şimdi olmam lazım neticede iki doğum atlattim biri normal biri sezeryan çok zorlu geçti hem doğum hem hamilelik ben yine tuttum orucumu eğer tutmazsam bu düşünce beni öldürürAmeliyatta aldığınız narkozun etkisini hemen atamıyorsunuz. Beslenmenize çok dikkat etmeniz lazım. Üstüne birde aç kalmanız sizi çok sarsar..
Kan kaybından dolayı vücut güçsüz oluyor zaten,dinlenme istirahat isteğiniz olacak. Bol su içmeli,vücuttaki ilaçları narkozu atmanız gerekecek.
Bence sağlıklı olmaz.
VAR VANımAynen yaa inan bende bundan üç dört ay öncesine kadar hep sanirdimki silikonu yalnızca ünlüler yaptırır , onlara has bişey olarak dusunuyordum. Taaakiii bu forumla tanisana kadar :) anam bide ne göreyim yaptıran yaptiranadedim ben neden yaptirmayayim.29 yaşımdayım bu yaşa kadar bildiğin memesiz gezdim ki hala da öyleyim. Allahiiiimmm berbat bişey yaaaaa.. Inşallah bende agustos gibi memeliler kervanına veeee en büyük hayalime kavusurum .... canım senin ameliyat öncesi dokun varmiydi. Nasıldı olculerin. ??? Fotoğraf yuklediysen takip edebilir miyim seni
öncesi resmin varsa seninde olur tabikiAynen yaa inan bende bundan üç dört ay öncesine kadar hep sanirdimki silikonu yalnızca ünlüler yaptırır , onlara has bişey olarak dusunuyordum. Taaakiii bu forumla tanisana kadar :) anam bide ne göreyim yaptıran yaptiranadedim ben neden yaptirmayayim.29 yaşımdayım bu yaşa kadar bildiğin memesiz gezdim ki hala da öyleyim. Allahiiiimmm berbat bişey yaaaaa.. Inşallah bende agustos gibi memeliler kervanına veeee en büyük hayalime kavusurum .... canım senin ameliyat öncesi dokun varmiydi. Nasıldı olculerin. ??? Fotoğraf yuklediysen takip edebilir miyim seni
BEnde yaz tatili 2016 da denizde bir bayanla tanıştım. Ankaradan Alanyaya tatile gelmişlerdi. Biz denize atlıyoruz ediyoruz felan. Kadın ya bende istiyorum ama memelerden yakın zamanda ameliyat oldum çekiniyorum felan diyordu. Orda bende şimşekler çaktı. Normal benim gibi orta yollu bir aile. Zengin değil,ünlü değil , oryantal hiç değil. İzinden gelir gelmez Eylül gibi netden bakmaya başladım. İyiden iyiye kafaya taktım, ben neden yaptırmıyorum dedim . Ve bana en uygun zaman Noel ve yılbaşı zamanı kendime izin ayırıp yalnız başıma İstanbul'da aldım soluğu. Eşimin izin alma imkanı yoktu ve bende ertelersem bir yıl daha kalırsa korkusu ile gözümü karartttım gittim. Verdiğim en doğru kararlardan bir tanesi oldu:)))L limettefatrec Valla hepimiz bu meme büyütmeyi sadece zenginler ve ünlüler yaptırıyor diye düşünmüşüz sanırım Bende öyle düşünüyordum. Çok uzak bir hayaldi benim için ama bende bir arkadaşım meme küçültme olunca beynimde şimşekler çaktı. Sonra bu forumu keşfetmiştim,anam bir ben kalmışım ameliyat olmamış diye düşünmüştüm :))
Bu süreç hep böyle ilerleyecek sanırım. :))
Göğüslerinin küçüklüğünden şikayetçi olan her bayan bu forumu keşfedecek ve ameliyat olacak :))))
Evet iniyorlarİniyor mu bende merak ediyorum
Sonradan tutmadığın günleri tutman daha sağlıklı bence . Beden yeterince yorgun düşecek , ağrıların içln serum verilecek belki. Diyelim ki çok ağrın olmadı belli saatlerde haplarını kullanmak zorundasın. Kendine bu eziyeti yapman çok mantıklı bana.Evet dikkate alicam bunu söylediğin için Sağol ama üstesinden gelebilirim diyeceksiniz ki ramazan dan sonra ol ama doktor gidiyor şimdi olmam lazım neticede iki doğum atlattim biri normal biri sezeryan çok zorlu geçti hem doğum hem hamilelik ben yine tuttum orucumu eğer tutmazsam bu düşünce beni öldürür
Var canımVAR VANım
öncesi resmin varsa seninde olur tabiki
Bakalım hakkımızda hayırlısı Sağol fikirlerin içinSonradan tutmadığın günleri tutman daha sağlıklı bence . Beden yeterince yorgun düşecek , ağrıların içln serum verilecek belki. Diyelim ki çok ağrın olmadı belli saatlerde haplarını kullanmak zorundasın. Kendine bu eziyeti yapman çok mantıklı bana.
Seninkidemi çok büyük duruyordu. Dekoltem müthiş duruyor fakat yana dogru geniş henüz şiş tabi ay bir küçülseler6 önce,2011 Şubat ayında olmuştum ben . Bayagı eskilerdenim yani
Şubatta olmuştum ama ilk deniz sezonunda bikini gitindigimde banada tuhaf gelmişti.
Gerçek şeklini alması,ödemlerin gidip düzgün bir meme olması için en az altı ay geçmesi gerek. En güzeli bir sene diyorum ben
Çok iyi herşeyi düşünmüş ayarlamışsın kolunu kaldırıp yan tarafa bile koyamayacak durumda pet değiştirmeyide göze almışsın peki günde iki yada üçkez içilecek ağrı kesici hadi dayandın onuda içmedin sabah akşam mutlaka içmen gereken antibiyotiği nasıl içeceksinAmeliyat öncesi ve sonrası burdayım yazarım artık valla güçlü gibiyim ama çok fena da korkuyorum Allah yardimcim olsun ne diyim
Canım raporda özel işlem diye ödeme yapmaması normal olmaz doktor banada rapor vermek istedi benim kendi işim olduğundan almadım bence şansını deneİnan'ın hiçbir bilgim Yok o konuda
Şu senin fazlalıkları getirip benimkinin üstüne koysak300 üzeri olsun dedim o gimiş 300 koymuş ben ondan karpuz istedim o portakal koymuşSeninkidemi çok büyük duruyordu. Dekoltem müthiş duruyor fakat yana dogru geniş henüz şiş tabi ay bir küçülseler
Aslında büyük değilde garip duruyordu. Nasıl anlatsam,hani dolgun bir meme fakat bikini ve sütyen içine girmeyen garip şekilli tuhaf birşey olmuştu :)))Seninkidemi çok büyük duruyordu. Dekoltem müthiş duruyor fakat yana dogru geniş henüz şiş tabi ay bir küçülseler
Kızlar siz böyle yazınca ben tam cesaretimi topluyorum yaparım ederim diyorum sonra pufffff uçup gidiyor o cesaret öyle düşünüyorum bakalım yapabilirsem yapıcam ogleden sonra has.ye gidiyorum eğrisini doğrusunu konuşalım bi duruma göre zaten yapar miyim eder miyim bilemiyorumÇok iyi herşeyi düşünmüş ayarlamışsın kolunu kaldırıp yan tarafa bile koyamayacak durumda pet değiştirmeyide göze almışsın peki günde iki yada üçkez içilecek ağrı kesici hadi dayandın onuda içmedin sabah akşam mutlaka içmen gereken antibiyotiği nasıl içeceksin
Anladım canım rahatladım birazAslında büyük değilde garip duruyordu. Nasıl anlatsam,hani dolgun bir meme fakat bikini ve sütyen içine girmeyen garip şekilli tuhaf birşey olmuştu :)))
Şimdi sen diyorsunya dekoltem güzel ama yana doğru geniş diye. İşte meme gibi meme degil...
o zamanla düzeliyor işte,olması gereken doğal bir kıvama ve görüntüye geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?