- 11 Şubat 2017
- 275
- 81
- 18
iner , sonra diyeceksin ki inmeseydi daha guzeldi. Sekliylefalan farkli bisey oluyoKızlar bugün 5. Günüm memeler gözüme büyük geliyor 325cc takıldı iner demi bunlar
Hayırlı olsun şimdiden aynı benim durum ben oldum 5. Günüm boyutunu iyi ayarlarsa sorun yok birde kaş altı olmanı tavsiye ederim biraz sonrası ağrılı fakat ileride kapsül olmuyormuş. Eşin yoksa sana kim bakacak. Yataktan kalkarke destek şart
Sarkık ve ve bana göre küçüktü. 325cc takiĺdı herkes inmeseydi diyordu bende doktora çok küçük olmasın azıcık kendini göstersin dedim hatamı ettim zamanla anlicamIner
iner , sonra diyeceksin ki inmeseydi daha guzeldi. Sekliylefalan farkli bisey oluyo
canım iyi anlamda dedin heralde zamanla dahada güzel oluyordur diye düşünüyorumIner
iner , sonra diyeceksin ki inmeseydi daha guzeldi. Sekliylefalan farkli bisey oluyo
Ca
canım iyi anlamda dedin heralde zamanla dahada güzel oluyordur diye düşünüyorum
geçmiş olsun. neden his kaybı yaşıyorsunuz? meme ucu kesisi ile mi oldunuz?kızlar ben de ayın 18 inde 3. ayıma gireceğim fakat his kayıplarım var geri gelmedi hala dış yanlarda hislerim var fakat orta çatala doğru kayboluyor artık geri gelsin istiyorum. hissiz ne zman geri geldi yazarsanız sevinrim.
Tatlım benim yanlarda his kaybı yok denecek kadar az. Bugün 6. Günüm dahada iyiyim seninikide geçer inşallahkızlar ben de ayın 18 inde 3. ayıma gireceğim fakat his kayıplarım var geri gelmedi hala dış yanlarda hislerim var fakat orta çatala doğru kayboluyor artık geri gelsin istiyorum. hissiz ne zman geri geldi yazarsanız sevinrim.
geçmiş olsun. neden his kaybı yaşıyorsunuz? meme ucu kesisi ile mi oldunuz?
Kesin yaşıcaz mı yani bu his kaybını ? insanın psikolojisi bozulur ama ödemlerden dolayı olan birşey mi geçiyor mu yani ? yoksa kalacakmıHis kaybi sanirim her tur islemde olan bisey .memealtinda da oluyo ve halen bende de var bi uyusukluk hissetmeme eskisi gibi. 1 yilda gecer belki
Hangi doktora oldunuz??Daha yeni oldum .Bir hafta oldu.kolumda sıkıntı yasadım hala da gecmedi zaten .Bilmiyorum bi soğudum bütün hevesim falan kaçtı saglıgımın daha önemli olduğunu düşünüyorum ve silikonun saglıklı olmadıgını düşünüyorum artk.pişman oldum keske hiç bulasmasaydm diyorum
Her işlemde olacak diye birşey yok başta olup sonra geçebilen birşeymiş Benimki çok minimal ölçüde his ver fakat net degil. Buda sadece tek memede. Bazı kişilerde bu durumlar hiç yaşanmıyor. Kolay bir işlem değil bizimkisi meme başı çıkarılıp yukarı biryere tekrar dikiliyor. Memedeki fazla deri oradan çıkarılıp meme toparlanıyor yukarıdan asagıya ters T şeklinde dikiş atılıyor. En azından benimki öyle. Anlıcaniz bildiğin kesilip ölçülerek tekrar dikildikHis kaybi sanirim her tur islemde olan bisey .memealtinda da oluyo ve halen bende de var bi uyusukluk hissetmeme eskisi gibi. 1 yilda gecer belki
HaHangi doktora oldunuz??
Hayırlı olsun canımBen de haftaya meme büyütme olacağım Akın Demiralay'a.Aylardır araştırıyorum.Kararımı verdim.Gözümü kararttım,çantamı alıp çıkcam kuaföre gider gibi..Öyle bi özgüven anlamadım
R Rapunzell46 Canım bunları unutamaz kaş altı olunca kolları etmiyor bu durum Geçiçiymiş endişe etme benimde tam bir hafta oldu hergü biraz daha iyiye gidiyorum. İnşallah daha iyi olacam. Sıkma canınıHangi doktora oldunuz??
İnşallah gecer canım benm psikolojimi bozdu gercekten deR Rapunzell46 Canım bunları unutamaz kaş altı olunca kolları etmiyor bu durum Geçiçiymiş endişe etme benimde tam bir hafta oldu hergü biraz daha iyiye gidiyorum. İnşallah daha iyi olacam. Sıkma canını
Burada bir arkadaş onunla davalık olmuştu detayları söylemek doğru olmaz belki doktorun itibarı açısından ama memnun kalmamıştı.Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sayfayı takip ediyorum ve sizler sayesinde bende cesaretimi toplayıp meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. Doktor olarak istanbulda defne erkara karar verdim tanıyan var mi sizce nasıl ? Fiyat konusunda da biraz bilgi verirmisiniz ? Şimdiden teşekkür ederimmm :)
Merhaba E egeege87 isimli arkadaşla bi konuş derim ben. Memnun kalmamıştı çünküMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sayfayı takip ediyorum ve sizler sayesinde bende cesaretimi toplayıp meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. Doktor olarak istanbulda defne erkara karar verdim tanıyan var mi sizce nasıl ? Fiyat konusunda da biraz bilgi verirmisiniz ? Şimdiden teşekkür ederimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?