Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tavsiyem su kalkamiyosaniz tam yatmayin hic bir zaman yastiklarla destekleyin alttan

Canım benim neme dokum vardı. Çok
Iner

iner , sonra diyeceksin ki inmeseydi daha guzeldi. Sekliylefalan farkli bisey oluyo
Sarkık ve ve bana göre küçüktü. 325cc takiĺdı herkes inmeseydi diyordu bende doktora çok küçük olmasın azıcık kendini göstersin dedim hatamı ettim zamanla anlicam

kızlar ben de ayın 18 inde 3. ayıma gireceğim fakat his kayıplarım var geri gelmedi hala dış yanlarda hislerim var fakat orta çatala doğru kayboluyor artık geri gelsin istiyorum. hissiz ne zman geri geldi yazarsanız sevinrim.

geçmiş olsun. neden his kaybı yaşıyorsunuz? meme ucu kesisi ile mi oldunuz?

Tat
Tatlım benim yanlarda his kaybı yok denecek kadar az. Bugün 6. Günüm dahada iyiyim seninikide geçer inşallah

His kaybi sanirim her tur islemde olan bisey .memealtinda da oluyo ve halen bende de var bi uyusukluk hissetmeme eskisi gibi. 1 yilda gecer belki
Kesin yaşıcaz mı yani bu his kaybını ? insanın psikolojisi bozulur ama ödemlerden dolayı olan birşey mi geçiyor mu yani ? yoksa kalacakmı

Hangi doktora oldunuz??

His kaybi sanirim her tur islemde olan bisey .memealtinda da oluyo ve halen bende de var bi uyusukluk hissetmeme eskisi gibi. 1 yilda gecer belki
Her işlemde olacak diye birşey yok başta olup sonra geçebilen birşeymiş Benimki çok minimal ölçüde his ver fakat net degil. Buda sadece tek memede. Bazı kişilerde bu durumlar hiç yaşanmıyor. Kolay bir işlem değil bizimkisi meme başı çıkarılıp yukarı biryere tekrar dikiliyor. Memedeki fazla deri oradan çıkarılıp meme toparlanıyor yukarıdan asagıya ters T şeklinde dikiş atılıyor. En azından benimki öyle. Anlıcaniz bildiğin kesilip ölçülerek tekrar dikildik

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sayfayı takip ediyorum ve sizler sayesinde bende cesaretimi toplayıp meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. Doktor olarak istanbulda defne erkara karar verdim tanıyan var mi sizce nasıl ? Fiyat konusunda da biraz bilgi verirmisiniz ? Şimdiden teşekkür ederimmm :)

Burada bir arkadaş onunla davalık olmuştu detayları söylemek doğru olmaz belki doktorun itibarı açısından ama memnun kalmamıştı.

Merhaba E egeege87 isimli arkadaşla bi konuş derim ben. Memnun kalmamıştı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…