Küçülürler demi yaa şekil nefis ama korktum büyük kalacak diye. Kafam kadarlar6 önce,2011 Şubat ayında olmuştum ben . Bayagı eskilerdenim yani
Şubatta olmuştum ama ilk deniz sezonunda bikini gitindigimde banada tuhaf gelmişti.
Gerçek şeklini alması,ödemlerin gidip düzgün bir meme olması için en az altı ay geçmesi gerek. En güzeli bir sene diyorum ben
Ben vücudumda yabancı bi maddeyle ömür boyu yasayamayacgımı düşünüyorum .Sarkma olayı canımı sıktı smdi.ben belki cok olmaz diyordmEvet canım aynı ameliyatta oldu. Bence içi boşalır tok durmaz balonu şışirince bir süre öyle kalınca gevşiyor o mantık. Ben çocuk emzirdim mahvoldular bu hafta silikon ve dikleştirme yaptırdım. İnşallah istediğin gibi olur. Siz niye çıkartırıyorsunuz
Arkadaşım var sağolsun yanımda olacak kimse bilmiyor zaten bu 3 gün içinde oldum oldum zaten yoksa daha da olamam oruç tutuyorum ya.....şimdi adet günüm bu zman zarfında olursa çok iyi oalcak benim için dikiş izlerin çok mi rahatsız edici nasıl 5.günün amaHayırlı olsun şimdiden aynı benim durum ben oldum 5. Günüm boyutunu iyi ayarlarsa sorun yok birde kaş altı olmanı tavsiye ederim biraz sonrası ağrılı fakat ileride kapsül olmuyormuş. Eşin yoksa sana kim bakacak. Yataktan kalkarke destek şart
Allah neytmesin[Kızlar biz meme diyoruz siz leoparlı şeylerden bahsediyorsunuz. Memeler iyilesirş lepara gerek yok südyensiz gezicem
Arkadaş söylediklerin inanılmaz zor hem edet olacaksın hem hem amaliyat olacaksın hemde 5 günün olacak mucize bekliyorsun benceArkadaşım var sağolsun yanımda olacak kimse bilmiyor zaten bu 3 gün içinde oldum oldum zaten yoksa daha da olamam oruç tutuyorum ya.....şimdi adet günüm bu zman zarfında olursa çok iyi oalcak benim için dikiş izlerin çok mi rahatsız edici nasıl 5.günün ama
Sarkma demeyelimde daha gevşek yumuşak durabilir eskiye göre.Evet dogru anladınız hiç yoktu. O zman sarkar mı diyorsunuz
Tatlım bu soruyu çok sordum ama yanıt veren olmadı doktorum bana bir ay rapor verdi sigortadan parayı alabiliyormuyuz özele giriyorya.bunca zamandır çok yorum okumuşsundur diye soruyorum bilgin varmıHiç göğsünüz yoktu yani eskiden doğrumu anladım?
Ama şimdi protez var ve deriyi esnetip büyütüyor...
:)) Merak etmeyin,zamanla çok değişiyor güzelleşiyorKüçülürler demi yaa şekil nefis ama korktum büyük kalacak diye. Kafam kadarlar
İnan'ın hiçbir bilgim Yok o konudaTatlım bu soruyu çok sordum ama yanıt veren olmadı doktorum bana bir ay rapor verdi sigortadan parayı alabiliyormuyuz özele giriyorya.bunca zamandır çok yorum okumuşsundur diye soruyorum bilgin varmı
Daha yeni oldum .Bir hafta oldu.kolumda sıkıntı yasadım hala da gecmedi zaten .Bilmiyorum bi soğudum bütün hevesim falan kaçtı saglıgımın daha önemli olduğunu düşünüyorum ve silikonun saglıklı olmadıgını düşünüyorum artk.pişman oldum keske hiç bulasmasaydm diyorumSarkma demeyelimde daha gevşek yumuşak durabilir eskiye göre.
Ne kadar oldu ameliyat olalı,neden çıkartmayı düşünüyorsunuz?
Ameliyat olduktan sonra oruç tutmayımı düşünüyorsunuz???Arkadaşım var sağolsun yanımda olacak kimse bilmiyor zaten bu 3 gün içinde oldum oldum zaten yoksa daha da olamam oruç tutuyorum ya.....şimdi adet günüm bu zman zarfında olursa çok iyi oalcak benim için dikiş izlerin çok mi rahatsız edici nasıl 5.günün ama
Kolunuzda uyuşma olmuştu sanırım degilmi?Daha yeni oldum .Bir hafta oldu.kolumda sıkıntı yasadım hala da gecmedi zaten .Bilmiyorum bi soğudum bütün hevesim falan kaçtı saglıgımın daha önemli olduğunu düşünüyorum ve silikonun saglıklı olmadıgını düşünüyorum artk.pişman oldum keske hiç bulasmasaydm diyorum
Kolum biliyorum cıkartsamda eğer zarar geldiyse düzelmez.benımki koldaki sıkıntıya baglı olarak psikolojimi etkilemesi herkes aptal oldugumu falan düşünüyor belki cıkartmayı düşündüğüm için..kendi vücudumu yabancı hissediyorum su an kendime.simdi olmazsa bile 1 yıl sonra cıkartırım diye düşünüyorum .Ki 10 sene de bir yeniletemem de ben.keske vücudumu sevseymişim meme yoksa yok deseymişim diyorm.gercektn asırı olumsuz kafam ama olumlu da düşünemiyorum .Bu düşüncelerden dolayı normal hayatıma da odaklanamıyorum .Psikolojim bozuldu .Vücudum daha cok esnemeden hemen cıkartsam mı diyorm.Kolunuzda uyuşma olmuştu sanırım degilmi?
Ameliyatla protezi çıkartsanıza eğer sinir damarlarına zarar geldiyse o sorun yine geçmez.. Meme protezin sağlığınıza bir zararı olmaz. Ameliyata bağlı sorunlar olabilir bir süre. Vücut protezi yabancı bir madde olarak görüyor şu an ve tepki veriyor. İnan'ın rahatlayacaksınız,biraz zaman verin kendinize. Çok erken henüz..
Başka herhangi bir ameliyat olsaydınız bile iyileşmezdiniz . Hiçbir ameliyat kolay değildir,süreçleri vardır.. Biraz rahat olmaya çalışın,pozitif düşünün,sıkıntı yapmayın lütfen..
Şu an uyuşuk gibidir ödemlerden dolayı. Bu yüzden vücudunla ayrı bir organ gibi düşünüyorsun ..Kolum biliyorum cıkartsamda eğer zarar geldiyse düzelmez.benımki koldaki sıkıntıya baglı olarak psikolojimi etkilemesi herkes aptal oldugumu falan düşünüyor belki cıkartmayı düşündüğüm için..kendi vücudumu yabancı hissediyorum su an kendime.simdi olmazsa bile 1 yıl sonra cıkartırım diye düşünüyorum .Ki 10 sene de bir yeniletemem de ben.keske vücudumu sevseymişim meme yoksa yok deseymişim diyorm.gercektn asırı olumsuz kafam ama olumlu da düşünemiyorum .Bu düşüncelerden dolayı normal hayatıma da odaklanamıyorum .Psikolojim bozuldu .Vücudum daha cok esnemeden hemen cıkartsam mı diyorm.
Canım doktorum antepten.isim vermeyeyimRapunzelin doktoru kimdi, bilen var mi?
Evet yazık olacak onun da farkındayım inanın kafam allak bullak doktorla konustum cıkartma düşüncesi için cok erken bekle diyor. Ben eninde sonunda cıkartcak gibiyim.Şu an uyuşuk gibidir ödemlerden dolayı. Bu yüzden vücudunla ayrı bir organ gibi düşünüyorsun ..
çok olumsuz,negatif görüyorum seni. Senin içinde zor bir süreç,doktorun içinde..
Doktorunla konuş tatlım. Biz ne dersek diyelim sen olumlu düşünmeyeceksin gibi.. Yazık olacak,hem maddi hem manevi..
Gercekten negatifim farkındayım bende ya gecmiyo olumlu olamıyorum bi türlü. Cok etkilendim galibaŞu an uyuşuk gibidir ödemlerden dolayı. Bu yüzden vücudunla ayrı bir organ gibi düşünüyorsun ..
çok olumsuz,negatif görüyorum seni. Senin içinde zor bir süreç,doktorun içinde..
Doktorunla konuş tatlım. Biz ne dersek diyelim sen olumlu düşünmeyeceksin gibi.. Yazık olacak,hem maddi hem manevi..
Hakkında hayırlı kararlar olsun canım,ne diyimEvet yazık olacak onun da farkındayım inanın kafam allak bullak doktorla konustum cıkartma düşüncesi için cok erken bekle diyor. Ben eninde sonunda cıkartcak gibiyim.
Cok tesekkur ederim canım.sizin ameliyat iziniz var mı acaba?Hakkında hayırlı kararlar olsun canım,ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?