Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaş söylediklerin inanılmaz zor hem edet olacaksın hem hem amaliyat olacaksın hemde 5 günün olacak mucize bekliyorsun bence
Benimde reglime denk gelecekti neyseki gecikti ameliyattan 3 gün sonra regli oldum sorunsal olmadı zaten anestezi alındîgından olmuyor çok azalıyor

Pişmanlık aklımın ucundan dahi geçmedi benim. Bir işe kalkışmadan karar vermek gerek. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diyorum ben. Silikon taktırmadan öncede biliyordunuz içinizde yabancı bir madde olacağını. Düşünceleri sıralamasına göre yaparsak, böyle durumlarda arada kalmamış oluruz. Çıkartmak istiyorsanız sizin kararınız, hayırlısı artık.

Tatlım benim de 8. Günüm önce bende çok büyük oldu zannetim napacam bukadar büyük memelerle diye endişelendim. Birde bu düşüncelerimi üzerine eşi. Bunlar çok kaba duruyor böyle kalmayacak demi deyince iyice korktum. Buradaki arkadaşlara sorduğumda ödemler gidince küçülüyor zamanla daha meme gibi oluyor dediler. Bugün 1 hafta oldu biraz alışmaya başladım insan once bir endişe ediyor. Alışmak tabikide zaman alacak ben doktoruma çok küçük olmasınlar demiştim. Şimdiden kiyafetlerde müthiş duruyor. Bandajlarım olmasina ramen evde südyen takasım yok. Mecburiyetten takmak zorunda olmasam dikislere ramen takmazdım.elim mahkum1 ay sabretmem gerek. Bence sakin ve sabırlı olmalısın benimde hala ödemllerim var. Bunların hepsi geçecek ve cok mutlu olucaz.

Garip bir şekilde bunu okuyunca huzursuz oldum ben. Açıkça demek istiyorum. R Rapunzell46 asıl sorun silikonlu olduğun veya olmadığın değil bence. O silokon kalsada, kalmasana mutsuzluğun devam edecektir. Kafanda biter herşey ve negatif olmaya şartlandırılmış gibisin kendini. Burası destek olmak için var ama karşı tarafta destek almak isterse bu işe yarar. Bizlere göre hava hoş olur ama biraz kararlı olmayı önerebilirim sadece.

Canm benim bence memeler büyüyünce güç be boy göstergesi yapar oldular. Artık güçlüyüm havasına giriyorlar belkide. Bırak arda90 olsun 95 olsun. O günlerde kendini daha çekici hiss edersin fenamı :)))

R Rapunzell46 burda sana bi çok kişi destek oldu ama sen umursamadan yılmadan hergün aynı soruyu soruyosun silikon senin düğün senin kimse sana cıkart yada cıkartma diyemez dese de önemsemiyosun cıkartmak istiyosun zaten. arzum77 ye katılıyorum cıkarttır sende rahat et bizde.göğüssüz daha mutlu olcaksan yapıcak cok da bişey yok parana cektigin eziyete yazık

Cikarinca hem kucuk hem de kesik olacak artik dikkatinden kacmasin bu arada

Canı benimki epeyce dikişli meme baş komple + meme gövdesi ters T şeklinde iz var yıllardır bu izden korkuyordum fakat sonunda herşeyi göze alıp katarımı verdim izlerim hakkında şimdilik net birşey şöylemek doğru değil hala bandajlarım ve yer yer dikişlerim duruyor. Banlarım olmadığı alanlarda incecik bir çizgi halinde gorünüyorlar doktorumun dedigins göre zaman içinde biraz daha kalınlaşacaklarmış. Şimdilik herşey yolunda 8. Günümü doldurdum kollarımı kaldırmakta halen zorlanıyorum kendimi zorlarsam dikişlerim ağrıyor gece sancilanıyorum genel olarak herşey yolunda. 2 gün sonra mecburen işe başlayacağım Hayılidiyla iyilesirim inşallah

Ben sizlerin böyle hissedip hissetmediğinizi sormuştum sadecr neden bu derece sert yorumlar yaptınız anlamadım.yinede sağolun.

Sen sadece göğüs büyütme mi yaptın yoksa başka işlemler de dahil mi dikis izlerin benj baya korkuttu bide devlet de mi oldun bana dediği sadece meme altında 4 cm lik izler kalicak öyle işte ama bi hafta olmuş senin zor günleri geçmiş sayiliyorsun inşallah toplarsin kendini

Tesekkur ederim .

Cok tesekkur ediyorum canım elimden geleni yapıcam bende

Ben sizlerin böyle hissedip hissetmediğinizi sormuştum sadecr neden bu derece sert yorumlar yaptınız anlamadım.yinede sağolun.
Canım psikolojin bozulmuş bence senin düşüne düşüne. Biraz kafanı dağıt düşünmemeye çalış alışmaya çalış. Kendini vücudunu dinleme , herşey rahatsız eder yoksa seni. Ben daha ameliyat olmadığım icin pek bişey söyleyemem ama bence iyi düşün. Arkadaşların dediği gibi hem iz kalacak hemde küçük memelerin olacak tekrar bu kadar eziyete yazık edeceksin . Olumsuz düşünmeyi bırak kendini rahatlat biraz. Burda kimse sana sert yorum yapmıyor herkes destek olmaya seni anlamaya çalışıyor emin ol. Yıllardır destekli sütyenlerle savaş veren , hiç bi bluzunn tişörtün üzerimde güzel durmadığını düşünen biri olarak bence memelerin varken kıymetini bil ve biraz iyileşmeyi bekle , düşünme . En iyi kararı kendin vereceksindir zaten .

Kızlar benim 4 ay oldu ama hala arada sırada göğsüme iğne batıyor gibi oluyor 10 sn sonra falan geçiyor sizin de olmuş muydu ?

Ben sizi çok iyi anlıyorum. İsterseniz eski paylaşımlarıma bakabilirisiniz. Bu kaygılar sebebi ile kendimi hazır hissetmediğim için bu ameliyatı olmadım ben. Ama bugün bir bikini üstü denedim ve kendimi yine meme estetiği forumunda buldum. :)

"Ben böyle hissediyorum sizde de böyle bir durum oldu mu" diye soruyorsun? Bu çok normal. Herkesin senin gibi şeyler hissetmesi yalnız olmadığını gösterecek ve belki hislerini normalleştireceksin. Herkes biricik. Herkesin süreci de biricik. Hislerimiz de öyle. Herkes farklı şekilde motive oluyor bu ameliyata ve buna göre farklı şeyler hissediyor doğal olarak.

Öncelikle kendine karşı çok acımasız davranıyorsun. Kendini yargılama. İyi kötü kendin için bir karar verdin. Bundan sonra yapman gereken en önemli şey kendine zaman tanıman. Pişman olmak için de yeni görüntüne alışmak için de zamana ihtiyacın var. Henüz pişman olmak için gereken zaman diliminde değilsin. Düne kadar dümdüz bir görüntün vardı. Daha görüntüne alışamamış olman da çok normal. Dolgu yaptırınca bile oradaki dolgu maddesine alışmam zor oluyor benim. İnanmayacaksın ama çıkarıp atasım geliyor dolguyu. Aynı şeyi burun ameliyatımda da yaşadım. Bir şey ilave edilmemiş olmasına rağmen ödemden dolayı burnumu söküp atasım geliyordu. Bu yüzden silikonu çıkarıp atayım diye düşünmeni çok iyi anlıyorum.

Kendine zaman ver. Bir süre bu foruma hiç girme. Memelerine bakma. Kitap oku. Film izle. Başka şeylere odaklan. Kafanı başka şeylerle oyala. Bu konu üzerinde düşünme. Bırak biraz zaman geçsin. Bir süre sonra hem görünümü oturacaktır protezlerin hem de vücudun bir parçası gibi olacak ve içinde yabancı bir madde olduğu hissi geçecektir.

Daha sağlıklı düşünmen için bir zaman geçmesi gerekiyor. Bu zaman geçmeden bu konu hakkında vereceğin her karar hem kendine hem de doktoruna haksızlık olur. Bir emek var. Kendimi seviyorum ve yeni görüntüme alışmam zaman alacak diye düşün. Bu süre sonunda baktın alışamadın, git çıkarttır. Kendini hırpalama. Başkalarının ne düşündüğünü de umursama. Evet bir karar verdin ve kendini de kötü hissediyorsun. Bu çok normal. Ama önemli olan bu durumla nasıl başa çıkabilirim diye düşünmek. Çıkarıp atayım demek bir başa çıkma çözümü olamaz. Çünkü verdiğin kararın neticesini henüz görmüş değilsin. Yaşadığın süreç bir kararın ilk aşaması. Yaraların iyileşecek, ödemler geçecek, protez yerine oturacak ve ancak o zaman neticeyi göreceksin. Bu bir süreç alacak ve bununla başa çıkabilmen gerekir. Kendini sev. Kendini yargılama. Herkes gibi hissetmek zorunda değilsin ama kararınla başa çıkabilmelisin. Bedenini sevmediğin için değil kendini daha mutlu etmek için oldun mu ameliyatı öyle değil mi? Bu ameliyatı yapan doktorlar şöyle diyormuş: başlarda herkes pişman olur ama sonra neredeyse herkes iyi ki yaptırmışım der. "Henüz başlardayım, sonraki aşamaya geçmedim henüz ve bu yüzden böyle hissediyorum" diye motive et kendini.

Kızlar benim 4 ay oldu ama hala arada sırada göğsüme iğne batıyor gibi oluyor 10 sn sonra falan geçiyor sizin de olmuş muydu ?

Ben bu ameliyatı olmadım ama forumu defalarca okumuş biriyim. :) Bu iğne batması, elektrik çarpması gibi hissin sebebi ameliyat sırasında zarar gören dokuların ve sinirlerin iyileşmesinden dolayı oluyormuş. Yani iyi bir şey. Memelerdeki his böyle böyle geri geliyor diye düşün.

Canım gercekten cok ama cok tesekkur ederim beni cok iyi anlatmıs ve de anlamıssın.önerilerini dikkate alacagım ve kendime zaman vereceğim dediğin gibi. Zaman ayırıp buraya yazdığın içinde cok tesekkur ederim.umarım hersey güzel olur bundan sonra:)

Canım sanada cok tesekkur ederim .Gercekten cok sağolun haklısınız hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…