nasıl yaniKizlar birsey sorucam ödemleri gecmeyip doktoru bosaltan oldumu hic
Olsun canım en azından sağlığın yerinde ve çok güzel memelerin var. Son geldiğinde kontole mi gittin. Ozaman mı öğrendin. Buna şükür diyelim.Canım benim doktorum modarate plus profile taktık dedi. Ben ise kafamda hep high takıldı diye biliyordum. High takılmış olsa üst lobu daha dolgun dursa, ben daha mutlu olurdum. Zaman geçtikçe aşağıya indi. Aslına bakarsan çok çok doğal bir geçiş var. Ne top gibi yapay nede üst kısımları çok boş. Ama ben iyice doyumsuz oldum herhalde, üst lobu highda daha dolgun ve çekici dururdu canım77CEYLAN
Bu ameliyatı normal olarak göğsümüz büyüsün diye yaptırıyoruz ya hani büyüdü diye vicdan azabı çok mantıksız değil mi hani amaç o ya zaten ben benimi aldırdım göğsüm büyüdü gibi bi tavır içindesiniz şu an. Ayrıca henüz 8. Gününüz şu an göğsünüz olması gerekenden daha iri ve şekilsiz duruyor bir ay kdr dişinizi sıkıp sonra tekrar düşünün bu konuyu. Hiç dokusu olmayan birine alışmak elbette zor gelir ama daha 8. Günde çıkarttırsam mı demek normal değil. Daha ne gördün ki göğüslerine ilgili yumuşadımı ödemi indimi aşa indimi kendimi saldımı yuvarlak kadınsı hatlar aldı mı bunlar için henüz çok erken ve sen son halini almamış memeleri beğenmiyor musun bu kdr tez canlı olma bence. Dr un sana ameliyattan önce gül bahçesi mi vaadetti uyanacaksın memeler süper olacak mı dedi. Benim 51. Günüm hala aabah uyandığımda şiş ve hassas oluyorlar ben işte bu son şekli diyemiyorum daha sen neden dk 1 çıkarmaya taktınKızlar benim 8. Günüm hiç göğsüm yoktu taktırdım.ve simdi büyük vicdan azabı ve korku var içimde bununla nasıl yaşarım korkusu .Sizde oldu mu böyle seyler? Pazartesi doktora cıkarın bunları diyecegim.sanki daha mutlu olacagım cıkarınca .Siz hiç böyle hissettiniz mi?
Bu ameliyatı normal olarak göğsümüz büyüsün diye yaptırıyoruz ya hani büyüdü diye vicdan azabı çok mantıksız değil mi hani amaç o ya zaten ben benimi aldırdım göğsüm büyüdü gibi bi tavır içindesiniz şu an. Ayrıca henüz 8. Gününüz şu an göğsünüz olması gerekenden daha iri ve şekilsiz duruyor bir ay kdr dişinizi sıkıp sonra tekrar düşünün bu konuyu. Hiç dokusu olmayan birine alışmak elbette zor gelir ama daha 8. Günde çıkarttırsam mı demek normal değil. Daha ne gördün ki göğüslerine ilgili yumuşadımı ödemi indimi aşa indimi kendimi saldımı yuvarlak kadınsı hatlar aldı mı bunlar için henüz çok erken ve sen son halini almamış memeleri beğenmiyor musun bu kdr tez canlı olma bence. Dr un sana ameliyattan önce gül bahçesi mi vaadetti uyanacaksın memeler süper olacak mı dedi. Benim 51. Günüm hala aabah uyandığımda şiş ve hassas oluyorlar ben işte bu son şekli diyemiyorum daha sen neden dk 1 çıkarmaya taktın
hayır canım güzel bir tesadüf oldu ve doktorum Almanya'ya , bana 60-70 km Mesafede bir şehre tatile geldi. Hemen sordum yanına gelsem kontrol yapabilirmi diye. Saolsun bir akrabasınnnn evinde olduğunda, eşimle gittik yan odada kontrol yaptı ve herşey yolunda dedi. Ameliyat raporumu göndermemişti hala. Dilediğin zaman whatsapp den yaz diyor. ordan arada sırada sorum olursa soruyorum ve resimleri değerlendiyor.Olsun canım en azından sağlığın yerinde ve çok güzel memelerin var. Son geldiğinde kontole mi gittin. Ozaman mı öğrendin. Buna şükür diyelim.
1.63 boyum, 48 kiloyumK kirmizikaplumbaga neden o kadar kucuk tercih edildi çok mu minyonsunuzz
merhaba kızlar, ameliyatimin üstünden 35 gün gecti, ozellikle son bir haftadir memelerim iyice kuculdu, zaten cok buyuk olsun istememistim ama suanki hali onca aciyi bosuna mi yasadim diye sorgulamama sebep oluyor ve beni cok mutsuz ediyor, son uc sabahtir, cok mutsuz uyaniyorum. hersey güzel olucak diye aciyor bile demedim bir defa 3. gün banyomu yaptim, kimseden yardim almadan güzel olucak diye. ama suan tam bir hayal kirikligi, bir de isin maddi boyutu var tabi, yarin gel tekrar ameliyat olucaksin deseler tekrar olurum o kadar. 70 beden dolgulu takiyordum önceden, 225 ya da 25o takabilirim dedi doktorum, 250 olsun lutfen dedim ama 225 konulmus.suan da ancak 75 a oldum. bugun doktora cok kuculdugunu soyledim, sisilikler inmistir dedi, keske sislikler hic inmeseydi.
8 er cm dokum vardı70 alt beden ust bedenin kacti dokun yani. Ben de ayni hislere girdim gozume kucuk gelio
Ayyy tatlım yazını içim burkularak okudum seni çokkkk iyi anlıyorum benim hiç memem yokdu bir deriydi resmen 300 üzeri olsun dedim oda 300 takmış inan bu bile bana küçük geliyor üstelik daha amaliyatım yeni sayılır şiş bu halde bile küçük şişlikler inse nasıl olacak bilmiyorum.keşke 350 diye ısrar etseydim diyorum ama ne çare olan oldu bir keremerhaba kızlar, ameliyatimin üstünden 35 gün gecti, ozellikle son bir haftadir memelerim iyice kuculdu, zaten cok buyuk olsun istememistim ama suanki hali onca aciyi bosuna mi yasadim diye sorgulamama sebep oluyor ve beni cok mutsuz ediyor, son uc sabahtir, cok mutsuz uyaniyorum. hersey güzel olucak diye aciyor bile demedim bir defa 3. gün banyomu yaptim, kimseden yardim almadan güzel olucak diye. ama suan tam bir hayal kirikligi, bir de isin maddi boyutu var tabi, yarin gel tekrar ameliyat olucaksin deseler tekrar olurum o kadar. 70 beden dolgulu takiyordum önceden, 225 ya da 25o takabilirim dedi doktorum, 250 olsun lutfen dedim ama 225 konulmus.suan da ancak 75 a oldum. bugun doktora cok kuculdugunu soyledim, sisilikler inmistir dedi, keske sislikler hic inmeseydi.
keske ben de daha ısrarcı olsaymışım, evet tabi ki eski hali ile şimdiki hali arasında fark var ama hayalim bu değildi. Umarım, sizin şişlikleriniz daha azdır. Keske bir çaresi olsaydıAyyy tatlım yazını içim burkularak okudum seni çokkkk iyi anlıyorum benim hiç memem yokdu bir deriydi resmen 300 üzeri olsun dedim oda 300 takmış inan bu bile bana küçük geliyor üstelik daha amaliyatım yeni sayılır şiş bu halde bile küçük şişlikler inse nasıl olacak bilmiyorum.keşke 350 diye ısrar etseydim diyorum ama ne çare olan oldu bir kere
merhaba kızlar, ameliyatimin üstünden 35 gün gecti, ozellikle son bir haftadir memelerim iyice kuculdu, zaten cok buyuk olsun istememistim ama suanki hali onca aciyi bosuna mi yasadim diye sorgulamama sebep oluyor ve beni cok mutsuz ediyor, son uc sabahtir, cok mutsuz uyaniyorum. hersey güzel olucak diye aciyor bile demedim bir defa 3. gün banyomu yaptim, kimseden yardim almadan güzel olucak diye. ama suan tam bir hayal kirikligi, bir de isin maddi boyutu var tabi, yarin gel tekrar ameliyat olucaksin deseler tekrar olurum o kadar. 70 beden dolgulu takiyordum önceden, 225 ya da 25o takabilirim dedi doktorum, 250 olsun lutfen dedim ama 225 konulmus.suan da ancak 75 a oldum. bugun doktora cok kuculdugunu soyledim, sisilikler inmistir dedi, keske sislikler hic inmeseydi.
tabi eskiden dolgulu taktıgım cupı şimdi dolgusuz olarak takıyorum, sadece bu kadar işteAmeliyat sonrası aynı göğüs cup'unu mu kullanıyorum diyorsunuz? Bir cup bile büyümedi mi 225 cc ile? Evet büyük bir protez değil ama bir cup büyümesi gerekmez miydi?
Valla bu forumda herkes dolu dolu meme istiyor hep. Anlıyorum, bu ameliyatı yaptırmak isteyen kadınlar yıllarca meme eksikliğini çekmiş kadınlar. Bu arzularını da çok doğal buluyorum ama gördüğüm memelere hep keşke bir tık daha küçük olsaymış demiştim. Burada bir iki üye vardı. Senin gibi üzülüyorlardı. Sonra fotoğraflarına baktım, yani o boy ve kiloda sokaktan on kadın çevirsen hiçbirinin memesi daha büyük değildir bence ve çok güzellerdi. Tabi göz zevki, ben hep narin ve zarif bir vücut sevdiğim için; büyük memenin vücudun tüm zarafetini bozduğunu düşünüyorum. Benim ne düşündüğümün önemi yok elbette, beden senin bedenin ve hayal ettiğin şeyi bulamamak üzücüdür. Yaşını bilmiyorum ama 46 kilo olduğunu ve ileride kilo alacağını da düşünürsen biraz teselli olabilirsin belki. Burada büyük protezlerini çıkarıp küçülten bir üye oldu. Adan'dı rumuzu sanırım. Bir de eskilerden tboz vardı. O da çıkarttırıp bir tık daha büyüğünü taktırdı. Ölüm dışında her şeye çare var. Biraz bekle, baktın içinde kaldı biraz daha genişlemiş meme dokun olduğu için büyüğünü de takar doktorun.
ya benim sağ memede sıkıntı olmadı için hiç öyle bir sıkıntı yok yani sadece ellediğimde dalgalanmalar oluyor.pıt bi otarfanpit bi tarafa içi yarı su dolu balon gibi ama baya bildiğiniz yumuşacık.kas altı olsaydım dikleştirme ve asimetriyi bile takmazdım valla.kas alı olan iki kişinın memesini de iyi ce sıktım yok anacım hiç anlaşılmıyor.Pişmanlık aklımın ucundan dahi geçmedi benim. Bir işe kalkışmadan karar vermek gerek. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diyorum ben. Silikon taktırmadan öncede biliyordunuz içinizde yabancı bir madde olacağını. Düşünceleri sıralamasına göre yaparsak, böyle durumlarda arada kalmamış oluruz. Çıkartmak istiyorsanız sizin kararınız, hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?