Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tatlım Bende meme dikleştirmede var. Sadece büyütme ise çok daha kolay

Arkadaşlar birazda dr ve fiyat bilgileri anlatsaniz hacettepede olan arkadaşlar lütfen yorum yazabilirmi
Ben hacettepeden geçen hafta he. Silikon hem dikleştirme ortalama meme durumuna göre 7500ile 9000tl arası fiyat aldım özelden pek farkı yok. Hatta özelde daha ucuza oldum. Benim ameliyat masrafım hem dikleştirme hem silikon 7500tl + işlem sonrası takılacak südyen 150tl tutu gerçi sudyene boşa para verdim çok dar olduğu için 2 gün kullandım. Doktorum sporcu südyen kullanabilirsin dedi o daha rahat tavsiye ederim. Bugün 9. Günüm birazdan resim atacam

Ağzın iyi laf yapıyor dostum

Arkadaşlar birazda dr ve fiyat bilgileri anlatsaniz hacettepede olan arkadaşlar lütfen yorum yazabilirmi
Canım ben hacettepede oldum bugün 10 gün oldu gayet başarılı çok memnunum sadece silikon konuldu 3800 ödedim doktorum çokkk başarılı bir iş çıkardı okadar ilgilendiki şaşırdım özele gitsem bukadar olmazdı ankarada olmak isteyenlere tavsiye ederim dr.adı gencay üstün diyer doktorlar gibi ayrıca parada almıyor hepsi bukadar.kişilik karakter olarakda adam gibi adam

benimde 10.günüm çok ağrılar acılar çekdim halada iyleşdim sayılmaz ama asla pişman olmadım hiç bir zamanda olacağımı sanmıyorum aksine çok kızıyorum kendime neden bukadar bekledim diye.bence acele etme zamanla fikrin değişecekdir

Teşekkür ederim kızlar bende haftaya görüşmelere basliycam hacettepede olsun istiyorum daha öncede burun estetiği olmuştum burda olmaya kesin karar verdim hemen hatta ama 5 binı gecmeyecek haldun beyi 3 yildir takip ettim param olsa ona giderdim ama özel çok pahalı her randevuya para verirsek pahalı olcak baya on yıldır hep aklımda hiç çıkmadıki zaten hep bir yanın eksik istediğini giyememk hatta bazen kadın olduğunu bile hissedememk bunu ancak yaşayan bilir

Canım ben hacettepede oldum bugün 10 gün oldu gayet başarılı çok memnunum sadece silikonkonuldu 3800 ödedim doktorum çokkk başarılı bir iş çıkardı okadar ilgilendiki şaşırdım özele gitsem bukadar olmazdı ankarada olmak isteyenlere tavsiye ederim dr.adı gencay üstün diyer doktorlar gibi ayrıca parada almıyor hepsi bukadar.kişilikkarakter olarakda adam gibi adam

Evet gerçekten çok uygunmuş fiyatlar uçtu şuan olmak isteyenlerin işi zor gerçekten önceden daha da ucuzdu da o zamanlar biz çok pahalı sanıyorduk silikon taktırmayı

Ne zaman olmaması gerekiyor acaba merak ettim
Bilmiyorum ki valla öyle çok takılmadım ona. Çok sık olmuyo çünkü ayda bir gibi belki de. Fotoğraf makinası taşıdığım için yoğun çalıştığım dönemlerde çok yorulunca oldu hep ben ona verdim.

Benim her gün oluyor muhakkak ya ayda bir falan değil :/

Sorunmu var L limette anlamadım canım.
Canım benim doktorum modarate plus profile taktık dedi. Ben ise kafamda hep high takıldı diye biliyordum. High takılmış olsa üst lobu daha dolgun dursa, ben daha mutlu olurdum. Zaman geçtikçe aşağıya indi. Aslına bakarsan çok çok doğal bir geçiş var. Ne top gibi yapay nede üst kısımları çok boş. Ama ben iyice doyumsuz oldum herhalde, üst lobu highda daha dolgun ve çekici dururdu canım 77CEYLAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…