Kızlar benim 4 ay oldu ama hala arada sırada göğsüme iğne batıyor gibi oluyor 10 sn sonra falan geçiyor sizin de olmuş muydu ?
Tatlım Bende meme dikleştirmede var. Sadece büyütme ise çok daha kolaySen sadece göğüs büyütme mi yaptın yoksa başka işlemler de dahil mi dikis izlerin benj baya korkuttu bide devlet de mi oldun bana dediği sadece meme altında 4 cm lik izler kalicak öyle işte ama bi hafta olmuş senin zor günleri geçmiş sayiliyorsun inşallah toplarsin kendini
Anladım canım inşallah fazla iz kalmaz çok beyaz tenli değilsen sıkıntı yokmuş herhalde bu işlerde buğday tenli olanlar çok sansliymisTatlım Bende meme dikleştirmede var. Sadece büyütme ise çok daha kolay
Ben hacettepeden geçen hafta he. Silikon hem dikleştirme ortalama meme durumuna göre 7500ile 9000tl arası fiyat aldım özelden pek farkı yok. Hatta özelde daha ucuza oldum. Benim ameliyat masrafım hem dikleştirme hem silikon 7500tl + işlem sonrası takılacak südyen 150tl tutu gerçi sudyene boşa para verdim çok dar olduğu için 2 gün kullandım. Doktorum sporcu südyen kullanabilirsin dedi o daha rahat tavsiye ederim. Bugün 9. Günüm birazdan resim atacamArkadaşlar birazda dr ve fiyat bilgileri anlatsaniz hacettepede olan arkadaşlar lütfen yorum yazabilirmi
Kızlar benim 8. Günüm hiç göğsüm yoktu taktırdım.ve simdi büyük vicdan azabı ve korku var içimde bununla nasıl yaşarım korkusu .Sizde oldu mu böyle seyler? Pazartesi doktora cıkarın bunları diyecegim.sanki daha mutlu olacagım cıkarınca .Siz hiç böyle hissettiniz mi?[/QUbenimde 10.günüm çok ağrılar acılar çekdim halada iyleşdim sayılmaz ama asla pişman olmadım hiç bir zamanda olacağımı sanmıyorum aksine çok kızıyorum kendime neden bukadar bekledim diye.bence acele etme zamanla fikrin değişecekdir
Ağzın iyi laf yapıyor dostumTatlım benim de 8. Günüm önce bende çok büyük oldu zannetim napacam bukadar büyük memelerle diye endişelendim. Birde bu düşüncelerimi üzerine eşi. Bunlar çok kaba duruyor böyle kalmayacak demi deyince iyice korktum. Buradaki arkadaşlara sorduğumda ödemler gidince küçülüyor zamanla daha meme gibi oluyor dediler. Bugün 1 hafta oldu biraz alışmaya başladım insan once bir endişe ediyor. Alışmak tabikide zaman alacak ben doktoruma çok küçük olmasınlar demiştim. Şimdiden kiyafetlerde müthiş duruyor. Bandajlarım olmasina ramen evde südyen takasım yok. Mecburiyetten takmak zorunda olmasam dikislere ramen takmazdım.elim mahkum1 ay sabretmem gerek. Bence sakin ve sabırlı olmalısın benimde hala ödemllerim var. Bunların hepsi geçecek ve cok mutlu olucaz.
Canım ben hacettepede oldum bugün 10 gün oldu gayet başarılı çok memnunum sadece silikon konuldu 3800 ödedim doktorum çokkk başarılı bir iş çıkardı okadar ilgilendiki şaşırdım özele gitsem bukadar olmazdı ankarada olmak isteyenlere tavsiye ederim dr.adı gencay üstün diyer doktorlar gibi ayrıca parada almıyor hepsi bukadar.kişilik karakter olarakda adam gibi adamArkadaşlar birazda dr ve fiyat bilgileri anlatsaniz hacettepede olan arkadaşlar lütfen yorum yazabilirmi
Ne zaman olmaması gerekiyor acaba merak ettimBenim de hala ara ara oluyor, 5. ayım.
Canım ben hacettepede oldum bugün 10 gün oldu gayet başarılı çok memnunum sadece silikonkonuldu 3800 ödedim doktorum çokkk başarılı bir iş çıkardı okadar ilgilendiki şaşırdım özele gitsem bukadar olmazdı ankarada olmak isteyenlere tavsiye ederim dr.adı gencay üstün diyer doktorlar gibi ayrıca parada almıyor hepsi bukadar.kişilikkarakter olarakda adam gibi adamTeşekkür ederim kızlar bende haftaya görüşmelere basliycam hacettepede olsun istiyorum daha öncede burun estetiği olmuştum burda olmaya kesin karar verdim hemen hatta ama 5 binı gecmeyecek haldun beyi 3 yildir takip ettim param olsa ona giderdim ama özel çok pahalı her randevuya para verirsek pahalı olcak baya on yıldır hep aklımda hiç çıkmadıki zatenhep bir yanın eksik istediğini giyememk hatta bazen kadın olduğunu bile hissedememk bunu ancak yaşayan bilir
Evet gerçekten çok uygunmuş fiyatlar uçtu şuan olmak isteyenlerin işi zor gerçekten önceden daha da ucuzdu da o zamanlar biz çok pahalı sanıyorduk silikon taktırmayıCanım ben hacettepede oldum bugün 10 gün oldu gayet başarılı çok memnunum sadece silikonkonuldu 3800 ödedim doktorum çokkk başarılı bir iş çıkardı okadar ilgilendiki şaşırdım özele gitsem bukadar olmazdı ankarada olmak isteyenlere tavsiye ederim dr.adı gencay üstün diyer doktorlar gibi ayrıca parada almıyor hepsi bukadar.kişilikkarakter olarakda adam gibi adam
Bilmiyorum ki valla öyle çok takılmadım ona. Çok sık olmuyo çünkü ayda bir gibi belki de. Fotoğraf makinası taşıdığım için yoğun çalıştığım dönemlerde çok yorulunca oldu hep ben ona verdim.Ne zaman olmaması gerekiyor acaba merak ettim
Benim her gün oluyor muhakkak ya ayda bir falan değil :/Bilmiyorum ki valla öyle çok takılmadım ona. Çok sık olmuyo çünkü ayda bir gibi belki de. Fotoğraf makinası taşıdığım için yoğun çalıştığım dönemlerde çok yorulunca oldu hep ben ona verdim.
Benim her gün oluyor muhakkak ya ayda bir falan değil :/
Evet kontrolüm de var gidince sorayım sağol canım.Hmm o zaman bi doktoruna sorsana, hergün olması da fazla gibi geldi.
Canım benim doktorum modarate plus profile taktık dedi. Ben ise kafamda hep high takıldı diye biliyordum. High takılmış olsa üst lobu daha dolgun dursa, ben daha mutlu olurdum. Zaman geçtikçe aşağıya indi. Aslına bakarsan çok çok doğal bir geçiş var. Ne top gibi yapay nede üst kısımları çok boş. Ama ben iyice doyumsuz oldum herhalde, üst lobu highda daha dolgun ve çekici dururdu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?