evete canımKızlar benim 4 ay oldu ama hala arada sırada göğsüme iğne batıyor gibi oluyor 10 sn sonra falan geçiyor sizin de olmuş muydu ?
canım benim sol göğsümde iki kez yapıldı hemde.Kizlar birsey sorucam ödemleri gecmeyip doktoru bosaltan oldumu hic
alın buyrun burdan yakın .büyük oldu diyip ağlayan çıkarmak isteyen arkadaşlar benim ameliyatım çok sorunlu oldu ve inanılmaz ödemler vardı.10 cm kadar iniyor kesinlikle.benim cahil doktorum da öyle demişti.birtek o dediği oldu zaten.evet silikon küçülmüor ama ödem oluyor içerde kesilerden dolayı onlar iyileştikçe meme küçülüp şeklini alıyor.bu da kişiden kişiye göre değişiyor canlar.doktorunuz dokularu çok zedelememiş ve sizinde çok hassas değilse dokularınız daha çabuk iyleşip ödemleri atıyorsunuz.ama doktorunuz içerde dokuları çk zedeleyip bir de dokular da hassassa işte ozaman 1-2 ay ödem oluyor çok yavaş iniyor.ben 7 aydayım ve ödemler tam olarak 2 ay önce indi nerdeyse.yeni olan arkadaşlar lütfen sabredin en az 2 ay lütfen hemen kararlar vermeyin.ben doktoruma 12.gün gittiğimde de 1 ay gittiğimde de çıkarttırmka istemiştim.şimdi 2.ameliyatı olacağım ve asla pişman olmadım.pişmanlığım beni anlayan iyi bir doktora olamayışım.merhaba kızlar, ameliyatimin üstünden 35 gün gecti, ozellikle son bir haftadir memelerim iyice kuculdu, zaten cok buyuk olsun istememistim ama suanki hali onca aciyi bosuna mi yasadim diye sorgulamama sebep oluyor ve beni cok mutsuz ediyor, son uc sabahtir, cok mutsuz uyaniyorum. hersey güzel olucak diye aciyor bile demedim bir defa 3. gün banyomu yaptim, kimseden yardim almadan güzel olucak diye. ama suan tam bir hayal kirikligi, bir de isin maddi boyutu var tabi, yarin gel tekrar ameliyat olucaksin deseler tekrar olurum o kadar. 70 beden dolgulu takiyordum önceden, 225 ya da 25o takabilirim dedi doktorum, 250 olsun lutfen dedim ama 225 konulmus.suan da ancak 75 a oldum. bugun doktora cok kuculdugunu soyledim, sisilikler inmistir dedi, keske sislikler hic inmeseydi.
YaaYani daha bile küçülebilir diyorsunuz o zaman siz? Size ne kadar takılmıştı, çok mu küçük oldu sizinde?alın buyrun burdan yakın .büyük oldu diyip ağlayan çıkarmak isteyen arkadaşlar benim ameliyatım çok sorunlu oldu ve inanılmaz ödemler vardı.10 cm kadar iniyor kesinlikle.benim cahil doktorum da öyle demişti.birtek o dediği oldu zaten.evet silikon küçülmüor ama ödem oluyor içerde kesilerden dolayı onlar iyileştikçe meme küçülüp şeklini alıyor.bu da kişiden kişiye göre değişiyor canlar.doktorunuz dokularu çok zedelememiş ve sizinde çok hassas değilse dokularınız daha çabuk iyleşip ödemleri atıyorsunuz.ama doktorunuz içerde dokuları çk zedeleyip bir de dokular da hassassa işte ozaman 1-2 ay ödem oluyor çok yavaş iniyor.ben 7 aydayım ve ödemler tam olarak 2 ay önce indi nerdeyse.yeni olan arkadaşlar lütfen sabredin en az 2 ay lütfen hemen kararlar vermeyin.ben doktoruma 12.gün gittiğimde de 1 ay gittiğimde de çıkarttırmka istemiştim.şimdi 2.ameliyatı olacağım ve asla pişman olmadım.pişmanlığım beni anlayan iyi bir doktora olamayışım.
Benim 24 saat kalmıştı sadece.MeMe amaliyatın da 1. Hafta diren takılı kalıyor mu
Sendemi 300 taktırdın tüh banada 300 takıldı bana küçük geliyo gittikçede küçülüyo300cc kas altı taktıranlar takip edebilir mi? Fikir edinmek istiyorum, gördüğüm çok fazla örnek yok ne yazık kiisteyene özelden kendi fotomu atabilirim.
Kalcak dedi doktor kızlar cokmu zor direnle durmak ve onun cikarilmasiMeMe amaliyatın da 1. Hafta diren takılı kalıyor mu
Tatlım hiç anlamadım sen neden memnun kalmadın büyükmü takıldı yoksa küçükmü neden rahatsız oldun ikinci amaliyat nedenalın buyrun burdan yakın .büyük oldu diyip ağlayan çıkarmak isteyen arkadaşlar benim ameliyatım çok sorunlu oldu ve inanılmaz ödemler vardı.10 cm kadar iniyor kesinlikle.benim cahil doktorum da öyle demişti.birtek o dediği oldu zaten.evet silikon küçülmüor ama ödem oluyor içerde kesilerden dolayı onlar iyileştikçe meme küçülüp şeklini alıyor.bu da kişiden kişiye göre değişiyor canlar.doktorunuz dokularu çok zedelememiş ve sizinde çok hassas değilse dokularınız daha çabuk iyleşip ödemleri atıyorsunuz.ama doktorunuz içerde dokuları çk zedeleyip bir de dokular da hassassa işte ozaman 1-2 ay ödem oluyor çok yavaş iniyor.ben 7 aydayım ve ödemler tam olarak 2 ay önce indi nerdeyse.yeni olan arkadaşlar lütfen sabredin en az 2 ay lütfen hemen kararlar vermeyin.ben doktoruma 12.gün gittiğimde de 1 ay gittiğimde de çıkarttırmka istemiştim.şimdi 2.ameliyatı olacağım ve asla pişman olmadım.pişmanlığım beni anlayan iyi bir doktora olamayışım.
Randevu alarakmi gittiniz bende yarın gidecem ne aradım hastaneyi ne randevu aldım bi gidiyim bakıyım diyorumCanım ben hacettepede oldum bugün 10 gün oldu gayet başarılı çok memnunum sadece silikon konuldu 3800 ödedim doktorum çokkk başarılı bir iş çıkardı okadar ilgilendiki şaşırdım özele gitsem bukadar olmazdı ankarada olmak isteyenlere tavsiye ederim dr.adı gencay üstün diyer doktorlar gibi ayrıca parada almıyor hepsi bukadar.kişilik karakter olarakda adam gibi adam
Doktorun insiyatifiyle alakalı benim doktorum diren kullanmadı gecmis olsun şimdidenMeMe amaliyatın da 1. Hafta diren takılı kalıyor mu
E iyiymis8 er cm dokum vardı
Kalcak dedi doktorBen yanlış anladım 1 hafta diren takılı kaldı sandım
Çıkarırken ki his nasıl oluyoBen 1 hafta boyunca diren ile kalan görmedim meme amaliyatında acıya gelincede acıdan duramıyorum diydn hastada görmedim diren yanında gezeceksin 1 hafta sınunda alıfken asistan mı alacak hekim mi eline bağlı acı olup olmaması
Tatlım boşa gitmiş olursun bakmazlar 0312 305 17 97 bu numara estetik bölümünün numarası burayı aradım sekreterlikde özbay bey var randevuyu o ayarlıyor benim doktorum gencay üstündü ondan randevu aldım çalışıyordum iş çıkışına randevu verdi özel gibi ilgilendi domtorum çokkk iyi çıkdı şansıma ama sen prof istersen ayrıca para ödüyosun benim doktorum para almıyo toplamda 3800 ödedim.gidersen benim adım elmas doktoruma söyleye bilirsinRandevu alarakmi gittiniz bende yarın gidecem ne aradım hastaneyi ne randevu aldım bi gidiyim bakıyım diyorum
İyiki aramisim çok sağolun çünkü yedide goruscez çok beklerdim ay şimdiden çok heycanliyim hem korkuyorum hem tatlı bir heycan var içimdeTatlım boşa gitmiş olursun bakmazlar 0312 305 17 97 bu numara estetik bölümünün numarası burayı aradım sekreterlikde özbay bey var randevuyu o ayarlıyor benim doktorum gencay üstündü ondan randevu aldım çalışıyordum iş çıkışına randevu verdi özel gibi ilgilendi domtorum çokkk iyi çıkdı şansıma ama sen prof istersen ayrıca para ödüyosun benim doktorum para almıyo toplamda 3800 ödedim.gidersen benim adım elmas doktoruma söyleye bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?