Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

alın buyrun burdan yakın .büyük oldu diyip ağlayan çıkarmak isteyen arkadaşlar benim ameliyatım çok sorunlu oldu ve inanılmaz ödemler vardı.10 cm kadar iniyor kesinlikle.benim cahil doktorum da öyle demişti.birtek o dediği oldu zaten.evet silikon küçülmüor ama ödem oluyor içerde kesilerden dolayı onlar iyileştikçe meme küçülüp şeklini alıyor.bu da kişiden kişiye göre değişiyor canlar.doktorunuz dokularu çok zedelememiş ve sizinde çok hassas değilse dokularınız daha çabuk iyleşip ödemleri atıyorsunuz.ama doktorunuz içerde dokuları çk zedeleyip bir de dokular da hassassa işte ozaman 1-2 ay ödem oluyor çok yavaş iniyor.ben 7 aydayım ve ödemler tam olarak 2 ay önce indi nerdeyse.yeni olan arkadaşlar lütfen sabredin en az 2 ay lütfen hemen kararlar vermeyin.ben doktoruma 12.gün gittiğimde de 1 ay gittiğimde de çıkarttırmka istemiştim.şimdi 2.ameliyatı olacağım ve asla pişman olmadım.pişmanlığım beni anlayan iyi bir doktora olamayışım.

YaaYani daha bile küçülebilir diyorsunuz o zaman siz? Size ne kadar takılmıştı, çok mu küçük oldu sizinde?

Merhaba bende burdan cesaret alarak 15 inde olcam amelyati mi ancak direnler den korkuyorum ben 1 hafta durak dedi doktor

300cc kas altı taktıranlar takip edebilir mi? Fikir edinmek istiyorum, gördüğüm çok fazla örnek yok ne yazık ki isteyene özelden kendi fotomu atabilirim.
Sendemi 300 taktırdın tüh banada 300 takıldı bana küçük geliyo gittikçede küçülüyo

Ben 1 hafta boyunca diren ile kalan görmedim meme amaliyatında acıya gelincede acıdan duramıyorum diydn hastada görmedim diren yanında gezeceksin 1 hafta sınunda alıfken asistan mı alacak hekim mi eline bağlı acı olup olmaması

Tatlım hiç anlamadım sen neden memnun kalmadın büyükmü takıldı yoksa küçükmü neden rahatsız oldun ikinci amaliyat neden

Randevu alarakmi gittiniz bende yarın gidecem ne aradım hastaneyi ne randevu aldım bi gidiyim bakıyım diyorum

Çıkarırken ki his nasıl oluyo

Randevu alarakmi gittiniz bende yarın gidecem ne aradım hastaneyi ne randevu aldım bi gidiyim bakıyım diyorum
Tatlım boşa gitmiş olursun bakmazlar 0312 305 17 97 bu numara estetik bölümünün numarası burayı aradım sekreterlikde özbay bey var randevuyu o ayarlıyor benim doktorum gencay üstündü ondan randevu aldım çalışıyordum iş çıkışına randevu verdi özel gibi ilgilendi domtorum çokkk iyi çıkdı şansıma ama sen prof istersen ayrıca para ödüyosun benim doktorum para almıyo toplamda 3800 ödedim.gidersen benim adım elmas doktoruma söyleye bilirsin

İyiki aramisim çok sağolun çünkü yedide goruscez çok beklerdim ay şimdiden çok heycanliyim hem korkuyorum hem tatlı bir heycan var içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…