- 21 Kasım 2016
- 26
- 9
- 86
- 39
225 cc takıldı canım.Kaç cc canim
Bende demirli sütyenlerin demirlerini çıkartıyordum canım. Ama ilk üç ay sporcu sütyeni kullandım ben. Dantellide olsa içi boş sütyende olsa göğüste iz bırakıyordu,şeklini bir tuhaf yapıyordu sanki.Cuma günü sabah kontrolüm vardı haldun bey normal sütyene geçiş yapabilirsin dedi bende boş kap dolgusuz sütyen aldım ama malum balensiz bulmak mucize gibi birşey altındaki o esnek demiri ortalardan açarak çıkarıp kullanmaya başladım bugün bir sıkıntk olmaz herhalde değil mi sonuçta dolgusuz ve artık desteksiz bir sütyen e benim 53. Günüm soeun yaratmaz herhalde dimi kızlar.arzum77 @Memontil M macellan
Merhaba kızlar, ben de fotograf yükledim. Beni izleyip, yorum yaparsanız, çok sevinirim. Sizce de mi çok küçük?
Kızzzzz kırmızı kaplumbağa tatlım ben senin resmini gördüm bak yemin ediyorum küçük filan deyil okadar narin bir bedenin varki tam uymuş büyük olsaydı okadar yapmacık dururduki bu sefer o hali den nefret ederdin çok samimi söylüyorum çok doğal duruyo bedenine göre küçük deyil kesinlikle boşa üzüyorsun kendiniMoralim son bir haftadır o kadar bozuk ki zaten, daha çok bozulamaz merak etmeyin, aralarındaki farkta bile değilim.
Ameliyat öncesinde küçük de olsa mutluydum ben onlarla, sadece elbiseleri daha iyi tasımak, bikiniliyken dolgun memelerim olsundu amacım, ama bugün geldiğim noktada iyi hissetmiyorum kendimi, güzel olması için acı çektim çünkü ve büyüklüğü beni tatmin etmiyor.Giyindigin zaman nasil vucuduna boyuna kalcana gore bi sekil yapiyosa tamamdr kendini nasil hissediyosan oyledir bence, ne desek bos . Oran oranti dusun.
Tesekkür ederim sevgili elmas, umarım allahım içime bir ferahlık verir, ya da çabucak yeni bir operasyon olma sansı. Çok incesiniz, çok sağolunKızzzzz kırmızı kaplumbağa tatlım ben senin resmini gördüm bak yemin ediyorum küçük filan deyil okadar narin bir bedenin varki tam uymuş büyük olsaydı okadar yapmacık dururduki bu sefer o hali den nefret ederdin çok samimi söylüyorum çok doğal duruyo bedenine göre küçük deyil kesinlikle boşa üzüyorsun kendini
Tatlım banada 300 takıldı senin şikayetin ne anlamadım küçükmü büyükmü diyosun300cc kas altı taktıranlar takip edebilir mi? Fikir edinmek istiyorum, gördüğüm çok fazla örnek yok ne yazık kiisteyene özelden kendi fotomu atabilirim.
Yemin ederim gördüğümü söylüyorum amacım seni rahatlatmak deyil senin narin bedenine o yakışmış önemli olan doğal durması deyilmi zaten gönlünü ferah tutT
Tesekkür ederim sevgili elmas, umarım allahım içime bir ferahlık verir, ya da çabucak yeni bir operasyon olma sansı. Çok incesiniz, çok sağolun
Doğallıkta önemli tabi, biraz daha büyük olsaydı keşkeYemin ederim gördüğümü söylüyorum amacım seni rahatlatmak deyil senin narin bedenine o yakışmış önemli olan doğal durması deyilmi zaten gönlünü ferah tut
Tatlım banada 300 takıldı senin şikayetin ne anlamadım küçükmü büyükmü diyosun
Cnm bu öyle bant değil nasıl tarif etsem bileğimiz incindiğinde kullandığımız elastik bandaj var ya onun göğüs için ucu cırtlı ve sıkı olanını düşün google amcaya sorarsan söyleyecektir ameliyat sonrası göğüs bantı diye. Koltuk altlarından geçirerek göğsün üst kısmından takıyorsun şekil alma ve ödemlerin inmesini hızlandırıyorNe banti dikisler üzerine mi merak etrim.benim oyle birsey yokta.
:)) cnm şu an bnmde favorim sütyensiz ama uçları bazen başıma bela olabiliyorBende demirli sütyenlerin demirlerini çıkartıyordum canım. Ama ilk üç ay sporcu sütyeni kullandım ben. Dantellide olsa içi boş sütyende olsa göğüste iz bırakıyordu,şeklini bir tuhaf yapıyordu sanki.
Üçüncü aya doğru çoğu zaman sütyende kullanmıyordum. :))
anladım bende o yok sadece 2 hafta dedıgınız gıbı ust taraflara flaster yanı bant yapıstırdı ama suan oda yok acayıp odem var 4 haftam bıttıCnm bu öyle bant değil nasıl tarif etsem bileğimiz incindiğinde kullandığımız elastik bandaj var ya onun göğüs için ucu cırtlı ve sıkı olanını düşün google amcaya sorarsan söyleyecektir ameliyat sonrası göğüs bantı diye. Koltuk altlarından geçirerek göğsün üst kısmından takıyorsun şekil alma ve ödemlerin inmesini hızlandırıyor
Cnm sen ilk görüştüğün dr a mı ameliyat oldun başka drlarla görüştüysen onlarda 225 den yukarısı olmaz mı dedi yani şeyi anlamaya çalışıyorum göğüs cebinin alacağı maksimum ölçü 225ti ve dr onumu koydu yoksa daha büyüğünü alırdıda sen mi doğal olsun diye küçük istedin. Benim öncesinde 10 cm dokum vardı birde üzerine 375 cc takıldı ama inan bazen bakıp küçük oldu ya bunlar diyorum ama bunu derken sadece memelere bakıyorum sonra tüm vücuduma bakınca bundan büyüğü takılsa memelerim benden 1 dk önce gider gideceğim yere deyip rahatlıyorum. Ameliyattan sonra insan gözünü memesinden alamıyor ve o kdr alakadar oluyoruz ki resmin bütününü kaçırıyoruz bazen bence vücuduna orantılayarak bak birde. Ha birde şöyle bir durum duymuştum yanlışsam daha bilgili arkadaşlar düzeltsin göğüs cebin küçükse maksimum cc yi taktırdıysan onu bir süre kullanınca yenisini daha büyüğünü taktırabiliyormuşsun yani sanırım silikon kasları deriyi dokuyu vs genişletince 2. Sefer için daha geniş bir cep oluyor sanırımT
Tesekkür ederim sevgili elmas, umarım allahım içime bir ferahlık verir, ya da çabucak yeni bir operasyon olma sansı. Çok incesiniz, çok sağolun
Benim bi şikayetim yok canım. Henüz ameliyat olmadım Temmuz'da olacağım inşallah. Doktorum 250-300cc arası kas altı damla olacağını söyledi. Benim hiç dokum yok dümdüz. 300cc nasıl duruyor onu görmek için örnek görmek istedim.
Valla canım,sevsemde sevmesemde doktorumun önerisine bakarak kullandım mecburen :)) Gerçi ben Ayyıldız sporcu sütyeni kullandım. Çok rahat ettim açıkcası..:)) cnm şu an bnmde favorim sütyensiz ama uçları bazen başıma bela olabiliyorşu sporcu sütyenleride ben sevemedim ya ameliyat sütyeni harika bişeyde o askıları ne demeye o kdr kalın yapmışlar onu yapamadım azcık ince olsa tadından yenmezmiş yani
Doktor aile yakınımız, öle olunca sadece ona gittim, ilk görülmemizde 225,250 ya da 275 olur dedi, en az 250 olmasını söyledim, ameliyat günü isr 200, 225 ve 250 getirdiğini söyledi, girmeden önce de lütfen 250 oldun dedim. Çıktıktan sonra 225 koyabildiğini söyledi. Ama 225 in bu kadar küçük olacağını bana söylemiş olsaydı ben kesinlikle bu ameliyatı olmazdım, çünkü öncesinde ben zaten mutluydum, daha iyi hissetmek için katlandım bu acılara, ve bugün diyorum ki boşu boşuna çekmişim çünkü çıkan sonuç benim için fark yaratacak büyüklükte değil.Cnm sen ilk görüştüğün dr a mı ameliyat oldun başka drlarla görüştüysen onlarda 225 den yukarısı olmaz mı dedi yani şeyi anlamaya çalışıyorum göğüs cebinin alacağı maksimum ölçü 225ti ve dr onumu koydu yoksa daha büyüğünü alırdıda sen mi doğal olsun diye küçük istedin. Benim öncesinde 10 cm dokum vardı birde üzerine 375 cc takıldı ama inan bazen bakıp küçük oldu ya bunlar diyorum ama bunu derken sadece memelere bakıyorum sonra tüm vücuduma bakınca bundan büyüğü takılsa memelerim benden 1 dk önce gider gideceğim yere deyip rahatlıyorum. Ameliyattan sonra insan gözünü memesinden alamıyor ve o kdr alakadar oluyoruz ki resmin bütününü kaçırıyoruz bazen bence vücuduna orantılayarak bak birde. Ha birde şöyle bir durum duymuştum yanlışsam daha bilgili arkadaşlar düzeltsin göğüs cebin küçükse maksimum cc yi taktırdıysan onu bir süre kullanınca yenisini daha büyüğünü taktırabiliyormuşsun yani sanırım silikon kasları deriyi dokuyu vs genişletince 2. Sefer için daha geniş bir cep oluyor sanırım
Tatlım resimlerini göremiyorum bazıları açılıyo bazıları açılmıyo anlamadım nedenArkadaşlar Merhaba bende perşembe günü ameliyat olucam goguslerim 15 ay süt sagdigim için çok sünďü zaten küçüktü de daha kötü oldu doktorum 325 le 350cc takariz dedi resim yükledim sizce bu cc ler küçük olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?