Hangi doktordan aldınız randevuİyiki aramisim çok sağolun çünkü yedide goruscez çok beklerdim ay şimdiden çok heycanliyim hem korkuyorum hem tatlı bir heycan var içimde
Gencay beyden normalde pazartesi ordaymis diğer günler ne yapıyor acabaHangi doktordan aldınız randevu
Canım çokkk sevindim gencay bey benim hayatımda tanıdığım ender kalite insanlardan tanıyınca göreceksin kendisi sürekli amaliyat hanede nöbetci olduğu günler yukarı çıkıyor.beni elmas hanım yönlerdirdi dersen daha iyi olur.soracağın birşey olursa ben burdayım 12 gün oldu ben amaliyat olalıGencay beyden normalde pazartesi ordaymis diğer günler ne yapıyor acaba
Diren takildimi sizede bunu bende merak ediyorum bazı doktorlar gerek görmüyor artık silikon markası mentormu ay ne çok sordum size çok sağolunCanım çokkk sevindim gencay bey benim hayatımda tanıdığım ender kalite insanlardan tanıyınca göreceksin kendisi sürekli amaliyat hanede nöbetci olduğu günler yukarı çıkıyor.beni elmas hanım yönlerdirdi dersen daha iyi olur.soracağın birşey olursa ben burdayım 12 gün oldu ben amaliyat olalı
Ben diren diye birşey duymadım takılmadı kesinlikle marka mentor benim hiç memem yokdu resmen bir deri halindeydi 350 yada 375 takalım anca doldurur dedi ama 300 takmış iç hacim dardı diyerleri çirkin durdu dedi.ama keşke 350 olsaymış diyorum şimdi çünkü şişler indikce bana daha küçük geliyor.sen kaç yaşındasın kilon kaç memen varmı yoksa ben gibi sıfırmı bunlarda çok önemliDiren takildimi sizede bunu bende merak ediyorum bazı doktorlar gerek görmüyor artık silikon markası mentormu ay ne çok sordum size çok sağolun
Benimde hiç yok ben ona hep şey diyorum fındıklı kurabiyeBen diren diye birşey duymadım takılmadı kesinlikle marka mentor benim hiç memem yokdu resmen bir deri halindeydi 350 yada 375 takalım anca doldurur dedi ama 300 takmış iç hacim dardı diyerleri çirkin durdu dedi.ama keşke 350 olsaymış diyorum şimdi çünkü şişler indikce bana daha küçük geliyor.sen kaç yaşındasın kilon kaç memen varmı yoksa ben gibi sıfırmı bunlarda çok önemli
Ancak okuduklarımızdan biliyoruz silikonu silikon takılmış kimseyide görmedim görseydim büyüklüğü konusunda bir fikrim olurdu binlerce yorum okudum biz bayanların yanıldığımız tek şey büyüklük küçüklük konusu oda doktorlardan kaynaklanıyor bence hiç hayatımızda görmediğimiz birşey hakkında nasıl karar verelim.tamamen doktorların insiyatifi oluyo yani onlar ne takarsa o boyun kilon müsait 300 üzeri olsun kesinlikle sonra küçülüyo.tatlım muayneden sonra gelişmeleri yaz lütfen merak ediyorum.hadi kolay gelsin hiç korkma helede gencay beye emenetsen tamamdırBenimde hiç yok ben ona hep şey diyorum fındıklı kurabiye29 yaşındayım 165 boy 56 kilo boş bir sutyende 85 beden olmak isterdim eşim sağolsun öyle böylede hep destekliyor bekarken babama ne diycem diye olmamistim
Çok teşekkür ederim size ya heycanimi paylasip destek oluyorsunuz yarın akşam görüşmeden sonra yazıcam bakalım hayırlısı inşallah bencede çok küçük olmasın 300 cc altı bende düşünmüyorum doktor ne diyecek bakalimAncak okuduklarımızdan biliyoruz silikonu silikon takılmış kimseyide görmedim görseydim büyüklüğü konusunda bir fikrim olurdu binlerce yorum okudum biz bayanların yanıldığımız tek şey büyüklük küçüklük konusu oda doktorlardan kaynaklanıyor bence hiç hayatımızda görmediğimiz birşey hakkında nasıl karar verelim.tamamen doktorların insiyatifi oluyo yani onlar ne takarsa o boyun kilon müsait 300 üzeri olsun kesinlikle sonra küçülüyo.tatlım muayneden sonra gelişmeleri yaz lütfen merak ediyorum.hadi kolay gelsin hiç korkma helede gencay beye emenetsen tamamdır
Benimde diren yoktu olmasını bekliyordum olmadı. Kesinlikle kişiye ve doktora bağlı kanama olanlarda diren takıyorlarDoktorun insiyatifiyle alakalı benim doktorum diren kullanmadı gecmis olsun şimdiden
Tatlım hiç memen yoksa 300cc az benim dokum varken bile 330cc takıldıÇok teşekkür ederim size ya heycanimi paylasip destek oluyorsunuz yarın akşam görüşmeden sonra yazıcam bakalım hayırlısı inşallah bencede çok küçük olmasın 300 cc altı bende düşünmüyorum doktor ne diyecek bakalim
Bende çokmu büyük oldu diyorum bugün 11. Günüm 330cc takıldı. Biz doktorumla 300cc diye konuştuķ ameliyatta 330daha iyi durdu diye onu takmış gözüm e çok büyük geliyor. Gerçı kıyafetle dolgulu südyenli halimden büyük durmuyor. Sizin durumlara bakılırsa zamanla istediğim gibi duracakAyyy tatlım yazını içim burkularak okudum seni çokkkk iyi anlıyorum benim hiç memem yokdu bir deriydi resmen 300 üzeri olsun dedim oda 300 takmış inan bu bile bana küçük geliyor üstelik daha amaliyatım yeni sayılır şiş bu halde bile küçük şişlikler inse nasıl olacak bilmiyorum.keşke 350 diye ısrar etseydim diyorum ama ne çare olan oldu bir kere
Ay çok büyük olursa yadirgarmiyim diyorum koca kocada olmasınTatlım hiç memen yoksa 300cc az benim dokum varken bile 330cc takıldı
Benim 330cc bana biraz büyük geliyor. Fakat küçüleceklermiş. Benim meme. Vardı fakat çok sarkık içi boşalmıştı. Toparlandı ve protez takıldı. Tabikide beden önemli bedenin kaldıracağı ölçüde olmalı yoksa abes durur.Ay çok büyük olursa yadirgarmiyim diyorum koca kocada olmasıncc konusu önemli gerçektende
Canım bende dolgulu 85takiyordum işlem sonrası aynısının dogusuzunu takadan yeter diyordum. Sanırım biraz daha büyük oldularBüyüdü
tabi eskiden dolgulu taktıgım cupı şimdi dolgusuz olarak takıyorum, sadece bu kadar işte
Çok güzel sevindim canım. Tesadüfe bak. En azından kafan rahatladı.Çok
hayır canım güzel bir tesadüf oldu ve doktorum Almanya'ya , bana 60-70 km Mesafede bir şehre tatile geldi. Hemen sordum yanına gelsem kontrol yapabilirmi diye. Saolsun bir akrabasınnnn evinde olduğunda, eşimle gittik yan odada kontrol yaptı ve herşey yolunda dedi. Ameliyat raporumu göndermemişti hala. Dilediğin zaman whatsapp den yaz diyor. ordan arada sırada sorum olursa soruyorum ve resimleri değerlendiyor.
Ödemin geçmediğini nasıl anlıyorsunuz dr un boşalttığı şey nedir acabacanım benim sol göğsümde iki kez yapıldı hemde.
Cnm snn kaç gün oldu koltuk altı mı meme altımı kesi yerin. Koltuk altını bilmiyorum ama bnmki meme altıydı ve dr ilk banyomda çıkarabileceğimi söylemişti bantları oda yaklaşık 2 3 gün sonra duş alabilirsin demişti ben kendim çıkardım bantlarımı ama kanama vs olmadı lakin önce duşunu al bantların iyice ıslansın yumuşasın sonra içerden başlayarak dışarıya doğru yavaş yavaş çek demişti. Eğer kendin çıkaracaksan ve meme altıysa o şekilde çıkar duştan sonra iyice yumuşayınca yukardan aşağı yada aşağıdan yukarı çekme dikişlerin zarar görür demişti birde dr. Birde dr un tarif ettiği bir yöntem varsa ona mutlaka uy dikişlerin yönünğ vs en iyi o bilirBantları cıkarılırken kanaması olan oldu mu aranızda
Büyük olsun da küçük olmasın, ne güzel büyğkmüş sizin. Kac gün oldu ameliyat olalı? ben içi oldukça destekli bir sütyenle görüsmeye gidip, ameliyat sonrası sütyensiz en az bu kadar istediğimi söylemiştim, ama şimdiki hali bu kadar bile değil ve benim sadece 40 gün oldu ya daha da küçülürse? Bu kadar olucağını bilsem hayatta yaptırmazdım, onca acı, onca para hepsi boşu boşuna oldu. Bugün doktora kontrola gelmek istediğimi çok küçüldüklerini, bir bakmasını söyledim, sehir dısındaymış, gelince görücek. Görüşmede mutsuz oldugumu, istediğimin bu olmadıgını söyliycem. Eskiden küçüklerdi ama kendiliğinden öyleydi, onca acının karsılığı bu olmamalıydı.Canım bende dolgulu 85takiyordum işlem sonrası aynısının dogusuzunu takadan yeter diyordum. Sanırım biraz daha büyük oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?