Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

El

Benim 11. Günüm resimlerimi gorebilirsim

Cnm hadi gözün aydın:) ben 2 haftadır kullanıyorum dolgusuz sporcu sütyeni veya dantelli yine dolgusuzları.. bir sıkıntı yok çok şükür şu anda çok rahatladım.. gece devam ediyorum ama bant ve sütyene.. nasıl peki yumuşama başladı mı?? Ödemler inmiştir bayaa.. şekillenmesi nasıl gidiyor??

Benim 11. Günüm resimlerimi gorebilirsim
Bende baktım fotoya meme başı kesisimi bi de böyle ameliyat sonrası fotolari görünce tirsiyorum ama sonra zaman geçince yumsayinca kıvamını alınca güzel duruyor hastane sonrası süreç çok onemli hem psikolojik hen ağrı felan buna iyi hazırlanmak gerek

Cnm artık bant ve sütyenle vedalaşabilirsin dedi haldun bey ordan çıkmadan çıkardım bantı :)) ama sütyeni yine kullanırım herhalde çok rahat çünkü. Valla o bantı gece bile takacağımı sanmam artık. Baya şekil aldılar hatta geçenlerde yeni fotoda yükledim baya insan memesine benzer duruyorlar artık ama tabi sertler henüz birde bazen bakıyorum yaklaşmışlar bazen bakıyorum ayrı gayrı duruyorlar hala başına buyruklar yani :) bugün ilk kez normal yurdun sütyeninde taktım bakalım çıkarınca ağrım olacakmı birde ben geceleri hiç sütyenle yatamam çıkarsam sarkma vs yapmazlar herhalde alto üstü gece açık duracaklar oda kafamı karıştırıyor yani ay kafamda deli sorular

Ne banti dikisler üzerine mi merak etrim.benim oyle birsey yokta.

Sağ memede asimetri var canım sağ memeye izsiz memeucından dikleştirme yapıp protezi sol protezden bir tık küçük koyabilirdi hekimin sol meme ile aynı protez boyutunu kullanmasa daha iyi olurdu sanırsam resim den kendin çektiğin içinde belki dap meme alağda duruyo olabilir moralin bozuldun diye demedim canım

sanmam zamanla nasıl düzelecek meme aşağda sol meme yukarda canım ana moralini bozma 3 ..ayda kontrole gidersin bi değişiklik yoksa benim önerimide ilet hekimine canım revizyon ile düzeltilir o merak etme düzelir ama olurda hekimin yapmazsa bana özelden mesaj at yardımcı olabilirim

Moralim son bir haftadır o kadar bozuk ki zaten, daha çok bozulamaz merak etmeyin, aralarındaki farkta bile değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…