- 11 Şubat 2017
- 275
- 81
- 18
Ben diren diye birşey duymadım takılmadı kesinlikle marka mentor benim hiç memem yokdu resmen bir deri halindeydi 350 yada 375 takalım anca doldurur dedi ama 300 takmış iç hacim dardı diyerleri çirkin durdu dedi.ama keşke 350 olsaymış diyorum şimdi çünkü şişler indikce bana daha küçük geliyor.sen kaç yaşındasın kilon kaç memen varmı yoksa ben gibi sıfırmı bunlarda çok önemli[/QUOTE
@elmasmete benm de baya yok gibiydi 3 cm bisey .300 cc takildi
Benim 11. Günüm resimlerimi gorebilirsimBüyük olsun da küçük olmasın, ne güzel büyğkmüş sizin. Kac gün oldu ameliyat olalı? ben içi oldukça destekli bir sütyenle görüsmeye gidip, ameliyat sonrası sütyensiz en az bu kadar istediğimi söylemiştim, ama şimdiki hali bu kadar bile değil ve benim sadece 40 gün oldu ya daha da küçülürse? Bu kadar olucağını bilsem hayatta yaptırmazdım, onca acı, onca para hepsi boşu boşuna oldu. Bugün doktora kontrola gelmek istediğimi çok küçüldüklerini, bir bakmasını söyledim, sehir dısındaymış, gelince görücek. Görüşmede mutsuz oldugumu, istediğimin bu olmadıgını söyliycem. Eskiden küçüklerdi ama kendiliğinden öyleydi, onca acının karsılığı bu olmamalıydı.
Cnm hadi gözün aydın:) ben 2 haftadır kullanıyorum dolgusuz sporcu sütyeni veya dantelli yine dolgusuzları.. bir sıkıntı yok çok şükür şu anda çok rahatladım.. gece devam ediyorum ama bant ve sütyene.. nasıl peki yumuşama başladı mı?? Ödemler inmiştir bayaa.. şekillenmesi nasıl gidiyor??Cuma günü sabah kontrolüm vardı haldun bey normal sütyene geçiş yapabilirsin dedi bende boş kap dolgusuz sütyen aldım ama malum balensiz bulmak mucize gibi birşey altındaki o esnek demiri ortalardan açarak çıkarıp kullanmaya başladım bugün bir sıkıntk olmaz herhalde değil mi sonuçta dolgusuz ve artık desteksiz bir sütyen e benim 53. Günüm soeun yaratmaz herhalde dimi kızlar.arzum77 @Memontil @macellan
Profilinize girdiğimde fotograf yüklenmedi henüz diyor, nasıl görebileceğim? Ve 11.gündeyseniz biraz daha küçükücektir. 11.günümde benim içinde hersey yolundaydıBenim 11. Günüm resimlerimi gorebilirsim
Çok acınız olmaz karın germede dirrn çekilirken hafif acıyorÇıkarırken ki his nasıl oluyo
Bende baktım fotoya meme başı kesisimi bi de böyle ameliyat sonrası fotolari görünce tirsiyorumBenim 11. Günüm resimlerimi gorebilirsim
Cnm artık bant ve sütyenle vedalaşabilirsin dedi haldun bey ordan çıkmadan çıkardım bantı :)) ama sütyeni yine kullanırım herhalde çok rahat çünkü. Valla o bantı gece bile takacağımı sanmam artık. Baya şekil aldılar hatta geçenlerde yeni fotoda yükledim baya insan memesine benzer duruyorlar artıkCnm hadi gözün aydın:) ben 2 haftadır kullanıyorum dolgusuz sporcu sütyeni veya dantelli yine dolgusuzları.. bir sıkıntı yok çok şükür şu anda çok rahatladım.. gece devam ediyorum ama bant ve sütyene.. nasıl peki yumuşama başladı mı?? Ödemler inmiştir bayaa.. şekillenmesi nasıl gidiyor??
İzlersen gorebilirsinProfilinize girdiğimde fotograf yüklenmedi henüz diyor, nasıl görebileceğim? Ve 11.gündeyseniz biraz daha küçükücektir. 11.günümde benim içinde hersey yolundaydı
Bence iyi kaç gün oldu damlami yuvarlakmı pek analamdimMerhaba kızlar, ben de fotograf yükledim. Beni izleyip, yorum yaparsanız, çok sevinirim. Sizce de mi çok küçük?
Sağ memede asimetri var canımMerhaba kızlar, ben de fotograf yükledim. Beni izleyip, yorum yaparsanız, çok sevinirim. Sizce de mi çok küçük?
Yuvarlak canım,Bence iyi kaç gün oldu damlami yuvarlakmı pek analamdim
Ne banti dikisler üzerine mi merak etrim.benim oyle birsey yokta.Cnm artık bant ve sütyenle vedalaşabilirsin dedi haldun bey ordan çıkmadan çıkardım bantı :)) ama sütyeni yine kullanırım herhalde çok rahat çünkü. Valla o bantı gece bile takacağımı sanmam artık. Baya şekil aldılar hatta geçenlerde yeni fotoda yükledim baya insan memesine benzer duruyorlar artıkama tabi sertler henüz birde bazen bakıyorum yaklaşmışlar bazen bakıyorum ayrı gayrı duruyorlar hala başına buyruklar yani :) bugün ilk kez normal yurdun sütyeninde taktım bakalım çıkarınca ağrım olacakmı birde ben geceleri hiç sütyenle yatamam çıkarsam sarkma vs yapmazlar herhalde alto üstü gece açık duracaklar oda kafamı karıştırıyor yani ay kafamda deli sorular
bandajlarım açıldıgında, ben de farkettim, böyle geçişler olabileceğini, zamanla düzeleceğini söyledi ama daha önce dejolten olucak demiştiSağ memede asimetri var canım
Moralim son bir haftadır o kadar bozuk ki zaten, daha çok bozulamaz merak etmeyin, aralarındaki farkta bile değilim.Sağ memede asimetri var canım sağ memeye izsiz memeucından dikleştirme yapıp protezi sol protezden bir tık küçük koyabilirdi hekimin sol meme ile aynı protez boyutunu kullanmasa daha iyi olurdu sanırsam resim den kendin çektiğin içinde belki dap meme alağda duruyo olabilir moralin bozuldun diye demedim canım
Ne olursa olsun herşeyin başı sağlıktır hiçbişeyi takmaya değmiyorMoralim son bir haftadır o kadar bozuk ki zaten, daha çok bozulamaz merak etmeyin, aralarındaki farkta bile değilim.
Kaç cc canimMerhaba kızlar, ben de fotograf yükledim. Beni izleyip, yorum yaparsanız, çok sevinirim. Sizce de mi çok küçük?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?