Benimde ayni sekilde sünmustu.Doktoeum ameliyat oncesi 275 300 olabilir dedi.ben boyut belitmedim sadece kendisine biraktim.tek istedigim yumusak ve o sünen derinin gitmesi demistim.ameliyat esnasinda herboydan getirmis.ama 365 ancak o sunen deriyi doldurmus.suan sisler ama az daha inecegini düsunursem boyutundan memnunum.Arkadaşlar Merhaba bende perşembe günü ameliyat olucam goguslerim 15 ay süt sagdigim için çok sünďü zaten küçüktü de daha kötü oldu doktorum 325 le 350cc takariz dedi resim yükledim sizce bu cc ler küçük olmaz mi
Doktorum amaliyat öncesi bana meme hiç yok dedi ya 375 yada 350 takalım anca doldurur dedi ama 300 takmış diyerleri yanlardan taşdı. Çok çirkin durdu dedi.benim boyum 167 kilom 63 bakıyorum benden minyonlara dahada zayıflara çok daha büyüğü takılmış anlamadım bu ne çelişki anlayan varsa lütfen bana izah etsinCnm sen ilk görüştüğün dr a mı ameliyat oldun başka drlarla görüştüysen onlarda 225 den yukarısı olmaz mı dedi yani şeyi anlamaya çalışıyorum göğüs cebinin alacağı maksimum ölçü 225ti ve dr onumu koydu yoksa daha büyüğünü alırdıda sen mi doğal olsun diye küçük istedin. Benim öncesinde 10 cm dokum vardı birde üzerine 375 cc takıldı ama inan bazen bakıp küçük oldu ya bunlar diyorum ama bunu derken sadece memelere bakıyorum sonra tüm vücuduma bakınca bundan büyüğü takılsa memelerim benden 1 dk önce gider gideceğim yere deyip rahatlıyorum. Ameliyattan sonra insan gözünü memesinden alamıyor ve o kdr alakadar oluyoruz ki resmin bütününü kaçırıyoruz bazen bence vücuduna orantılayarak bak birde. Ha birde şöyle bir durum duymuştum yanlışsam daha bilgili arkadaşlar düzeltsin göğüs cebin küçükse maksimum cc yi taktırdıysan onu bir süre kullanınca yenisini daha büyüğünü taktırabiliyormuşsun yani sanırım silikon kasları deriyi dokuyu vs genişletince 2. Sefer için daha geniş bir cep oluyor sanırım
Canım doktor geçebilirsin dediyse sorun kalmamıştır bence sende rahat ediyorsan kullanabilirsin benimkiler erken yumuşamaya başladığı için senin zamanlarında balenlide kullanabilirsin demişti ben o yüzden sütyene ilk geçişten itibaren istediğim sütyeni kullanmıştımCuma günü sabah kontrolüm vardı haldun bey normal sütyene geçiş yapabilirsin dedi bende boş kap dolgusuz sütyen aldım ama malum balensiz bulmak mucize gibi birşey altındaki o esnek demiri ortalardan açarak çıkarıp kullanmaya başladım bugün bir sıkıntk olmaz herhalde değil mi sonuçta dolgusuz ve artık desteksiz bir sütyen e benim 53. Günüm soeun yaratmaz herhalde dimi kızlar.arzum77 M Memontil @macellan
Canım resim yüklemişsin ama ben göremiyorum neden acaba ben yükledim eski ve yeni hali bak bakalım sen görüyormusunCanım doktor geçebilirsin dediyse sorun kalmamıştır bence sende rahat ediyorsan kullanabilirsin benimkiler erken yumuşamaya başladığı için senin zamanlarında balenlide kullanabilirsin demişti ben o yüzden sütyene ilk geçişten itibaren istediğim sütyeni kullanmıştım
İkimizde aynı gün olcazbenimde 2 Çocuk emzirmek ten sondu ben valla 400 e kadar çık dedim yaptırmışken tam olsunArkadaşlar Merhaba bende perşembe günü ameliyat olucam goguslerim 15 ay süt sagdigim için çok sünďü zaten küçüktü de daha kötü oldu doktorum 325 le 350cc takariz dedi resim yükledim sizce bu cc ler küçük olmaz mi
Arkadaşlar Merhaba bende perşembe günü ameliyat olucam goguslerim 15 ay süt sagdigim için çok sünďü zaten küçüktü de daha kötü oldu doktorum 325 le 350cc takariz dedi resim yükledim sizce bu cc ler küçük olmaz
Bende öyle desem takabilir aslında ama bu seferde iri dururum diye korkuyorum öyle bi görüntü de hoş durmaz boyum 1.68 kilom 57 damla yuvarlak ikisini de denicek o da belirsiz yani ameliyattan çıktığımda neyle karşılasicam bakalımSizin de inşallah çok güzel geçer ben sabah 8 de hastanede olucam 9da ameliyata alicaklar siz nerde olucaksiniz ameliyatiİkimizde aynı gün olcazbenimde 2 Çocuk emzirmek ten sondu ben valla 400 e kadar çık dedim yaptırmışken tam olsun
Bende 350den az takmayin dicem bakalım nasıl olucakBenimde ayni sekilde sünmustu.Doktoeum ameliyat oncesi 275 300 olabilir dedi.ben boyut belitmedim sadece kendisine biraktim.tek istedigim yumusak ve o sünen derinin gitmesi demistim.ameliyat esnasinda herboydan getirmis.ama 365 ancak o sunen deriyi doldurmus.suan sisler ama az daha inecegini düsunursem boyutundan memnunum.
Benimde ayni sekilde sünmustu.Doktoeum ameliyat oncesi 275 300 olabilir dedi.ben boyut belitmedim sadece kendisine biraktim.tek istedigim yumusak ve o sünen derinin gitmesi demistim.ameliyat esnasinda herboydan getirmis.ama 365 ancak o sunen deriyi doldurmus.suan sisler ama az daha inecegini düsunursem boyutundan memnunum.
Anladım cnm keşke sobuç beklentilerimize uysa her zmn o kdr zaman sabır acı ağrı vs boşa gidince insan daha da mutsuz olur elbette.ama istersen bir iki yıl dişini sık ve göğüs cebin genişlerse daha büyüğünü taktır.banada dr 450 cc olur demişti ama ben onları taşımaya hamalmı tuycam diye (yanlış anlaşılmasın ben biraz minyonum o yüzden) istememiştim 375 taktı dr şimdi acaba 450 değilse bile bi 400 olsamıydı diyorum yani. Benim sonucum aslında baya farklı yani ömcesi sonrası 10 cm de dokum vardı farkı ortada ama yinede bi tatmim olmadım sankiDoktor aile yakınımız, öle olunca sadece ona gittim, ilk görülmemizde 225,250 ya da 275 olur dedi, en az 250 olmasını söyledim, ameliyat günü isr 200, 225 ve 250 getirdiğini söyledi, girmeden önce de lütfen 250 oldun dedim. Çıktıktan sonra 225 koyabildiğini söyledi. Ama 225 in bu kadar küçük olacağını bana söylemiş olsaydı ben kesinlikle bu ameliyatı olmazdım, çünkü öncesinde ben zaten mutluydum, daha iyi hissetmek için katlandım bu acılara, ve bugün diyorum ki boşu boşuna çekmişim çünkü çıkan sonuç benim için fark yaratacak büyüklükte değil.
Kuzum bak burda önemli ulan şu ameliyat öncesi göğüs altın kaç cm di o çok etkiliyor birde sırt genişliğin ben mesela 160 boy 49 kilo ile ameliyat oldum 10 cm dokum vardı meme altım 75 ti 375 cc takıldı dr 450 yi kaldırır sıetın geniş göğüs cebin geniş dedi ama ben istemedim boy kilo tamam ama tek başına yeterli etkenler değil cc belirlerken göğüs altı ölçün ve sırt genişliğinde çok önemliDoktorum amaliyat öncesi bana meme hiç yok dedi ya 375 yada 350 takalım anca doldurur dedi ama 300 takmış diyerleri yanlardan taşdı. Çok çirkin durdu dedi.benim boyum 167 kilom 63 bakıyorum benden minyonlara dahada zayıflara çok daha büyüğü takılmış anlamadım bu ne çelişki anlayan varsa lütfen bana izah etsin
Cnm çok saol cvbın için peki gece sütyenle mi yatıyorsun ben hayatta sütyenli yatamam da dün akşama kdr taktım sütyeni yatarken çıkardım baskı yaparmı ağrı olur mu die korkuyordum ama hiç birşey olmadı. Ztn balenlerinide ortadan kesip çıkarmıştım yavaş yavaş böyle idare etcem sanırım artıkCanım doktor geçebilirsin dediyse sorun kalmamıştır bence sende rahat ediyorsan kullanabilirsin benimkiler erken yumuşamaya başladığı için senin zamanlarında balenlide kullanabilirsin demişti ben o yüzden sütyene ilk geçişten itibaren istediğim sütyeni kullanmıştım
Resim attım bakabilirsin ben senin resimlerini göremiyorum en azından 325 yada 350 olabilirdiKuzum bak burda önemli ulan şu ameliyat öncesi göğüs altın kaç cm di o çok etkiliyor birde sırt genişliğin ben mesela 160 boy 49 kilo ile ameliyat oldum 10 cm dokum vardı meme altım 75 ti 375 cc takıldı dr 450 yi kaldırır sıetın geniş göğüs cebin geniş dedi ama ben istemedim boy kilo tamam ama tek başına yeterli etkenler değil cc belirlerken göğüs altı ölçün ve sırt genişliğinde çok önemli
Kilon,boyun, omuzların ve kalça yapın nasıl... onları dikkate alacaktan karar ver bence büyüklüğüne. Tabiki bir de beklentine. Büyük istemiyorum doğal istiyorum diyenler bile sonradan küçük oldu diye mutsuz oluyor çoğunlukla.Arkadaşlar Merhaba bende perşembe günü ameliyat olucam goguslerim 15 ay süt sagdigim için çok sünďü zaten küçüktü de daha kötü oldu doktorum 325 le 350cc takariz dedi resim yükledim sizce bu cc ler küçük olmaz mi
Arkadaşlar Merhaba bende perşembe günü ameliyat olucam goguslerim 15 ay süt sagdigim için çok sünďü zaten küçüktü de daha kötü oldu doktorum 325 le 350cc takariz dedi resim yükledim sizce bu cc ler küçük olmaz mi
Gazi de ben daha kısa boyluyum 1.57 gazi de olcam 7 de hastanede ol dedi kaçta olcam söylemedi valla ben diren olayına takılıyorum yuvarlak istedim bide damla dönuyumuş diye okuyunca bıkac yerdeBende öyle desem takabilir aslında ama bu seferde iri dururum diye korkuyorum öyle bi görüntü de hoş durmaz boyum 1.68 kilom 57 damla yuvarlak ikisini de denicek o da belirsiz yani ameliyattan çıktığımda neyle karşılasicam bakalımSizin de inşallah çok güzel geçer ben sabah 8 de hastanede olucam 9da ameliyata alicaklar siz nerde olucaksiniz ameliyati
400 cc takmış canım.ama benimki okaaaaadr uzun hikayeki artık bıktım yazmaktan inan.YaaYani daha bile küçülebilir diyorsunuz o zaman siz? Size ne kadar takılmıştı, çok mu küçük oldu sizinde?
Merhaba ben ce küçük değil kaç cc takıldıMerhaba kızlar, ben de fotograf yükledim. Beni izleyip, yorum yaparsanız, çok sevinirim. Sizce de mi çok küçük?
Bence kendini boşuna üzüyorsun gayet güzel olmuş göğüslerin tam vücuduna göre belki fazla cc ye uygun değildi göğüslerin. Peki ameliyat olmadan önce kaç cc koyacağını söylemedi mi?Ameliyat öncesinde küçük de olsa mutluydum ben onlarla, sadece elbiseleri daha iyi tasımak, bikiniliyken dolgun memelerim olsundu amacım, ama bugün geldiğim noktada iyi hissetmiyorum kendimi, güzel olması için acı çektim çünkü ve büyüklüğü beni tatmin etmiyor.
Evet işte bende küçük olmasından korkuyorum fazla büyük de olsun istemiyorum kafam karıştı ya en iyisi doktora bırakmak sanirimKilon,boyun, omuzların ve kalça yapın nasıl... onları dikkate alacaktan karar ver bence büyüklüğüne. Tabiki bir de beklentine. Büyük istemiyorum doğal istiyorum diyenler bile sonradan küçük oldu diye mutsuz oluyor çoğunlukla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?