Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benimde ayni sekilde sünmustu.Doktoeum ameliyat oncesi 275 300 olabilir dedi.ben boyut belitmedim sadece kendisine biraktim.tek istedigim yumusak ve o sünen derinin gitmesi demistim.ameliyat esnasinda herboydan getirmis.ama 365 ancak o sunen deriyi doldurmus.suan sisler ama az daha inecegini düsunursem boyutundan memnunum.

Doktorum amaliyat öncesi bana meme hiç yok dedi ya 375 yada 350 takalım anca doldurur dedi ama 300 takmış diyerleri yanlardan taşdı. Çok çirkin durdu dedi.benim boyum 167 kilom 63 bakıyorum benden minyonlara dahada zayıflara çok daha büyüğü takılmış anlamadım bu ne çelişki anlayan varsa lütfen bana izah etsin

Canım doktor geçebilirsin dediyse sorun kalmamıştır bence sende rahat ediyorsan kullanabilirsin benimkiler erken yumuşamaya başladığı için senin zamanlarında balenlide kullanabilirsin demişti ben o yüzden sütyene ilk geçişten itibaren istediğim sütyeni kullanmıştım

Canım resim yüklemişsin ama ben göremiyorum neden acaba ben yükledim eski ve yeni hali bak bakalım sen görüyormusun

İkimizde aynı gün olcazbenimde 2 Çocuk emzirmek ten sondu ben valla 400 e kadar çık dedim yaptırmışken tam olsun

İkimizde aynı gün olcazbenimde 2 Çocuk emzirmek ten sondu ben valla 400 e kadar çık dedim yaptırmışken tam olsun
Bende öyle desem takabilir aslında ama bu seferde iri dururum diye korkuyorum öyle bi görüntü de hoş durmaz boyum 1.68 kilom 57 damla yuvarlak ikisini de denicek o da belirsiz yani ameliyattan çıktığımda neyle karşılasicam bakalımSizin de inşallah çok güzel geçer ben sabah 8 de hastanede olucam 9da ameliyata alicaklar siz nerde olucaksiniz ameliyati

Bende 350den az takmayin dicem bakalım nasıl olucak

Benim de iki doğum sonrası iki kere 2 yıl emzirmeden dolayı dokum kayboldu. Ve derim de genişledi ama dün ölçüm mesela, sarkma yok. Buna rağmen derimin genişlediğini hissediyorum. Fakat bu deriyi dolduran kadar sırayla deniyor mu acaba doktorlar? Benim hamileyken ve emzirirken çok büyümüştü. O kadar büyüyüp sonradan küçüldüğü için o derinin alabileceği kadar mı protez konuluyor? Ben büyük protezler düşünmüyordum hiç. En çok 275 cc bir protez düşünmüştüm. :/

Anladım cnm keşke sobuç beklentilerimize uysa her zmn o kdr zaman sabır acı ağrı vs boşa gidince insan daha da mutsuz olur elbette.ama istersen bir iki yıl dişini sık ve göğüs cebin genişlerse daha büyüğünü taktır.banada dr 450 cc olur demişti ama ben onları taşımaya hamalmı tuycam diye (yanlış anlaşılmasın ben biraz minyonum o yüzden) istememiştim 375 taktı dr şimdi acaba 450 değilse bile bi 400 olsamıydı diyorum yani. Benim sonucum aslında baya farklı yani ömcesi sonrası 10 cm de dokum vardı farkı ortada ama yinede bi tatmim olmadım sanki

Kuzum bak burda önemli ulan şu ameliyat öncesi göğüs altın kaç cm di o çok etkiliyor birde sırt genişliğin ben mesela 160 boy 49 kilo ile ameliyat oldum 10 cm dokum vardı meme altım 75 ti 375 cc takıldı dr 450 yi kaldırır sıetın geniş göğüs cebin geniş dedi ama ben istemedim boy kilo tamam ama tek başına yeterli etkenler değil cc belirlerken göğüs altı ölçün ve sırt genişliğinde çok önemli

Cnm çok saol cvbın için peki gece sütyenle mi yatıyorsun ben hayatta sütyenli yatamam da dün akşama kdr taktım sütyeni yatarken çıkardım baskı yaparmı ağrı olur mu die korkuyordum ama hiç birşey olmadı. Ztn balenlerinide ortadan kesip çıkarmıştım yavaş yavaş böyle idare etcem sanırım artık

Resim attım bakabilirsin ben senin resimlerini göremiyorum en azından 325 yada 350 olabilirdi

Kilon,boyun, omuzların ve kalça yapın nasıl... onları dikkate alacaktan karar ver bence büyüklüğüne. Tabiki bir de beklentine. Büyük istemiyorum doğal istiyorum diyenler bile sonradan küçük oldu diye mutsuz oluyor çoğunlukla.

Gazi de ben daha kısa boyluyum 1.57 gazi de olcam 7 de hastanede ol dedi kaçta olcam söylemedi valla ben diren olayına takılıyorum yuvarlak istedim bide damla dönuyumuş diye okuyunca bıkac yerde

Bence kendini boşuna üzüyorsun gayet güzel olmuş göğüslerin tam vücuduna göre belki fazla cc ye uygun değildi göğüslerin. Peki ameliyat olmadan önce kaç cc koyacağını söylemedi mi?

merhaba, konu sahibi arkadaşım arzum77 ben de yıllardır meme büyütme derdiyle doğal göğüs büyütme formunda okudum durdum, denedim yaptım hiçbir değişiklik yok o kadar kremler, yağlar, çaylar her şey, tüm emek boşunaymış, artık psikolojim bozuldu son zamanlar daha çok takmaya başladım bunu çünkü evlenmeyi düşündüğüm biri var hayatımda.. tamam sütyen takınca biraz bişeye benziyorlar ama kocanın yanında çıplak durulmuyor mu illaki çıplak isticek ve ben kesinlikle çıplak halimle özgüvenli değilim, küçücük duruyor asla açamam yıllardır sadece okudum uyguladım yazmadan, şimdi ameliyatı düşündüğüm için yazıyorum ve senin gibi ameliyat olmuş tecrübeli birinden bilgi almak, o süreçte neler yaşandığını öğrenmek ve sonuçların nasıl olduğunu görmek amacıyla seni izlemeye aldım..buradaki mesajları da okuyorum ama hepsini okumak mümkün değil..sürekli bu konuyu düşünür oldum, kendimi köşeye sıkışmış napıcağını bilmez hissediyorum

Evet işte bende küçük olmasından korkuyorum fazla büyük de olsun istemiyorum kafam karıştı ya en iyisi doktora bırakmak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…