Sen nerdesin hangi hastanede ol çaksın amelyatiniİnşallah istediğimiz gibi olur
Doktorumun muaynehanesi var Bahçelievler de ameliyatı da medicana da yapiyoSen nerdesin hangi hastanede ol çaksın amelyatini
Sende ankara din yani kaça yaptircaksinDoktorumun muaynehanesi var Bahçelievler de ameliyatı da medicana da yapiyo
375 cc 54 günTatlım benimkilerden büyük duruyo seninkiler amaliyat olalı nekadar oldu sana kaç takılmışdı
Yok benim istanbul Bahçelievler 8000 e yapıyo ama çok heyecanlıyım ya sonucu nasıl olucak inşallah hayalimizdeki gibi olur çok panik oldum ya çok yaklaştıSende ankara din yani kaça yaptircaksin
Benimde var resimlerim sende benim memişlerime bakabilirsinKendi resimlerin varsa olur tabiki
Canım ara ara sağ göğsümde saat 2 yönünde bi ağrı oluyor ama dr normal dedi ara ara 1 yıla kdr öyle ağrı girer dedi. İki gündür takıyorum sütyen bi ağrım olmadı dikişlerim felaket ya bildiğin çok afedersin kazık kıvamında sert odun gibi taş gibi ve dışa çıkık. Kremler vs de fayda etmiyor bu hafta silikpn bant alıp kullanmaya başlayacağım o yüzdenBazen sütyenle bazen salmış vaziyete yatıyorum :)) senin dikişler ne durumda bilemiyorum ağrı olabilir dikkat et
Bende 350den az takmayin dicem bakalım nasıl olucak
Ameliyat olan arkadaşlar ameliyat öncesi mutlaka şunu yap diyebilceginiz bişey varmı biz ameliyat olacaklarada tavsiye olurdu
Tatlım gögüs büyüten o kremler haplar hepsi Faso fiso.. ayrıca hormonlara zararlı.merhaba, konu sahibi arkadaşım arzum77 ben de yıllardır meme büyütme derdiyle doğal göğüs büyütme formunda okudum durdum, denedim yaptım hiçbir değişiklik yok o kadar kremler, yağlar, çaylar her şey, tüm emek boşunaymış, artık psikolojim bozuldu son zamanlar daha çok takmaya başladım bunu çünkü evlenmeyi düşündüğüm biri var hayatımda.. tamam sütyen takınca biraz bişeye benziyorlar ama kocanın yanında çıplak durulmuyor mu illaki çıplak isticek ve ben kesinlikle çıplak halimle özgüvenli değilim, küçücük duruyor asla açamamyıllardır sadece okudum uyguladım yazmadan, şimdi ameliyatı düşündüğüm için yazıyorum ve senin gibi ameliyat olmuş tecrübeli birinden bilgi almak, o süreçte neler yaşandığını öğrenmek ve sonuçların nasıl olduğunu görmek amacıyla seni izlemeye aldım..buradaki mesajları da okuyorum ama hepsini okumak mümkün değil..sürekli bu konuyu düşünür oldum, kendimi köşeye sıkışmış napıcağını bilmez hissediyorum
Bence süreç çok zor değil. En azından benim için ilk 1 haftadan sonra herşey yavaş yavaş normale dönüyor. Bugün 12. Günüm dolaba uzanıp rahatlıkla bardağımı alıyor banyomu tek başıma yapabiliyorum. Bugün ışe başladım çok şükür daha iyiyim.Bende baktım fotoya meme başı kesisimi bi de böyle ameliyat sonrası fotolari görünce tirsiyorumama sonra zaman geçince yumsayinca kıvamını alınca güzel duruyor hastane sonrası süreç çok onemli hem psikolojik hen ağrı felan buna iyi hazırlanmak gerek
Hadi hayırlısı olsun tatlım gencay bey çok iyi bir doktor çokda ilgileniyo beni iki gün içinde aradı inş hakkında hayırlısı yalnız 300 üzeri olsun diye ısrar etDoktorla görüştüm yuvarlak olması konusunda daha iknaciydi bilmiyorum gerçektende damlanin adımı çıktı ameliyat gunum belli değil yoğun çünkü ilk fırsatta beni aramasını söyledim inşallah güzel olur bir ay fotosu olan varmı acaba
Canım yuvarlaya dekolte çok daha iyi duruyor zaten zamanla yer cékimi ile damla gibi duruyor. Bencede yuvarlak sadece protezin sert olmasın. Mesela mentol çok sert deniyor. Benim protezler ilk günden beri epeyce yumuşak kendi dokum gibi. Tabi birde protezin yükseklik hacmi var doktoru iyiyse sana en uygunu takacaktırHadi hayırlısı olsun tatlım gencay bey çok iyi bir doktor çokda ilgileniyo beni iki gün içinde aradı inş hakkında hayırlısı yalnız 300 üzeri olsun diye ısrar et
Sizinde yuvarlakmı damla doğal duruyor yuvarlakda güzel kafam karıştı benim yaHadi hayırlısı olsun tatlım gencay bey çok iyi bir doktor çokda ilgileniyo beni iki gün içinde aradı inş hakkında hayırlısı yalnız 300 üzeri olsun diye ısrar et
Doktorla görüştüm yuvarlak olması konusunda daha iknaciydi bilmiyorum gerçektende damlanin adımı çıktı ameliyat gunum belli değil yoğun çünkü ilk fırsatta beni aramasını söyledim inşallah güzel olur bir ay fotosu olan varmı acaba
Evet kararsizim gerçekten sizin varmı foto bakabilirmiyimDokunuz varsa yuvarlakla gayet güzel sonuç alırsınız, dokunuz yoksa, Damla protezi de yuvarlak protezi de elinize alın, damla bir tık daha serttir, o sizi rahatsız etmeyecek bir sertlikse ve damla görüntüsünden daha çok hoşlanıyorsanız kesinlikle damla tercih etmelisiniz. Dönme riski vs çok çok az, onlara takılmayın. Damla protezi iyi yerleştirmek ustalık istiyor, yuvarlak doktorlar için çok kolay. O yüzden çoğu doktor yuvarlağa ikna etmeye çalışıyor. İyi ki damla taktırmışım.
Doktorla görüştüm yuvarlak olması konusunda daha iknaciydi bilmiyorum gerçektende damlanin adımı çıktı ameliyat gunum belli değil yoğun çünkü ilk fırsatta beni aramasını söyledim inşallah güzel olur bir ay fotosu olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?