Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bazen sütyenle bazen salmış vaziyete yatıyorum :)) senin dikişler ne durumda bilemiyorum ağrı olabilir dikkat et
Canım ara ara sağ göğsümde saat 2 yönünde bi ağrı oluyor ama dr normal dedi ara ara 1 yıla kdr öyle ağrı girer dedi. İki gündür takıyorum sütyen bi ağrım olmadı dikişlerim felaket ya bildiğin çok afedersin kazık kıvamında sert odun gibi taş gibi ve dışa çıkık. Kremler vs de fayda etmiyor bu hafta silikpn bant alıp kullanmaya başlayacağım o yüzden

Doktorla görüştüm yuvarlak olması konusunda daha iknaciydi bilmiyorum gerçektende damlanin adımı çıktı ameliyat gunum belli değil yoğun çünkü ilk fırsatta beni aramasını söyledim inşallah güzel olur bir ay fotosu olan varmı acaba

Ameliyat olan arkadaşlar ameliyat öncesi mutlaka şunu yap diyebilceginiz bişey varmı biz ameliyat olacaklarada tavsiye olurdu

Yani acliktan once de mideyi doldurmayin ac kalcaksnz die,drdan en dolusunu isteyin size uyan sakin kucuk demeyinn dogal olsun deyince de kucuk birakabiliyolar , meme istiyosanz soyleyin ki dolgun guzel orantili bisey olsun . Pipet alin yaniniza su icmek icin kollar kalkmio,

Tatlım gögüs büyüten o kremler haplar hepsi Faso fiso.. ayrıca hormonlara zararlı.
Gögüs büyütmede en garantili yöntem protez.
Doktor görüşmeleri yaparak işe başlayabilirsin. Birçok doktorun görüşmesi ücretsiz zaten. Git görüş. Ne önerecekler ,ne tavsiye edecekler önce onu öğren. Şu anki halini özel bir albüm yaparsan birçok kişide sana foto konusunda yardımcı olacaktır zaten emin ol

arzum77 teşekkür ederim cevap için.. ben samsunda yaşıyorum burda alelade bir doktora gitmek de istemiyorum, burdaki yorumlara göre en aklıma yatanlar hasan fındık ve eser aydoğdu..ona göre doktoruma karar verip istanbula gitmeyi planlıyorum.. şimdiki kendi fotoğraflarımı buraya koymaktan çekiniyorum ama whatsapp'tan sana atabilirim özel olarak arzum77, sen de bana bi fikir verirsin olmaz mı? ama numara nasıl verilir bilmiyorum onu, burda gizli mesaj var mı öyle atsam numaramı ?

Bence süreç çok zor değil. En azından benim için ilk 1 haftadan sonra herşey yavaş yavaş normale dönüyor. Bugün 12. Günüm dolaba uzanıp rahatlıkla bardağımı alıyor banyomu tek başıma yapabiliyorum. Bugün ışe başladım çok şükür daha iyiyim.

Hadi hayırlısı olsun tatlım gencay bey çok iyi bir doktor çokda ilgileniyo beni iki gün içinde aradı inş hakkında hayırlısı yalnız 300 üzeri olsun diye ısrar et

Kızlar, az evel eşime üçümüzün ay günü bugün dedim. Adam anlayamadı boş boş baktı bana. Sonra açıklama yaptım "ben , sağ meme ve sol meme diye " artık büyüdük, serpildik, abla olduk gibi ,,,,,, kahkaha atmakla birlikte allah şaşırtmasın , bu nasıl bir meme sevdasıymış dedi :)))) yattım yerlere yaaaaaa .
Resim ekliyorum şimdi

Hadi hayırlısı olsun tatlım gencay bey çok iyi bir doktor çokda ilgileniyo beni iki gün içinde aradı inş hakkında hayırlısı yalnız 300 üzeri olsun diye ısrar et
Canım yuvarlaya dekolte çok daha iyi duruyor zaten zamanla yer cékimi ile damla gibi duruyor. Bencede yuvarlak sadece protezin sert olmasın. Mesela mentol çok sert deniyor. Benim protezler ilk günden beri epeyce yumuşak kendi dokum gibi. Tabi birde protezin yükseklik hacmi var doktoru iyiyse sana en uygunu takacaktır

Dokunuz varsa yuvarlakla gayet güzel sonuç alırsınız, dokunuz yoksa, Damla protezi de yuvarlak protezi de elinize alın, damla bir tık daha serttir, o sizi rahatsız etmeyecek bir sertlikse ve damla görüntüsünden daha çok hoşlanıyorsanız kesinlikle damla tercih etmelisiniz. Dönme riski vs çok çok az, onlara takılmayın. Damla protezi iyi yerleştirmek ustalık istiyor, yuvarlak doktorlar için çok kolay. O yüzden çoğu doktor yuvarlağa ikna etmeye çalışıyor. İyi ki damla taktırmışım.

Evet kararsizim gerçekten sizin varmı foto bakabilirmiyim

Dokunuz var mı acaba? Benim hiç yok o yüzden doktorum damla önerdi. M macellan dediği gibi damla ustalık istiyor o yüzden bazı doktorlar herkese yuvarlak yapıyor. Hatta bazı doktorlar damla protezi biraz daha pahalıya yapıyor, sebebi bu olabilir. Ama doktorunuz sizin vücudunuza göre de yuvarlak demiş olabilir. Dediğim gibi doku durumunuza bağlı bi karar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…