Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

içimi okuyup yazmış gibisin arkadaşımmmm

Bence bu iki hekimin direk cep telefonuna watsaptan resmini iletip telefonda görüş hekim ile daha net yardımcı olur hekimler kafandaki soru işaretleri de gitmiş olur

Heyyo hepinize hayırlı ramazanlar Ne zaman bu ameliyat sevdamdan vazgeçsem bu forum sayesinde tekrar cesaretleniyorum. Benim yardımınıza ihtiyacımın olduğu konu; ben bu ameliyat işini malesef gizli yapmak zorundayım. 21 yaşındayım, ailem Ankara'da kalıyor yaz için ben de burdayım ama normalde İstanbul'da okuyorum. Ailemin bu konuda bana desteği sıfır üstüne bir de köstek oluyorlar. O yüzden çok kararsızım aslında yazın hazır boşken yaptırabilsem 3 aya okullar açılıncaya kadar biraz toparlarm. Ama ameliyat sonrası muhakkak dönücem eve, saklayamam. Okullar açılınca yaptırsam bana çok engel olur mu, belirli bir istirahat günü var mıdır acaba? Şimdiden çok teşekkürler buralara kadar okuyan herkese

Bence bu iki hekimin direk cep telefonuna watsaptan resmini iletip telefonda görüş hekim ile daha net yardımcı olur hekimler kafandaki soru işaretleri de gitmiş olur

Cikleştirme olmayacak sadece protez olacak ise operasyondan 4 gün sonra okula işe dönebilirdin engel durum yok dikleştirmede olacaksa 1 hafta istirahat yeterlidir

CANIM bu dikişler senin imtihanın oldu. Zamana bırak artık dilerim başkalarına böyle bir dikiş yapmaz. Ağrı bende de oluyor ara ara normalmiş... nasıl normal olmasın iki tane kafam kadar silikon var içerde... benim dikişler büyük oranda iyileşti silikleşmeye başladı.. en kısa zamanda seninkilerde öyle olur umarım

İyileşme süreci ve ameliyat sonrası herkeste farklı işliyor ben bir hafta sonra normal hayatıma yavaş yavaş dönmeye başladım. Evet ilk günler de yatalak olmuyorsun ama sabah yataktan ilk çıktığında göğsünün içine çakıl basılmış gibi oluyor. 1,5 hafta sonra işe döndüm. Ama evde eşim hala yardımcı oluyordu.

Canım resimlere bakdım çok başarılı olmuş maşallah kaç takılmışdı sana keşke beni.de öyle büyük olsaydı

Çok sevindim senin adına.. gece ben de hiç yatamazdım sütyenle ama alıştım artık bakalım 30 haziranda gideceğim tekrar kontrole inş bana da çıkartırır ve normal sütyene geçebilirim zor oluyor diğer sütyenlerle uçları saklamak:) evde gündüz çoğu zaman takmıyorum zaten

Evet kararsizim gerçekten sizin varmı foto bakabilirmiyim
Bu konu hakkında bildiklerimi paylaşmak isterim kızlar.bende başta damla protez istiyordum doktorum azda olsa ilerde damlanın döneceğini ve tekrar düzeltmek için amaliyat gerekli dedi araşdırdım doğru bazen dönüyomuş ve kötü bir görünüm oluşuyomuş ama yuvarlak garanti ne tarafa dönse gene yuvarlak dedi bende azda olsa riske giremedim. fiyat konusuna gelince sizindediğiniz gibi doktor zor takıyorum diye fiyat farkı yaratmıyor medikalciler onu pahalıya veriyorlar 4 tane medikalciyle konuşdum kendim alsam daha uyguna alabilirmiyim diye yuvarlağa 2600 damlaya 4000 dedi oda pazarlıkla ama doktorum yuvarlakları 2000 aldı

Özel mesaj kutun kapalı olduğu için mesaj yazamadım. Ayarlarını kontrol et,mesaj kutunun ayarını aç. Yada sen bana özel mesaj yaz. Ordan foto atabilirsin bana.
İsmime tıkla,özel mesaj gönder yap Yaz bana

Doktor hesap kitap yapmaz cebi doğru düzgün açmaz ve silikonu iyi yerleştirmezse evet küçğk de olsa dönme ihtimali var yani herşey doktorda bitiyor.
Damla silikon daha pahalı evet

Peki çok teşekkür ederim sanırım istanbula gidince yaptıracağım

Ekledim M macellan cnmgün geçtikçe daha çok seviyorum memişlerimiiyi ki yaptırmışım55 gün oldu halen ayarsızlar ve sertler ama olsun nasıl olsa zamanla daha da şekillenecekler ve düzelecekler.. kaldı ki normal memelerde de asimetri çok oluyor o yüzden takılmıyorum artık@jeologeda arzum77 M Memontil L limette mutluluk2015 ve adını yazamadığım diğer arkadaşlar iyi ki varsınız sayenizde çok bilinçli ve rahat atlattım bu süreci..

bunun neresi ayarsız ya muntazam olmuş bence

Bende mesajlardan gördüm sizi mentor yuvarlakmı taktirdiniz bende damla diye düşünüyordum hep doktor yuvarlak diyince kararsız kaldım memnunmusunuz yuvarlak olmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…