içimi okuyup yazmış gibisin arkadaşımmmmmerhaba, konu sahibi arkadaşım arzum77 ben de yıllardır meme büyütme derdiyle doğal göğüs büyütme formunda okudum durdum, denedim yaptım hiçbir değişiklik yok o kadar kremler, yağlar, çaylar her şey, tüm emek boşunaymış, artık psikolojim bozuldu son zamanlar daha çok takmaya başladım bunu çünkü evlenmeyi düşündüğüm biri var hayatımda.. tamam sütyen takınca biraz bişeye benziyorlar ama kocanın yanında çıplak durulmuyor mu illaki çıplak isticek ve ben kesinlikle çıplak halimle özgüvenli değilim, küçücük duruyor asla açamamyıllardır sadece okudum uyguladım yazmadan, şimdi ameliyatı düşündüğüm için yazıyorum ve senin gibi ameliyat olmuş tecrübeli birinden bilgi almak, o süreçte neler yaşandığını öğrenmek ve sonuçların nasıl olduğunu görmek amacıyla seni izlemeye aldım..buradaki mesajları da okuyorum ama hepsini okumak mümkün değil..sürekli bu konuyu düşünür oldum, kendimi köşeye sıkışmış napıcağını bilmez hissediyorum
arzum77 teşekkür ederim cevap için.. ben samsunda yaşıyorum burda alelade bir doktora gitmek de istemiyorum, burdaki yorumlara göre en aklıma yatanlar hasan fındık ve eser aydoğdu..ona göre doktoruma karar verip istanbula gitmeyi planlıyorum.. şimdiki kendi fotoğraflarımı buraya koymaktan çekiniyorum ama whatsapp'tan sana atabilirim özel olarak arzum77, sen de bana bi fikir verirsin olmaz mı? ama numara nasıl verilir bilmiyorum onu, burda gizli mesaj var mı öyle atsam numaramı ?
Cikleştirme olmayacak sadece protez olacak ise operasyondan 4 gün sonra okula işe dönebilirdin engel durum yok dikleştirmede olacaksa 1 hafta istirahat yeterlidirHeyyo hepinize hayırlı ramazanlarNe zaman bu ameliyat sevdamdan vazgeçsem bu forum sayesinde tekrar cesaretleniyorum. Benim yardımınıza ihtiyacımın olduğu konu; ben bu ameliyat işini malesef gizli yapmak zorundayım. 21 yaşındayım, ailem Ankara'da kalıyor yaz için ben de burdayım ama normalde İstanbul'da okuyorum. Ailemin bu konuda bana desteği sıfır üstüne bir de köstek oluyorlar. O yüzden çok kararsızım aslında yazın hazır boşken yaptırabilsem 3 aya okullar açılıncaya kadar biraz toparlarm. Ama ameliyat sonrası muhakkak dönücem eve, saklayamam. Okullar açılınca yaptırsam bana çok engel olur mu, belirli bir istirahat günü var mıdır acaba? Şimdiden çok teşekkürler buralara kadar okuyan herkese
CANIM bu dikişler senin imtihanın oldu. Zamana bırak artık dilerim başkalarına böyle bir dikiş yapmaz. Ağrı bende de oluyor ara ara normalmiş... nasıl normal olmasın iki tane kafam kadar silikon var içerde... benim dikişler büyük oranda iyileşti silikleşmeye başladı.. en kısa zamanda seninkilerde öyle olur umarımCanım ara ara sağ göğsümde saat 2 yönünde bi ağrı oluyor ama dr normal dedi ara ara 1 yıla kdr öyle ağrı girer dedi. İki gündür takıyorum sütyen bi ağrım olmadı dikişlerim felaket ya bildiğin çok afedersin kazık kıvamında sert odun gibi taş gibi ve dışa çıkık. Kremler vs de fayda etmiyor bu hafta silikpn bant alıp kullanmaya başlayacağım o yüzden
İyileşme süreci ve ameliyat sonrası herkeste farklı işliyor ben bir hafta sonra normal hayatıma yavaş yavaş dönmeye başladım. Evet ilk günler de yatalak olmuyorsun ama sabah yataktan ilk çıktığında göğsünün içine çakıl basılmış gibi oluyor. 1,5 hafta sonra işe döndüm. Ama evde eşim hala yardımcı oluyordu.Heyyo hepinize hayırlı ramazanlarNe zaman bu ameliyat sevdamdan vazgeçsem bu forum sayesinde tekrar cesaretleniyorum. Benim yardımınıza ihtiyacımın olduğu konu; ben bu ameliyat işini malesef gizli yapmak zorundayım. 21 yaşındayım, ailem Ankara'da kalıyor yaz için ben de burdayım ama normalde İstanbul'da okuyorum. Ailemin bu konuda bana desteği sıfır üstüne bir de köstek oluyorlar. O yüzden çok kararsızım aslında yazın hazır boşken yaptırabilsem 3 aya okullar açılıncaya kadar biraz toparlarm. Ama ameliyat sonrası muhakkak dönücem eve, saklayamam. Okullar açılınca yaptırsam bana çok engel olur mu, belirli bir istirahat günü var mıdır acaba? Şimdiden çok teşekkürler buralara kadar okuyan herkese
Canım resimlere bakdım çok başarılı olmuş maşallah kaç takılmışdı sana keşke beni.de öyle büyük olsaydıKızlar, az evel eşime üçümüzün ay günü bugün dedim. Adam anlayamadı boş boş baktı bana. Sonra açıklama yaptım "ben , sağ meme ve sol meme diye " artık büyüdük, serpildik, abla olduk gibi ,,,,,, kahkaha atmakla birlikte allah şaşırtmasın , bu nasıl bir meme sevdasıymış dedi :)))) yattım yerlere yaaaaaa .
Resim ekliyorum şimdi
Benim yuvarlakSizinde yuvarlakmı damla doğal duruyor yuvarlakda güzel kafam karıştı benim ya
Çok sevindim senin adına.. gece ben de hiç yatamazdım sütyenle ama alıştım artık bakalım 30 haziranda gideceğim tekrar kontrole inş bana da çıkartırır ve normal sütyene geçebilirim zor oluyor diğer sütyenlerle uçları saklamak:) evde gündüz çoğu zaman takmıyorum zatenCnm artık bant ve sütyenle vedalaşabilirsin dedi haldun bey ordan çıkmadan çıkardım bantı :)) ama sütyeni yine kullanırım herhalde çok rahat çünkü. Valla o bantı gece bile takacağımı sanmam artık. Baya şekil aldılar hatta geçenlerde yeni fotoda yükledim baya insan memesine benzer duruyorlar artıkama tabi sertler henüz birde bazen bakıyorum yaklaşmışlar bazen bakıyorum ayrı gayrı duruyorlar hala başına buyruklar yani :) bugün ilk kez normal yurdun sütyeninde taktım bakalım çıkarınca ağrım olacakmı birde ben geceleri hiç sütyenle yatamam çıkarsam sarkma vs yapmazlar herhalde alto üstü gece açık duracaklar oda kafamı karıştırıyor yani ay kafamda deli sorular
Bu konu hakkında bildiklerimi paylaşmak isterim kızlar.bende başta damla protez istiyordum doktorum azda olsa ilerde damlanın döneceğini ve tekrar düzeltmek için amaliyat gerekli dedi araşdırdım doğru bazen dönüyomuş ve kötü bir görünüm oluşuyomuş ama yuvarlak garanti ne tarafa dönse gene yuvarlak dedi bende azda olsa riske giremedim. fiyat konusuna gelince sizindediğiniz gibi doktor zor takıyorum diye fiyat farkı yaratmıyor medikalciler onu pahalıya veriyorlar 4 tane medikalciyle konuşdum kendim alsam daha uyguna alabilirmiyim diye yuvarlağa 2600 damlaya 4000 dedi oda pazarlıkla ama doktorum yuvarlakları 2000 aldıEvet kararsizim gerçekten sizin varmı foto bakabilirmiyim
Özel mesaj kutun kapalı olduğu için mesaj yazamadım. Ayarlarını kontrol et,mesaj kutunun ayarını aç. Yada sen bana özel mesaj yaz. Ordan foto atabilirsin bana.arzum77 teşekkür ederim cevap için.. ben samsunda yaşıyorum burda alelade bir doktora gitmek de istemiyorum, burdaki yorumlara göre en aklıma yatanlar hasan fındık ve eser aydoğdu..ona göre doktoruma karar verip istanbula gitmeyi planlıyorum.. şimdiki kendi fotoğraflarımı buraya koymaktan çekiniyorum ama whatsapp'tan sana atabilirim özel olarak arzum77, sen de bana bi fikir verirsin olmaz mı? ama numara nasıl verilir bilmiyorum onu, burda gizli mesaj var mı öyle atsam numaramı ?
Bu konu hakkında bildiklerimi paylaşmak isterim kızlar.bende başta damla protez istiyordum doktorum azda olsa ilerde damlanın döneceğini ve tekrar düzeltmek için amaliyat gerekli dedi araşdırdım doğru bazen dönüyomuş ve kötü bir görünüm oluşuyomuş ama yuvarlak garanti ne tarafa dönse gene yuvarlak dedi bende azda olsa riske giremedim. fiyat konusuna gelince sizindediğiniz gibi doktor zor takıyorum diye fiyat farkı yaratmıyor medikalciler onu pahalıya veriyorlar 4 tane medikalciyle konuşdum kendim alsam daha uyguna alabilirmiyim diye yuvarlağa 2600 damlaya 4000 dedi oda pazarlıkla ama doktorum yuvarlakları 2000 aldı
İyileşme süreci ve ameliyat sonrası herkeste farklı işliyor ben bir hafta sonra normal hayatıma yavaş yavaş dönmeye başladım. Evet ilk günler de yatalak olmuyorsun ama sabah yataktan ilk çıktığında göğsünün içine çakıl basılmış gibi oluyor. 1,5 hafta sonra işe döndüm. Ama evde eşim hala yardımcı oluyordu.
Benim gün belli olmadığı için hazır olmalıyım hastaneye ne götürdün sütyen konusunda doktor bişey demedi nasıl olcakBenim yuvarlak
Tşk ederim canım, bana yuvarlak allergan/natrelle 405 ve485cc takıldıCanım resimlere bakdım çok başarılı olmuş maşallah kaç takılmışdı sana keşke beni.de öyle büyük olsaydı
Ekledim M macellan cnmgün geçtikçe daha çok seviyorum memişlerimi iyi ki yaptırmışım 55 gün oldu halen ayarsızlar ve sertler ama olsun nasıl olsa zamanla daha da şekillenecekler ve düzelecekler.. kaldı ki normal memelerde de asimetri çok oluyor o yüzden takılmıyorum artık @jeologeda arzum77 M Memontil L limette mutluluk2015 ve adını yazamadığım diğer arkadaşlar iyi ki varsınız sayenizde çok bilinçli ve rahat atlattım bu süreci..
Bende mesajlardan gördüm sizi mentor yuvarlakmı taktirdiniz bende damla diye düşünüyordum hep doktor yuvarlak diyince kararsız kaldım memnunmusunuz yuvarlak olmasındanEkledim M macellan cnmgün geçtikçe daha çok seviyorum memişlerimi iyi ki yaptırmışım 55 gün oldu halen ayarsızlar ve sertler ama olsun nasıl olsa zamanla daha da şekillenecekler ve düzelecekler.. kaldı ki normal memelerde de asimetri çok oluyor o yüzden takılmıyorum artık @jeologeda arzum77 M Memontil L limette mutluluk2015 ve adını yazamadığım diğer arkadaşlar iyi ki varsınız sayenizde çok bilinçli ve rahat atlattım bu süreci..
Canım benim damla 330cc dual plane mod. Ve çok memnunum..Bende mesajlardan gördüm sizi mentor yuvarlakmı taktirdiniz bende damla diye düşünüyordum hep doktor yuvarlak diyince kararsız kaldım memnunmusunuz yuvarlak olmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?