Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yuvarlak silikon da dogumdan sonra sarkma oluyormu bilen duyan varmı bugün ablam bana dogum yapınca süt kesilince sarkarsa görürsün dedi ben bunu arastirmamistim

Yuvarlak silikon da dogumdan sonra sarkma oluyormu bilen duyan varmı bugün ablam bana dogum yapınca süt kesilince sarkarsa görürsün dedi ben bunu arastirmamistim
Valla normal meme sarkiyo ben 2 Çocuk emzirdikten sonra yaptım işte galiba kendi meme dokun sarkar ama protez e bişey olmaz gibi hafiften olabilir sarkma çocuk mahvediyor memeyi

Be
benim füze gibi duruyo bi de ustten alttan korse gibi bandaj var ameliyat sutyenini daha sonra takicak bu bandajlar ödem yapmaması icinmis bu arada dren ler beni de mahvetti anlattıkları kadar varmış

Geçmiş Olsun. Ben de 28 nisanda ameliyat oldum. Resimlerimi düzenli olarak yayınlıyorum. Benimkiler de ilk günler korkunçtular. Ama düzeliyorlar Zaman'la.

Merhabalar hanımlar ‍ Uzun zamandır yerçekimine yenik düşen ve oldukça doku kaybı olan göğüslerimi toparlama ve dolgunlastirmak istiyordum. Ikinci çocuktan sonra yapacaktim ama baktım ki yaş geçiyor, ameliyata karar verdim. Buradaki araştırmalarım sonucunda Adana'da Prof.Dr. Erol Kesiktaş'a karar verdim. Muayene ve ilk görüşme çok olumluydu. 3 Temmuz'da ameliyat olacağım. Çok heyecanlıyım. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Goguslerimin boyutu konusunda çok tereddütlüyüm. 90 beden çok mu büyük olur. Sarkma ihtimali daha mı yüksek olur?

Ameliyat olan arkadaşlar ameliyat öncesi mutlaka şunu yap diyebilceginiz bişey varmı biz ameliyat olacaklarada tavsiye olurdu

Selam. Medeni cesaretin ve kendini düşündüğün için seni tebrik ederim öncelikle. Ben de 28 nisanda dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum. Benim tavsiyem doktorun ne derse onu yap, ona güven, ameliyattan önce moralini yüksek tut, hiçbir şeyi önemseme, evet acın olacak ama bunun sonucunu yavaş yavaş alacak, bunca Zaman beklediğin için pişman olacaksın.

Selam. Şimdiden geçmiş olsun. Ben de büyütme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Resimlerimi düzenli olarak yayınlıyorum. Tereddüt etme ve doktorun ne diyorsa onu yap. Endişelerinin boşa gideceğini göreceksin. Doktorum bana 275 cc yuvarlak protez kullanacağını söylemişti. Ama ameliyatta göğüs yapıma en uygun olanın 325 cc yuvarlak olduğu anlaşılmış. Dışarıdan görülenle ameliyat anında göğüs açıldıktan sonraki durum farklı oluyormuş.

Normalde 75 ccup sütyen kullanıyorum. Toparlanmış hali bu yani. Ben dolu dolu olsun istiyorum. Doktoruma 375cc diyince o size olmaz. Meme dokunuz var dedi. Dr. Uma ne demeliyim ki ne istediğimi anlatabileyim.

Yağ enjeksiyonu zaten silikon fiyatına. Ben popoma yaptırmıştım, evet kısmen eriyor; meme için en iyisi silikon bence,memeye yağ enjekte etmeyi birçok doktor sağlıklı bulmuyor

Geçmiş Olsun. Ben de 28 nisanda ameliyat oldum. Resimlerimi düzenli olarak yayınlıyorum. Benimkiler de ilk günler korkunçtular. Ama düzeliyorlar Zaman'la.
İnşallah benim de güzel olur çok gergin şu an küçük de geliyo gözüme aslında ama bundan buyuyugu daha nasıl bi gerginlik yapardı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…