Valla normal meme sarkiyo ben 2 Çocuk emzirdikten sonra yaptım işte galiba kendi meme dokun sarkar ama protez e bişey olmaz gibi hafiften olabilir sarkma çocuk mahvediyor memeyiYuvarlak silikon da dogumdan sonra sarkma oluyormu bilen duyan varmı bugün ablam bana dogum yapınca süt kesilince sarkarsa görürsün dedi ben bunu arastirmamistim
Normal, merak etmeYa ben nefes alamıyorum konuşurken acıyo normlmi
Peki nezmn geçerNormal, merak etme
Be
benim füze gibi duruyo bi de ustten alttan korse gibi bandaj var ameliyat sutyenini daha sonra takicak bu bandajlar ödem yapmaması icinmis bu arada dren ler beni de mahvetti anlattıkları kadar varmış
Yarına büyük ölçüde azalır diye düşünüyorum. Yürüyebildirsen arada rahatlıyorsun canım. Bu arada hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Çok hızlı bir şekilde toparlarsın inşallahPeki nezmn geçer
Merhaba. Siz ameliyat olmuşmuydunuz? Hatırlayamadım sizide
Ameliyat olan arkadaşlar ameliyat öncesi mutlaka şunu yap diyebilceginiz bişey varmı biz ameliyat olacaklarada tavsiye olurdu
Merhabalar hanımlar Uzun zamandır yerçekimine yenik düşen ve oldukça doku kaybı olan göğüslerimi toparlama ve dolgunlastirmak istiyordum. Ikinci çocuktan sonra yapacaktim ama baktım ki yaş geçiyor, ameliyata karar verdim. Buradaki araştırmalarım sonucunda Adana'da Prof.Dr. Erol Kesiktaş'a karar verdim. Muayene ve ilk görüşme çok olumluydu. 3 Temmuz'da ameliyat olacağım. Çok heyecanlıyım. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Goguslerimin boyutu konusunda çok tereddütlüyüm. 90 beden çok mu büyük olur. Sarkma ihtimali daha mı yüksek olur?
Normalde 75 ccup sütyen kullanıyorum. Toparlanmış hali bu yani. Ben dolu dolu olsun istiyorum. Doktoruma 375cc diyince o size olmaz. Meme dokunuz var dedi. Dr. Uma ne demeliyim ki ne istediğimi anlatabileyim.Selam. Şimdiden geçmiş olsun. Ben de büyütme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Resimlerimi düzenli olarak yayınlıyorum. Tereddüt etme ve doktorun ne diyorsa onu yap. Endişelerinin boşa gideceğini göreceksin. Doktorum bana 275 cc yuvarlak protez kullanacağını söylemişti. Ama ameliyatta göğüs yapıma en uygun olanın 325 cc yuvarlak olduğu anlaşılmış. Dışarıdan görülenle ameliyat anında göğüs açıldıktan sonraki durum farklı oluyormuş.
Çok geçmiş olsun.. Ağrı kesici ilaç falan yeterli gelmiyor mu? Uykuda da ağrı hissediyor musunuz?Ya ben nefes alamıyorum konuşurken acıyo normlmi
Yağ enjeksiyonu zaten silikon fiyatına. Ben popoma yaptırmıştım, evet kısmen eriyor; meme için en iyisi silikon bence,memeye yağ enjekte etmeyi birçok doktor sağlıklı bulmuyorArkadaslar hayirli geceler bende bir hafta icinde karin gerne lipo ve goguslere yag enjeksiyonu yaptiriyorum. Fakat kafam cok karisti yag enjeksiyonunun buyuk bi kismi eriyorumus. Aranizda yag enjekte ettiren varmi. Bende bugun doktoruma yagdan vazgecip silikonmu yapsak dedim. Dr da yagda kalici bi miktari eriyor once bi enjeksiyonu deneyelim dedi ama ben sanirim silikonda israrciyim ama maliyeti artar dedi ve ucret konusinda anlasamiyoruz. Sizin fikriniz nedir
İnşallah benim de güzel olur çok gergin şu an küçük de geliyo gözüme aslında ama bundan buyuyugu daha nasıl bi gerginlik yapardı acabaGeçmiş Olsun. Ben de 28 nisanda ameliyat oldum. Resimlerimi düzenli olarak yayınlıyorum. Benimkiler de ilk günler korkunçtular. Ama düzeliyorlar Zaman'la.
Teşekkürler Size de çok geçmiş olsun darısı başımızaOkuyunca 20 gün öncesine döndüm resmen canım acıdıı Gelmiş gecmiş olsun kızlar biraz sabırla üstesinden gelebilceğiniz bi sürecc aramıza hosgeldinizzzzCicekli Bahce D Doso1
Uyuyamadım ki hiç daha ağrı kesiciyle azalıyor ama nefes sikintiÇok geçmiş olsun.. Ağrı kesici ilaç falan yeterli gelmiyor mu? Uykuda da ağrı hissediyor musunuz?
ameliyatın kaçıncı günü arkadaşım?Uyuyamadım ki hiç daha ağrı kesiciyle azalıyor ama nefes sikinti
Bugün oldumameliyatın kaçıncı günü arkadaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?