- 5 Aralık 2015
- 186
- 78
- 98
SabAh cikarticaklarini söylediler inşallah dediginiz gibi olur teşekkür ederimDren içerideki sıvıyı ve kanamayı dışarı atıyor. İçeride kalmasındansa dışarı çıkması iyi tabi. Ama drenler dolmaya devam ettikçe çıkma süresi uzar. Ne zamanki tertemiz sıvı gelmeye başlar ve sıvı azalırsa o zaman drenleriniz çıkartılır..
İnşallah,rica ederimSa
SabAh cikarticaklarini söylediler inşallah dediginiz gibi olur teşekkür ederim
Canım ben şu an 75 b cup sutyen kullaniyorum. Ama göğüslerim çok dağınık. Toparlaninca o kadar oluyor. Bense dolu dolu en az ccup istiyorum. Dr,um 27sine randevu verdi. Büyüklüğü konuşacağız. Ben 375 cc diyince size olmaz. Çok büyük olur, çünkü meme dokunuz var dedu. Kac cm ölçmedi bile. Lolipop yapacağını söyledi.Merhaba.. 90 beden dediğiniz gögüs büyüklüğü degil sırt ölçünüzdür. Gögüs büyüklüğünü cup ölçüsü belirlerMisal ben 75-80 beden sütyen kullanabiliyorum. 75beden aldığımda D cup,80 beden aldığımda C cup sütyen alıyorum.
Size dikleştirmede olacakmış sanırım. Yani gögüs doku ve deriden oldukça alınacak demekki. Kesi yöntemi nedir? Ters T,lolipop??
Doktorunuz kaç cc olabilir dedi yada ameliyattan sonra kaç cup olacaksınız. Bilgi verdimi?
Ay çok geçmiş olsunSa
SabAh cikarticaklarini söylediler inşallah dediginiz gibi olur teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim bende öyle tahmin ediyorumİnşallah,rica ederimDrenler çıkınca kendinizi daha rahatlamış hissedeceksiniz
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimAy çok geçmiş olsunacil şifalar
Bende ameliyattan önce 75 B kullanıyordum ama full dolgulu :)) Benimde hayalim 400 cc idi,ameliyatta denemiş doktorum cuk olmuş ❤Canım ben şu an 75 b cup sutyen kullaniyorum. Ama göğüslerim çok dağınık. Toparlaninca o kadar oluyor. Bense dolu dolu en az ccup istiyorum. Dr,um 27sine randevu verdi. Büyüklüğü konuşacağız. Ben 375 cc diyince size olmaz. Çok büyük olur, çünkü meme dokunuz var dedu. Kac cm ölçmedi bile. Lolipop yapacağını söyledi.
:)) Nefes alamamak değilde bazı kişiler çok baskı hissi yaşıyor. Nefes bile zor alıyorum diyorlar. Aslında olay baskı hissinin verdiği rahatsızlıkKızlar ameliyattan çıkınca nefes zor mu alınıyor ? Ben sigaradan dolayı şuan bile nefesim tam değil. Nefessizlikten ölmem demi ameliyattan çıkınca?ameliyattan 1 ay önce sigarayı bırakacağım
22 günlük olduk elmascımmmm hala piramit gibileer ne zaman yuvarlanıcaklar hiç bilmiyorummm hahahahah :)
Anabelllll nerelerdesin kız hiç sesin çıkmıyo.memişler nasıl
Valla ben çok zor alıyorum baskı var cokKızlar ameliyattan çıkınca nefes zor mu alınıyor ? Ben sigaradan dolayı şuan bile nefesim tam değil. Nefessizlikten ölmem demi ameliyattan çıkınca?ameliyattan 1 ay önce sigarayı bırakacağım
Günaydın çok geçmiş olsun hala mı sıkıntı yaşıyorsun ağrı kesici fayda etmiyor muValla ben çok zor alıyorum baskı var cok
Günaydın size de çok geçmiş olsun sizin de mi kas altı ve ağrılarınız çok mu ben de kısa zamanda olmayı düşünüyorum ve herkesden gizli olacağım bu ağrılardan korkuyorum.Çok mu ağrılı. İşe kaç zamanda gidebilirim. Ben raporda alamıyacam işyerindekiler bilmesin diyeBenim drenlerimi cikarmadilar eve de böyle gidicekmisim doso seninkini çıkardılar mi
Hayır salı çıkartılmış canimBenim drenlerimi cikarmadilar eve de böyle gidicekmisim doso seninkini çıkardılar mi
Saol canim nefese ağrı kesici fayda etmiyor bendeGünaydın çok geçmiş olsun hala mı sıkıntı yaşıyorsun ağrı kesici fayda etmiyor mu
Direnler demekki o kadar süre kalıyorÇıktım hastaneden kızlar çok ağrım var çok sertler normlmi dimi
Hayır salı çıkartılmış canim
Peki doktorun ne diyor ne zaman gececekmişSaol canim nefese ağrı kesici fayda etmiyor bende
Yarın düzelmeye başlar demişti daha hafifledi tabi ama rahatsız ediyo sesli konuşamıyorum baskıdan Dirende takcaklarsa ise başlaman için 5 6 gün geçmedi lazım bencePeki doktorun ne diyor ne zaman gececekmiş
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk toparlarsın sende meme dokusu hiç mi yoktu acabaYarın düzelmeye başlar demişti daha hafifledi tabi ama rahatsız ediyo sesli konuşamıyorum baskıdan Dirende takcaklarsa ise başlaman için 5 6 gün geçmedi lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?