Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sa
SabAh cikarticaklarini söylediler inşallah dediginiz gibi olur teşekkür ederim

Canım ben şu an 75 b cup sutyen kullaniyorum. Ama göğüslerim çok dağınık. Toparlaninca o kadar oluyor. Bense dolu dolu en az ccup istiyorum. Dr,um 27sine randevu verdi. Büyüklüğü konuşacağız. Ben 375 cc diyince size olmaz. Çok büyük olur, çünkü meme dokunuz var dedu. Kac cm ölçmedi bile. Lolipop yapacağını söyledi.

Kızlar ameliyattan çıkınca nefes zor mu alınıyor ? Ben sigaradan dolayı şuan bile nefesim tam değil. Nefessizlikten ölmem demi ameliyattan çıkınca?ameliyattan 1 ay önce sigarayı bırakacağım

Bende ameliyattan önce 75 B kullanıyordum ama full dolgulu :)) Benimde hayalim 400 cc idi,ameliyatta denemiş doktorum cuk olmuş ❤
Yalnız dikleştirme yapılmadı bana,benim emzirmeden dolayı göğüslerimin üst kısmı boşalmıştı,altta doku vardı. Ben sarkık diyordum ama görüştüğüm tüm doktorlar sarkık degil,içi boşaldıgı için öyle hissediyorsun demişti. Yani sadece protezle içi dolunca dimdik diri göğüslere kavuştum :)) Ameliyattan sonra iki beden büyüdü göğüslerim. 75D kullanıyorum,bazen 80 beden buluncada cup ölçüsünü küçültüyorum 80C alıyorum
Bence C sonu D başlangıcı ideal bir büyüklük Yaptırdıgına değmeli bence

Kızlar ameliyattan çıkınca nefes zor mu alınıyor ? Ben sigaradan dolayı şuan bile nefesim tam değil. Nefessizlikten ölmem demi ameliyattan çıkınca?ameliyattan 1 ay önce sigarayı bırakacağım
:)) Nefes alamamak değilde bazı kişiler çok baskı hissi yaşıyor. Nefes bile zor alıyorum diyorlar. Aslında olay baskı hissinin verdiği rahatsızlık

Benim drenlerimi cikarmadilar eve de böyle gidicekmisim doso seninkini çıkardılar mi
Günaydın size de çok geçmiş olsun sizin de mi kas altı ve ağrılarınız çok mu ben de kısa zamanda olmayı düşünüyorum ve herkesden gizli olacağım bu ağrılardan korkuyorum.Çok mu ağrılı. İşe kaç zamanda gidebilirim. Ben raporda alamıyacam işyerindekiler bilmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…