Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Emzirmeden dolayı üstü boşalmış ti sarkan yerde biraz vardı doku kas altı 325 koymuş

kasalti oldum ben ama ağrım çok az diyemem ama dayanilmicak gibi değil günden güne azaliyo diyorlar umutla bekliyorum çok fazla gizli yapilicak gibi değil bence birine söyleyin yardimci olsun size

kasalti oldum ben ama ağrım çok az diyemem ama dayanilmicak gibi değil günden güne azaliyo diyorlar umutla bekliyorum çok fazla gizli yapilicak gibi değil bence birine söyleyin yardimci olsun size
Evde çocuklarımın bakıcısı var o gelir bana yardım için siz çıktınız mı hastaneden nerde ve hangi doktora oldunuz acaba?

Emzirmeden dolayı üstü boşalmış ti sarkan yerde biraz vardı doku kas altı 325 koymuş
Benim de aynı oğlumu 2,5 yaşına kadar emzirdim üst kısımında boşluk var altta biraz doku var yani avucumu dolduruyor işte kas altı ağrılı ama burda okuduğuma göre daha sağlıklı olanı inşallah çabuk toprlarsınız

Ediyo sigarada içmiyorum ben böyle zorlanan duymadım valla bende oldu düzeliyor ama sezeryan dan daha az acı var ben cocuklarimi anneme bıraktım direnler faln çekerler diye
Anladım ev de tek başınamısın peki yardımcı biri var mı. Herkesin ameliyat süreci farklı oluyor güzelim inşaalllah çabuk toparlarsın kas altı olup ağrı az çekenleri de okudum.
Sargı ne zaman çıkacak kontrol ne zaman acaba

Ediyo sigarada içmiyorum ben böyle zorlanan duymadım valla bende oldu düzeliyor ama sezeryan dan daha az acı var ben cocuklarimi anneme bıraktım direnler faln çekerler diye
Ben normal doğum yaptım sezaryen acısı nasıl bilmiyorum. Ben de yarın doktora görüşmeye gideceğim. Bakalım ne diyecek. Denize normalde ne zaman girilebiliyor vs onu sorucam malum yaz çocuklar tatil istiyor ona göre ameliyat tarihini ayarlayacam

Kız kardeşim var ama yemek yapamıyo ev işinden de hiç anlamiyosalı günü gel direnin ı sargiyi çıkaralım dedi

Bende tatile gitmek için erken yaptırdım 20 gün sonra gidebilirsin dedi

Bende tatile gitmek için erken yaptırdım 20 gün sonra gidebilirsin dedi
Anladım bence siz en zorunu atlattınız artık çünkü ameliyata karar verip çıkmak ben ce en zoru.. Size konulan silikon yuvarlak mı yoksa damla mı acaba
Koltuk altında mı iz oluyor yada nerden dikişleriniz var? Bide şimdi sargılı olsada görüntüsü güzel mi?

Sargı deil aslında meme altımda ki dikiş ı kapatmışlar sadece sudyen var yuvarlak çok guzrl duruyo ama hiç hissetmiyorum elleyince ve çok sert

Telden mail hesabıma geliyo ordan goruntuluyorum yada Google dan giriyorum
Anladım canım sağol . O zaman Ters T şeklinde dikiş var ve sporcu sütyeni giydin herhalde .
Ben de hazırlıklı olmak için her şeyi soruyorum kusura bakmayın.
Bide ameliyattan çıkınca hemen tuvalete gidilebiliyor mu. Ben burun ameliyatı olduğumda çok zorlanmıştım. Ayağa kaldırmamışlardı. çok tuvaletim gelmişti. Serum taktıkları için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…