kasalti oldum ben ama ağrım çok az diyemem ama dayanilmicak gibi değil günden güne azaliyo diyorlar umutla bekliyorum çok fazla gizli yapilicak gibi değil bence birine söyleyin yardimci olsun sizeGünaydın size de çok geçmiş olsun sizin de mi kas altı ve ağrılarınız çok mu ben de kısa zamanda olmayı düşünüyorum ve herkesden gizli olacağım bu ağrılardan korkuyorum.Çok mu ağrılı. İşe kaç zamanda gidebilirim. Ben raporda alamıyacam işyerindekiler bilmesin diye
Çıktım hastaneden kızlar çok ağrım var çok sertler normlmi dimi
Hayır salı çıkartılmış saliya kadar çokmus benim yarın dedi
Evde çocuklarımın bakıcısı var o gelir bana yardım için siz çıktınız mı hastaneden nerde ve hangi doktora oldunuz acaba?kasalti oldum ben ama ağrım çok az diyemem ama dayanilmicak gibi değil günden güne azaliyo diyorlar umutla bekliyorum çok fazla gizli yapilicak gibi değil bence birine söyleyin yardimci olsun size
Benim de aynı oğlumu 2,5 yaşına kadar emzirdim üst kısımında boşluk var altta biraz doku var yani avucumu dolduruyor işte kas altı ağrılı ama burda okuduğuma göre daha sağlıklı olanı inşallah çabuk toprlarsınızEmzirmeden dolayı üstü boşalmış ti sarkan yerde biraz vardı doku kas altı 325 koymuş
Evet 1 saat önce çıktım istanbul medicana da oldum doktorum Koray kirEvde çocuklarımın bakıcısı var o gelir bana yardım için siz çıktınız mı hastaneden nerde ve hangi doktora oldunuz acaba?
Evde inşallah daha rahat edersiniz ağrılarınız da çabuk geçer sizin şu an göğüsleriniz de hem diren hemde sargı var demi kontrol ne zaman acabaEvet 1 saat önce çıktım istanbul medicana da oldum doktorum Koray kir
Nasıl oldun canım nefes alma problemi devam ediyor mu acaba?Emzirmeden dolayı üstü boşalmış ti sarkan yerde biraz vardı doku kas altı 325 koymuş
Ediyo sigarada içmiyorum ben böyle zorlanan duymadım valla bende oldu düzeliyor ama sezeryan dan daha az acı var ben cocuklarimi anneme bıraktım direnler faln çekerler diyeNasıl oldun canım nefes alma problemi devam ediyor mu acaba?
Anladım ev de tek başınamısın peki yardımcı biri var mı. Herkesin ameliyat süreci farklı oluyor güzelim inşaalllah çabuk toparlarsın kas altı olup ağrı az çekenleri de okudum.Ediyo sigarada içmiyorum ben böyle zorlanan duymadım valla bende oldu düzeliyor ama sezeryan dan daha az acı var ben cocuklarimi anneme bıraktım direnler faln çekerler diye
Ben normal doğum yaptım sezaryen acısı nasıl bilmiyorum. Ben de yarın doktora görüşmeye gideceğim. Bakalım ne diyecek. Denize normalde ne zaman girilebiliyor vs onu sorucam malum yaz çocuklar tatil istiyor ona göre ameliyat tarihini ayarlayacamEdiyo sigarada içmiyorum ben böyle zorlanan duymadım valla bende oldu düzeliyor ama sezeryan dan daha az acı var ben cocuklarimi anneme bıraktım direnler faln çekerler diye
Kız kardeşim var ama yemek yapamıyo ev işinden de hiç anlamiyosalı günü gel direnin ı sargiyi çıkaralım dediAnladım ev de tek başınamısın peki yardımcı biri var mı. Herkesin ameliyat süreci farklı oluyor güzelim inşaalllah çabuk toparlarsın kas altı olup ağrı az çekenleri de okudum.
Sargı ne zaman çıkacak kontrol ne zaman acaba
Bende tatile gitmek için erken yaptırdım 20 gün sonra gidebilirsin dediBen normal doğum yaptım sezaryen acısı nasıl bilmiyorum. Ben de yarın doktora görüşmeye gideceğim. Bakalım ne diyecek. Denize normalde ne zaman girilebiliyor vs onu sorucam malum yaz çocuklar tatil istiyor ona göre ameliyat tarihini ayarlayacam
Diren ve sargı baya kalıyormuş diren peki belli oluyor mu. Yemek işini de artık bir kaç gün dışardan yersiniz olmadı. Ev işini de boşver olduğu kadarKız kardeşim var ama yemek yapamıyo ev işinden de hiç anlamiyosalı günü gel direnin ı sargiyi çıkaralım dedi
Anladım bence siz en zorunu atlattınız artık çünkü ameliyata karar verip çıkmak ben ce en zoru.. Size konulan silikon yuvarlak mı yoksa damla mı acabaBende tatile gitmek için erken yaptırdım 20 gün sonra gidebilirsin dedi
Bir de bir şey soracaktım bu forma ben bilgisayardan giriyorum sizler nerden giriyorsunuz cepte uygulama falan mı var acaba çünkü hastane de de yazıyorsunuz ya merak ettim.Bende tatile gitmek için erken yaptırdım 20 gün sonra gidebilirsin dedi
Sargı deil aslında meme altımda ki dikiş ı kapatmışlar sadece sudyen var yuvarlak çok guzrl duruyo ama hiç hissetmiyorum elleyince ve çok sertAnladım bence siz en zorunu atlattınız artık çünkü ameliyata karar verip çıkmak ben ce en zoru.. Size konulan silikon yuvarlak mı yoksa damla mı acaba
Koltuk altında mı iz oluyor yada nerden dikişleriniz var? Bide şimdi sargılı olsada görüntüsü güzel mi?
Telden mail hesabıma geliyo ordan goruntuluyorum yada Google dan giriyorumBir de bir şey soracaktım bu forma ben bilgisayardan giriyorum sizler nerden giriyorsunuz cepte uygulama falan mı var acaba çünkü hastane de de yazıyorsunuz ya merak ettim.
Anladım canım sağol . O zaman Ters T şeklinde dikiş var ve sporcu sütyeni giydin herhalde .Telden mail hesabıma geliyo ordan goruntuluyorum yada Google dan giriyorum
Zaten sertliğini yavaşça geçecek ve yumuşayacak diye biliyorum. Sorması ayıp ameliyatı kaç liraya oldunuzSargı deil aslında meme altımda ki dikiş ı kapatmışlar sadece sudyen var yuvarlak çok guzrl duruyo ama hiç hissetmiyorum elleyince ve çok sert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?