Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

T değil 4 cm lik kesi var meme altımda 5000e oldum 4 saat kaldirmadilar brni sonra kalktım ysptim

22 günlük olduk elmascımmmm hala piramit gibileer ne zaman yuvarlanıcaklar hiç bilmiyorummm hahahahah :)
Bitanem benimkilerde aynı saddamın füzeleri gibi.bayağı yumuşadı şişlikler indi küçüldü haliyle biraz korkuyorum inş dahada küçülmez zaten benim hayalim 350 idi doktor 300 taktı.daha küçülürse üzüntüden neyderim bilmem.gece bile kalkıp bakıyorum inmişmi diye

Sizin ne kadar süre oldu ameliyat olalı peki

Eğer sizi yatırıp kaldıracak biri varsa hiç birşey sıkıntı deyil istediğin kadar tuvalete gidebilirsin canım

Bir de bir şey soracaktım bu forma ben bilgisayardan giriyorum sizler nerden giriyorsunuz cepte uygulama falan mı var acaba çünkü hastane de de yazıyorsunuz ya merak ettim.
Canim play store a kadınlar kulübü yaz telefonuna indir. Hesabını orda tekrar aç . Ben ordan giriyorum yedi yirmi dört çok Rahat oluyor böyle. Diğer türlü habire googleden bakmak zor oluyordu.telefonuma e-mail yoluyla ileti geliyordu onu da kapattım ayarlardan. Zırt pirt ileti alıp rahatsizda olmuyorsun böyle

Apple Stor da yok ama

Dikleştirme artı protez olursa fiyat yüksek olur biraz ama 15000 yüksek bir fiyat degil..
eğer protezleriniz iyi durumdaysa aynı protez kullanılırsa fiyat düşer..
Doktorlara mail atıp fotonuzu gönderin,durumunuzu yazıp fiyat alabilirsiniz.. Yurtdışından birçok bayan bu şekilde ülkemize gelip ameliyat oluyor.
Benim doktorum Hasan Fındık,mail ile fiyat alabilirsin.
Ameliyatları NewEst hastanesinde yapıyor. Newest hastanesinde Dr. Bora Ok var. Onunlada irtibata girip fiyat alabilirsin İnstagramdanda bak sayfasına..

Sen nefes alıp verebiliyorum düzgünce bide ellerin şişti mi memen sertmi
Taş gibi goguslerim bi de tipi şu an çok gergin üçgen gibi duruyo önden sivri doktor zamanla şeklini alicak dedi bu arada sadece ellerim değil her yerim şişti yüzüm gözüm şu içiyorum bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…