Dren var ameliyat sütyeni üstünde de Bandaj var protez kaymasin diyeymis yarın drenimi cikarticak doktorEvde inşallah daha rahat edersiniz ağrılarınız da çabuk geçer sizin şu an göğüsleriniz de hem diren hemde sargı var demi kontrol ne zaman acaba
Bitanem benimkilerde aynı saddamın füzeleri gibi.bayağı yumuşadı şişlikler indi küçüldü haliyle biraz korkuyorum inş dahada küçülmez zaten benim hayalim 350 idi doktor 300 taktı.daha küçülürse üzüntüden neyderim bilmem.gece bile kalkıp bakıyorum inmişmi diye22 günlük olduk elmascımmmm hala piramit gibileer ne zaman yuvarlanıcaklar hiç bilmiyorummm hahahahah :)
Ya öylemi 4 saatte uzun bir süreymiş.T değil 4 cm lik kesi var meme altımda 5000e oldum 4 saat kaldirmadilar brni sonra kalktım ysptim
Sizin ne kadar süre oldu ameliyat olalı peki
Bitanem benimkilerde aynı saddamın füzeleri gibi.bayağı yumuşadı şişlikler indi küçüldü haliyle biraz korkuyorum inş dahada küçülmez zaten benim hayalim 350 idi doktor 300 taktı.daha küçülürse üzüntüden neyderim bilmem.gece bile kalkıp bakıyorum inmişmi diye
Maşallah senin kız kardeşine çok hamaratmışKız kardeşim var ama yemek yapamıyo ev işinden de hiç anlamiyosalı günü gel direnin ı sargiyi çıkaralım dedi
Eğer sizi yatırıp kaldıracak biri varsa hiç birşey sıkıntı deyil istediğin kadar tuvalete gidebilirsin canımAnladım canım sağol . O zaman Ters T şeklinde dikiş var ve sporcu sütyeni giydin herhalde .
Ben de hazırlıklı olmak için her şeyi soruyorum kusura bakmayın.
Bide ameliyattan çıkınca hemen tuvalete gidilebiliyor mu. Ben burun ameliyatı olduğumda çok zorlanmıştım. Ayağa kaldırmamışlardı. çok tuvaletim gelmişti. Serum taktıkları için.
16 gün oldu daha iyiyim çok şükür allah herkese yardım etsinSizin ne kadar süre oldu ameliyat olalı peki
T değil 4 cm lik kesi var meme altımda 5000e oldum 4 saat kaldirmadilar brni sonra kalktım ysptim
Öylemi çok teşekkür ederimEğer sizi yatırıp kaldıracak biri varsa hiç birşey sıkıntı deyil istediğin kadar tuvalete gidebilirsin canım
Canım nasıl oldun nefes alıp vermen düzeldi miTelden mail hesabıma geliyo ordan goruntuluyorum yada Google dan giriyorum
Anladım bence siz en zorunu atlattınız artık çünkü ameliyata karar verip çıkmak ben ce en zoru.. Size konulan silikon yuvarlak mı yoksa damla mı acaba
Koltuk altında mı iz oluyor yada nerden dikişleriniz var? Bide şimdi sargılı olsada görüntüsü güzel mi?
Canim play store a kadınlar kulübü yaz telefonuna indir. Hesabını orda tekrar aç . Ben ordan giriyorum yedi yirmi dörtBir de bir şey soracaktım bu forma ben bilgisayardan giriyorum sizler nerden giriyorsunuz cepte uygulama falan mı var acaba çünkü hastane de de yazıyorsunuz ya merak ettim.
Apple Stor da yok amaCanim play store a kadınlar kulübü yaz telefonuna indir. Hesabını orda tekrar aç . Ben ordan giriyorum yedi yirmi dörtçok Rahat oluyor böyle. Diğer türlü habire googleden bakmak zor oluyordu.telefonuma e-mail yoluyla ileti geliyordu onu da kapattım ayarlardan. Zırt pirt ileti alıp rahatsizda olmuyorsun böyle
Gazi hastanesi alperen tekinMerhaba geçmiş olsun öncelikle. Doktorunuz kimdi acaba?
Biraz daha düzeldi ama ayağa kalkınca zor alıyorum nefesiCanım nasıl oldun nefes alıp vermen düzeldi mi
Sen nefes alıp verebiliyorum düzgünce bide ellerin şişti mi memen sertmiDren var ameliyat sütyeni üstünde de Bandaj var protez kaymasin diyeymis yarın drenimi cikarticak doktor
Doktora sordunuz mu bu durum normal mi acabaGazi hastanesi alperen tekin
Biraz daha düzeldi ama ayağa kalkınca zor alıyorum nefesi
Normal misDoktora sordunuz mu bu durum normal mi acaba
Dikleştirme artı protez olursa fiyat yüksek olur biraz ama 15000 yüksek bir fiyat degil..cok ucuz,bende konu acmistim iyi olamsini istiyorsan 15000 lirayi tutar yazdilar ben toparlama ve normal büyüklükte silikon istiyorum ama bundan 10 sene önce yaptirmistim parayi cöpe attim doktor sirf icine silikon yerlestirdi gögüserim cok zayifladigim icin sarkikti onlari toparlama islemi yapmadi sonuc daha büyük ve daha sarkik gögüs oldu!Simdide cok korkuyorum yine yanlis kisiye yaptiririm diye ve 15000 lirada cok pahali!kafa kalmadi duvara vura vura
Taş gibi goguslerim bi de tipi şu an çok gergin üçgen gibi duruyo önden sivri doktor zamanla şeklini alicak dedi bu arada sadece ellerim değil her yerim şişti yüzüm gözüm şu içiyorum bol bolSen nefes alıp verebiliyorum düzgünce bide ellerin şişti mi memen sertmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?