Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Taş gibi goguslerim bi de tipi şu an çok gergin üçgen gibi duruyo önden sivri doktor zamanla şeklini alicak dedi bu arada sadece ellerim değil her yerim şişti yüzüm gözüm şu içiyorum bol bol
Ben daha açıp bakamadım memelerime direnler bişey olir diye kotkuuom

Ben daha açıp bakamadım memelerime direnler bişey olir diye kotkuuom
Çok rahatsız ediyo ya çabuk doluyor benimki bi de yarın cikartsin da kurtulim ondan da çok korkuyorum gerçi zormuş cikarmasi gerçi böyle gezmekten daha iyidir 10 sn katlaniriz

Taş gibi goguslerim bi de tipi şu an çok gergin üçgen gibi duruyo önden sivri doktor zamanla şeklini alicak dedi bu arada sadece ellerim değil her yerim şişti yüzüm gözüm şu içiyorum bol bol
Cnm ben 3. Gün öyle bir haldeydim göğüsler bildiğin yanar dağ gibi sivri eller kolar uçan balon göbek desen doğuma hazırlanıyor ama aynaya bak gül sadece o haline şu an hiç düzelmeyecek gibi dursada zamanla mükemmel olıyorlar ben o zmnlar çok gülüyordum halime şimdide yahu o yanardağlar nasıl memeye benzedi diye hayeiret ediyorum. Tabi o şişliklerde geçiyor ama 2 3 hatta 4 hafta sabır istiyor birde bol su ve yürüyüş

Kızlar yanlışsam beni düzeltin bugün ikizleri ödüllendirmek için alışverişe götürdüm bi nevi rüşvette diyebilirsiniz ara ara anlık ağrıları oluyor akıllı dursunlar diye penti de c kup bulamadım b ler küçük geldi. Sonra koraya gittim ve bayana direk bana 75 c kupları göster onlara bakıp seçeyim dedim. Bayan bana ömve o kdr büyük durmuyor ki dedi sonra şu an sütyen fln yok içimde tişörtümde geniş siz bana güvenin ölçümü biliyorum dedim sonra kadın bana aslında c kup bulamayınca o kdr büyükse 75 yerine 80 85 neden almıyorsunuz dedi ben bi kaldım bnm göğüs altım 75 cm ben ona neden 80 yada 85 takayım memeleri tutan kısım a b c kup dediğimiz kısım değil mi benim göğüs altım küçük haliyle göğsüm büyük ben mi yanlış biliyorum yoksa iç çamaşırı mağazasında satış yapan hanım ablamı yanlış yönlendiriyor arzum77 M Memontil M macellan O ozzy7674 miraculous L limette

O tarz mağazalarda standart B cup sütyen markaları satıyordur canım. Magazadaki bayanda bilgisiz anlaşılan :))

O tarz mağazalarda standart B cup sütyen markaları satıyordur canım. Magazadaki bayanda bilgisiz anlaşılan :))
Şaşırdım bi an ya benmi yanlış biliyorum die. Pentide c yoktu ama enterasan olan bana b olmuyorsa 80 85 tak diyen mağazada c kupta vardı yani zaten bi beden ölçü balen destek dolgu bilmem ne karmaşası yaşıyorum yeni yeni taşıyorum memişlerimin ölçüsüyle bide abla çyle deyince vurgun yemiş balığa döndüm

inanın duyduklarima çok sevindim çünkü şu an ağlamak geliyo içimden bu kadar acı cekicegimi tahmin etmemistim ilaçlar da etki etmiyo sanki kimsenin moralini bozmak istemem ama kolay değilmiş gerçekten her şeye rağmen yine de pişman değilim o ayrı bi konu tabi..Soylediklerinizin gerçekleştiği zamanı görmek için dua ediyorum çok teşekkür ederim

Bende bu göğsümde 30 öküz oturuyom us hissi pişman ediyo benide

Bende çok korkuyorum ama dusunmemeye çalışıyorum bunlarla gezmekten iyidir diye düşünüp katlanicam
Ya bu kadar korkmayın, evet acıyor ama bir kaç saniye sürüyor sadece. Tam off çok acıyor derken direnler çıkmış oluyor zaten. Hiç düşünmeyin bence bunu

Ben anlayamadım gitti, ya en azından iç çamaşırı satan bir eleman bari bilsin bu südyen ölçülerini ve müşterileri ona göre yönlendirsinler.

Ben anlayamadım gitti, ya en azından iç çamaşırı satan bir eleman bari bilsin bu südyen ölçülerini ve müşterileri ona göre yönlendirsinler.
Daha marka mağazalarda misal ,vıctorıa secret gibi mağazalarda sütyen falan baktığında elinde mezura ile yanına gelip:
-Sütyen bedeninizi biliyormusunuz? Ölçünüzü alalım,kart yazalım.. diyip hemen ölçünüzü alıyorlar. Mağazanın size verdiği bir kart oluyor,o karta sütyen bedeniniz yazılıp size veriliyor :)) Birçok sütyen bedenini bilmeyen bayanda sütyen ölçüsünü öğreniyor. Ama işte her mağazada bu kadar çok çeşitli beden olmuyor. Tutturmuşlar B cup sütyenleri,büyük göğüslere bedeni büyük sütyen verip gönderiyorlar.
Bir arkadaşım bu Avrupa Networking ürünlerini satıyor. Pıerre cardın sütyenleri falan oluyor. Bana birçok model sütyen getirdi ama olmuyor. Kalıpları tuhaf oluyor,çoğunu hatta hepsi B cup sütyenler. Beden büyüdükçe cup ölçüsüde büyüyor ama garip olan tarafı.
:))
Pentide cup bedenleri var ama,güzel yani . H&M de öyle..
Doğru sütyen bedeni kullanmak önemli aslında. Keşke heryer doğru sütyen bedenini satsa..

İnşallah kuculmez kuzucumm benimkide mod plus profil hala high daha iyi olmazmıydı acaba tribindeyim gözümüz ac gözümüzzzzz :)

İnşallah kuculmez kuzucumm benimkide mod plus profil hala high daha iyi olmazmıydı acaba tribindeyim gözümüz ac gözümüzzzzz :)
Ahahahahhhh
Benimki hıgh profil,bende ultra hıgh olsaydı keşke diyorum
Bitmez anacığım bitmeezzz,gözümüz doymaz bizim. Çok aç kalmışız

Baskıdan ve ağrıdan catlıyodum doktor geldi kac taktıbız dedim 325 mod plus dedi nedeeen high degil diye carladım anında hahahajajajaja
Benimde ameliyattan sonra ilk sorum -Kaç cc? Olmuştu. Gözün aydın,400 dediklerinde gözümden yaş akmış,mutluluktan Sonra ellerimi göğüslerime götürüp uyumuşum onları tutarak Güzel şevinçler bunlar,Allah isteyen herkese yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…