Ben daha açıp bakamadım memelerime direnler bişey olir diye kotkuuomTaş gibi goguslerim bi de tipi şu an çok gergin üçgen gibi duruyo önden sivri doktor zamanla şeklini alicak dedi bu arada sadece ellerim değil her yerim şişti yüzüm gözüm şu içiyorum bol bol
Çok rahatsız ediyo ya çabuk doluyor benimki bi de yarın cikartsin da kurtulim ondan da çok korkuyorum gerçi zormuş cikarmasi gerçi böyle gezmekten daha iyidir 10 sn katlanirizBen daha açıp bakamadım memelerime direnler bişey olir diye kotkuuom
Cnm ben 3. Gün öyle bir haldeydim göğüsler bildiğin yanar dağ gibi sivri eller kolar uçan balon göbek desen doğuma hazırlanıyor ama aynaya bak gül sadece o haline şu an hiç düzelmeyecek gibi dursada zamanla mükemmel olıyorlar ben o zmnlar çok gülüyordum halime şimdide yahu o yanardağlar nasıl memeye benzedi diye hayeiret ediyorum. Tabi o şişliklerde geçiyor ama 2 3 hatta 4 hafta sabır istiyor birde bol su ve yürüyüşTaş gibi goguslerim bi de tipi şu an çok gergin üçgen gibi duruyo önden sivri doktor zamanla şeklini alicak dedi bu arada sadece ellerim değil her yerim şişti yüzüm gözüm şu içiyorum bol bol
O tarz mağazalarda standart B cup sütyen markaları satıyordur canım. Magazadaki bayanda bilgisiz anlaşılan :))Kızlar yanlışsam beni düzeltin bugün ikizleri ödüllendirmek için alışverişe götürdüm bi nevi rüşvette diyebilirsiniz ara ara anlık ağrıları oluyor akıllı dursunlar diyepenti de c kup bulamadım b ler küçük geldi. Sonra koraya gittim ve bayana direk bana 75 c kupları göster onlara bakıp seçeyim dedim. Bayan bana ömve o kdr büyük durmuyor ki dedi sonra şu an sütyen fln yok içimde tişörtümde geniş siz bana güvenin ölçümü biliyorum dedim sonra kadın bana aslında c kup bulamayınca o kdr büyükse 75 yerine 80 85 neden almıyorsunuz dedi ben bi kaldım bnm göğüs altım 75 cm ben ona neden 80 yada 85 takayım memeleri tutan kısım a b c kup dediğimiz kısım değil mi benim göğüs altım küçük haliyle göğsüm büyük ben mi yanlış biliyorum yoksa iç çamaşırı mağazasında satış yapan hanım ablamı yanlış yönlendiriyor arzum77 M Memontil M macellan O ozzy7674 miraculous L limette
Şaşırdım bi an ya benmi yanlış biliyorum die. Pentide c yoktu ama enterasan olan bana b olmuyorsa 80 85 tak diyen mağazada c kupta vardı yaniO tarz mağazalarda standart B cup sütyen markaları satıyordur canım. Magazadaki bayanda bilgisiz anlaşılan :))
inanın duyduklarima çok sevindim çünkü şu an ağlamak geliyo içimden bu kadar acı cekicegimi tahmin etmemistim ilaçlar da etki etmiyo sanki kimsenin moralini bozmak istemem ama kolay değilmiş gerçekten her şeye rağmen yine de pişman değilim o ayrı bi konu tabi..Soylediklerinizin gerçekleştiği zamanı görmek için dua ediyorum çok teşekkür ederimCnm ben 3. Gün öyle bir haldeydim göğüsler bildiğin yanar dağ gibi sivri eller kolar uçan balon göbek desen doğuma hazırlanıyor ama aynaya bak gül sadece o haline şu an hiç düzelmeyecek gibi dursada zamanla mükemmel olıyorlar ben o zmnlar çok gülüyordum halime şimdide yahu o yanardağlar nasıl memeye benzedi diye hayeiret ediyorum. Tabi o şişliklerde geçiyor ama 2 3 hatta 4 hafta sabır istiyor birde bol su ve yürüyüş
Bende bu göğsümde 30 öküz oturuyom us hissi pişman ediyo benideinanın duyduklarima çok sevindim çünkü şu an ağlamak geliyo içimden bu kadar acı cekicegimi tahmin etmemistim ilaçlar da etki etmiyo sanki kimsenin moralini bozmak istemem ama kolay değilmiş gerçekten her şeye rağmen yine de pişman değilim o ayrı bi konu tabi..Soylediklerinizin gerçekleştiği zamanı görmek için dua ediyorum çok teşekkür ederim
Evet çok baskı var gerçekten drenlerde aşağıya cekiyo can yakiyo ama sikicaz disimizi gecicek inşallahBende bu göğsümde 30 öküz oturuyom us hissi pişman ediyo benide
İnşallah drenler çıkınca yaz yarın nasıl bi acısı varmış hazırlayıp kendimi çok tırsıyorumEvet çok baskı var gerçekten drenlerde aşağıya cekiyo can yakiyo ama sikicaz disimizi gecicek inşallah
Bende çok korkuyorum ama dusunmemeye çalışıyorum bunlarla gezmekten iyidir diye düşünüp katlanicamİnşallah drenler çıkınca yaz yarın nasıl bi acısı varmış hazırlayıp kendimi çok tırsıyorum
Ya bu kadar korkmayın, evet acıyor ama bir kaç saniye sürüyor sadece. Tam off çok acıyor derken direnler çıkmış oluyor zaten. Hiç düşünmeyin bence bunuBende çok korkuyorum ama dusunmemeye çalışıyorum bunlarla gezmekten iyidir diye düşünüp katlanicam
Kızlar yanlışsam beni düzeltin bugün ikizleri ödüllendirmek için alışverişe götürdüm bi nevi rüşvette diyebilirsiniz ara ara anlık ağrıları oluyor akıllı dursunlar diyepenti de c kup bulamadım b ler küçük geldi. Sonra koraya gittim ve bayana direk bana 75 c kupları göster onlara bakıp seçeyim dedim. Bayan bana ömve o kdr büyük durmuyor ki dedi sonra şu an sütyen fln yok içimde tişörtümde geniş siz bana güvenin ölçümü biliyorum dedim sonra kadın bana aslında c kup bulamayınca o kdr büyükse 75 yerine 80 85 neden almıyorsunuz dedi ben bi kaldım bnm göğüs altım 75 cm ben ona neden 80 yada 85 takayım memeleri tutan kısım a b c kup dediğimiz kısım değil mi benim göğüs altım küçük haliyle göğsüm büyük ben mi yanlış biliyorum yoksa iç çamaşırı mağazasında satış yapan hanım ablamı yanlış yönlendiriyor arzum77 M Memontil M macellan O ozzy7674 miraculous L limette
Daha marka mağazalarda misal ,vıctorıa secret gibi mağazalarda sütyen falan baktığında elinde mezura ile yanına gelip:Ben anlayamadım gitti, ya en azından iç çamaşırı satan bir eleman bari bilsin bu südyen ölçülerini ve müşterileri ona göre yönlendirsinler.
İnşallah kuculmez kuzucumm benimkide mod plus profil hala high daha iyi olmazmıydı acaba tribindeyim gözümüz ac gözümüzzzzz :)
Bitanem benimkilerde aynı saddamın füzeleri gibi.bayağı yumuşadı şişlikler indi küçüldü haliyle biraz korkuyorum inş dahada küçülmez zaten benim hayalim 350 idi doktor 300 taktı.daha küçülürse üzüntüden neyderim bilmem.gece bile kalkıp bakıyorum inmişmi diye
Ahahahahhhhİnşallah kuculmez kuzucumm benimkide mod plus profil hala high daha iyi olmazmıydı acaba tribindeyim gözümüz ac gözümüzzzzz :)
Baskıdan ve ağrıdan catlıyodum doktor geldi kac taktıbız dedim 325 mod plus dedi nedeeen high degil diye carladım anında hahahajajajajaAhahahahhhh
Benimki hıgh profil,bende ultra hıgh olsaydı keşke diyorum
Bitmez anacığım bitmeezzz,gözümüz doymaz bizim. Çok aç kalmışız
Benimde ameliyattan sonra ilk sorum -Kaç cc? Olmuştu. Gözün aydın,400 dediklerinde gözümden yaş akmış,mutluluktanBaskıdan ve ağrıdan catlıyodum doktor geldi kac taktıbız dedim 325 mod plus dedi nedeeen high degil diye carladım anında hahahajajajaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?