- 25 Haziran 2016
- 203
- 97
- 33
arkadaşlar bende geçen sene 1 eylüldü sanırım burak yiğenoğluna ameliyat oldum 19 yaşımda yni 350cc kas üstü yaptı buu senede yeni bikinilerimle denize giricem ama benim gögüs yapım ayrık fazlasıyla onun için mecbur birazcık pushuplı takıyorum kocaman oluyor
neden şok oldunuz ben 400cc istedim zorladım hatta 325 takacaktı ben baya zorladım:) 400cc sığmaz deriniz esnek değil ded,:)Ela vardaristan 350cc ve kas üstü ve 19 yaşında şok oldum
büyük cesaret ve mutlu olman da ayrı güzel sevindim senin adına önemli olan sevebilmek benimsemek
Büyük meme seviyor ve kendine yakistiriyorsunneden şok oldunuz ben 400cc istedim zorladım hatta 325 takacaktı ben baya zorladım:) 400cc sığmaz deriniz esnek değil ded,:)
Ne güzel doktorun bol bol koymus bizimkide cimri çıktı doktorun bile cimrisine denk geldim@macellan aynen bende bandajların arkasındaki görüntüyü senin gibi çok merak ediyorum doktorum öyle cok küçük de olmadı normal dedi ama görmeden de anlatamıyorum en kısa zamanda en başından iyileşme sürecine kadar paylaşacağım bitanem:)) bu arada evet bebegim internetten medikal sitelerin mentor marka projeksiyonlarına baktım tek tek o yüzden plus bile istemedim.high profilden bir önce gelen herşey beni korkutuyor:)))))))))
U Usagimamora tatlım ama benimkine senden küçük koydu doktorum benimki 250cc moderate eskisi 375 high profildi küçülttüm yani:)))))Ne güzel doktorun bol bol koymus bizimkide cimri çıktı doktorun bile cimrisine denk geldimbana 275 h.profil koydu senin vucudun ince narin bi yapidasin düşün sana böyle koyuyorlar benim gibilere minnak neymiş yanlardan tasmiş ben daha birinci haftamdayim şu an bile yine destekli dolgulu sütyen kullanırım diyorum bi kurtulamadim şunlardan benimde kaderim buymuş silikonlu da silikonsuzda küçük memişler keşke ameliyat sırasında onları uyarabilseydik ben doktoruma elini korkak alıştırma koy koy derdim
İkinci ameliyatı oldunmu olcakmisinU Usagimamora tatlım ama benimkine senden küçük koydu doktorum benimki 250cc moderate eskisi 375 high profildi küçülttüm yani:)))))
Dün ikiciyi oldum bebegim taburcu oluyorum simdi de:)) 375 yuksek profiller atıldı 250 düşük profil takıldı dikleştirme oldu ilk 24 saatimİkinci ameliyatı oldunmu olcakmisin
Büyük cesaret tebrikler biz daha birinciyi olacağız ya en kötü karar kararsızlıktan iyidir uygulayana ...herkes büyütürken siz küçültüyorsunuz enteresan inşallah memnun kalırsınızKızlar taburcu olurken hazır resim atıyorum ne taksak büyüyor ahahhaanasıl bir memem varsa :)))
R Reyhanzade teşekkür ederim canımBüyük cesaret tebrikler biz daha birinciyi olacağız ya en kötü karar kararsızlıktan iyidir uygulayana ...herkes büyütürken siz küçültüyorsunuz enteresan inşallah memnun kalırsınız
Eskisi de güzeldi şimdiki de güzel S sea thinker . Güle güle kullan ama cidden cesaretini tebrik ederim. Büyüklük görece bir kavram. Insan nasıl mutlu hissediyorsa o boyutta olmalı.R Reyhanzade teşekkür ederim canım
Bana kalsa 1 haftada değişiyordu sadece 1 ay durabildim 1 ay içinde 2 ameliyat vallahi deli cesareti:)))) düşününce
Gecmis olsun canım bende merak ettim şimdi nasıl oldular bende eşime takılıyorum seneye ikinci kez oluyum biraz daha büyüsün cildim şimdi esnesinde diye dik dik bakıyor bana onu gicik ediyorumDün ikiciyi oldum bebegim taburcu oluyorum simdi de:)) 375 yuksek profiller atıldı 250 düşük profil takıldı dikleştirme oldu ilk 24 saatim
A Asdf01 Çok teşekkür ediyorum canımm ❤bunu duymak moral oldu :))Eskisi de güzeldi şimdiki de güzel S sea thinker . Güle güle kullan ama cidden cesaretini tebrik ederim. Büyüklük görece bir kavram. Insan nasıl mutlu hissediyorsa o boyutta olmalı.
Cidden çok merak ettim izler misin beni diyeceğim ama benim hiç resmim yok eklemeye değer bir memem yok inşallah benim anormal memelerden kurtulurum ben de izler misin beni de resimlerini merak ettimDün ikiciyi oldum bebegim taburcu oluyorum simdi de:)) 375 yuksek profiller atıldı 250 düşük profil takıldı dikleştirme oldu ilk 24 saatim
Geçmiş olsun canım :)R Reyhanzade teşekkür ederim canım
Bana kalsa 1 haftada değişiyordu sadece 1 ay durabildim 1 ay içinde 2 ameliyat vallahi deli cesareti:)))) düşününce
Canım benim ilerde cok psikolojini bozacak bir düzeye gelirse inan ki eşini bile görmez olursun işte o an geliyor o deli cesareti:))) teşekkür ederim canım atlattım mutluyum şükür dikiş yerlerimin ağrısını unuttum drenin ağrısını çekiyorum bebegim ilk ameliyatta 4 gün takılı kaldı bu defa 1 günde beni mahfettiGecmis olsun canım bende merak ettim şimdi nasıl oldular bende eşime takılıyorum seneye ikinci kez oluyum biraz daha büyüsün cildim şimdi esnesinde diye dik dik bakıyor bana onu gicik ediyorumikinci kez cesaretin için seni tebrik ediyorum ağrın acin ne durumda
R Reyhanzade teşekkür ederim canım
Bana kalsa 1 haftada değişiyordu sadece 1
Bence çok doğru bir seçim yapmışsın çok güzel olmuş harika diğeri de iyi ama bu daha güzel olmuş canım güle güle sağlıcakla yaşaCidden çok merak ettim izler misin beni diyeceğim ama benim hiç resmim yok eklemeye değer bir memem yok inşallah benim anormal memelerden kurtulurum ben de izler misin beni de resimlerini merak ettim
Zaten çok güzeldi buda çok güzel olmusÇok teşekkür ederim:) C cancanan2738
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?