Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben c
Peki ben çalışıyorum işyeri bilmeyecek o yüzden rapor da alamıyacam kaç günde işe dönebilirim acaba?

ben cumartesi oldum pazar eve geldim pazartesi sabah 8 de işteydim ,direnim korsem hiç bir şeyim yoktu şirkette bir kişiye söyledim sadece beni gözetsin kimse çarpmasın ağır kaldırmayayım diye o kadar, hiç sorun yaşamadım

kızlar herkese selam , arefe gününden beri hiç giremedim bakamadım tatil iş derken, en son bikinilerimi deneyeceğim demiştim denemiştim ama yükleyememiştim, şimdi yükledim, arefe günü 1. haftam dolmuştu, denize gittim, yüzmemek kaydıyla suda süzüldüm filan, çok az yanlarda kolumu çırptım hafif , zaten ağrım sızım yok ama ne olur ne olmaz suda ağrıtırım hissetmem filan diye temkinli davrandım, tüm vücudum serin suyu hissederken memeler sadece suyun hareketini hissediyordu o garipti:) onun dışında bayramda bayağı aktiftim, çoluk çocuk ortamları yeğenler, minik yeğenim vardı onu gayet kucakladım, sevdim, kucağıma alıp kaldırmadım sadece, ama öyle dokunulmaz insan gibi dolaşmadım yani gayet kafası çarptı kolu çarptı geldi sarıldı filan bir sorun olmadı, onun dışında bantlarım sıcağa dayanıklı kalıcı banttı , ama bende ki vücut ısısı normalde bile 55 derece filanken bide 40 derece sıcaklar geldiğinde 60 derecelik bir insan oluverince tabi bana kalıcı bant filan sökmedi tabi hepsi uçlarından kalkmaya başladı , bu sıcaklarda gerçekten kolay değil bu iş ama allahtan benim tek derdim bant oldu , bir de ağrım sızım kasılmam olsa ne olurdum, 2. haftamda bant değişimine gittim dikişlerimi gördüm gayet iyilerdi daha 2 hafta olmasına rağmen, yenisi yapıştırıldı ama o gün istanbul 40 derece hissedilen 45 filandı bantlar sırılsıklam oldu eve gelene kadar sonuç olarak bugün 2 hafta 4 günlüğüm arkadaşlar, ve mememi alttan dürtüp hoplatabiliyorum, bayağı yumuşadılar, artık ellediğimde alttan kavis almaya başladığını hissediyorum, silikonun yerleşmeye başladığını hissediyorum, hala durumum stabil hiç bir ağrım sızım olmadı olmuyorda çok şükür öyle yani gelişmelerden haberdar ederim

fotoğraflar ekledim bakabilirsiniz

Peki sizin kas altımıydı ben bazen unutuyorum ve karıştırıyorum sanırım kas zarı altıydı demi

Maşallah arkadaşim herkes sen gibi atlatsa keşke ameliyat sürecini

Kızlar sağ göğsümde önceden olmayan ama sonradan gördüğüm 2 dikişim vardı çok sivri ve dışarda ama düşmek bilmeyen dün dr uma sordum o en uzun eriyen dikiş içerdeydi o dışarı çıkmasıda normal değil. Gel hem bakalım hemde alalım dedi yara yüzünden çıkmış sanırım doğrudur da çünkü tam yara olan yere denk geliyor ama bugün kanamış korkmaya başladım kötü birşey yoktur dimi

Rapunzel isimli bi uye vardi sanirim burada. Silikonlarini cikarttirmayi dusunuyordu, haberiniz var mi ondan arkadaslar? Ne yapti en son merak ettim, fikir degistirdi mi, iyilesti mi vs.

doktora git canım hemen kötü ne olabilir dikiş sonuçta yara iyileşmesi ile ilgili bir sorundur en fazla , doktordan sonra bizi de bilgilendir başımıza gelirse hazırlıklı olalım

Bence en az onbeş gün zorlama, biliyorsun bu aralar havalarda sıcak dikislerine bişey olmasın
Özelden yazıyorum artik
jaylo canım dr cuma günü banyo yapabilirsin ikinci pansumana gerek yok dedi. Ben de cesaret edemiyorum. Sen sargılarını kendin mi açtın?

Yani o konuda bir bilginiz varmı ? Hiç mi evlenmiyeceksiniz
Ameliyat sonrası çocuk emzirme ile ilgili hiç bir sorun yasamazsiniz içiniz rahat olsun. Süt bezlerine zarar verilmiyor ameliyat esnasında. Silikon taktirip ikinci üçüncü çocuğunu 2 yaşına kadar emzirenleri biliyorum. Inşallah bende yakın zamanda meme büyütme düşünüyorum. 2,5 yaşında kızım var. Ameliyat sonrası inşallah ilk uygun vakitte 2. çocuğu düşünüyorum. Bu ameliyat, ufakcik ta olsa Emzirememe riskini taşıyan bir ameliyat olmuş olsaydı kesinlikle ameliyat olmayı göze almazdim. Ki bir çocuk emzirmiş olmama rağmen göğüslerim hiç buyumedi ve neredeyse sadece uçları var. Yani dümdüzüm..yillardir tek hayalim az da olsa bi göğüse sahip olmak. Ama buna karşılık emzirememe riski olsaydı çocuğumu emzirmek için tüm hayalimi çöpe atıp bu şekilde yaşamaya devam etmeye razı gelirdim. Yani içiniz rahat olsun Allahın izniyle hiç bi sorun yasamazsiniz emzirme ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…