Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkürler bende düşünüyorum .. devlet Hastanesi'nde yapılıyor mu . Acaba hangi bölüm gerekli

İyiyim canım herşey yolunda alperen beye söyleyim cumarteside ben kontrole gitcem adın ne
Canım Alperen beye bugün gittim randevuya rağmen malesef ameliyatı uzamış diğer asistan baktı bana sonrası işlemler başladı bakalım ultrason mamografi sonuçları Alperen bey görecek ve ameliyatı şekillendirecek sonuca göre artık hayırlısı ile Alperen beye emanetiz duyduğum kadar bugün izne ayrılıyormuş iki hafta yokmuş adımı özelden yazayım sana

Anladım bana cumartesi gel dedi cumartesiye kadar amelyatim var dedi ben sadece dikleştirme yapmadığıma pişman oldum bırak aşağıda kaldı uçları diğer herseyden memnunum diklestirmeye ihtiyacın varsa söyle bana gerek yok demişti ama malasef azcık aşağıda duruyo ucu düzelcekse dedi ama

Canım benim dikleştirme ve eşitleme olacak asimetri var büyük olan küçülecek ben dik ve diri ve de aynı boy olsun küçük olması önemli değil dedim silikondan çekiniyorum iki operasyon at gelir konuştuğum doktorlar vücut hem dikleştirme hem de silikonu kabul etmede zorlanır çoğu kişide senin önce toparlama nı yapalım küçük olması hoşuna gitmezse ileride silikon ya da yaģ enjeksiyonu olursun dediler sen de hić üzülme revizyon olursun 6 ay sonra dikleştirme ameliyatı ol hić çekinme sonuçta meme ucu yukarı taşınacak çok sarkman yoktur eminim işin zor kısmı silikon olayını atlattın en azından hiç üzülme vardır bunda da bir hayır de bekle bakalım alperen bey ne diyecek

Hepsini bence bi anda ol iki amelyat geçireceğine daha kolay ve stressiz olur ben bidaha amelyat kaldıramam ki zor atlattım bünyem çok zayıf böyle kabullencem galiba

Hepsini bence bi anda ol iki amelyat geçireceğine daha kolay ve stressiz olur ben bidaha amelyat kaldıramam ki zor atlattım bünyem çok zayıf böyle kabullencem galiba
Aklımdan geçmiyor değil aslında bakalım hangisi uygunsa hayırlısı ile olayım da okullar açılmadan iyileşeyim sen de zamana bırak gücünü topla canım ya çocuklar küçük olunca zor oluyor

Arkadaslar fotograf yükleyemiyorum. Yardimci olur musunuz? Benim fotolar ameliyat öncesi tabi. Eylul gibi ameliyat olmayı düşünüyorum insallah. Ameliyat sonrası halini hayal bile edemiyorum. Fotograf yuklemeyi becerebilirsem beni de izlemeye alirsaniz ameliyat sonrasi fotograflari gormek istiyorum...

Az once denedim dosya yukleden. Oldu da. Sanki herkesin görebilecegi bi durum oldu. Oyuzden geri sildim.

Buraya fotoğraf yüklemenin çok güvenli olduğunu düşünmüyorum arkadaşım. Önemli olan bilgi ve tecrübe paylaşımı bence. Ki ben buradaki arkadaşlarımın yazdıklarından çok fazla faydalandım. Herkese müteşekkirim. Gördüğüm fotoğrafların olumlu ya da olumsuz hiçbir katkısı olmadı. Ki bazı arkadaşların geçmişine bakarsaniz neredeyse 10 yıldır meme operasyonu oluyorlar. Tavsiye etmiyorum ama tabi ki herkes istediği paylaşımı yapmakta özgürdür. Sevgiler...

Ya küçük bu gerçekten, inşallah pişman olmazsın
L limette canım inanki ben küçük olsun istedim bu defa diğerinde büyük istedim mutsuz oldum beni küçük meme değil sarkık ve boşalmış meme mutsuz ediyormuş meğer Meme dokum 1 cm sarkma vardi ve ölçulerime en ideal 250 cc oluyordu..henüz göremiyorum ne kadar küçük bence bende sizde görünce daha iyi yorumlayabiliriz:)

Doktora moderate plus bile istemiyorum derken işallah mentorun sitesinden açıp projeksiyonlarına bakıp emin olup öyle karar vermişsindir. O ilk görüntü sende travma yaptı resmen çok iyi anlıyorum ben de rüyamda meme ucumu kesiyordum bıçaklıyordum ama 6 ay sabrettim yahu. Çılgın bi deneyim oldu senin için de bizim için de:)) Merakla bekliyorum S sea thinker

M macellan aynen bende bandajların arkasındaki görüntüyü senin gibi çok merak ediyorum doktorum öyle cok küçük de olmadı normal dedi ama görmeden de anlatamıyorum en kısa zamanda en başından iyileşme sürecine kadar paylaşacağım bitanem:)) bu arada evet bebegim internetten medikal sitelerin mentor marka projeksiyonlarına baktım tek tek o yüzden plus bile istemedim.high profilden bir önce gelen herşey beni korkutuyor:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…