- 27 Nisan 2017
- 293
- 157
- 53
Aramıza hoşgeldin arkadaşimbayanlar merhaba 1 aydır takip ediyorum sizi çok cesaretlendim mersinde yaşıyorum m city hospital de necmettin tütüncü adlı doktordan randevu aldım muayene için sayenizde korkum tedirginliğim kalmadı tek sorun ücret onu da muayenede söyleyecek tanıdık aracılığıyla olduğu için indirim yapar mı bilemem ama uygun bişey söylerse hemen olmayı düşünüyorum 29 yaşındayım liseden beri bekliyorum ne zaman büyürler diye ama artık dayanacak gücüm kalmadı evlen çocuk doğur büyür diyolar ama okuduklarımdan anladım ki oda işe yaramıyo çoğu kişide.evlenceğimin garantisi yok çocuğumun olacağının da kaderimiz de ne var bilemiyoruz tek çare ameliyat bu konuda inşallah fiyatı çok yüksek tutmaz da olur kurtulurum bu dertten bol tişört giymekten mersin sıcağında destekli sütyen giymekten fenalık geldi
Bu yasta bu silikon bilgisi bravoneden şok oldunuz ben 400cc istedim zorladım hatta 325 takacaktı ben baya zorladım:) 400cc sığmaz deriniz esnek değil ded,:)
Benim bantlarimi 1.haftada çıkarmıştı.Cikarttiktan sonra ne gerek var tekrar takmasina anlamadim dikiş izi için krem diyosaniz onu da 20.gunde verdi banaDikiş üstündeki bantlar ne zaman çıkıyor bilen varmı benim doktorum krem felan vermedi 24 temmuzda denize gircem dedim o zaman cikarabilirsin istersen dedi geldiğinde tekrar takariz dedi gerek varmı bilmiyorum
Sen nasıl oldun canım ya benimde bantı 1.hafta çıktı sonra antibiyotik li krem sürdüm hepBenim bantlarimi 1.haftada çıkarmıştı.Cikarttiktan sonra ne gerek var tekrar takmasina anlamadim dikiş izi için krem diyosaniz onu da 20.gunde verdi bana
Canım dikişler kapanana kadar muayene sırasında bantlar yenileniyor ben 2 hafta kullanmıştım sonrasında takmadım zaten 2 hafta içinde krem sürmeye başlıyorsun kimisi 10 içinde başlıyor vs vsDikiş üstündeki bantlar ne zaman çıkıyor bilen varmı benim doktorum krem felan vermedi 24 temmuzda denize gircem dedim o zaman cikarabilirsin istersen dedi geldiğinde tekrar takariz dedi gerek varmı bilmiyorum
Çok iyiyim sadece dokununca sizlama var o da geçer yakında.Antibiyotikli kremi dren yerine surmustum ben dikislere bepanthene sür demişti şimdi dikiş izi için scarex diye bi jel kullanıyorum. Resim koydum bakabilirsin gözüme küçük geliyo sen koydun mu bu arada merak ediyorum ağrın sizin kaldı miSen nasıl oldun canım ya benimde bantı 1.hafta çıktı sonra antibiyotik li krem sürdüm hep
Söylemesine gerek yok canım sen al contractubex jel krem yara izi için genelde doktorlar bunu önerirYa bana krem felan hiç demedi konusu bile geçmedi kendi kendinemi iylesicek garibim dikislerim
Ya kimi doktor vermiyo bende anlamış değilim neye göre veriyolarYa bana krem felan hiç demedi konusu bile geçmedi kendi kendinemi iylesicek garibim dikislerim
Yaranin en iyi şekilde iyilesme süresini kisaltir yara kremleri ve güzel kapanır söylemeyenler mutlaka kullanıyorsunuz sanan doktorlardırYa kimi doktor vermiyo bende anlamış değilim neye göre veriyolar
Yaranin en iyi sekilde iyilesme suresini kisaltir yara kremleri ve güzel kapanır söylemeyeler mutlaka kullanıyorsunuz sanan doktorlardır[/QUOTE kesinlikle katılıyorum bana da doktor onermese bile kullanirdim
Mutlaka kullan canım sonuçta kesik ve dikiş var iyileşmesi en iyi şekilde olurTeşekkürler kızlar bende alıyim bari kullanmakta fayda var benim doktor gerekmi görmedi nedir ben yinede kullaniyim çoğunluk kullaniyo hep
Göğüsüm buyusun ama doğal dursun ıstıyorsan gel arkadasım sana mucıze bır sonuc artık amelıyatsız olarak bunu elde etmek mumkun Aquafıllıng meme dolgusu dıyorum,bunu duydugumdan berı arastırıyorum gıdıp doktorlarla gorsutum ve bır tanesıne karar verdım ama cıdden arastımalısın ole basıt bı ıs degıl yapan doktorun tecrubesı be guvenılırlıgıde cok onemlı kullanılan urunun kalıtesı onemlı sertıfakalı orjınal olması onemlı ben mınyon bır tıpım sılıkon yaptırsam barız yapılı meme olarak gezıcekdım bu vucuduna gore ıhtıyacın oldugu kadar ve en guzelıı doğal ve amelıyatsız gerceklesmesı bı arastır derım ıstersenız yardımcı olabılırım bu konuda yaptırdıgım yerlede alakalı..merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?