Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dün ikiciyi oldum bebegim taburcu oluyorum simdi de:)) 375 yuksek profiller atıldı 250 düşük profil takıldı dikleştirme oldu ilk 24 saatim
nasıl şuan memnun musunuz? çok merak ediyorum.. bende yakın zamanda bu ameliyatı olmak istiyorum ve aklım karışık biraz bir sürü şey okudum izledim felan.. deneyimlerinizden yararlanmak isterim. korkumda var ikinci bir ameliyat olmaya gerek olmadan tek aşamada bitsin istiyorum

4bin küsür sayfayı okumanıza gerek yok zaten, yukarıda arama kısmı var. isterseniz çok güvendiğiniz üyelerin yorumları arasında da anahtar kelime ile arama da yapabiliyorsunuz zaten. bu ameliyat için en önemli şey; iyi bir hekim bulmak ve beklentinizi çok iyi anlatabilmek.

Canım benim ilk ameliyatım güzel geçti sadece boyut olarak büyük geliyordu ikinciyi 1 ay sonra oldum hatta 2. Günüm bu defa dikleştirme de yapıldı tabi kesik daha fazla oldu ilkine göre.. zorlukları daha çok meme dokun ve yapısıyla ilgili eğer dokun varsa sarkma yoksa meme altından bir impilantla acı ağrı çok çekmeden atlatırsın küçük ve sarkık ise kas altı olur o biraz ağrı yapıyor ama dayanılmayacak bir acı değil en fazla bir kaç gün yada 1 hafta hemen ayaklanabiliyorsun öyle hasta gibi olmuyorsun

Eğer ikinci bir ameliyat olmak istemiyorsan mutlaka ne istediğini sana neyin yakışacağını göğüs kafesinin alabileceği boyuta karar vermelisin sarkma varsa toparlama ile birlikte yaptırmalısın tek seferde öyle korkulduğu gibi değil canım olsaydı inanki 2.yi olamazdım:)

Tecrübeli arkadaşlar bir sorum olacak. İnternette ameliyata girmeden önce yapılmaması gereken şeyler diye bir yazıya denk geldim. Ameliyattan önce traş bıçağıyla koltuk altı vs alınmamalı yazıyor. Ameliyat esnasında mikrop kapmaya müsait olurmuşuz. Bu doğru mudur? Sizler de buna dikkat ettiniz mi?

Vallahi canım şöyle söyleyeyim ilk defa böyle birşey duyuyorum ameliyattan önce sana sordukları tek şey sigara içtinizmi ne zaman yemek yediniz yada su içtiniz gibi şeylerdir anestezi için bunlar önemlidir birde ilaç alınmamalı ilginç geldi

Senin bahsettigin şey belki koltuk altı kesisi ile yerleştirilen implant için geçerlidir

doktora git canım hemen kötü ne olabilir dikiş sonuçta yara iyileşmesi ile ilgili bir sorundur en fazla , doktordan sonra bizi de bilgilendir başımıza gelirse hazırlıklı olalım
12 sine rand verdi cnm bakalım. Kötü olan kısmı bu şu bu dışardaki dikiş değil içten attığı dikişmiş ve orda kalması gerekiyormuş dışarı çıkmış olması anormalmiş bası yarasından kaynaklıdır o ilk kez oldu böyle birşey dedi ama bakalım kontrolde ayrıntılı bakacak

cevapladığın için teşekkür ederim cok mutlu oldum:) okuduklarıma göre meme dokum çok az olduğu için kas altı daha iyi duracak sanırım. tabiki doktor çok önemli burda ama doktorun iyi olduğuna nasıl karar vericem ya? en önemli konu doktor seçimi öyle değilmi? birde ilk ameliyatını ne zaman olmuştun ve izi çok belirginmiydi? dışardan bakan biri anlar mı yada dokunduğunda anlaşılıyormu?

Rica ederim canım:) meme dokun az ise kas altı kesinlikle olmalısın en iyisi kesinlikle kimse dokunarak anlamaz çok büyük bir cc olmazsa dışarıdan da kolay kolay anlaşılmaz iz konusunda silikonun nereden konulacagina bagli meme başı koltuk altı yada meme altından olabiliyor izler zamanla ten rengini alıyor meme altı olursa sadece yatarken görülebilir sütyen içinde kalıyor meme başında hiç iz kalmıyor koltuk altından olursan katlandığı yerde kalıyor kısacası dikleştirme olmadığı sürece iz problemi gizli kalıyor:))... ilk ameliyatım 1 ay önceydi canım

hala şişlik var mı peki? ben eylüle kadar bu meseleyi halletmek istiyorum. meme ucunda hissislik olmasını istemiyorum o yüzden meme ucundan değil de meme altından kesik olması daha iyi bence :) normalde sizin göğsünüz ne kadardı ne kadar oldu yani cc lerden pek bişey anlamıyorum da :)

Canım herkeste ilk zaman şişlik ve ödem olur zamanla iner kas kendini salar ve doğallasir memelerin en son değişimi 6 ayda biter ama ilk ayda farkedilir yavaş yavaş yumuşar doğallasir benim ilk ameliyatımın üstünden 1 ay geçmişti ödemim vardı. ilk günkü kadar olmasada şuan da ikinci ve çok yeni şişlik var canım normalde 75b di 375cc koyuldu 85 cup olmustu gözüme büyük gelince ikincide çıkarıldı şuan 250cc koyuldu dikleştirme ile

kas zarı altını tavsiye etmiyor musunuz yani. siz tekrar mı ameliyat olmuştunuz tam anlayamadım?

çok teşekkür ederim :) umarım çok güzel olurlar süreç sonunda :)

Öyle tabi Elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabi,bilgimiz dahilindede yardımcı oluruz

Hiç öyle bir yazıya denk gelmemiştim doğrusu. Ama öyle birşeyde Yok yani.. Traşlanılan her yerden mikrop alırsak hiçbiryerimizi traşlamamak gerekiyorki birçok ameliyatta,özellikle ameliyat bölgesinin tıraşlanması gerekiyor. Tam temiz degilsede hastanede hemşire o işi tekrar yapabiliyor..

kas zarı altını tavsiye etmiyor musunuz yani. siz tekrar mı ameliyat olmuştunuz tam anlayamadım?
Benim meme dokum oldugu için protez kas altına olmazdı. Olsaydı sorun yaratır garip bir görüntü olurdu. Uygun olan yöntemler kas üstü yöntemleriydi. Kas zarı altıda kas üstü yöntemi gibi protezin kasın üzerinde olduğu bir yöntem. Tel farkı ayrıca zarın altında olması. Meme üst kısımda,özellikle sağ gögüs üst kısımda çok daha az dokum oldugu için protezin üzerini kaplayacak,saklayacak doku olmadığı için zamanla protezin dalgalanmasını hissettim. Haa sonra çözüm bulundu,yok edildi. 6 sene olmasına rağmen bir sarkma yada sorun olmadı memnunum.
Meme dokusu yeterli olanlarda güzel sonuçlar verir tabi. Ama meme dokusu azsa bence kas altı tabiki çok daha iyi bir yöntem. Hem kapsül riski çok daha az hemde en garanti yöntem kas altı.. en son yapılması gereken dikleştirme ameliyatlarında bile protez kas altına koyulur. Son olsun,garanti olsun diye..
Ama size benimki gibi kas altı olmazsa ,meme dokunuz varsa tabiki kas altı yöntemi uygun olmaz iyi olmaz...
En iyi yöntem size uygun olan yöntemdir. Buna karar verecek doktorlarımızdır. Eksisi artısı ilke değerlendirilir ve karar verilir. En sorunsuz sonuçlar olması dileği ile ama ufakta olsa bazı problemler olabilir her kişi buna hazırlıklı olmalı. Sonuçta her ameliyat komplikasyon içerir ve ameliyat öncesi imzaladıgımız kağıtlarda herşey yazılmış oluyor zaten. Bunları kabul edip ameliyat oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…