Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ameliyattan 1 ay önce bırakıcam güya ama bakalım nolucak

maşallah canım ne güzelll S sea thinker ın dediği gibi bende vazgeçemiyorum

C
ahahahahah süpersin gerçektennnn ayyy bende öyle yapmak istemiyorummmm ama öyle görünüyor suannn daha cok içmeye başladım bırakmaya kalkınca
Canım bence kendini şartlama ben çok şartlamıştım bu yüzden de abarttım sanırım. Bana doktorum içmemen daha iyi olur ama bende içiyorum o yüzden içme demeyeceğim sadece azalt ve son gün içme demişti. Sana bunu yazarken dahi sigara içiyorum düşün o derece tiryakiyim

offf cok zor yaaaa gerçektennn canım istemiyor ama otomatik olarak yakıyorum işte sürekli bilirsinnn. Dikişlerin iyileşmesini etkiliyor işte malesef :/

offf cok zor yaaaa gerçektennn canım istemiyor ama otomatik olarak yakıyorum işte sürekli bilirsinnn. Dikişlerin iyileşmesini etkiliyor işte malesef :/
Evet bebeğim bugün doktorum yine söyledi dikişlerin kapanmasını istiyorsan fazla içme diye ben yapamadım ama sen eminim benim kadar tiryaki değilsindir bebeğim azaltabilirsin birden kesemiyor insan zaten

Merhaba, silikonunu cikartan birileri var mi? Sormak istedigim seyler var. Cikartma islemini yapan varsa cevap verirse cok mutlu olurum.

Kızlar destekli sutyenlere ne zaman gectiniz yani icinde tel olanlara sporcu sutyeni evde ve yatarken tamamda dışarda çok gicik yürürken felan katlanıp duruyo

Cnm cildimizle alakalı bir durum bu galiba benim de hala dikiş ipi atıyor.. en son gittiğimde çıkanları temizledi dikişlerim de iyi durumda ama hala krem sürerken elime gelen var bitmedi bir türlü(

Millet c ye geçer ben halâ b cuptayim ne değişti dümdüz sutyensiz bir yere cikamazken şimdi aynı bedenle sporcu sutyenle geziyorum her kese bol kepce konmuş banada azıcık ben lop lop istiyordum bi cocuk yapıp emzirdikten sonra durumda musait olunca yeniden dusunebilirim belki gözüm doymuyor napiyim

Merhaba kızlar,
Meme estetiğini yıllarıdır düşünen biriyim.Hamile kaldım az bisi hariçinde büyüme olmadı.Emzirdim yine büyümedi.Dr ve piyasa araştırması içindeyim.Okadar cok yazışma var ki haliyle kafam epey karışık.Ayrica 2.cocugu düşünüyorum estetik olup sonradan emziren oldu mu?

Cnm cildimizle alakalı bir durum bu galiba benim de hala dikiş ipi atıyor.. en son gittiğimde çıkanları temizledi dikişlerim de iyi durumda ama hala krem sürerken elime gelen var bitmedi bir türlü(
Benimde meme başının altındaki düz dikişte oluyor. 2 gün evvel aksam bir miktar yanm hissetim cidiye almadım sabah kalktıgımda südyen kan olmuş dikiş kendini dışarı atmaya çalışıyor. Doktor Dikişler e alerjin var dedi. Her yerde bunlardan var alrrjin varsa kötü diyor şimdilik 2 iki yerde oldu. Meme başında hiç yok. Anlam veremedi.hefyerde varsa neden orada yok.

6. Ay fotosu yükledim silikondaşlarım. Artık nihayet memişlerime alışıp sevdiğim bir ay oldu 6. Ay. Yumuşaması da henüz istediğim kıvamda olmamakla birlikte her adet dönemimden sonra bi yumuşa farkediyorum.

Bende gorebilirmiyim hep böyle sert kalcaklar diye korkuyorum

Bende gorebilirmiyim hep böyle sert kalcaklar diye korkuyorum

Fotoğrafları olmayanları izlemiyorum maalesef. Yuvarlak ise endişeniz olmasın zaten. Damla ise 1 yıldan önce tam bi yumuşama olmaz dedi doktorum bekliyorum. Hatta 2. Yılda bile değişebileceğini söyledi.

Fotoğrafları olmayanları izlemiyorum maalesef. Yuvarlak ise endişeniz olmasın zaten. Damla ise 1 yıldan önce tam bi yumuşama olmaz dedi doktorum bekliyorum. Hatta 2. Yılda bile değişebileceğini söyledi.
Peki ne kadar küçülme oldu benim 350 cc şu an gözüme küçük gelmeye başladı 27.gunum acaba daha ne kadar kuculur bi de izlemeye aldım sizi siz de alırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…