ameliyattan 1 ay önce bırakıcam güya ama bakalım nolucakPskilojik mi bilmiyorum ama bana sigaradan bi tiksinme geldi bazen aklıma düşüyor içiyorum ama yarısında söndürüyorum. Bu gerçekten önemli bi durum en azından ameliyata bir hafta kala içmeseniz çok iyi olur
maşallah canım ne güzelllAmeliyat sayesinde bıraktım ama öncesinde de çok içmiyorum canım isterse çok rahat bırakırım ya diyordum ama hiç kolay olmadı:// baya zorlandım çok kararlı olmak gerek. Sakız çiğnemek faydalı ya da canın çektiği zaman çekirdek çitlemek:) Şimdi Nadiren canım isterse içiyorum çok kendimi kısıtlamak istemiyorum öyle de ters tepebilir. Herkes kendine göre bi yöntem belirlemeli. Ben asla içmemeliyim dersem mesela kesin yeniden başlarım bazısı da bıraktıktan sonra bir daha eline almıyo. Haftada 1 tane belki ama iyi olan şu ki eskiden ne zaman sinirlensem hemen hemen elim sigaraya gidiyordu ya da yemekten sonra mutlaka içerdim. Şimdi o alışkanlık da gitti hiç aramıyorum.
Ama öyle oldu bebegimsende cok fena yapmışsın canım ahahahahahahahah gülmekten öldürdün beni yaaa
ahahahahah süpersin gerçektennnnAma öyle oldu bebegim:)) benim hastane odasindan iki büklüm çikıp sakli gizli ictigime yangin merdivenleri şahit @Pinkish
Canım bence kendini şartlama ben çok şartlamıştım bu yüzden de abarttım sanırım. Bana doktorum içmemen daha iyi olur ama bende içiyorum o yüzden içme demeyeceğim sadece azalt ve son gün içme demişti. Sana bunu yazarken dahi sigara içiyorum düşün o derece tiryakiyimahahahahah süpersin gerçektennnnayyy bende öyle yapmak istemiyorummmm ama öyle görünüyor suannn daha cok içmeye başladım bırakmaya kalkınca
offf cok zor yaaaa gerçektennn canım istemiyor ama otomatik olarak yakıyorum işte sürekli bilirsinnn. Dikişlerin iyileşmesini etkiliyor işte malesef :/C
Canım bence kendini şartlama ben çok şartlamıştım bu yüzden de abarttım sanırım. Bana doktorum içmemen daha iyi olur ama bende içiyorum o yüzden içme demeyeceğim sadece azalt ve son gün içme demişti. Sana bunu yazarken dahi sigara içiyorum düşün o derece tiryakiyim
Evet bebeğim bugün doktorum yine söyledi dikişlerin kapanmasını istiyorsan fazla içme diye ben yapamadım ama sen eminim benim kadar tiryaki değilsindir bebeğim azaltabilirsin birden kesemiyor insan zatenofff cok zor yaaaa gerçektennn canım istemiyor ama otomatik olarak yakıyorum işte sürekli bilirsinnn. Dikişlerin iyileşmesini etkiliyor işte malesef :/
Canımm günde 1 paketi buluyor işte, inşallah keserim yaaaaEvet bebeğim bugün doktorum yine söyledi dikişlerin kapanmasını istiyorsan fazla içme diye ben yapamadım ama sen eminim benim kadar tiryaki değilsindir bebeğim azaltabilirsin birden kesemiyor insan zaten
Sende bendensin deseneCanımm günde 1 paketi buluyor işte, inşallah keserim yaaaa
Cnm cildimizle alakalı bir durum bu galiba benim de hala dikiş ipi atıyor.. en son gittiğimde çıkanları temizledi dikişlerim de iyi durumda ama hala krem sürerken elime gelen var bitmedi bir türlü12 sine rand verdi cnm bakalım. Kötü olan kısmı bu şu bu dışardaki dikiş değil içten attığı dikişmiş ve orda kalması gerekiyormuş dışarı çıkmış olması anormalmiş bası yarasından kaynaklıdır o ilk kez oldu böyle birşey dedi ama bakalım kontrolde ayrıntılı bakacak
Ben bırakamamıştım cnm son gün dahil içtim sonrasında da devamKızlar sigarayıı naptınıznasıl bırakıcamm ben simdiden azaltmam lazım ama daha cok icmeye basladımmm
Benimde meme başının altındaki düz dikişte oluyor. 2 gün evvel aksam bir miktar yanm hissetim cidiye almadım sabah kalktıgımda südyen kan olmuş dikiş kendini dışarı atmaya çalışıyor. Doktor Dikişler e alerjin var dedi. Her yerde bunlardan var alrrjin varsa kötü diyor şimdilik 2 iki yerde oldu. Meme başında hiç yok. Anlam veremedi.hefyerde varsa neden orada yok.Cnm cildimizle alakalı bir durum bu galiba benim de hala dikiş ipi atıyor.. en son gittiğimde çıkanları temizledi dikişlerim de iyi durumda ama hala krem sürerken elime gelen var bitmedi bir türlü(
Bende gorebilirmiyim hep böyle sert kalcaklar diye korkuyorum6. Ay fotosu yükledim silikondaşlarım. Artık nihayet memişlerime alışıp sevdiğim bir ay oldu 6. Ay. Yumuşaması da henüz istediğim kıvamda olmamakla birlikte her adet dönemimden sonra bi yumuşa farkediyorum.
Bende gorebilirmiyim hep böyle sert kalcaklar diye korkuyorum
Peki ne kadar küçülme oldu benim 350 cc şu an gözüme küçük gelmeye başladı 27.gunum acaba daha ne kadar kuculur bi de izlemeye aldım sizi siz de alırsanız sevinirimFotoğrafları olmayanları izlemiyorum maalesef. Yuvarlak ise endişeniz olmasın zaten. Damla ise 1 yıldan önce tam bi yumuşama olmaz dedi doktorum bekliyorum. Hatta 2. Yılda bile değişebileceğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?