Arzum hanım size kendi fotoğrafımı atsam en azından sizinki ile aynımı yapılması gereken operasyon sizinki gibi bir işlemmi olmalı bu konuda fikir alışverişinde bulunsak birde yanlış anlamazsanız sizin nasıl göründüğünüze baksam Bu arada resim nerden yükleniyor nasıl bakılıyor hiç bilgim yok hep dışardan okuyunca üye olmak başkaymış tabi kullanımı bilmiyorumBenim meme dokum oldugu için protez kas altına olmazdı. Olsaydı sorun yaratır garip bir görüntü olurdu. Uygun olan yöntemler kas üstü yöntemleriydi. Kas zarı altıda kas üstü yöntemi gibi protezin kasın üzerinde olduğu bir yöntem. Tel farkı ayrıca zarın altında olması. Meme üst kısımda,özellikle sağ gögüs üst kısımda çok daha az dokum oldugu için protezin üzerini kaplayacak,saklayacak doku olmadığı için zamanla protezin dalgalanmasını hissettim. Haa sonra çözüm bulundu,yok edildi. 6 sene olmasına rağmen bir sarkma yada sorun olmadı memnunum.
Meme dokusu yeterli olanlarda güzel sonuçlar verir tabi. Ama meme dokusu azsa bence kas altı tabiki çok daha iyi bir yöntem. Hem kapsül riski çok daha az hemde en garanti yöntem kas altı.. en son yapılması gereken dikleştirme ameliyatlarında bile protez kas altına koyulur. Son olsun,garanti olsun diye..
Ama size benimki gibi kas altı olmazsa ,meme dokunuz varsa tabiki kas altı yöntemi uygun olmaz iyi olmaz...
En iyi yöntem size uygun olan yöntemdir. Buna karar verecek doktorlarımızdır. Eksisi artısı ilke değerlendirilir ve karar verilir. En sorunsuz sonuçlar olması dileği ile ama ufakta olsa bazı problemler olabilir her kişi buna hazırlıklı olmalı. Sonuçta her ameliyat komplikasyon içerir ve ameliyat öncesi imzaladıgımız kağıtlarda herşey yazılmış oluyor zaten. Bunları kabul edip ameliyat oluyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/telefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/Ben nasıl fotoğraf görebiliyorum yada nasıl yükleyebliyorum kızlar bi el atsanız yeniyimde Birde eskidi kadar kimse yok sanırım buralarda
Özel mesajlada bana atabilirsiniz,albümde yapabilirsiniz.Arzum hanım size kendi fotoğrafımı atsam en azından sizinki ile aynımı yapılması gereken operasyon sizinki gibi bir işlemmi olmalı bu konuda fikir alışverişinde bulunsak birde yanlış anlamazsanız sizin nasıl göründüğünüze baksam Bu arada resim nerden yükleniyor nasıl bakılıyor hiç bilgim yok hep dışardan okuyunca üye olmak başkaymış tabi kullanımı bilmiyorum
Çok teşekkür ederimÖzel mesajlada bana atabilirsiniz,albümde yapabilirsiniz.
Aslında fotolarınızı mail ile doktorlara gönderirseniz daha net cevap alabilirsiniz. Hasan Fındık benim doktorum. Sitesine girin,ordan fotolarınızı gönderin. Size ne yapılması gerekir hepsini öğrenebilirsiniz
Bende görebiliyormuyum7 ay bitti temalı fotoğraf yükledim :) iyi yada kötü yorum yaparsanız çok sevinirim ♡
Benim dönemimde ameliyat olan birini görünce ayrı mutlu oluyorum ben ve hemen bakıyorum tabiki7 ay bitti temalı fotoğraf yükledim :) iyi yada kötü yorum yaparsanız çok sevinirim ♡
Z Zeyn1 canım inşallah istediğin gibi olur boyutundan görüntüsünden memnun olarak atlatmanı diliyorumarzum77 S sea thinker internetteki bilgi kirliliğinden biri daha sanırım bu bilgi de. Teşekkür ederim cevapladığınız için. Ameliyata son 11 gün dua edin bana, çok kasılıyorum düşündükçe :)
Kızlar sigarayıı naptınıznasıl bırakıcamm ben simdiden azaltmam lazım ama daha cok icmeye basladımmm
Kızlar sigarayıı naptınıznasıl bırakıcamm ben simdiden azaltmam lazım ama daha cok icmeye basladımmm
Yazıları okuyunca insan yalnız olmadığını anlıyor kafamdan senaryolar yazıyorum bende ama değişimlerin uzun olduğu bir süreç sabır en onemlisi yıllarca o bana olmazki diyipte uzaktan baktığımız ne kadar kıyafet gecelik abiye dantelli sutyenler bikini varsa hepsini giyebilicez bunları düşündükçe heycanlaniyorum
canım benim eline sağlık ben yazacaktım ki yazını gördüm.ya Allah aşkına gerçektende fasya altı,kas zarı altı az ağrılı falan filan şehirefsaneleriyle uygun olmayanı yaptırmayın.bben ne sıkıntılar yaşadım yaşıyorum kas zarı altı yöntemini asla ve asla önermiyorum.doku kaybı varsa ince sarkık deriye sahipseniz veya hiç memeniz yoksa fasya altı neyinize .ömürlük olsunistiyorsanız kas altı bunun başka çaresi yok.benden bukadar.Merhaba,bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum. 2011 senesinde. O zamanlar Forumda bu yöntem mucize sihirli gibi yazılıp çiziliyordu :))
Valla çok kolay bir süreç yaşamadım. Benim meme dokum vardı biraz,75 B cup dım. Meme dokusu olması gerek bu yöntemde,yoksa ordan burdan hissedersin muhakkak! Benim üst kısımda fazlamdoku yoktu,altta vardı . Zaman sonra sağ gögüs üst lobda protezin dalgalanmasını hissettim ve yağ dolgusu yaptırdım o bölgeye. Forumda aynı sorunu be farklı sorunlar yaşayanlar oldu . Lütfen bu yönteme mucize gibi odaklanmayın! Meme dokunuz çok azsa kas altı çok daha iyi ve güvenli bir yöntem İnan'ın. Kas zarı altının kas üstü ile hiçbir farkı yok. Arada sadece zar farkı var düşünün,ince bir zar! Doktorunuz neyi önerirse onu tercih edin. Yöntem önemli değil,önemli olan size uygun olan ve sorun yaşamayacağınız bir yöntemin olmasıAyrıca senelerdir kullanılan protezi tercih edin ,Mentor gibi... Yen'i marka newil protezler zamanla nasıl sorun çıkarır bilinmez.
Ben uyarayım,tercih sizin tabi
Bende ameliyatla bıraktım ne hikmetse canım istemiyor.Ameliyat sayesinde bıraktım ama öncesinde de çok içmiyorum canım isterse çok rahat bırakırım ya diyordum ama hiç kolay olmadı:// baya zorlandım çok kararlı olmak gerek. Sakız çiğnemek faydalı ya da canın çektiği zaman çekirdek çitlemek:) Şimdi Nadiren canım isterse içiyorum çok kendimi kısıtlamak istemiyorum öyle de ters tepebilir. Herkes kendine göre bi yöntem belirlemeli. Ben asla içmemeliyim dersem mesela kesin yeniden başlarım bazısı da bıraktıktan sonra bir daha eline almıyo. Haftada 1 tane belki ama iyi olan şu ki eskiden ne zaman sinirlensem hemen hemen elim sigaraya gidiyordu ya da yemekten sonra mutlaka içerdim. Şimdi o alışkanlık da gitti hiç aramıyorum.
sende cok fena yapmışsın canım ahahahahahahahah gülmekten öldürdün beni yaaaPinkish canım ben günde 1 paket içen biri olarak şunu söyleyebilirim kesinlikle benim gibi yapma ben hiç azaltmadim hatta ameliyattan önce saklı gizli içtim narkozdan uyanınca ilk isim yine sigara içmek oldu hiç iyi olmuyor ama vazgeçemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?