Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arzum hanım size kendi fotoğrafımı atsam en azından sizinki ile aynımı yapılması gereken operasyon sizinki gibi bir işlemmi olmalı bu konuda fikir alışverişinde bulunsak birde yanlış anlamazsanız sizin nasıl göründüğünüze baksam Bu arada resim nerden yükleniyor nasıl bakılıyor hiç bilgim yok hep dışardan okuyunca üye olmak başkaymış tabi kullanımı bilmiyorum

Ben nasıl fotoğraf görebiliyorum yada nasıl yükleyebliyorum kızlar bi el atsanız yeniyimde Birde eskidi kadar kimse yok sanırım buralarda

Özel mesajlada bana atabilirsiniz,albümde yapabilirsiniz.
Aslında fotolarınızı mail ile doktorlara gönderirseniz daha net cevap alabilirsiniz. Hasan Fındık benim doktorum. Sitesine girin,ordan fotolarınızı gönderin. Size ne yapılması gerekir hepsini öğrenebilirsiniz

Çok teşekkür ederim

7 ay bitti temalı fotoğraf yükledim :) iyi yada kötü yorum yaparsanız çok sevinirim ♡
Bende görebiliyormuyum Meraktam ölücem gerçekten silokon bir meme neye benziyor nasıl görünüyor bizzat deneyimini yaşamış insanlardan duymak görmek bi acayip hep ünlülerin olur böyle şeyler sanırdımBenimde olsun birgün inşallah

Kızlar sigarayıı naptınız nasıl bırakıcamm ben simdiden azaltmam lazım ama daha cok icmeye basladımmm
Pinkish canım ben günde 1 paket içen biri olarak şunu söyleyebilirim kesinlikle benim gibi yapma ben hiç azaltmadim hatta ameliyattan önce saklı gizli içtim narkozdan uyanınca ilk isim yine sigara içmek oldu hiç iyi olmuyor ama vazgeçemiyorum

Kızlar sigarayıı naptınız nasıl bırakıcamm ben simdiden azaltmam lazım ama daha cok icmeye basladımmm

Pskilojik mi bilmiyorum ama bana sigaradan bi tiksinme geldi bazen aklıma düşüyor içiyorum ama yarısında söndürüyorum. Bu gerçekten önemli bi durum en azından ameliyata bir hafta kala içmeseniz çok iyi olur

Ameliyat sayesinde bıraktım ama öncesinde de çok içmiyorum canım isterse çok rahat bırakırım ya diyordum ama hiç kolay olmadı:// baya zorlandım çok kararlı olmak gerek. Sakız çiğnemek faydalı ya da canın çektiği zaman çekirdek çitlemek:) Şimdi Nadiren canım isterse içiyorum çok kendimi kısıtlamak istemiyorum öyle de ters tepebilir. Herkes kendine göre bi yöntem belirlemeli. Ben asla içmemeliyim dersem mesela kesin yeniden başlarım bazısı da bıraktıktan sonra bir daha eline almıyo. Haftada 1 tane belki ama iyi olan şu ki eskiden ne zaman sinirlensem hemen hemen elim sigaraya gidiyordu ya da yemekten sonra mutlaka içerdim. Şimdi o alışkanlık da gitti hiç aramıyorum.

canım benim eline sağlık ben yazacaktım ki yazını gördüm.ya Allah aşkına gerçektende fasya altı,kas zarı altı az ağrılı falan filan şehirefsaneleriyle uygun olmayanı yaptırmayın.bben ne sıkıntılar yaşadım yaşıyorum kas zarı altı yöntemini asla ve asla önermiyorum.doku kaybı varsa ince sarkık deriye sahipseniz veya hiç memeniz yoksa fasya altı neyinize .ömürlük olsunistiyorsanız kas altı bunun başka çaresi yok.benden bukadar.

Kızlar bu sabah pansuman için kontrole gittim bantlarım değişti doktoruma sordum erkan bey herkes şaşırıyor dedim 250 mod mu yoksa plus mı konuldu çünkü bendeki belgede moderate yazıyordu dedim. Moderate taktım 250cc dedi. Sadece fazla derin alındı altta meme yağın vardı zaten deriyi gererek onu üste çıkartınca daha ideal plus bir görüntü almış olması çok normal orta bölüm senin aşağıda kalan meme dokun dedi.o öyle anlatınca dokundum kızlar hakikaten öyle orta bölüm çok yumuşak kendi meme dokum hafta bir kontrollerim var artık

Bende ameliyatla bıraktım ne hikmetse canım istemiyor.

sende cok fena yapmışsın canım ahahahahahahahah gülmekten öldürdün beni yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…